Sayfa 110 / 1204 İlkİlk ... 10601001081091101111121201602106101110 ... SonSon
3,271 ile 3,300 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    34

Haldun Üstünel Pazartesi gününe kadar bir defans koluna takıp getirir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir yabancı transfer yapılacakmış..

Osman Tamburacı
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

umarım savunmaya yapılır..forvet transferi yapılacaksa bile bunun için Nonda nın gönderilmesi beklenmeli..şuanki boşluk (fm diliyle) DRC tipli bir yabancıyla doldurulmalı

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Nistelrooy gelirse harika olur , alternatif olabilir yaşı baya ilerledi zaten dizindende cok büyük sakatlık geçirmişti , Baros'u kesemez ama mac cevirmeye ihtiyac oln dakikalarda girer birşeyler yapar ölüsü bile iş yapar adı zaten duymayan kalmamıstır.

Ruud Van NistelGol
    Nistelrooyu alıpta yedek bırakırsan adamı taşlarlar.Çok yüksek ihtimalle yalan haberdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ruud yıllık 3 milyondan aşağısına imza atmaz..3milyon verdiğin oyuncuyu da yedek oturtmazlar

Nonda nın bile sözleşmesi ağır olduğu için gönderilmek istenirken oraya daha ağır sözleşmeli bir oyuncunun gelmesinin zerre mantığı yok..

bariz balon haber..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence nonda 3 gol attıktan sonra yollanmaz. Nonda gibi bir yedeği nereden bulacaklar. Adam gitmek istemiyorum diyor. Baros ile ikisi idare eder bence. Asıl stoper lazım. Uğuru sağa monte edebilirse Arada Sabri'de sağ bek oynaması ile o mevkide bence kapanır. Ama stoper bence gerekli. Colo gelse süper kadro olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sağlık Raporu: Tobias Linderoth

Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak.

Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz.
    ------------------
    Nasıl becerdin yine bunu yahu? Yollar ayrılır, O da futbolu bırakır heralde artık.
    Aurelio ismi daha sık gündeme gelir artık.

Hay allahım ya en çok Linderotha sevinmiştim dünkü maçta.Kendine geldi artık oynar diyordum yinemi..Gönderilsin artık yerine kaliteli bir önlibero isteriz tabi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben bu adamın maçta degilde evinde kendi özel hayatında sakatlandıgını düşünüyorum karısımı çok zorluyor ne yapıyor anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence yeni bir ön liberoya gerek yok Mustafa Sarp-Mehmet Topal-Ayhan var gerekirse Barış da oynuyor boşuna kadroyu şişirmenin anlamı yok gitsin bence artık Linderoth.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Adam canlı kadavraya döndü yahu.
    I'm back...

Mehmet Topal dışında saydıklarının hiçbiri tam bi ön libero özelliği taşımıyor.Linderothla Mehmet Topal tipik bir ön libero.Orelyo gelirse Linderothun yerine güzel olabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mustafa Sarpında kalitesine güvenmiyorum.
    Last edited by Gangstaa : 07.Ağustos.2009 at 17:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aurelio nun davası düşerse o gelecek zaten ..Aylar önce Aziz Üstel açıklamıştı Aurelio ile anlaşıldığını..

dava bekleniyor..

Linderoth takımdan derhal yollanmalı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam Galatasaray'a geldi geleni sakatlıklardan kurtulamıyor ruh hali nasıldır şimdi kimbilir? Tam iyileşicek diyoruz ama Tobias yine sakatlanıyor artık gönderilmeli...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Alparslan-Aykut-Yaser'e karşılık Ufuk Ceylan - Sezer Öztürk ikilisinin alındığını duydum. Acaba doğru mu bu?
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan sezgin az once acikladi radyosporda. Tobi gonderilmeyecekmis 1 ay sonra sahalara donecekmis. Aurelio ile ilgilenmiyormusuz. Sezer ve ufukta gelisme yokmus
    Sezer gelsin de Ufuk konusunda emin değilim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Sezer'e gerek yok Aydın ve Serdar götürebilir bu işi diye düşünüyorum özelliklede son maçta Aydın nasıl iyi yetenek olduğunu kanıtladı bence Sezer'in sözleşmesi sezon sonuda bitiyor sezon sonunda bedavaya gelirse gelsin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Linderoth zor takımda yer bulur. Hem oyun anlamında hem fizik anlamında..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DRC özellikli kaliteli bir yabancı alıp transferi kapasak iyi olur.

Ultraaslan forumlarından duyduğuma göre Coloccini ile anlaşılmış bir kaç gün içinde açıklanacakmış transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah doğrudur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

PS: ultrAslan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah diyelim doğruysa çok iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Alparslan-Aykut-Yaser'e karşılık Ufuk Ceylan - Sezer Öztürk ikilisinin alındığını duydum. Acaba doğru mu bu?
    böyle bir şey olursa saçmalık olur onları vereceklerine mehmet güven volkan yaman falan var .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Doğru olabilir. Mac kadrosuna Alpaslan alınmamış. Demekki gönderilecek. Kira mı olur, bonservisiyle mi ilerde görürüz.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Yaser bir türlü verilen patlamayı yapamadı ki. aykut bu takımda yedek kalamaz artık. alparslan da bir sol kanat için çok çelimsiz. bence mantıklı olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yaser gitsin de kim gelirse gelsin.O adam patlama falan yapamaz.Aykut'a da yazık oluyor en iyisi gitsin o da.Alpaslan kalsa iyi olur sol bek yok Balta olmadığında nolur kim bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alpaslan'a cılız diyoruz da serdar da emre de cılız ama oynuyorlar işte abi ayrıca sadece bir-iki maç oynadı ve iyi de oynamıştı bi maçta bence kalmalıydıı
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Alpaslan ın stili çok güzel. Ben beğeniyorum. Hakan Balta'ya alternatif olur ve İleridede formayı kapar. Nede olsa Werder alt yapısı var çocukta..

Mesaj Yetkileri