Sayfa 11 / 39 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hani dünya çapında, ses getirecek birini getirecekti bunlar ? Yöneticilik tecrübesizliği demektir bu.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şota'nın sözleşmesi 4.5 yıllıkmış.

Bakalım sezon sonunu görecek mi..

Şota neye istinaden geldi onu açıklasalar ya. Şunu şunu yaptı desinler. Çimleri suluyor falan desinler bişey desinler yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Uygun - Elazığ ilişkisi sona ermiş, şaşıran ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bi bülent uygun klasiği takım batırmakta üstüne yok

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Uygun başka bir takımla anlaşmış deniyor, işte buna şaşırdım.

Bülent Uygun Kayseri'ye, Metin Diyadin Elazığ'a gidermiş..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O kadar oyuncu aldı, sonuç ortada. Bekliyordum, hiç şaşırmadım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bülent Uygun Mersin ile anlaşmış, Türk futbolu gerçekten komedi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bülent Uygun Mersin ile anlaşmış, Türk futbolu gerçekten komedi.
    Güler misin ağlar mısın ...
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kasımpaşa önce Metin hocayı kovar.Yaptıkları affedilir gibi değil ama dedik herhalde dünyaca ünlü hoca gelecek gidip Şotayı aldılar.Şimdi de Bülent uygun meselesi.Ya biz hiç bir şey bilmiyoruz ya da bu yöneticiler hakikaten anlamıyolar bu işten.

bülent uygun kayseriye gidebilir

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

İlk yarı bitimine kadar gönderilen hoca sayısı 6,7 bulur. Başarılı giden bir hocayı kovup, takımında kötü bir başlangıç yapan hocayla anlaştılar. Bülent Uygun her zamanki gibi kendi adamlarını takıma aldırarak komisyonu götürdü, şampiyon kadroyu dağıttı ve üstüne bir o kadar borç taktı. Şimdi de Mersin İdman Yurdu ile adı geçiyor. Yönetimlere ve genel olarak taraftarlara göre birinci suçlu her zaman teknik direktörler ya peki oyuncuların formsuzluğu ne olacak.

Bülent Uygun'u diğer isimlerden ayrı tutuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Elazığspor yılmaz vuralla anlaşmış

Ptt de başarılar elazığ

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yılmaz hoca çok renkli bir kişilik. Çok sevindim onu yine seyredeceğimiz için. Bakalım Elazığspor'u düşme potasından kurtarabilecek mi.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Altyapı bizim için çok önemli"

TFF Başkanı Yıldırım Demirören NTV Spor'a konuştu. Demirören, büyük transfer ve yabancı oyuncularla futbolun geleceğinin olmadığını altını çizdi ve altyapının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Milli takımların tüm kamp programlarını gerçekleştireceği, futbolun paydaşlarına her türlü eğitimin verileceği Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşası için bir adım bugün atıldı.

"Altyapı bizim için çok önemli"

NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Demirören, "Türk futbolu için çok önemli adımlarından biri" diyerek başladığı sözlerini, "Geçmiş yönetimlerin yapmış olduğu projelerin üzerinden giderek, bugün yıkımına başlıyoruz. Ocak'ta temelini attıktan sonra hedefimiz 2014 Nisan'da bitirerek, milli takımı buradan Brezilya'ya uğurlamak istiyoruz" diyerek devam ettirdi.

"Bizim federasyon olarak tesislenmeye ayırdığımız bir bütçe var" diyen federasyon başkanı, "Gerçekçi ve güzel kulüp projelerine federasyon olarak destek oluyoruz. Spor bakanlığı ile gençlik genel müdürlüğümüz de bu projelere destek oluyor. Tesis ve altyapıya önem vermediğiniz zaman, büyük transfer ve yabancı oyuncularla futbolun bir yere geleceği yok. O yüzden altyapı bizim için çok önemli. Burası sadece milli takımlar için değil, seminerler, yabancı ve Anadolu'dan gelecek takımlar için kullanıma açılacak" dedi.

A Milli Takım'ın iki kritik maçının olduğunu söyleyen ve hedeflerinin 6 puan olduğunu vurgulan Demirören, "Hedefimiz 6 puan, en kötüsü iki maçtan 4 puanla da çıkarsak yolumuza devam ederiz. Hocamıza ve mevcut kadroya güveniyorum. İyi bir kadromuz var ve bunu başarabilecek güçteler" dedi.

Son olarak taraftarlara seslenen başkan, "90 dakika desteklemelerini istiyoruz. Milli takım taraftar profili oluşturmamız gerekiyor. Artık biletleri federasyondan satıyoruz. Takımı destekleyen bir taraftarımız var, tek dileğimiz kırmızı-beyaz giyinip gelmeleri" diye konuştu.

Video: http://www.ntvspor.net/video-galeri/...cin-cok-onemli
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Kayserispor'da, Biseswar kadro dışı bırakılmış. Nedenini bilen var mı?

Q7, Alex, Ozan İpek ve Biseswar... Hepsi de takımları için önemli isimler ve bu 4'lüyü tek forvet arkasına, hücuma koysan çok iyi işler yapabilir bence. Enteresan gerçekten!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Moda oldu bu kadro dışı bırakmakta.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Kadro Disi birakmayani dovuyorlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Süper Lig'de bir haftada en çok gol ne zaman atılmış bilen var mı? Bu hafta rekor kırılabilir maçlar böyle devam ederse.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lig tarihinde en çok gol atılan hafta: 1995-96 sezonunda 8. hafta ve 1997-98 sezonunda 30. haftalar (43 Gol).
    Şu ana kadar 27 gol var, zor rekorun kırılması.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bence bu maçlar iddaa kokuyor..Bütün maçlar üst bitiyor...Ve sadece 2 tane galip cıktı bu hafta şaşırtcı..biraz.

Kasımpaşa'da oynayan Djalma'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum biraz takip etmenizi öneririm. 3 büyüklerde rahat rahat oynar bu adam.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Spor Toto Süper Lig maçlarının radyo yayın haklarını TRT aldı. Yani maçları TRT Radyo'dan dinleyebileceğiz.
    Canım FEDA olsun sana !

Quote Originally Posted by Yavuz12 View Post
    Kasımpaşa'da oynayan Djalma'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum biraz takip etmenizi öneririm. 3 büyüklerde rahat rahat oynar bu adam.
    Porto'nun oyuncusu zaten o.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ibrahim Akina noldu ? Son durumu nedir bayagidir takip etmedimde.En son Lisans verilmemisti.Gazianteplede sozlesme imzalamisti diye hatirliyorum fakat Lisans cikmayinca oynayamamisti.FM13te Serbest olarak basladi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pele96 View Post
    Ibrahim Akina noldu ? Son durumu nedir bayagidir takip etmedimde.En son Lisans verilmemisti.Gazianteplede sozlesme imzalamisti diye hatirliyorum fakat Lisans cikmayinca oynayamamisti.FM13te Serbest olarak basladi.
    gazianteple sözleşme imzaladıktan sonra lisans alamadı işte 2 yıl mıydı tam tarih hatırlamıyorum men cezası almıştı o tarih boyunca lisans çıkartamıcak keza iskender alın da

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    gazianteple sözleşme imzaladıktan sonra lisans alamadı işte 2 yıl mıydı tam tarih hatırlamıyorum men cezası almıştı o tarih boyunca lisans çıkartamıcak keza iskender alın da
    İskender Alın'ın böyle bir durumu yok. Şu an Boluspor'da ve resmi maçlarda oynayabiliyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İskender Alın'ın böyle bir durumu yok. Şu an Boluspor'da ve resmi maçlarda oynayabiliyor.
    hmm sağol hocam ben öyle biliyodum peki boluda neden oynuyo bana göre ibb nin en iyi oyuncularından biriydi şike olayları yaşanmadan önce (geçen sene hiç oynamadığı içinde gitmiş olabilir boluya)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sözkonusu olaylar yaşandığında İbrahim Akın'la birlikte sözleşmesi feshedilmişti İBB tarafından yanlış hatırlamıyorsam. Nedenini bilmiyorum, o da yeni takım olarak Boluspor'u seçmiş.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Skibbe ile yollar ayrılmış galiba.

Sayfa 11 / 39 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri