Turgut kalenide sağlama aldın.Orkun'u da tam anlatan fotoğrafı bulmuşsunBu arada Kemal İzzet nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama sende iş var Turgut
![]()
Turgut kalenide sağlama aldın.Orkun'u da tam anlatan fotoğrafı bulmuşsunBu arada Kemal İzzet nasıl bir oyuncu bilmiyorum ama sende iş var Turgut
![]()
Andre Dos Santos
Eski oyuncumuz olan RafaeL ile tekrardan anlaştık.Manisaspor'da oynatan ve ardından Ülkesinde dönen RafaeL için 1.8 trilyon ödedik ve kendisini 3 yıllığına takımımıza bağladık.Kendiside Samsunspor'a döndüğü için mutlu olduğunu söyleyince ortadaki tüm buzlar eridi
Kocaelispor'un genç defans oyuncusu Abdülkerim Öcal ile'de 3 yıllık sözLeşme imzaladık.Oyuncu için klubüne 350 milyar ödedik ve artık savunmamızda iyi bir genç yetenek var.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
abi çok bedeva transfer yapmışşın kaliteli futbolcular seni taşır
Sürekli sakatlanan ve takımı yanlız bırakan aynı zamanda kendisine gelen teklifleri kabul etmediğimiz için takımda sıkıntı yaratan Gökhan Zan ile yolları ayırdık ve kendisi takımımıza 3 trilyon para kazandırdı.Kendisine 1 sene boyunca Bank Asya'da bize verdiği hizmetlerden dolayı teşşekkür ediyorum.
Fırtına gibisin adaş transferlerde![]()
5.olacaksın bak buraya yazıyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
TeşşekkürLer sağoLasın. Umarım hedefi yükselttik biraz
EyvAllah Adaş nerde beLeş orda bizpara yok pul yok
Avrupaya gidecek bi şekiLde Ligi tamamLayayım yeterama sen 5. oLacaksın diyorsan vardır bişeyLer bu takımda
Nobre ve Gökhan'ın gitmesi kötü ama yerlerini doldurdun sayılır.Fakat forvette ararsın Nobreyi![]()
Andre Dos Santos
Anladım neyse sezon içinde göreceğiz bunlarıhadi başarılar sana.
Andre Dos Santos
Güzel transferler yapmısşın Turgut abi Rafael'den sonra Nobre'nin gitmesi doğru olmuş.Hazırlık maçı da ilerisi için umut veriyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Artık özlem sona eriyor ve süper lig süper bir maç ile başlıyor.Seneler sonra Süper Lige çıkan Samsunspor sezonada süper bir maçla başlayacak.Her seferinde birbirlerinden nefret eden iki şehrin iki takımının maçı olacak ligin başlangıcında.Herkese hayırlı bir lig olması dileğiyle sezona başlayabiliriz.
Trabzonspor aynı zamanda geçen senenin şampiyonu olan takımdır.
Turkcell Süper Lig 1. 2. ve 3. hafta maçları ;
1.Hafta ==> Samsunspor - Trabzonspor
2.Hafta ==> Konyaspor - Samsunspor
3.Hafta ==> Samsunspor - ÇaykurRizespor
Fikstür,Trabzon hariç zor sayılmaz Turgut abi en az 4 puan bekliyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Turgut iyi başlangıç için güzel fırsat.Rize ve Konya maçlarından puan alırsan iyi 4 puan ise ideal olabilir başlangıç için.
Andre Dos Santos
Trabzonda derbi ama o maçın önemi ayrıSağoLasın Yunus.En az 4 puan benimde hedefim.
Aynen Nihat.Fikstür güzeL bakacaz artık bi çaresine
ArkadaşLar bu arada ben 2 gün boyunca buraLarda oLamayacağım.Üniversite kayıtLarı sebebiyLe şehir dışına çıkmam gerekiyor.Cuma akşamı veya Cumartesi günü görüşmek üzere
Vay vay vay. Memleketimin takımını iyi yerlere taşımışsın abi.Bak ama şimdi Samsunspor'la oynayasımı getirdin.
![]()
EyvAllah sağoLasınoyna oyna 2010'u bekLiyorum orda baya bi oyuncu kaLabaLığı var maLum tahta açıLdı
Evertonda iyimiydin yani Atıl yoksa Ozzy Evertonda kötümüydü
Yok yahu ne kovması yüzüm güLdü vaLLa uzun bi zaman sonra konumda farkLı kişiLer yazdı her zaman bekLeriz
Ne kovması oLurmu öyLe şey her zaman bekLeriz
Turgut gelmişsin iftardan sonra başlarsın heralde oyunaBu arada kaydında hayırlı olsun.
Andre Dos Santos
samsunspor kariyerini çok beyendim zevk ile takip ediyorum inş bir 3.lük bekliyorum ligde.
Jacques Momha , Neri Cardozo , Banel Nicolita , Sebastian Fernandez bunLara bak abi![]()
Fm 2009 da hiç bakmadım fakat guilherme'ye bir bak istersen ofansif ortasaha/forvet olması lazım çok yetenekli bir oyuncuydu 2008 de.hemde genç.