Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
38. You may not vote on this poll
  • Karpaty kazanır

8 21.05%
  • Galatasaray kazanır

22 57.89%
  • Berabere biter

8 21.05%
Sayfa 11 / 12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
301 ile 330 arası toplam 360 sonuç

Konu: Karpaty - Galatasaray | UEFA Avrupa Ligi Play Off 2. Maç

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

2000'de UEFA'yı almış bir takımız..Fakat daha Karpaty'i yenemiyoruz..Hakan Balta sana yazıklar olsun ! Tam atağa çıkacağız top Serdar'a geliyor Serdar sırf pas atayım diye Ali Turan'a veriyor.Ayhan kendini Xavi zannedip çalımlara girişiyor.Servet'de öyle..Barış başka alemlerde.Takımda tek iyi diyebileceğim Ufuk var..Harika bir maç çıkardı.Gerçekten hak yerini buldu.Bu futbolla Karpaty'i yensek ne olurdu ki ?

Adnan Polat ve Sezgin eserinizle övünün..Keita ve Mehmet Topal'ı satarsan olacağı budur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ben tromso'yu dibe vurduğumuz an zannetmiştim , yanılmışım . daha neler görecez bakalım ? 3te 3 ??? 4te 4 ???

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

yahu Allah askina gozlerinizi acin biraz , Galatasaray'in 2 senedir orta saha ve defans problemi var , bunu futbolu bilmeyen ama 2-3 mac izlemis dahil herkes biliyor

Peki yonetim bu sene ne yapti ? aslanlar gibi oyniyan 3 macdan 1ini tek basina kurtaran Keita'yi satti yerine Pino diye birini getirdi (Pino'nun muzmin sakat oldugu GS yonetimine soylenmis fakat adam ucuz diye yinede almislar)

Peki yonetim ne yapti ? Mehmet Topal'i satti Cana'yi aldi diyelimki Cana en az Topal kadar iyi bir orta saha , ama sonuc itibariyle Keita'yi satip altinda bir adam getirip ve Mehmet Topal'i Cana ile degistirince zaten varolan problemlerin hic biri cozulmedi

Problemler hala ayni Kaleci yok Defans berbat , Orta Sahada top yapicak adam yok yonetim en azindan bu sorunlardan 1 tanesini cozdumu bu sene ? hayir birde bunlarin ustune her hafta en az 2 as adamimiz sakatliktan oyniyamiyor , hala su ortamda Rijkaard'i sucliyabiliyorsaniz diyebilicek bir lafim yok , Rijkaard sucsuzdur demiyorum ama bu isde en az sucu olan Rijkaard'dir

Yonetim goz gore gore takimi mahvetti , Adnan Polat 2 aydir her gun bu hafta 2 adam gelicek diyor fakat 2. ligde oyniyan Galatasaray'a gelmek istedigini belirten Emana'yi bile alma becerisi gosteremiyor

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

UEFA'da havlu attık.Şimdi sırada Eskişehirspor mağlubiyeti var.Zaten Lige'de havluyu atınca Sakatlıkların hepsi düzelir merak etmeyin.Devre arası transfer sezonunada 10.sırada girersek süper transferler yapılır.İş işten geçmiş olcak ki transfer ozaman yapılcak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Söyleyecek o kadar çok şey var ki. Elim kolum ve dilim bağlanmış durumda...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Üzülmüyorum. Çünkü Mustafa Sarp, Ayhan , Barış gibi adamların avrupada oynamaya hakkı yoktu. Hak yerini buldu. Tebrikler. Şimdi defolun gidin şu takımdan. Bu arma altında böyle oynayamazsınız. Defolun gidin !
    Yerlerine oynayacak çok adam var ya.Ayrıca Mustafa Sarp en çok ruhuyla oynayan isim.Adam varını yokunu koyuyo ortaya ne yeteneği varsa sergiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyi antrenör ekibini iyi seçendir. Takımını fizik ve kondüsyon olarak iyi seviyeye getirendir. Takım ruhunu oluşturabilendir. Takım savunmasını öğretebilen duran top organizasyonu yaptırabilendir. Son olarak yetenekli oyuncudan anlayandır.

Kısaca bugün her takım için konuşuyorum. Serdar oynayamıyorsa yerine Pino'yu al. Gol yememen gerekiyorsa ve son dakikalardaysan defansif bir oyuncuyu oyuna al. Bunları hepimiz yapabiliriz.

Lviv'in golünü atan oyuncu daha maçın başlarında sarı kart görmüştü. Rijkaard, Arda sen yetenekli adamsın. Üzerine oyna ve attır gibi bir taktik vermiş midir. İyi antrenör budur.

Rijkaard bunların hiçbirini yapamadığı için suçludur. Kadro kalitesinin geçen seneden ne farkı var. Sadece ve sadece Keita yok. Galatasaray tek oyuncuya bağlı kalacak kadar acizmidir. Leo Franco'yu arıyorsanız, Emre Güngör'ü arıyorsanız bilemem.

Yönetime niye kızıyoruz. Maddi tasarruf yapıyoruz diyerek oyuncu almıyorlar. Elimizdeki oyuncuları satıyorlar. Tasarruf yapıyorsan oyuncu satmazsın ve almazsın. Yerlerine daha kötülerini daha pahalıya alıyorlar. Yoksa Mehmet Topal'da öyle müthiş oyun kuran bir adam değildi.

Kısacası yönetim transferi bilmediği için suçludur. Bunun konusu ayrı tartışılır. Rijkaard, tam bir fm antrenörüdür. Bu elenmenin sorumlusu odur.. DC'yi DC'de oynat. DM'yi DM oynat. Takıma senin bir katkın olmasın. Hepimiz için söylüyorum. Para istemiyoruz, o havayı solumak yeter. Bu kadarını bizde yaparız.

10 senede her yıl bir genç bir dünyada isim yapmış adam alınsaydı şimdiye kadro tamamdı. İşi bilmeyenler başta olduğu sürece böyle olur. İşi bileni yetiştirecek alt yapıda yok oda ayrı sorun.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Avrupa bitti koca bir sezon boşa geçecek koy Emre Çolak'ı, Serkan Kurtuluş'u, Musa Çağıran'ı bi kaç genç oyuncu kazanalım bari...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Emre Çolak neyin artistliğini öğrenmiş ne yaptı maçta ben artistlik olarak değerlendirilebilecek bi hareketini görmedim eğer sarı kart falan gördüyse buna artistlik diyosan tüm futbolcular artist o zaman

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Yerlerine oynayacak çok adam var ya.Ayrıca Mustafa Sarp en çok ruhuyla oynayan isim.Adam varını yokunu koyuyo ortaya ne yeteneği varsa sergiliyor.
    Yetenekleri ortada işte aygün Sadece ruhla olmuyor birazda yetenek lazım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İki yönlü adam arayıp duruyorlar bu takıma Musa diye bir çoçuk alındı o niye oynamıyor bence şuan takımda iki yönlü oynayacak elimizdeki en iyi oyuncu..

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Emre Çolak neyin artistliğini öğrenmiş ne yaptı maçta ben artistlik olarak değerlendirilebilecek bi hareketini görmedim eğer sarı kart falan gördüyse buna artistlik diyosan tüm futbolcular artist o zaman
    Mesajım silinmiş. O yediğimiz golün başı ama genel bir tepki olduğu için bendeki sanırım gereksiz suçlamalarda bulunuyor insan yine de Arda ve Hakan Balta için söylediklerimde geriadım atmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yetenekleri ortada işte aygün Sadece ruhla olmuyor birazda yetenek lazım.
    Yeteneği olanları da görüyoruz ruh olmayınca yetenek ortaya çıkmıyo

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yeteneği olanları da görüyoruz ruh olmayınca yetenek ortaya çıkmıyo
    İşte sorun orda zaten. Ya sadece ruh var ya sadece yetenek. İkisindende biraz olması lazım başarı için.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

en iyisi mustafa sarp futbolu bıraksın bunlara ruhun nasıl bişi olduğunu öğretmek için ayrı bir statüde hocalık yaparak takıma hizmet etsin.Hergün 1 saat mustafadan ders alsınlar

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle istifa etmeyi düşünmediğini söyledi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine, "İstifayı düşünmüyorum. Sezonun başındayız, bizim daha çok çalışıp başarılı olmamız gerekiyor. Benim bu sonuçlarda yüzde kaç payım olduğuna gelince; takım başarılı olduğu zaman futbolcular alkışı kazanıyor, takım kötü gittiği zaman tabii ki suçlu hoca oluyor. Çünkü takımın başındaki odur. Onun için ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim daha yapacak çok iş var" diye yanıt verdi.

Görevinin başında olduğunu anlatan Holandalı teknik adam, "Sezon başı olduğundan dolayı hatalar olabilir, bunları düzeltmemiz lazım. İki tane kazanacağımız kupa var, şu anda hedefimiz bu kupaları almak" dedi. Rijkaard, Galatasaray'ın oyunundaki düşüşün nedenlerinin sorulması üzerine, mazeret üretmek istemediğini de vurgulayarak, "Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Rijkaard'ın bu soruya, toplantıda kullandığı dil olan Flamence yerine İngilizce cevap vermesi dikkati çekti.

Hollandalı çalıştırıcı, kendileri için duygusal bir maç yaşandığını da anlatarak, "Son dakikalarda turu getirecek golü bulduk. Ama yediğimiz golle turu rakibe hediye ettik. Futbolcularımın mücadelelerinden memnunum. Kimseyi kadro dışı bırakacak lüksüm yok. Çünkü çok eksik oyuncum var" diye konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karpaty de yetenek yoktu ruh vardı sadece ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Zaten son 2 dakikada gol atmak yetenek değil Ruh işidir.Adamlar inandı ve 10 kişide olsa başardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

"Alınan oyuncuların hepsi sakat, herkes neredeyse sakatlandı. Defansa da oyuncu istedim. Elinizdeki ürün ve kalite böyle olunca bu tip sonuçlarla karşılaşıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Adam daha ne desin herşeyi anlatmış yani..Kendisininde suçu var ama haklı yani..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Karpaty de yetenek yoktu ruh vardı sadece ?
    Onların 11 futbolcusu da inanmıştı. Bizimkilerde ruhta yok yetenekte. Takımda yeteneği olan adamları sayalım bakalım kim var ? Neill , Kewell , Baros , Arda , Pino , Servet , Elano. Sadece 6 kişi. Bunların zaten 3 tanesi sakat. Geri kalan 4 kişiylemi maç alacağız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu kadroya bak.

Ufuk, Ali , Neill, Servet, Hakan, Barış, Ayhan, Mustafa , Serdar , Baros, Arda

Sıradan bi anadolu takımından farkı yok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Şu kadroya bak.

Ufuk, Ali , Neill, Servet, Hakan, Barış, Ayhan, Mustafa , Serdar , Baros, Arda

Sıradan bi anadolu takımından farkı yok.
    neill baros arda hariç harbiden öyle

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Sen onu 2 yap Servet'te yetenek falan yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Onların 11 futbolcusu da inanmıştı. Bizimkilerde ruhta yok yetenekte. Takımda yeteneği olan adamları sayalım bakalım kim var ? Neill , Kewell , Baros , Arda , Pino , Servet , Elano. Sadece 6 kişi. Bunların zaten 3 tanesi sakat. Geri kalan 4 kişiylemi maç alacağız

Topu dibindeki adama atamayan Servet'te hangi yetenek var merak ettim Hızlı mı,oyuncuyu hiç kaçırmıyor mu,oyunu çok iyi mi kuruyor nedir yeteneği Cihan

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

baros ve arda dışında neill da tabii

Sen onu 2 yap Servet'te yetenek falan yok bence
    Abi sencesi bencesi yok ya artık. Arda da bitmiş çeneye vuruyo artık zaten!

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Topu dibindeki adama atamayan Servet'te hangi yetenek var merak ettim Hızlı mı,oyuncuyu hiç kaçırmıyor mu,oyunu çok iyi mi kuruyor nedir yeteneği Cihan
    6-3=4
    Garip bi matematik hesabı

Yanlış mesajı seçtik ama anlayıverin

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Adnan Polat ne diycek yarin cok merak ediyorum , 2 adam geliyor pazartesine kadar der ihtimalen

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

6-3=4
    Garip bi matematik hesabı

Yanlış mesajı seçtik ama anlayıverin
    7 kişi yazmış 6 kişi demiş

Nesil
    2008
    Yer