Lincoln iyi oyuncu ama nedense Galatasaray'da çok havalı maçlarda falan sürekli en büyük benim triplerinde
Lincoln iyi oyuncu ama nedense Galatasaray'da çok havalı maçlarda falan sürekli en büyük benim triplerinde
Ben şunu farkettim.. Artık Kewell, Meira gibi oyuncular geldikten sonra Galatasaray taraftarı artık Lincoln, Lincoln diye bağırmıyor![]()
Last edited by goosfraba : 20.Ağustos.2008 at 03:18
Artık bu saatten sonra Lincoln'den pek bir şey beklemiyorum.Umursamaz tavırları artık bıktırdı taraftarı.Şu anda satılsa bir ohh çekerim heralde.Lincoln gitsede yokluğu hiç hissedilmez.Biz o yokken şampiyon olduk yine oluruz.
Savunmanın sağına Uğur iyileşmiyecekse transfer şart.Ama inşallah Uğur iyileşir ve formasını geri alır.
Lincoln gitmesin bence 1 sene daha sabır.Haydi 2 transfer daha yapalım da kapatalım transfer sezonunu.
Şimdi sizce o Arda haberi mantıklı mı ? Bayern Arda'yı istedi diyelim, Bayern ŞL de mücadele eden bir takım. Arda yı alınca ŞL de oynatamayacak. Sadece Bundesliga için mi alıyor Arda'yı ? Yalan haber efendim geçiniz. Arda Aslantepe de oynayacak...
Arda'da en az 40 defa söylemiştir sanırım "Evet giderim ama Aslantepe'de oynamadan değil." diye.
Eğer resmi kulüp radyosunu kullanarak yalan haber yapıyorsa basın sorun yok.Ama o radyoda o kunuşmlar gerçekten olduysa bence 21 milyon çok iyi bir para kesinlikle satılmalı derim.Zaten Kewell Arda'nın yerinde oynayacak.Gelen parayla da istenilen bölgeye çok iyi isimler alınabilir.
-------------------Nonda---------------------
---Kewell---------Lincoln--------------Arda---
İyi bir hücum hattı.![]()
ardayı alacak para yokne olursa olsun satılmamalı..
Uğur sakat,Sabri sakatlığı nedniyle milli kadrodan çıkarıldı 2 sağ bekimizde sakat sanırım bu iş Seitaridis-Miquel ikilisinden biri 2-3 gün içinde gelebilir![]()
Basına göre Mayıs ayında bizimle sözleşme imzaladığı söylenilen Buonanotte ne güzel olurdu aslında. Egemen Korkmaz, İsmail Güldüren, Hürriyet Güçer üçlüsünden biri ayağını kırıp eline verene kadar süper oynardı.
Adnan Polat; uzun boylu pres yapabilen bir forvete ihtiyacımız var dedi, kanalturk’te.(Röportaj yaptılar
North sag bek oynuyor..Benjamin ise forvet..M.city'de oynuyor..Tabi haber ne kadar dogru bu tartıslırStarSpor :Son Dakika Verdi !!
North ve Benjamin Mwaruwari Galatasarayda !!
Adnan polat'ında dedikleri kafamı karıştırdı..
Last edited by Emurafu : 19.Ağustos.2008 at 22:17
Man. City
İsim: Benjamin Mwaruwari
Doğum Tarihi: 13.08.1978
Uyruk: Zimbabwe
Boy: 188 cm.
Kilo: 78 Kg.
Mevkii: Forvet
Forma: 27
Lakabı: Benjani
North kim onu çıkaramadım![]()
Jade North
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...de/profil.html
Collin Benjamin
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...in/profil.html
İkiside gelmesin diyorum...
Colin degil city dekini dediler. Starspor bildiğiniz kolpa inanmayın fazla...
North iyi ise gelsin.Oynadıgı takım beni ilgilendirmez..Önemli olan verecegi katkı...Sahsen tanımıyorum..Benjani ise eylülle kadar sakat deniyor.Büyük ihtimal 2 haberde kolpa..
Adnan baskan ise uzun boylu birini alacaz dedi.Kanoute,Zigic falan olmasın![]()
Last edited by Emurafu : 19.Ağustos.2008 at 22:33
Benjani'yi PES'ten tanıyorum diğerini de tanımıyorum..Yararlı olacaklarsa gelsinler.
Mwaruwari yi City daha devre arası kadrosuna kattı hemde az bi para da ödemedi..pek ihtimal vermiyorum..
sağ bek için ise hangi oyuncu takıma daha yararlı olabilecekse o gelsin isterim..çok büyük bir yıldız almaya gerek yok zaten uğur iyileşince formayı kapacak..
North u tanımıyorum
Mwariwari gelmez.İsim başkası sürpriz yani![]()
Benjaniye Citye bir torba para verdi satmazlar kolay kolay
Kolpaysa neyini konuşuyorsunuz o zaman? Arkadaşlar lütfen biraz daha sağlam kaynaklardan haberler paylaşalım.Gerçi biliyorum bu kolpa basının sağlam haber yaptığı nadiren görülmüş bir şey ama gelipte hele sabah gibi bu işin başında gelen gazetelerin haberlerinide eklemeyelim lütfen.Neyini konuşacağız ki? Bu transfer iyi yada kötü olur diyip geçeceğiz.Sonuç? Hiç bir şey..
So what?
Saike
Al işte o kadar yazı yazıyorum.Benden sonra yazılan mesaja bak.Başçavuşun eşşeği yazıyor sanki burada.Kolpa basının haberlerini eklemeyin diyoruz.Masa başı haberleri eklemeyin diyoruz eklenen habere bak.Adnan Sezgin'in Süper Kupa öncesindeki röportajını bir güzel düzenlemişler daha sansasyonel bir hale getirmişler.Burada bunun neyini konuşacağız Allah aşkına?
Bundan sonra masa başı haberleri buraya eklemeyin!!!
So what?
Saike