Bizim Sky tutmuyor yahu, yağmur var uyduLar göçtü. SaLdır Efes.
Bizim Sky tutmuyor yahu, yağmur var uyduLar göçtü. SaLdır Efes.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hakemler gerçekten cesur... Her tarafları tükürük içinde... Fark 4 sayı Efes lehine...
Titriyorum heyecandan süper maç oluyor umarım kazanır efes. 40 küsür saniye kaldı Efes 4 sayı farkla önde mola alındı..
Real madrid deplasmanda Sienayı yendi..
Partizan 76-79 Efes maç sonucu
Efes-Real Madrid maçı büyük önem kazandı..
bo mccalebb gitti Siena bitti arkadaş.
Kinsey yok. Kasığında çekme mi ne varmış. Oynamayacak.
Unifeb filan... Kardeşim madem bu kadar çabuk cayacaktınız, niye protesto edebiyatı yaptınız? Bu grup hakkındaki umutlarımda suya düştü. Trübündeki hangi problem çözüldü? Showmen hepsi. (Onlar zaten hep trübündeydi, sadece isimleri yazılı formaları giymiyordu.)
http://www.esatdergi.com/2011/01/27/...ondan-kareler/
Esat Dergi dk dk salondan görüntüler eklemeye başladı..
Şu yeni anonsçuyu hiç sevmiyorum. Caferağa'daki Kadın Takımının anonsçusu süper. (Şu eski anonsçu... Da-da-da-da mirrrr Mrrrrsiç diyen.)
Oğuz, Oğuz... Ömrümden ömür yedin. Yahu bir pick&roll savunmasında da geriye devrilmeyi unutma...
Oğuz ilk yarı deli etti beni. Ukiç ve Saras biraz daha sorumluluk almalı yoksa bu maç zor kopar. Ayrı bi parantezde Ömer Onan'a açmak gerek , Allahına kurban Ömer Allahına kurban (:
15.000 seyirci var ama 1.500 taraftar kadar işe yaradıkları yok.
Mideme kramplar girmeye başladı.
Bloklar korudu![]()
Hala elim ayağım titriyor. Yüreğime indiriyordunuz çocuklar.
Aferin Fenerbahçe ÜLker, Aferin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Şu Ömer Onan var ya, şu Ömer Onan... Bu takımlardan, bu Fenerbahçe'lerden Ömer Onan'lar hiç eksik olmasın. En kısa zamanda futbol takımınında böyle winner Ömer Onan'ları olsun. Mirsad'da elini taşın altına koyanlardandı.
Emir o blokları koyarken az kalsın faul düdüğü gelecek diye yüreğim ağzıma geldi. Tertemiz bloklar... Ama hakemler pusuya yatmış, en ufak bir temas olsa çalacaklar. Üstelik üçlük çizgisinin gerisiydi. Üstelik özellikle ikinci ve son blokta Emir çok dengesiz bir pozisyonda zıpladı ama öyle güzel kesti ki... Verilmiş sadakamız varmış.
Kinsey'i aradık, çünkü Marko ve Ömer'e çok fazla yük bindi. Ama Emir fazladan süre şansı bulup, hücuma kattığı zenginliğin yanında, son iki blokla zaferi mühürledi. Ah, birde ilk devre yaptığı top kayıpları olmasaydı.
Bize çok ters gelen bir oyun stili var Valencia'nın. Kaybettiğimiz Chollet maçı gibi... Çok hızlı koşuyor ve çok iyi hücum ribaunt çekiyorlar. Fark olmadı ama en azından kazandık. Kazanmamız gerekiyordu. Çok kritik bir virajı kazasız atlattık.
Hakan abim yine müthiş yorumlamış.
Yolun engebeli kısmını 0 hasarla atlattık. Şimdi önümüzde içerde dışarda iki Zalgiris maçı var yani önümüzdeki iki maç yol düzlük . Son 2 maça 4-0 la girersek grup lideri olma şansımız çok artar. Yalnız bugün şunu gördük işi son maça yani Valencia deplasmanına bırakmamalıyız. Her zaman ki gibi yine İspanyollara torpil düdükleri çalındı. Bu hakemlerle biz Valencia deplasmanından zor çıkarız. O maça kadar işi bitirmek şart.
Bu maç içinse herkesi kutluyorum. Ama Ömer onan'ı bi ayrı kutluyorumHer yerinden öpüyoruz seni Ömer
![]()
Diğer oyunculara gelecek olursak... Dediğim gibi Mirsad'da elini taşın altına koyanlardandı. Özellikle ilk periyot leblebi gibi yediğimiz pick@roll hücumlarına ilaç oldu ve rakibe kaptırılan hücum ribauntlarını sınırladık. Hücumda da rakibin dengesini bozdu. Hem penetre, hem şut özelliği olan bir uzun olarak bu özelliklerini iyi kullandı.
Marko Tomas... Kesinlikle galibiyetin en önemli mimarlarındandı. Attığı sayılar yanında çok fazla efor koyuyor. Üçüncü periyotta bir ara farkın 10 sayıya çıkmasında başrol onundu.
Ukiç'i birkaç pozisyon haricinde iyi savundular. Maçın dizginlerinin onun eline geçmesine izin vermediler. Sarunas ikinci devre girip süre aldığı o kısa bölümde büyük işler yaptı.
Uzunlar -Mirsad dışında- hücumda hiçbir şey üretmedi. Oğuz felaketti, Kaya savunmada çabaladı, hücumda yokları oynadı, eridi. Lavrinoviç içlerinde en faydalılarıydı. Ama yine de standartların altındaydı. Sean May tercih edilmedi.
Hayırlısıyla bir zafer gecesi daha böyle bitti.
Bu maç yıllar sonra bile Emir'in yaptığı o iki blokla hatırlanacak. Maçın adamı Emir Preldziç'tir diyorum. Evet, maçın en iyisi Ömer Onan'dı. Kesinlikle galibiyeti getiren başrol oyuncusudur. Ama o beş faul alıp sahneyi birkaç dakika erken terkedince son şarkıyı söylemek Emir'e kaldı. Maç genelinde hem çok iyi işler yaptı, hem çok kritik hatalar yaptı. Ama o son pozisyon... Yıllarca jenerik olsa yeridir.
Emir'in blokları neydi öyle.Valencia'lı oyuncu zor kendine gelirBu kadar zor geçeceğini tahmin etmemiştim.Kinsey'in olmaması bence bu duruma sebep oldu.Maç bir kazayla da bitebilirdi Allah korudu...
Jasikevicus u beğenmedim pek.Hani çok anlamam basketten ama iyi oynamadı sanki benim izledğim yerlerde.Emir Preldzic ise müthiişti.Biz okulda bu tip bloklardan sonra bu blokları yiyen arkadaşı oyundan çıkarıyoruz![]()
Bizim şu çekirdekçi tayfası hiç bir işe yaramıyor. Bi Sırp taraftarların çılgınlığına birde bizim taraftarların pısırıklığına bakın. 15.000 yerine 2 000 tezahürat yapıp baskı yaratacak taraftar olsa daha etkili olurduk. Takımımızı tebrik ediyorum. Umarım çıkarız gruptan...