Bakalım kim gelecek bjk için kötü oldu bence.
Bakalım kim gelecek bjk için kötü oldu bence.
Fenerbahçe için adı anılıyor dendiğinde hiç içime sinmemişti, umarım Beşiktaş istiyordur, çünkü Lucescu için ilk tercih Beşiktaş olacaktır muhtemelen.
"YÜCE ATATÜRK"
Dünyada başka teknik direktör kalmadımı ki? (: Hayırlısı. Denizli'yede geçmiş olsun.
MUTLU SONA DOĞRU...
Beşiktaş`ta yaşanan fırtınalı günlerin ardından, transfer çalışmaları yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Çok önemli kaynaklardan aldığımız bilgiye göre Başkan Yıldırım Demirören`in Quaresma konusunda ciddi adımlar attığı, bu oyuncuyla ufak pürüzlerin kaldığı, mutlu sona çok yaklaştığı öğrenildi. Demirören`in Portekizli oyuncunun menajeri ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu transferi %80 oranında bittirdiği bildirildi.
-HABER1903-
*Not: Haber1903.com Özel Haberidir. Kaynak Gösterilmeden Kullanılamaz. HABER1903©
DAKİKA... Beşiktaş Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile görüşmeler başlandığını borsaya duyurdu.
Ntv Spor
Hilbert çok iyi transfer.
İşte 8 aday!
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin bugün görevinden ayrıldığını açıklamasının üzerine Siyah-beyazlı yönetim yeni teknik adam arayışlarına hızla başladı.
Başkan Demirören'in bugün yapılan basın toplantısında 6 teknik adamın listelerinde olduğunu söylemişti. Ancak Beşiktaş'ın 8 teknik adamla görüşme yapacağı kaydedildi. Bu isimlerden 2'sinin yerli olduğu öğrenilirken, yerli adayların Mehmet Özdilek ve Samet Aybaba olduğu kaydedildi.
Yabancı teknik adam olarak da Bernd Schuster, Joachim Löw, Pellegrini, Lucescu ve Liverpool'dan iki gün önce ayrılan Benitez olduğu belirtildi. Bu isimlerin dışında adı açıklanmayan bir Brezilyalı teknik adamla da görüşüleceği ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin en geç pazartesi gününe kadar teknik adam sorununu çözmeye çalışacağı ve önümüzdeki hafta yeni teknik adamın Siyah-beyazlı takımda göreve başlayacağı öğrenildi.
04.06.2010Kaynak : Sporx.com
İsmi açıklanmayan Brezilyalı Bunyodkor'dan ayrılan Scolari olabilir. Şahsen gelmesini de isterim. İstemediğim 2 adam ise, Luce ve Pellegrini. Mehmet için zaten erken, Samet Aybaba ise mümkün değil gelmez, her hoca arayışında ismi gündemde zaten, onu geçelim. Hilbertin de imza attığını görmeden bir şey yazmak istemiyorum. Ricardo Quaresma gibi olmaz belki, ama olsun yine de. Mustafa Denizli'ye de sonsuz teşekkürler hizmetleri ve ilk sezonunda yaşatığı çifte kupa sevincinden ötürü. Umarım sağlığına kavuşur en kısa sürede.
benim aklımada Zico gelmişti![]()
yıldırım demirören açıklama yapmış. yarın 6 teknik direktör ile görüşeceğiz diye. bu kadar amatör bir açıklama görmedim. görüşeğin teknik direktörler türkiye basınını araştırıyorsa bunu mutlaka görecekler. ve senin yapacağın teklifte ne kadar samimi ve ciddi olacağı düşünecekler. bence yıldırım demirören basına nasıl demeç vereceğini bilmiyor.
(/s)
Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert'i renklerine kattı.
![]()
NTV Spor
Güncelleme: 20:42 TSİ 04 Haziran. 2010 Cuma
Teknik direktör Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen roberto Hilbert'i renklerine kattı. Sağ kanatta görev yapan 26 yaşındaki oyuncu ile 3 yıllığına anlaşıldı. Hilbert'in bonservisi de elinde bulunuyordu...
Teknik Direktör Mustafa Denizli ile sağlık sorunları nedeniyle yollarını ayıran Beşiktaş, bir yandan yeni teknik adamını belirlemeye çalışırken, diğer yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Sağ kanadına takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılar, Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'ta forma giyen Roberto Hilbert ile 3 yıllığına anlaştı...
2. lig takımlarından Fürth'de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Hilbert, 2006 yazında Bundesliga ekiplerinden Stuttgart'a transfer oldu. Kulüpteki henüz ilk sezonunda düzenli olarak ilk 11'de forma giymeye başlayan 26 yaşındaki oyuncu, 2007'de Stuttgart ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Genelde orta sahanın sağında görev yapan Hilbert, görev verilmesi halinde sağ bek olarak da takımına yarar sağlayabilecek bir oyuncu. Hilbert, Stuttgart'ın şampiyon olduğu 2007 yılında, golcü Mario Gomez'in sakatlanmasının ardından, daha fazla hücuma dönük oynamış ve takımına şampiyonluğu getiren bazı kritik gollerin altına imza atmıştı...
12 kez 21 yaşaltı Alman Milli Takımı'nın formasını giyen Hilbert, bir kez de Alman Milli takımında oynadı.
Benitez ve Lucescu ikisinden birisini istiyorum. PLase Schuster. HiLbert çok yerinde bir transfer oLdu.
AyrıLda geL be Quaresma artık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
hilbert çok çok iyi neden çünkü hem bonservis bedeli yok olur ki fos çıktı seriç gibi yaa biz bu adamı bu kadar milyon avro verdik nasıl göndercez telaşı yok zaten seriç gibi çıkması imkansız ötesi bişeyşu varki sadece ama sadece tazı gibi koşan bir adam çokta görseliği yok sağ kanattan alacak içe geçecek çalım atacak aradan pas verecek bu tipte adam değil ama hırslı birisi quaresma olsada olur olmasada olur adam 2 senedir oynamıyor çok kafa karışıtırıcı bir transfer ama gelirse bu sene fenerinde galatasarayında yapacağı bütün transferleri gölgede bırakır teknik adamda ben schuster'i isterim adam dobra dobra söylüyor futbol olarakta akıcı ve görsel oynatır defansif oynattığı halde takımın aslında tam defansif olmamakla beraber bol bol kontra atak yaptıran bir hoca lucescu shaktardan ölse gelmez adamın tazminatı var bize bi morinyo olur
herşey hayırlısı çarşamba belki q7 gelebilir
Şimdi Hilbert trivelayla, rabonayla, marsilya ruletiyle, flip-flaple şov yapmaz ama ne yapar? Rakip atağa çıkarken adamını kovalayıp topu çalar, hızla çıkıp önündeki bekten süratiyle sıyrılır, çizgiye iner ve ceza sahasını tutturacak şekilde sert ortasını yapar. Peki bunu yapabilecek adam var mıydı Beşiktaşta? Bakalım:
Ekrem Dağ: Topu kapar, hızla çıkar, önündekinden Allah yardım ederse sıyrılır, çizgiye inmeden yaptığı orta rakip stopere çarpar, taç olur. İdeal yeri sağ bektir.
Holosko: Hızla çıkar, önündekinden sıyrılır, sonra içeri girmeye kalkar, stopere toslar. Zaten bu adam forvettir.
Nihat: Top alır, omuz yer, düşer. Düşmeden 30 metre çaprazdan şutunu çekebilirse ne ala. Adam 10 senedir forvet oynuyor, ne işi var kanatta?
Uğur İnceman: Sağ kanatta topu kapar, gitse gidemez, geriye ya da orta yuvarlağa döner pas verir.
Erkan Zengin: 82. dakikada şanslıysa oyuna girer, ayağına 3 kez top değmeden maç biter.
Serdar Özkan: Topu falan kapmaz ama kendi bekinden alır, önüne gelen ilk adama çarpıp düşer, hakeme bakar. Olur da geçerse iki kişi daha kestirir gözüne, tam aralarına dalar, yere düşer. Haydi top önüne düştü, önü açık, Bobo içeride bekliyor, hiç bakmaz direk şutunu çeker, farklı auta gider.
Bu sene böyle geçti, hatta sağ kanattan çizgiye inip isabetli ortalarla asist yapan yegane adamlarımız Ernst ve Fink'ti ki anlayın durumumuzu. O bakımdan Hilbert'e olumlu bakıyorum. Bu adam Stuggart şampiyon olurken Volkan Şen'in bu seneki hali gibi coşmuştu, sonra fiziği ve atletik özellikleri de müsait olduğundan gittikçe basit ve defansif bir futbol karakteristiği kazandı. Takımı yavaşlatmayacağı ve kanadına işlerlik kazandıracağı kesin bence. En azından safkan kanat oyuncusu ki bizde onlardan pek bulunmuyor.
Ama dediğim gibi yetmez, öyle çalımlısından, şutlusundan bir yabancı kanat adamı ve iki yerli/gurbetçi alternatif daha gerekiyor.
Hilbert'i hiç canlı olarak seyretmedim.Hakkında yapılan yorumları takip ettiğim kadarıyla;çalışkan,efendi ve tekniği vasat bir kanat oyuncusu aldık.Açıkcası taraftarın çoğunluğunun beklentisi Quaresma gibi teknik,olmadık zamanda olmadık işler yapabilecek birisi.Geçen sene sihirli bir ayağımızın olmamasının sıkıntısını fazlasıyla yaşadık.Elimizdeki kanatta kullanılan oyuncuların hepsi düz oyuncular.Bu yüzden Hilbert transferi bence eğer Quaresma'yı da -veya onun tarzında birisini- alabilirsek daha manalı olacaktır.
So what?
Saike
Schuster ve Guti
Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.
''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu. Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.
33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı.
LigTv
Hani gorusulmemistiVarya nasil bi mantikla aciklama yapiyoruz anlamadim
![]()
Birileri yalan söylüyor ama basın mı yönetim mi bilemiyorum.İki tarafta birbirinden beter.Al birini vur ötekine.Schuster-Guti ve Quaresma gelse güzel olur sanırım.
So what?
Saike
Magath'la anlaşsa Beşiktaş herhalde getirebileceği en iyi teknik direktörü getirmiş olur.Ama Schalke'den ayrılacağını düşünmüyorum o ayrı.
Sanıyorum Schuster olacak Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü.
İspanyol medyasında yer alan haberlere göre, Mustafa Denizli ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezonda Bernd Schuster'e emanet olacak. Schuster gelirken yanında Guti'yi de getirecek.
İspanyol spor gazetesi Marca, Beşiktaş'ta Mustafa Denizli'nin yerine Bernd Schuster'in teknik direktör olacağına kesin gözüyle bakarken, Alman teknik adamın, İspanyol futbolcu Guti'yi İstanbul'a götürmek istediğini ileri sürdü.
''Schuster'in Beşiktaş'a gidişi, Guti'nin geleceği için belirleyici olabilir'' diye yazan Marca, ''Galatasaray'ın alamadığı Guti'yi Beşiktaş'ın alabileceğini'' savundu.
Haberde Guti'nin, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi olmasına ve fikir değiştirip kalmak istemesine rağmen yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından gelecek sezon için hesaba katılmadığı belirtildi.
33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, başlangıçta Galatasaray ile görüştüğü iddia edilip, ''Rijkaard, Guti'nin alınması için yöneticilere çok ısrar etti ve görüşmeler çok ilerlemişti, ancak Galatasaray Kulübü söz verdikleri miktarı teklif etmedi ve transfer durdu. Şimdi Schuster'in sahneye girmesi her şeyi değiştirebilir ve Beşiktaş'a yarar sağlayabilir. Guti, Schuster'in Real Madrid'i çalıştırdığı dönemde tartışılmaz isimlerden biriydi. Schuster, bu futbolcudan mükemmel bir verim almayı başarmıştı'' yorumu yapıldı..
Kaynak : NtvSpor
Schuster gelirse Guti'de gelecek.
Yoksa Lucescu gelecek.
Quaresma ve Hilbert transferleri de bitti zaten hayırlı olsun.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Abi Hilbert tamam da Quaresma gelmek istemediğini söyledi ve o defter kapandı ..
Ben tabiki Lucescu'dan yanayım ama onun gelmesi için bir dizi yükümlülüklerin yerine getirilmesi lazım ve onlar şu an için kulübü zorlar .. Schuster en mantıklısı ya da Scolari olabilir bence çünkü iki hoca da işlerinde kalitelerini ispatlamışlar ve dahası ikisi de şu an boşta..