Hani dünya çapında, ses getirecek birini getirecekti bunlar ? Yöneticilik tecrübesizliği demektir bu.
Hani dünya çapında, ses getirecek birini getirecekti bunlar ? Yöneticilik tecrübesizliği demektir bu.
Canım FEDA olsun sana !
Şota'nın sözleşmesi 4.5 yıllıkmış.
Bakalım sezon sonunu görecek mi..
Şota neye istinaden geldi onu açıklasalar ya. Şunu şunu yaptı desinler. Çimleri suluyor falan desinler bişey desinler yani.
Bülent Uygun - Elazığ ilişkisi sona ermiş, şaşıran ?
bi bülent uygun klasiği takım batırmakta üstüne yok
Bülent Uygun başka bir takımla anlaşmış deniyor, işte buna şaşırdım.
Bülent Uygun Kayseri'ye, Metin Diyadin Elazığ'a gidermiş..
O kadar oyuncu aldı, sonuç ortada. Bekliyordum, hiç şaşırmadım.
Canım FEDA olsun sana !
Bülent Uygun Mersin ile anlaşmış, Türk futbolu gerçekten komedi.
Kasımpaşa önce Metin hocayı kovar.Yaptıkları affedilir gibi değil ama dedik herhalde dünyaca ünlü hoca gelecek gidip Şotayı aldılar.Şimdi de Bülent uygun meselesi.Ya biz hiç bir şey bilmiyoruz ya da bu yöneticiler hakikaten anlamıyolar bu işten.
bülent uygun kayseriye gidebilir
İlk yarı bitimine kadar gönderilen hoca sayısı 6,7 bulur. Başarılı giden bir hocayı kovup, takımında kötü bir başlangıç yapan hocayla anlaştılar. Bülent Uygun her zamanki gibi kendi adamlarını takıma aldırarak komisyonu götürdü, şampiyon kadroyu dağıttı ve üstüne bir o kadar borç taktı. Şimdi de Mersin İdman Yurdu ile adı geçiyor. Yönetimlere ve genel olarak taraftarlara göre birinci suçlu her zaman teknik direktörler ya peki oyuncuların formsuzluğu ne olacak.
Bülent Uygun'u diğer isimlerden ayrı tutuyorum.
Yılmaz hoca çok renkli bir kişilik. Çok sevindim onu yine seyredeceğimiz için. Bakalım Elazığspor'u düşme potasından kurtarabilecek mi.
Canım FEDA olsun sana !
TFF Başkanı Yıldırım Demirören NTV Spor'a konuştu. Demirören, büyük transfer ve yabancı oyuncularla futbolun geleceğinin olmadığını altını çizdi ve altyapının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
Milli takımların tüm kamp programlarını gerçekleştireceği, futbolun paydaşlarına her türlü eğitimin verileceği Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşası için bir adım bugün atıldı.
"Altyapı bizim için çok önemli"
NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Demirören, "Türk futbolu için çok önemli adımlarından biri" diyerek başladığı sözlerini, "Geçmiş yönetimlerin yapmış olduğu projelerin üzerinden giderek, bugün yıkımına başlıyoruz. Ocak'ta temelini attıktan sonra hedefimiz 2014 Nisan'da bitirerek, milli takımı buradan Brezilya'ya uğurlamak istiyoruz" diyerek devam ettirdi.
"Bizim federasyon olarak tesislenmeye ayırdığımız bir bütçe var" diyen federasyon başkanı, "Gerçekçi ve güzel kulüp projelerine federasyon olarak destek oluyoruz. Spor bakanlığı ile gençlik genel müdürlüğümüz de bu projelere destek oluyor. Tesis ve altyapıya önem vermediğiniz zaman, büyük transfer ve yabancı oyuncularla futbolun bir yere geleceği yok. O yüzden altyapı bizim için çok önemli. Burası sadece milli takımlar için değil, seminerler, yabancı ve Anadolu'dan gelecek takımlar için kullanıma açılacak" dedi.
A Milli Takım'ın iki kritik maçının olduğunu söyleyen ve hedeflerinin 6 puan olduğunu vurgulan Demirören, "Hedefimiz 6 puan, en kötüsü iki maçtan 4 puanla da çıkarsak yolumuza devam ederiz. Hocamıza ve mevcut kadroya güveniyorum. İyi bir kadromuz var ve bunu başarabilecek güçteler" dedi.
Son olarak taraftarlara seslenen başkan, "90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Milli takım taraftar profili oluşturmamız gerekiyor. Artık biletleri federasyondan satıyoruz. Takımı destekleyen bir taraftarımız var, tek dileğimiz kırmızı-beyaz giyinip gelmeleri" diye konuştu.
Video: http://www.ntvspor.net/video-galeri/...cin-cok-onemli
FM Gazetesi
Kayserispor'da, Biseswar kadro dışı bırakılmış. Nedenini bilen var mı?
Q7, Alex, Ozan İpek ve Biseswar... Hepsi de takımları için önemli isimler ve bu 4'lüyü tek forvet arkasına, hücuma koysan çok iyi işler yapabilir bence. Enteresan gerçekten!
Moda oldu bu kadro dışı bırakmakta.
Canım FEDA olsun sana !
Kadro Disi birakmayani dovuyorlar![]()
Süper Lig'de bir haftada en çok gol ne zaman atılmış bilen var mı? Bu hafta rekor kırılabilir maçlar böyle devam ederse.
Şu ana kadar 27 gol var, zor rekorun kırılması.Lig tarihinde en çok gol atılan hafta: 1995-96 sezonunda 8. hafta ve 1997-98 sezonunda 30. haftalar (43 Gol).
Bence bu maçlar iddaa kokuyor..Bütün maçlar üst bitiyor...Ve sadece 2 tane galip cıktı bu hafta şaşırtcı..biraz.
Kasımpaşa'da oynayan Djalma'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum biraz takip etmenizi öneririm. 3 büyüklerde rahat rahat oynar bu adam.
Spor Toto Süper Lig maçlarının radyo yayın haklarını TRT aldı. Yani maçları TRT Radyo'dan dinleyebileceğiz.
Canım FEDA olsun sana !
Ibrahim Akina noldu ? Son durumu nedir bayagidir takip etmedimde.En son Lisans verilmemisti.Gazianteplede sozlesme imzalamisti diye hatirliyorum fakat Lisans cikmayinca oynayamamisti.FM13te Serbest olarak basladi.
Sözkonusu olaylar yaşandığında İbrahim Akın'la birlikte sözleşmesi feshedilmişti İBB tarafından yanlış hatırlamıyorsam. Nedenini bilmiyorum, o da yeni takım olarak Boluspor'u seçmiş.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Skibbe ile yollar ayrılmış galiba.