Haldun Üstünel Pazartesi gününe kadar bir defans koluna takıp getirir![]()
Haldun Üstünel Pazartesi gününe kadar bir defans koluna takıp getirir![]()
Bir yabancı transfer yapılacakmış..
Osman Tamburacı
Sentugo.
umarım savunmaya yapılır..forvet transferi yapılacaksa bile bunun için Nonda nın gönderilmesi beklenmeli..şuanki boşluk (fm diliyle) DRC tipli bir yabancıyla doldurulmalı
Ruud yıllık 3 milyondan aşağısına imza atmaz..3milyon verdiğin oyuncuyu da yedek oturtmazlar
Nonda nın bile sözleşmesi ağır olduğu için gönderilmek istenirken oraya daha ağır sözleşmeli bir oyuncunun gelmesinin zerre mantığı yok..
bariz balon haber..
Bence nonda 3 gol attıktan sonra yollanmaz. Nonda gibi bir yedeği nereden bulacaklar. Adam gitmek istemiyorum diyor. Baros ile ikisi idare eder bence. Asıl stoper lazım. Uğuru sağa monte edebilirse Arada Sabri'de sağ bek oynaması ile o mevkide bence kapanır. Ama stoper bence gerekli. Colo gelse süper kadro olur..
Sağlık Raporu: Tobias Linderoth
Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak.
Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz.
------------------
Nasıl becerdin yine bunu yahu? Yollar ayrılır, O da futbolu bırakır heralde artık.
Aurelio ismi daha sık gündeme gelir artık.
Hay allahım ya en çok Linderotha sevinmiştim dünkü maçta.Kendine geldi artık oynar diyordum yinemi..Gönderilsin artık yerine kaliteli bir önlibero isteriz tabi![]()
Ben bu adamın maçta degilde evinde kendi özel hayatında sakatlandıgını düşünüyorum karısımı çok zorluyor ne yapıyor anlamadım.
Bence yeni bir ön liberoya gerek yok Mustafa Sarp-Mehmet Topal-Ayhan var gerekirse Barış da oynuyor boşuna kadroyu şişirmenin anlamı yok gitsin bence artık Linderoth.
Adam canlı kadavraya döndü yahu.![]()
I'm back...
Mehmet Topal dışında saydıklarının hiçbiri tam bi ön libero özelliği taşımıyor.Linderothla Mehmet Topal tipik bir ön libero.Orelyo gelirse Linderothun yerine güzel olabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mustafa Sarpında kalitesine güvenmiyorum.
Last edited by Gangstaa : 07.Ağustos.2009 at 17:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Aurelio nun davası düşerse o gelecek zaten ..Aylar önce Aziz Üstel açıklamıştı Aurelio ile anlaşıldığını..
dava bekleniyor..
Linderoth takımdan derhal yollanmalı...
Adam Galatasaray'a geldi geleni sakatlıklardan kurtulamıyor ruh hali nasıldır şimdi kimbilir? Tam iyileşicek diyoruz ama Tobias yine sakatlanıyor artık gönderilmeli...
Alparslan-Aykut-Yaser'e karşılık Ufuk Ceylan - Sezer Öztürk ikilisinin alındığını duydum. Acaba doğru mu bu?![]()
I'm back...
Sezer gelsin de Ufuk konusunda emin değilim.Adnan sezgin az once acikladi radyosporda. Tobi gonderilmeyecekmis 1 ay sonra sahalara donecekmis. Aurelio ile ilgilenmiyormusuz. Sezer ve ufukta gelisme yokmus
Bence Sezer'e gerek yok Aydın ve Serdar götürebilir bu işi diye düşünüyorum özelliklede son maçta Aydın nasıl iyi yetenek olduğunu kanıtladı bence Sezer'in sözleşmesi sezon sonuda bitiyor sezon sonunda bedavaya gelirse gelsin..
Bence Linderoth zor takımda yer bulur. Hem oyun anlamında hem fizik anlamında..
DRC özellikli kaliteli bir yabancı alıp transferi kapasak iyi olur.
Ultraaslan forumlarından duyduğuma göre Coloccini ile anlaşılmış bir kaç gün içinde açıklanacakmış transfer.
İnşallah doğrudur![]()
PS: ultrAslan.
İnşallah diyelim doğruysa çok iyi olur![]()
Doğru olabilir. Mac kadrosuna Alpaslan alınmamış. Demekki gönderilecek. Kira mı olur, bonservisiyle mi ilerde görürüz.
Yaser bir türlü verilen patlamayı yapamadı ki. aykut bu takımda yedek kalamaz artık. alparslan da bir sol kanat için çok çelimsiz. bence mantıklı olmuş.
Yaser gitsin de kim gelirse gelsin.O adam patlama falan yapamaz.Aykut'a da yazık oluyor en iyisi gitsin o da.Alpaslan kalsa iyi olur sol bek yok Balta olmadığında nolur kim bilir.
Alpaslan'a cılız diyoruz da serdar da emre de cılız ama oynuyorlar işte abi ayrıca sadece bir-iki maç oynadı ve iyi de oynamıştı bi maçta bence kalmalıydıı
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bence Alpaslan ın stili çok güzel. Ben beğeniyorum. Hakan Balta'ya alternatif olur ve İleridede formayı kapar. Nede olsa Werder alt yapısı var çocukta..