Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
74. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

46 62.16%
  • Galatasaray kazanır

20 27.03%
  • Berabere biter

8 10.81%
Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 525 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray [9. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    En azından tartışılacak hakem kararı olmayan bir maç oldu.
    Neill atılmalıydı korkak davrandı hakem ayrıca hakem saçma sapan oyunu durdurup yavaşlattı resmen oyunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence Misimovic ve Elano'yu çıkarması hataydı. Galibiyete gidebilirdik ama 1 puanı yeterli gördü Hagi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fenerbahçe'nin Anonsçusunun sesi duyuldu bir ara

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yobo-Pino eşleşmesini Yobo kazandığı için bu maç 0-0 bitti. Hagi takımı moral olarak çok iyi hazırlamış, sonuna kadar mücadele ettik, biraz şans olsa golleri de bulmuştuk.

Hakem için birşey söylemek güç, Fenerbahçe'nin 2 tane ofsayt olmayan pozisyonunu kestiler ve de Stoch 2 defa kendini yere bıraktı, 2sinde de faulü çaldı. En net hataları bunlar bence hakemin ve derbi anlamında sınıfta kaldığını düşünüyorum.

Takım üzerine düşen görevi sonuna kadar yaptı ve terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler, şanssızlıklarımız yüzünden 1 puan almak zorunda kaldık. Sağlık olsun, teşekkürler Galatasaray, teşekkürler Hagi-Tugay.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Pino daha ne yapacak, forvet mevkiinde harika bence. Kanatta harcamamak lazım.
    Genel olarak lafım yok zaten, son dakikada pozisyon için söyledim atsa fena mı olurdu yani.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendimi bir an Ali Sami Yen'de hissetim.Muhteşemdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ne oldu ? Hani 10 atıyordunuz ? Hani eziyordunuz ? Anladınızmı artık derbinin normal bir maç olmadığını. Hagi ve Tugay sayesinde bu maçtan puan alacağımızı söylemiştim ama ne alakası var diyenler oldu. Umarım anlamışlardır onlarda.

Sahada ilk yarı süper futbol oynayan takıma , Tribünde maç boyunca Kadıköyü Samiyene çeviren taraftara helal olsun !
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel bir maçtı.Tek eksik olan şey goldü.1 puan kazanmadık 3 puanı kaybettik desek yeridir.Çok gol kaçırdık.İlk yarı neler kaçtı neler.İkinci yarı Fenerbahçe çok atak oynadı fakat şut atamadılar doğru düzgün.Bir iki önemli şut attılar o da öyle ya da böyle kurtarıldı.Volkan'a gelen şutlar Aykut'a gelse 1 tane yemiştik belki de.Pino çok çok iyiydi.Bütün maç yorulmak bilmedi çok yordu Fenerbahçe defansını.Ama şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Yobo Fenerbahçe'ye Stoch+Dia'nın verdiği katkıdan çok daha öte katkı veriyor.Öyle bir adam sezon sonu gerekirse 10-15 milyon verilip alınmalı.Kapı gibi defans.O olmasa Pino çok daha fazla pozisyona girerdi.Elano da sağda çok iyiydi.Beklediğimiz özlediğimiz Elano'ydu.İnşallah hep böyle devam eder.Misimovic ise bir an önce toparlanmalı.Sakatlarımızın düzelmesiyle beraber çok daha iyi olacağımızı umuyorum.Neill'e helal olsun.Ben kırmızı karttan bu kadar korkmayan bir adam daha görmedim.Elinden geleni yaptı atılmak için ama olmadı Tebrik ediyorum takımımızı 1 puanda ötürü.Bu sene puanımızı aldık seneye de 3 puanımızı alırız inşallah.Galatasaray 5 yer 10 yer diyenler için çok iyi bir cevap oldu.Galatasaray'ın büyüklüğünü anlamıştır herkes.Ve son olarak

I Love You HAGİ.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sanki beraberliği şut çekemeden kendi sahamızdan çıkmadan aldık.Şutlara kornerlere bak bakalım kim önde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ne oldu ? Hani 10 atıyordunuz ? Hani eziyordunuz ? Anladınızmı artık derbinin normal bir maç olmadığını. Hagi ve Tugay sayesinde bu maçtan puan alacağımızı söylemiştim ama ne alakası var diyenler oldu. Umarım anlamışlardır onlarda.

Sahada ilk yarı süper futbol oynayan takıma , Tribünde maç boyunca Kadıköyü Samiyene çeviren taraftara helal olsun !
    Terbiyesizlik yapıyorsun kimse burda 10 atarız demedi.Sen kendin dedin 10 yeriz diye.Sonra baktın Hagi geldi yeneriz falan dedin.Maç 0-0 bitti farkındaysan.

"Ne oldu ?" falan gibi laflar da çok yakıştı.

Bu arada maça gelirsek takımıma güveniyordum ama iyi başlayamadık Emre-Topuz ikilisiyle iyi başlasaydık belki devamı gelirdi.Sağlık olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Kesin olan bir şey vardı ki bu maçta başarısız olan Fenerbahçe'ydi, çünkü Galatasaray'a eminim Adnan Polat bile şans tanımıyordu, en kötü dönemlerimizden birinde Fenerbahçe bir varlık gösteremedi bize karşı. Bunu kabul etmesi lazım Fenerbahçelilerin. Deplasmanda ben de fark yiyeceğimizi düşünüyordum ama biz Fenerbahçe ile berabere kaldığımız için değil, uzun süre sonra takımımız umut verdiği için seviniyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

[QUOTE=MeMo;1860437]Terbiyesizlik yapıyorsun kimse burda 10 atarız demedi.Sen kendin dedin 10 yeriz diye.Sonra baktın Hagi geldi yeneriz falan dedin.Maç 0-0 bitti farkındaysan.

[QUOTE]

10 yeriz mesajımı bul. İftira atma .

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Ben yarın herşeyimi Fenerbahçe'ye basabilirim. Çok güveniyorum en az 2 farkla kazanacağımızın düşüncesindeyim. Bizim kadro ise Konya maçında Özer yerine Alex olarak olacaktır. Aykut hoca hücumu düşünen bir takım kuracağına inanıyorum. Umarım gol yollarında çok fazla hata yapmayız. her pozisyon bizim için çok önemli.
    Borç İstermisin ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu megafon olayını geçen seneki Trabzon maçında da anlamamıştım, bunun yasak olması gerekmez mi aslında.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Biz 0 yabancıyla , gençlerle oynayıp 0-0 berabere kalmıştık kadıköyde. Üstelik Fenerden de daha iyi oynamıştık. Yine yapabiliriz. Kadro kalitesi ne olursa olsun bu maçı kazanabiliriz. Kaybedersek çok üzülmeyeceğim ama kazanma umudum var.
    Al Memo buda mesajım. Kazanamadınız diye saçmalamaya başladınız. Benim 10 yeriz mesajımı bul istediğini yapıcam. Ama durduk yere iftira atma.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

13.adam(anonsçu) gene kurtaramadı takımını.Bu arada pino oynarsa Galatasaray 1 gol atcaksa onu da atamaz diyen arkdaş Pino bu gün şanslı olsaydı ne diyecekti çok merak ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Anonscu silah atalnlara uyari yapti Galatasaray taraftarinin sesini bastirmak icin anons yapmadi bir ara 10-15 dakika boyunca silah sesleri geldi.Birde sahada sanki Galatasaray cok üstün oynamis gibi yorumlar yapmayin iki takimda berbatti Fenerbahce'de zaten ön libero yok Galatasaray habire uzaktan kaleye vurdu baska organize ataklari yok uzaktan yokladilar sürekli Volkan icin uzaktan sutlar kolay sabaha kadar uzaktan vursaniz hepsini cikarirdi Benim kizdigim olay Türkiye'nin sözde iki "dev" kulübü 90 dakika boyunca sürekli top sisirdiler hani 100 milyon euroluk takim, hani süperstarlar nerde bu takimlar paslasarak karsi kaleye gidemiyorsa bunun adi derbi felan degildir mac resmen 2. lig havasinda gecti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Al Memo buda mesajım.
    Sen derken genel olarak konuştum.Kelimelere pek takılma yanlış anlaşılma oldu heralde kusura bakma.

Ama "Ne oldu ?" gibi laflar yakışmadı bana göre.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçın ilk dakikalarındaki çizgiden çıkan pozisyon güzel bir ataktı, hazırlanışı itibariyle de organize denilebilir bence. İlk yarım saatlerde veriyorduk maçları genelde bu sefer ilk 30 dakika biz iyi oynadık.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Anonscu silah atalnlara uyari yapti Galatasaray taraftarinin sesini bastirmak icin anons yapmadi bir ara 10-15 dakika boyunca silah sesleri geldi.Birde sahada sanki Galatasaray cok üstün oynamis gibi yorumlar yapmayin iki takimda berbatti Fenerbahce'de zaten ön libero yok Galatasaray habire uzaktan kaleye vurdu baska organize ataklari yok uzaktan yokladilar sürekli Volkan icin uzaktan sutlar kolay sabaha kadar uzaktan vursaniz hepsini cikarirdi
    Haydi Fener Haydi Fener diye kaç kere bağırdı sayamadım Baktı taraftardan ses çıkmıyor sonra sustu zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Anonscu silah atalnlara uyari yapti Galatasaray taraftarinin sesini bastirmak icin anons yapmadi bir ara 10-15 dakika boyunca silah sesleri geldi.Birde sahada sanki Galatasaray cok üstün oynamis gibi yorumlar yapmayin iki takimda berbatti Fenerbahce'de zaten ön libero yok Galatasaray habire uzaktan kaleye vurdu baska organize ataklari yok uzaktan yokladilar sürekli Volkan icin uzaktan sutlar kolay sabaha kadar uzaktan vursaniz hepsini cikarirdi Benim kizdigim olay Türkiye'nin sözde iki "dev" kulübü 90 dakika boyunca sürekli top sisirdiler hani 100 milyon euroluk takim, hani süperstarlar nerde bu takimlar paslasarak karsi kaleye gidemiyorsa bunun adi derbi felan degildir mac resmen 2. lig havasinda gecti
    Azerbaycan maçındaki gibi mi çıkarırdı?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kötü derbi oldu. Oyun anlamında baktığımızda her iki yarıda da iki takım adına da pek birşey yoktu. Pozisyon olarak baktığımızda ilk yarıda Galatasaray ikinci yarıda ise biz etkiliydik.

Fenerbahçe maçın 10. saniyesinde korner kazanarak ben bu maçı önde oynayacağım dedi. Fakat kısa bir süre sonra Pino'yla etkili gelen Galatasaray, sen önde oynama isteğini tekrar bir düşün mesajı verdi. Gökhan'ın hakkını teslim etmek lazım; bu sezon 4-5 tane kritik maçta bu tip golleri engelledi. Galatasaray mümkün olduğunca yardımlaşarak, alan bırakmadan oynadı. Fenerbahçe'de ise göbekte kalabalık Galatasaray savunmasına karşı Emre etkili olup, hücuma yeterli desteği veremedi. Sağda Dia etkisiz, solda Stoch saman alevi gibi olunca ilk yarı yeteri kadar etkili olamadık. İkinci yarıda toparlandık, pozisyonlar da bulduk fakat maç bizim hakkımızdı demek için yeterli değil bu pozisyonlar. Aynı şekilde Galatasaray'ın bulduğu pozisyonlar da galibiyeti haketmek için yeterli değildi.

Galatasaray'da Pino baya hareketliydi ancak Yobo muhteşemdi. Çok soğukkanlı, ayaklarına hakim, dengeli, hızlı, pozisyon bilgisi iyi; hakkaten çok kaliteli stoper, bonservisini almamız lazım.

Aykut hoca Alex'i çıkarmamalıydı. Özellikle 2. yarıda Alex'in oynadığı dönemde Semih'in oynadığı dönemden daha etkili olduk.

Bu sezon doğru düzgün büyük maç kazanamadık. Teknik ekibin bu problemi çözmesi lazım.

Bu maçın telafisi haftaya Bursa galibiyetinden geçer. Ne yapıp edip 3 puanla ayrılmalıyız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sen derken genel olarak konuştum.Kelimelere pek takılma yanlış anlaşılma oldu heralde kusura bakma.

Ama "Ne oldu ?" gibi laflar yakışmadı bana göre.
    Sen ve genel anlam. Mantıklımı sence Neyse derbi sonrası olur böyle hatalar. Ama benden alıntı yaparsan böyle anlamam daha doğal birşey olamaz.

Ben ne oldu lafını fark atarız , ezeriz diyenlere diyorum. Hala da diyorum. Yakışıksız bir şey yok. Derbiden önce büyük konuşulmaz. Sadece derbiden önce değil hiç bir zaman büyük konuşulmaz. Sonra böyle olur işte. Eğer siz fark atarız demeseydiniz biz bu kadar sevinmeyecektik. Kadıköy Samiyene dönmeyecekti. Bu ortamı siz kendiniz hazırladınız. Normalde bu futbolla berabera kalmamıza üzülmemiz lazım ama büyük konuşanlar böyle yaptığı için hepimiz bu gece rahat uyuyacağız.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Bu sezon doğru düzgün büyük maç kazanamadık. Teknik ekibin bu problemi çözmesi lazım.

Bu maçın telafisi haftaya Bursa galibiyetinden geçer. Ne yapıp edip 3 puanla ayrılmalıyız.
    Zaten haftaya Bursa'yi yenemezse Aykut hoca hic takimin basinda bosuna durmasin geldiginden beri pozitif hicbirsey göremedik sahada Daum'un takimindan ne farki var ? o kadar transfer yapildi oyun stili Daum'un oyun stilinden bile kötü ne organize defans var ne organize atak var Daum en azindan defans yaptirmasini biliyordu skoru korumasini biliyordu Aykut hocanin takiminda oda yok.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Azerbaycan maçındaki gibi mi çıkarırdı?
    Kusura bakma ama Volkan'i taniyanlar her mac izliyenler Volkan'in uzaktan cok nadir gol yedigini bilir Volkan'in en büyük zaafi yan toplar ve karsi karsiya pozisyonlar nitekim Pino ile karsi karsiya kaldiginda top giriyordu kaleye Uzaktan cok nadir gol yer bana akillarda kalan uzaktan yedigi 5 golü yaz sana hak veririm ozaman.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Hagi ile ruh mu geldi ne

Pino harikaydı gerçekten.Elano sonunda kendini gösterdi.Her şeye rağmen

I love you Hagi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

KanaKe haklı valla Daum'un FB'si hiç değilse seriye bağlıyordu.Aykut'un FB'si onu bile yapamıyor.Daum'da olsaydı bu kadro valla düşünmek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi'nin gelmesi ile tamamen moral-motivasyon olarak etkisini göstermiş. Onunla birlikte uzun zamandır göremediğimiz mücadele eden Galatasaray'ı görmüş olduk. Bu ruhu kaybetmezsek, toparlanacağımızı düşünüyorum.

Ayrıca 2100 tane gerçek taraftarı da bütün Türkiye görmüş oldu böylece

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Niang ambulans ile hastaneye mi kaldirilmis dogru mu duydum?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Volkanın karakterinden nefret ederim ama kaleciliği süper. Yabancı bir takımda oynamalı burda hem harcanıyor hem çok küfür yiyor

Yeni ribery'imiz hayırlı olsun "Pino". Futbolda en sevdiğim tipte oynuyor. Hızlı olacak orta saha olacak.

Elano'yu takıma kazandıran hagi ve tugaya sonsuz teşekkürler.

Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri