Lige iyi bir giriş yapmışsın. Rize maçı nazar olsunŞL grubunda ise L'pool ile el ele çıkarsınız
![]()
Lige iyi bir giriş yapmışsın. Rize maçı nazar olsunŞL grubunda ise L'pool ile el ele çıkarsınız
![]()
Lige başlangıç güzel olmuş yinede gruptan çıkarsın başarılar
Kardeşim çok iyi gidiyosun...Gruptanda çıkarsın bu sene senin senen olur inş![]()
TSL 3. HAFTA
3 puanı 3 golle aldık. Yedek olarak cıkardıgımız kadro as kadrodan daha iyi oynuyor!!
ŞL GRUP 1. MAC
Gercekten Türk oyuncularla Avrupada iş zor. 2 gol atmamıza ragmen topu ayagımızda tutamadık ve maglup olduk..
TSL 4. HAFTA
Besiktası adeta ezdik. Fazla gol atamamak tamamen sanssızlık..
TSL 5. HAFTA
Ve sonunda beklediğim sey gercekleşti. Arda Turan Galatasaraya ilk golünü attı ve Gercek Fenerbahceli oldu!! (Gsli arkadaslarım yanlıs anlamasın. Sadece oyun için gecerli bir durum.)
![]()
TariboWest
maçlar güzel şl'de tur atlama dilekleriyle
Liver maçı hariç süper gidiyorsun devam![]()
Kanka maclar Güzelardada Sov Yapmıs
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Derbi Maçlar Süper Olmuş![]()
ŞL GRUP 2. MAC
Cok kötü oynamamamıza ragmen kötü bir sonuc aldık. Bu macı mutlaka kazanmamız gerekiyordu. Fakat olmadı. Saglık olsun..
TSL 6. HAFTA
Arda Turan ın yükselişi devam ediyor. Bu hafta da puan kaybı yasamadık.
TSL 7. HAFTA
Sivas deplasmanında biraz zorlandık. Son 15 dakikaya dogru buldugumuz 2 golle galip geldik.
ŞL GRUP 3. MAC
Bu Fenerbahceye hic yakısmadı. ŞL de kötü performansımız devam ediyor. 3 macta sadece 1 puan alabildik.
TSL 8. HAFTA
Muhtesem bir oyunla Denizlisporu da gectik. Evimizde kaybetmiyoruz..
FTK GRUP 1. MAC
Yine Karsıyaka ya karsı farklı galip geldik. Lig macıyla beraber KSK ye toplam 10 gol attık..
TSL 9. HAFTA
Altayı da cok iyi bir oyunla saf dısı bıraktık. Bu macta Selcuk İnan süper oynadı..
9 Hafta Sonunda Olusan Puan Durumu
Tabloda gördüğünüz gibi 9 macta 8 galibiyet 1 beraberlik aldık. Namaglup devam ediyoruz. Ligde su an için 23 gol attık ve sadece 2 gol yedik.
Fiorentina hocasını kovdu. Basın benim gececegimi düsünüyordu. Ama benim ayrılmaya niyetim yok.
TariboWest
arkadaşım ş.liginide toparlarsan mükemmel olur gidişat iyi
Spartak ve Leverkusen Maçlarını Mutlak Kazanman Lazımdı Olmamış Ama Dediğim Gibi 2-3 Sene İçinde Avrupada da Eseceksin Buna İnan Eğer Uefada Devam Edebilirsen Final Oynamak Sürpriz Olmaz
Ligi Zaten Domine Etmen Normal Bu Kadro Ligi Siler Süpürür![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bekliyosss :=)
ŞL GRUP 4. MAC
Leverkusene de yenildik ve Avrupa bizim için bitmek üzere..
TSL 10. HAFTA
Sonunda seytanın bacagını kırdık ve Trabzon deplasmanından 3 puanla döndük.
FTK GRUP 2. MAC
Zayıf rakibimizi 3 puanla gectik ve grupta 2 macta 6 puanla lideriz.
TSL 11. HAFTA
Zorlu Genclerbirliği macını da kazanıyoruz. Namaglup liderliğimiz devam ediyor.
TSL 12. HAFTA
3 gol de Kocaeli aglarına bıraktık. Fakat Avrupa da bu sene utanc yılımız..
ŞL GRUP 5. MAC
Belki İngiltereden 1 puanla dönersek Avrupa Ligine gidebilecegimizi düsünüyordum. Ama hem yenildik hem de Spartak evinde Leverkuseni yendi. Böylece Avrupa bizim için bitti.
ŞL SON PUAN DURUMU
Beyler sezon basındaki primler etkileyebilir mi? Tam olarak ne verdiğimi hatırlamıyorum ama düsük vermiş olabilirim. Cok para kazanıyorlar zaten.Ne gerek var yüksek prime
TariboWest
-CL neden olmuyor buna bir çözüm istiyoruzTr kesmiyor artık bizi AVrupa isteriz biz
![]()
RONALDİNHO FENERE Mİ?.
Fenerbahcenin Ronaldinho Askı Yeniden Canlandı. İtalyadan bazı kaynakların Fenerbahcenin Roni ile ciddi sekilde ilgilendiğini iddaa etti. Su an için Fenerbahce Kulübünden herhangi bir acıklama gelmese de bu transferin zor olacagı konusuluyor. Ayrıca Ümit Boğa nın Türk oyunculardan kurdugu ekibe 2 yıldır yabancı oyuncu sokmaması bu işi zorlastırıyor. Fakat bu sene Avrupadaki basarısızlıktan dolayı Aziz Yıldırımın Ümit Boğa ya baskı yaptıgı ve kaliteli yabancıları tekrar Fenerbahceye kazandırmak istediği konusuluyor. Taraftarlar ise sitelerde bu haberin gercek olması için adeta dua ediyor.
Peki Sizce Forma Yakısmamıs mı?
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben de cok istiyorum kardesim. O yüzden simdiden calısmalara basladım. Bu Hakan Balta, Ugur Demirkol,Emre Balak, Soner Aydogu,Saban Özdogan ile olacak iş degil. Eskiye dönüs yapıyoruz. Her sene tek yıldız sözü vermiyorum. En az 3 keser bizi![]()
Last edited by GeorgeWeah : 18.Ağustos.2009 at 23:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Leverkusen ve Spartak Maçlarında Aslında Rahat Yenebilecek Düzeydeydin Kadro Buna Uyuyor Öyle Kötü Bir Kadron Yok Çamur Atma Şimdi
Bir Sene Daha Kesinlikle Devam Et Benim Haklı Olduğumu Anlayacaksın Zaten Ligi Alıyoruz Hemen Operasyon Düşünme Az Daha Sık Dişini Yabancı Almanı Kesinlikle İstemiyorum Yoksa KüserimDediğim Gibi 1 Sene Daha Devam Et Sabırlı Ol Zaten Her Sene Kupa Alıyoruz Başarılıyız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aklından Kesinlikle Yabancı Olayı 2 Sene Sana Uğramasın Yoksa Külahları Değişiriz![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 19.Ağustos.2009 at 01:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Seneye sampiyonlar ligini istiyoruz kardeş![]()
Erken veda kötü oldu Ümit.
Valla Türk oyuncularla devam etmeyi düsünmüyorum su an için. Ama fikrim her an degişebilir. 3-4 tane regen aldım. Birazdan sizlerle paylasacagım.
TariboWest
Hocam grupta kaçıncıyız şu anda.Ligde her zamanki gibi
Bence Türklerle devam et, kariyerin çok güzel ve diğerlerinden farklı.![]()
ümit 1 sene daha şans istiyorum senden türklerle devam et 1 sene daha baktın bişi olmuyor ben kovarım onları![]()
Blmiyorum İsmail. Arda gitmek istiyor. Ama alan yok. Türk oyuncu da kalmadı. Regenleri oynatırsam gelişmeleri için yine beklemek lazım.
TariboWest
Yaşa be. İlk transferi de merakla bekliyorum. Dünya ayağa kalkmalı. Ligde zaten hep iyisin. CL isteriz.Her sene tek yıldız sözü vermiyorum. En az 3 keser bizi
Kardesim yabancı alacagım da. Üstümde baskı kuruyorlarTürklerle devam edecez diye. Evet arkadaslar su an anket ekletiyorum kariyere. Sonuca göre karar vericem.
TariboWest