Yabancılardan 2'si gitmeden(Appiah'ı da sayıyorum) transfer yapamaz Fenerbahçe.Appiah'ı da sayarsak 9 yabancısı var çünkü.
Yabancılardan 2'si gitmeden(Appiah'ı da sayıyorum) transfer yapamaz Fenerbahçe.Appiah'ı da sayarsak 9 yabancısı var çünkü.
Appiah'ı saymıyoruz, FIFA gerekli izni verdi, Appiah isterse şu anda başka takımla anlaşabilir, Fenerbahçe'de ise yabancı kontenjanını işgal etmiyor, eğer 1 kişilik kontenjan açarsa yeni transfer yapabilir.
Dava sonuçlanana kadar FIFA 2 tarafı boşadı.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin Avusturya kampında ayğı kırılan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza'ya ülkesinin önde gelen takımlarından biri talip oldu.
Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'nin özellikle Avrupa'daki başarısında büyük pay sahibi olan, ancak Avusturya kampı sırasında şanssız bir şekilde sol ayak fibula kemiği kırılarak 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid De Souza'ya, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Flamengo talip oldu. Zico'nun da uzun yıllar forma giydiği Flamengo'nun, gelecek yıl sözleşmesi sona erecek 28 yaşındaki yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında Sarı-Lacivertli kulüp yöneticilerinden bilgi istediği ileri sürüldü. Brezilya kulübünün, Fenerbahçe'nin bu yıl transfere izin vermemesi halinde Deivid'i gelecek yıl mutlaka kadrolarına katmak istedikleri iddia edildi.
mynet.com
(/s)
senna ve aurelio 30 yaşlarında.xabi 26 sanırım.o da bir avantaj eğer xabi gelirse![]()
Senna 1976 model, Aurelio 1977 model, Albelda 1977 model, Alonso 1981 model.
Onların da hepsi 1 gazeteyi kaynak gösteriyor.
Benim kafamı asıl kurcalayan kısım ise; haberlerde çıkan Liverpool gibi bir kulübün oyuncu almak için oyuncu satmak zorunda olması mantığı.
Fotomaç'ı zaman kaybetmeden yalanlamayı seven Fenerbahce.org'un bu transferi yalanlamaması girişim olduğunu gösteriyor fakat Xabi Türkiye'ye gelmeye ikna edilebilecek mi ? Bana göre zor..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bence Selçuk ve Deniz hemen gönderilsin diycem adam yok elimizdeBugün baktım bir çok site Alonso'nun Pazartesi günü İstanbul'da olacağını yazmış. En ünlü Yabancı siteler bile yazıyor. Bir iş var arkadaşlar. Hadi hayırlısı
Abi Aziz Yıldırım 1-2 transfer yapacağız dediğine göre mutlaka Alonso'yu ikna etmeye çalışıyordur 2. planda da Albelda olabilir alternatif isim olarak. Başkanımız her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip birisi..
Beşiktaş'ın Schalke 04 ile oynadığı maçta forma giyen Milli futbolcu Halil Altıntop karşılaşma sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.
Halil, transferiyle ilgili sorulara, ''Ben Schalke'de kalmak istiyorum ama menajerime İspanya ve Türkiye'den teklif geliyor'' dedi. Halil, ısrarlı sorular üzerine kendisini isteyen takımın Fenerbahçe olduğunu da söyledi.
Milli futbolcu, Schalke'de huzurlu olduğunu ve şimdilik ayrılmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.
Maraton.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alonso'nun ikna edilmesi bana göre de zor.Ayrıca Halil ile ilgili teklif Güiza'dan önce yapılmıştır yine.
Bu aralar yalanlama gelebilir Xabi haberlerine. O´Neill Barry'nin ayrılmasına izin vermiyor dolayısıyla Benitez Xabi'nin ayrılmasına izin vermiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
F.BAHÇE’DE Mateja Kezman konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar dünün gündemi başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları gibi görünse de Sırp oyuncu bu gündemin önüne geçen açıklamalar ve davranışlarda bulundu. Paris Saint Germain’in resmen istediği Kezman öyle sözler kullandı ki bir anlamda faturayı teknik direktör Aragones ve F.Bahçe yönetimine çıkardı. PGS’ye gitmek isteyen ancak önceki gün yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine konuşan Kezman’ın zehir zemberek açıklamaları şöyle:
‘2 ALIRIM AMA YEDEK KALMAM’
“F.BAHÇE’DE 2 sezondur mutluydum. Ara ara haksız eleştiriler alsam da ben işimi yapıyordum. Aragones’in gelişiyle huzurum iyice kaçtı. Avusturya kampında ilk görüşmemizde bana ’yedek oturacaksan bu takımda kal’ dedi. Ben de ’ben yedek kalmam, kendime takım bulurum’dedim. Yollarımızı o dakika ayırdık. Ben Chelsea’de oynarken Mourinho bile beni yedek bırakamadı. Yedek bırakmaya başlayınca Chelsea gibi bir kulüpten ayrıldım. Aragones için de giderim. Gideceğim kulüpte huzur ve mutluluk istiyorum. Paris Saint Germain’de de bunu gördüm. Şimdi beni istemeyenler işi yokuşa sürüyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekiyor. 3 milyon Euro almam da 2 milyon Euro alırım ama yedek kalmam.
‘BENİ GÖRMEDEN KARAR VERDİ’
BEN F.Bahçe için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Hırsım ve mücadelemi taraftar beğeniyor. Ama teknik direktörümüz Aragones beni görmeden kararını hemen verdi. Daha önce de söylediğim gibi Semih yedek kalmayı kabullenebiliyordu ama ben bu durumdan rahatsız oluyordum. Bu şartlarda kalmam zor. ” PSG ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması Kezman’ı iyice kızdırırken Fransız kulübünün yetkilisinin de Paris’e döndüğü öğrenildi. Kezman’ın PSG’ye gitmek için yönetimden anlayış beklediği ve bir an önce bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği belirtildi.
Vatan
Bu haberin yalan olduğunu sanıyorum ..:/
Umarım haber doğrudur Kezman gitmeyi kafasına koymuştur Yönetimde inadından vazgeçer belki
Kezman Zenit'e gitti diye biliyorum ..
İnşallah gider haberin yalan olma olasılığı var ama kezman böyle konuşmayı çok seviyor.Yani doğru da olabilir.
Kezmanı ve Maldonadoyu satıp orta sahaya takviye yapacaklar sanırsam.Maldonadoya çok şaşırdım ben FMde her takımıma alırdım fakat bu kadar sönük çıkacağını tahmin etmedim.Belkide Devidi vakası yaşanır bu sene coşar.
Arkadaşlar Kezman daha öncede Rusya için Türkiye'den daha iyi UEFA şampiyonu ordan çıktı vs. gibi bizim ligimizi aşağılayan sözler kullanmış diyordu tüm gazeteler. Bence haber doğrudur. Madem satılacak 4.5 Milyon Euro civarı iyi bir bonservis bedeli olur. zarar etmeyiz çünkü 2 yılda oynadığına sayarsak iyi bir para elde ederiz. Emre Belezoğlu bile 4.5 milyon euro ya geldi.. Zaten Kezman'a şu saatten sonra kimse çıkarıp 10 milyon Euro vermez..
Kezman'a 4.5 m euro veren de olmaz ama Ruslar da para bol2 m euro civarı bir bonservisle yollanır Kezman...
2 m € civarı bonservisle gidecek olsa şimdi Paris'teydi Kerem. Beleş verip üstüne maaş ödeme konusu Maraton kolpası. Öyle bir teklifle masaya bile oturamazlar.
Kezman'ın söylediği iddia edilen sözlere ise inanmıyorum. Bizim basınımız futbolcunun ağzından yazmayı sever.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
star tv ve show tv ' nin son dakika haberlerine göre Mateja Kezman Rus klübü Zenit'e transfer olmuş.
İnşallah Allah'ım inşallah.İki hafta önce bu admın kalmasını istiyordum ama şimdi nedense kendi içimde bir çelişki yaşıyorum ve gitmesini istiyorum.Belkide önlibero transferinin yabancı kontenjanından dolayı geciktiğini düşündüğümdendir.
Kezman'ı satarsak Forvet Alacakmıyız Acaba ?
Kezman idmana katıldı
Fenerbahçe, Macaristan'ın MTK Budapeşte takımı ile oynayacağı Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.
Antrenmana sakatlıkları devam eden Tümer, Deivid ve Vederson katılmazken, dün akşam antrenmanında salonda çalışan Kezman sabah idmanında yer aldı.
Çift kale maç devam ederken, Kezman, Güiza ve İlhan dönüşümlü olarak kondisyoner Carlos Cascallana ile özel bir çalışma yaptı.
Fenerbahçe, yarın akşam yapacağı tek antrenmanla MTK Budapeşte maçının hazırlıklarına devam edecek.
27.07.2008
Kaynak : AA
Yollanacak olsa bugün idmana katılmazdı kanımca.
Alonso'da geri sayım başladı
Fenerbahçe'nin günlerdir bitirmek için çalıştığı Xabi Alonso transferinde sona çok yaklaştığı öğrenildi.
İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen İspanyol futbolcunun dün Teknik Direktör Benitez ile yaptığı görüşme sonrası ayrılma kararı aldığı belirtildi. Liverpool kulübünün de Fenerbahçe'nin yaptığı 12 milyon pound teklifi karşılığında bu futbolcuyu satmayı kararlaştırdığı ifade edildi.
Transferin her an açıklanabileceği, İspanyol futbolcunun da önümüzdeki hafta içinde İstanbul'a getirileceği bildirildi.
İngiltere'nin Mirror gazetesi de bu transfer haberine geniş yer verirken, Alonso'nun kalmak istediğini, ancak Fenerbahçe'nin astronomik teklifi üzerine de Benitez'in bu oyuncuyu satmayı kararlaştırdığnı yazdı.
27 yaşındaki Xabi Alonso, orta sahada savunmaya dönük futbol oynuyor ve tekniği ile de dikkat çekiyor. 2004'ten bu yana Liverpool'da yer alan Alonso, 136 macta 12 gol attı. İspanya milli takımının formasını ise 47 kez giyen Alonso, 1 kez de ağları havalandırdı.
Sarı Lacivertli kulübün yabancı kontenjanını boşaltmak için de Kezman'ı göndermek istediği, yıldız oyuncuya PSG'nin yanı sıra, Rus Zenit ve Yunanistan'ın Panathinaikos takımının da talip olduğu öğrenildi.
Yöneticilerin Kezman için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettikleri bildirildi.
Lig Tv
Şu Maldonado'yu gönderip Alonso'yu bir alalım.Daha ne isterim.