Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
75. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

38 50.67%
  • Beraberlik

12 16.00%
  • Galatasaray

25 33.33%
Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 411 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [10.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Peki Alex penaltı atarken Alex'in suratına GS tribünlerinden yansıtılan o ışıkmıdır nedir onu kim açıklayacak ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by NirvanaFX View Post
    Buna kim açıklama getirecek ?

Lazer tutmuş. Avrupada bile oluyordu. Bunun maç kazanmayla mı ilgisi var ben anlayamadım. Bireylerin yaptıkları şeyler bir camiaya mal edilmemelidir. Aynı şekilde Ali Samiyende yapılsaydı o yapanlardan hesabı sorulmalı. Burada suçlu bu kanunu çıkarıp bu tür eylemleri yapanları özel kameralarla tespit etmeyenlerdir.

Bunu yapanlar dengesizdir.

Ben sonuna kadar oyuna etki edecek küçücük te olsa balon, poşet, hakem düdüğü, lazer vs şeylerin alınmamasını savunurum.

Kırıkkalespor maltepe maçında bir maltepeli taraftar düdük çaldı, K.Kaleli defans oyuncusu oyunu durdurdu sanarak ceza sahası içinde topu eline aldı ama penaltı oldu. Şimdi kurala göre bu doğru ama vicdani olarak bakınca, bu düdüğü nasıl ayırt edeceksin. O anki refleks ile topu alıyorsun ama dibinde taraftar çalıyor o düdüğü. Bence bu tür şeyler toptan yasak olmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Açıklama getirilemez ki!

Yardımcı hakemin başı yarılır.Maç 10 dakika gecikir.Açıklama yok.

Keita'nın gözüne su bardağı atılır.Gözü çıksa kimse açıklama yapmaz.Sonra Keita suçlu olur sarı kart görür.

Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bizim burda 3.lig maçlarında stada bozuk para ile giremiyoruz.Hiç üst taraması yapılmıyor sanırım .Orası Süper Lig ve içeriye alınan cisme bak =).Harika birde Leo Franco'ya tutmuş,yazık.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Osman Tanburacı gödüğüm en fanatik yazarlardan, aynı Ercan Saatçi, Selçuk Yula gibi. Taraftarın nabzına göre şerbet veriyorlar, takip edilse de çok ciddiye alınmamalılar diye düşünüyorum bu tür yazarların.
    Aynen. Önemsenmemesi gerekenlerden biri.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün oyun tek taraflı oldu, belki o nedenle keyif alamadınız. Galatasaray Fenerbahçe'ye durum 2-1 olduktan sonra karşı gelmek istedi. O arada biraz hareketlendi o kadar. Galatasaray bu kadar kötü oynamasa belki zevkli maç izlerdik.

Elano, Arda Keita çok etkisizdi. Nonda ileride çok hareketsizdi. Hepsi Fenerbahçe sert girdi diye mi oldu? Ne kadar sert girersen gir, bir takım en net gol pozisyonunu 89. dakikada yakalıyorsa, burada sertliğin oyuna etkisi ne derecedir?

Daum dün göstere göstere maçı aldı. Hatta Kazım'ı çıkartmakta çok geç kaldı, Güiza'yı oyuna daha erken alsa, 2-1'den sonra, o dakikalarda bu kadar zorlanmazdık. Daum'un bu planını Rijkaard çözemedi, daha 5 dakika geçmemişti ki Fenerbahçe'nin daha iyi olduğu görülmüştü. Bunu gidermek için farklı şeyler denemedi. Tabi maçın başında Baros'un sakatlanması oyun planını, maç öncesi uygulanmasını istediklerini büyük ölçüde etkiledi. o dezavantajla başlamış oldu Galatasaray maça ve sonrasında toparlayamadı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Açıklama getirilemez ki!

Keita'nın gözüne su bardağı atılır.Gözü çıksa kimse açıklama yapmaz.Sonra Keita suçlu olur sarı kart görür.

gözü çıkacak falan abartma istersen plastik birşey alttarafı ayrıca ben gözüne geldiğini falan da görmedim varmı öyle bir şey yanına düştü diye gördüm ? görüntü falan varsa koyabilirmisinzi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Turkiyenin her yerinde oluyor ama genelikle mudahele edildigini biliyorum

Nesil
    2006

O lazer, Alex penaltı kullanırken onun yüzünede tutuldu. Bir Fenerbahçe taraftarı soktuğu lazer ile iki kulüp başkanınada aynı davranışlarda bulundu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Açıklama getirilemez ki!

2 sene önce oynanan "Dünyanın en sulu derbisi" nde de bu kadar hassas davrandın mı Yunuscuğum? Lütfen biraz objektif olun yahu 2 sene önce oynanan o derbi bittiyse bu maç da rahat rahat bitirilirdi ve bitti.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Açıklama getirilemez ki!

Sen 12.04.2009'da buna bir açıklama getirmiş miydin ?

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Açıklama isterken şöyle diyeyim; Yeşil lazer pointer çok sıcaklık yayıyor şöyleki :
    DİKKAT:
    Seyir halindeki her türlü kara, hava ve deniz taşıtlarına,
    Canlıların gözlerine,
    ve Ayna, cam, fayans benzeri görüntü yansıtıcılara doğru tutularak kullanmak ciddi zararlara sebep olabilir!
    Yeşil Lazer, sadece boşluğa ya da uzaktaki bazı cisimlere tutularak kullanılmalıdır.

Teknik Özellikleri
    :
    Portatif Kalem Şeklinde Yesil Lazer İşaretleyici
    532 nm yeşil lazer dalga boyu
    Çıkış Gücü: 5mW - 500 mW çıkış gücü (Opsiyonel)
    Mesafe (Açık havada ve karanlıkta): 5mW ile minimum 2 Km. Çıkış gücü arttıkça görüş mesafesi de doğru orantılı olarak artar.

Kaynak

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    2 sene önce oynanan "Dünyanın en sulu derbisi" nde de bu kadar hassas davrandın mı Yunuscuğum? Lütfen biraz objektif olun yahu 2 sene önce oynanan o derbi bittiyse bu maç da rahat rahat bitirilirdi ve bitti.
    O maçta ne hakemin kafası yarıldı ne de Fenerbahçeli bir oyuncuya zarar geldi hatırlatırım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

O maçta ne hakemin kafası yarıldı ne de Fenerbahçeli bir oyuncuya zarar geldi hatırlatırım.
    Yunus burda hangi oyuncunuza zarar geldi? Tuncayın kafasına gelen pet şişenin bir tanesi gelmedi oyuncularınıza. Burda her iki tarafta yapılan olaylarda yanlıştır deyip geçmek yerine uzatmayı tercih ediyoruz. Bence iki tarafta yaşanan bu tür olaylar üzücü. Hiç birinin birinden aşağı kalır kabul edici bir bahanesi olamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

O kadar su şişesi,çakmak hatta telefon içinden hiç birşey gelmedi diyorsun yani. Ya da kafası yarılsaydı haklıydık ama tutturamadık bu yüzden bu konu kapanmalı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bende bunu anlamıyorum, Fenerbahçe stadınde maçı izleyen hayvanlar Ali Sami Yen'de izleyen hayvanlardan daha isabetli atışlar yapıyorlarsa, yaptıkları şeyin yanlışlığı değişir mi? O maçta iyi ki isabet etmedi, kırılmış koltuk parçaları kafayı yarmakla kalmaz, kesip atardı. Denk gelmemesi o maçta zaten imkansızdı, hatta Tuncay kendisine gelen suyu içmişti. Korner atmaya ya da kanata giden oyuncuya neler isabet etti gördük hatta Fenerbahçe 2. golü atmadan önce Tümer'e isabet etti diye taraftar oley çekmişti, sonrasında gol olup Tümer alkışlayınca taraftarı tahrik ediyor oldu.

Tuncay ya da Tümer alıp suyu gitmedikleri için oradaki hayvanlar haklıysa tamam, ama bu tür hayvanlıkları yapanlara her yerde aynı tepkiler verilse, isabet ettirdiğinde bravo demek yerine sen neden atıyorsun diye tepki gösterilse keşke. Tabi derbi maçta, o atmosferde sürü psikolojisinin de etkisiyle buna tepki gösterecek kişi sayısı çok çok sınırlı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hatırlattığın iyi oldu çünkü maç başlamadan Deivid'e sus şişesi gelmişti o maçta.Ayrıca sahaya koltuk fırlatmayı savunmanda çok ilginç olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Sorunda burda zaten.Diyor Galatasaraylı bir arkadaşım bunlar yanlış şey açıklaması olamaz.Öbür Fenerbahçeli arkadaşım diyor sen 2 sene önce buna açıklama yaptınmı.İyi o zaman sabaha kadar bunları tartışalım.Sanki Galatasaraylı arkadaşım bunun çok doğru bir şey olduğunu savunuyor.Diyor işte yanlış birşeydir.Keza Ali Sami Yen'de bunların lazer tutma gibi şeylerin yapılmasıda terbiyesizliktir.Bunları uzatmanın bir anlamı yok.Olmuş bitmiş herşey.Boşuna tartışmanın bir anlamı yok.Madem objektiflik diyorsunuz iki tarafada objektif bakın.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tamam kabul geçtim bu olayları.Peki bu olayların başlamasında ana faktör olan Bünyamin Gezer'in bu maça verilmesi ne oluyor.Kaçıncı vukuatı bu Bünyamin'in?Geçen seneki aynı maçta Saraçoğlu'nda Bünyamin.Süper Kupa maçında FB-BJK bu sene Bünyamin ve bu maçta yine Bünyamin.3'ünde de hatalı kararlar var.Neden Bünyamin?
    Orası Federasyonun bileceği iştir. Bu mesaj hakkında kimse net birşey diyemez. Diyecek se bir kulübü zan altında bırakmamak için belgeler ile bu bu nedenler ile atanmıştır der. Aksi takdirde kim ne derse boş şeyler der.

Bazıları diyebilir Aziz Yıldırım ayarlamıştır diye ama dediğim gibi kanıtı olarak derse inanılır yoksa desteksiz sallamış olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bende bunu anlamıyorum, Fenerbahçe stadınde maçı izleyen hayvanlar Ali Sami Yen'de izleyen hayvanlardan daha isabetli atışlar yapıyorlarsa, yaptıkları şeyin yanlışlığı değişir mi? O maçta iyi ki isabet etmedi, kırılmış koltuk parçaları kafayı yarmakla kalmaz, kesip atardı. Denk gelmemesi o maçta zaten imkansızdı, hatta Tuncay kendisine gelen suyu içmişti. Korner atmaya ya da kanata giden oyuncuya neler isabet etti gördük hatta Fenerbahçe 2. golü atmadan önce Tümer'e isabet etti diye taraftar oley çekmişti, sonrasında gol olup Tümer alkışlayınca taraftarı tahrik ediyor oldu.
    Küçük bir ek; Tümer'e alkışladığı için 1 maç oynamama cezası da verilmişti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

Arkadaşlar, kötünün savunması hiçbir zaman olmaz. İki yıl önce ASY'de oynanan derbide yaşananlarda kötü idi, burada olanlarda kötü idi. İkiside sonuçta kötü. Hani siz bizden daha kötü yaptınız demenin hiçbir anlamı ve savunması olamaz. Yapılanlar, yaşananlar kötü idi. Bizim konuşmamız gerekn kötülükler değil, güzellikler ve futbol olmalıdır. Bu ülke iki gün sonra 86 yılına girecek ve 86 yıldır kötüler konuşulduğu için ilerliyemiyoruz.

Ne zaman kazanan tarafı tebrik edeceksiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kadıköy'deki maçta Eric Gerets'in kafasına atılanlar, ses bombası, kaleci antrenörüne atılan su şişesi, oyuncular içeri girerken yağan su bombardımanı ve ayranlar derken bunun intikamı Ali Samiyen'deki maça yansıdı. Oradada sahayı suparkına döndürdüler. Yanlış hatırlamıyorsam Deniz'in gözünü çıkarıyorlardı. Şimdi bu maçta olanlardan sonra Ali Samiyen'de bunun intikamı yine alınacaktır. Yani yanlış intikam adı altında bir orda bir burda devam etmektedir.

Lugano Ali Samiyen'de rahat durmuyor. Arda bu maçta rahat durmadı. Bu senaryoda aynı...

Hakemler hep basiretsiz...Bu senaryoda aynı. Yenince ağız tadıyla yenemiyoruz. Yenilince ağız tadıyla yenilemiyoruz. Bütün mesela bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kadıköy'deki maçta Eric Gerets'in kafasına atılanlar, ses bombası, kaleci antrenörüne atılan su şişesi, oyuncular içeri girerken yağan su bombardımanı ve ayranlar derken bunun intikamı Ali Samiyen'deki maça yansıdı. Oradada sahayı suparkına döndürdüler. Şimdi bu maçta olanlardan sonra Ali Samiyen'de bunun intikamı yine alınacaktır. Yani yanlış intikam adı altında bir orda bir burda devam etmektedir.

Lugano Ali Samiyen'de rahat durmuyor. Arda bu maçta rahat durmadı. Bu senaryoda aynı...

Hakemler hep basiretsiz...Bu senaryoda aynı. Yenince ağız tadıyla yenemiyoruz. Yenilince ağız tadıyla yenilemiyoruz. Bütün mesela bu.
    Anlatmak istediğimizde bu değilmi zaten; şunu demek istiyorum "sizinkiler yapmasın,bizimkilerde yapmasın".Yoksa bu olaylar daha intikam ayağına gider.Olaya hakemlerin basiretsizliğide eklenince gördüğünüz gibi dünkü olayların olmaması diye bir olasılık yoktur.
    Zaten olayların bu kadar büyüten şey,
    Taraftarların çocukluğu(bu her iki taraf içinde geçerli) ve Hakemlerin basiretsizliğidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu resmi arıyordum, koyduğun iyi oldu, tam sarılırlarken olan varsa çok makbule geçer.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu resmi arıyordum, koyduğun iyi oldu, tam sarılırlarken olan varsa çok makbule geçer.
    Alex'le olanı var. Nedense maç esnasında Semih-Güiza sevinci ayrı bir güzel geldi bana da.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Maç esnasında baktım bütün Gs liler kendi oyuncularına küfretti durdu ,yumruk atan Keita yı ayakta alkışladı .Şimdi herkes hakemden dert yanıyor önce kendi oynadığınız futbola ,furbolcunuza,teknik heyetinize bakın,çünkü sorun orda.Zaten biliyorsunuz da kabul etmek zor sanırım .

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Alex'le olanı var. Nedense maç esnasında Semih-Güiza sevinci ayrı bir güzel geldi bana da.

Bana da çok güzel geldi, hem Alex'e hem de Semih'e sarılması. Ayrıca bugün idmanda şakalaşmaları da çok güzeldi Güiza ve Semih'in. Sultan Alex'e zaten diyecek söz yok, gül gül öldüm izlerken.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 04:05
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana da çok güzel geldi, hem Alex'e hem de Semih'e sarılması. Ayrıca bugün idmanda şakalaşmaları da çok güzeldi Güiza ve Semih'in. Sultan Alex'e zaten diyecek söz yok, gül gül öldüm izlerken.

Güiza nasıl kaval çalıyordu gördünüz mü. Takımın maşşallahı var. Allah bozmasın.
    Last edited by DisCo : 28.Ekim.2009 at 04:06

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri