Barça öyle bir hale gelmişki herkes birbiri hakkında yorum yapıyor.Sonumuz ne olacak merak ediyorum..
Barça öyle bir hale gelmişki herkes birbiri hakkında yorum yapıyor.Sonumuz ne olacak merak ediyorum..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Henry sanane Eto'o' dan sen futbolunu oyna![]()
Henry'ye kalmaz Eto'o'nun ayrılmasını söylemek bence Henry kendi oyununu düşünsün..
R.Zaragoza küme düştü!
İspanya 1. Ligi La Liga'nın 38. ve son haftasında deplasmanda Mallorca ile karşılaşan Real Zaragoza, sahadan 3-2 yenik ayrılınca La Liga'dan 2. lige düştü. Ev sahibi ekip aldığı bu galibiyetle puanını 59'a yükseltip UEFA Kupası'na katılma hakkı yakalasa da, sıralamada bir üst basamağında yer alan Santander'in de kazanmasıyla Intertoto ile yetinmek zorunda kaldı. Maçta ev sahibi ekibin gollerini 15. dakikada D.Güiza, 64. dakikada Webo ve 90+1. dakikada Castro kaydetti. Konuk Zaragoza'nın golleri ise 56 ve 90+3. dakikada Oliveira'dan geldi ancak bu goller Real Zaragoza'nın kümede kalmasına yetmedi. Zaragoza'nın düşmemek için çekiştiği Osasuna da Santander deplasmanında mağlup olmasına rağmen, Zaragoza'nın kazanamaması Osasuna'yı 43 puanla ligde bıraktı. 42 puanlı Zaragoza ise, Levante ve Murcia'dan sonra lige veda eden 3. takım oldu.
Santander UEFA Kupası'nda
Bu sezon müthiş bir çıkış yakalayan Racing Santander, son maçında Osasuna'yı, 82. dakikada Bolano'nun attığı golle 1-0 yenerek puanını 60'a çıkardı ve ligi 6. sırada bitirerek önümüzdeki sezon Sevilla ile birlikte UEFA Kupası'nda mücadele etmeye hak kazandı.
Numancia şampiyon!
İspanya 2. liginin 38. haftasında sahasında Alaves ile 0-0 berabere kalan Numancia, bitime 4 hafta kala en yakın rakibi Sporting Gijon'la arasındaki puan farkını 10'a çıkardı ve şampiyonluğunu ilan etti. Numancia önümüzdeki sezon La Liga'da mücadele edecek. 1. lige çıkacak diğer takımlar ise henüz belli değil. İspanya 2. liginde müthiş bir çekişme var.
18.05.2008Kaynak : Sporx.com
Bu kadroyla küme düştüler ya.Yuh olsun.
Valla üzüldüm bir aralar üst sıralara oynuyorlardı.Böylesine harika bir kadroyla küme düştüler daha ne diyelim...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İmkansızı başardılar. Böyle bir kadro ile nasıl düşülür diye kitap yazılsa forma satışlarından daha çok satar. Zaragoza gibi bir takım La Liga'da olmayacak.
kadrolarında iyi futbolcular var..
Ayala,Milito,Oliveira,Matuzelam,Zapater,Diogo
İnsallah bizim yönetim bunları görür![]()
O kadroyla nasıl becerdiler bu işi gerçekten büyük başarı.
Bizim türk takımları talan etsin Zaragoza'yı![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu kadroyla maşallah yani büyük başarı ayrıca çokda üzüldüm severim ben bu takımı![]()
Kutlamak lazım böyle bir kadroyla küme düştükleri için.
Süper oyuncular var Avrupa piyasası canlanacak anlaşılan , Zaragoza gibi bir klüp bu hale düşmemeliydi ...
PSG de uçuyodu az kalsınbizde manisa ispanya da zaragoza yağmalanacak
![]()
Valencia'da ucuodu.Zaragoza yağmalanmaz
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu kadroyla bukadar puanhelal olsun nasil basarmislar
Öyle bir yağmalarlarki..Zaragoza yağmalanmaz
So what?
Saike
fm 2009 çok güzel olucakitalyada parma,ispanyada zaragoza,türkiyede manisa 2009'Da çok güzel iş olanakları olucak
![]()
yazık oldu..benim iddaa yı da yatırdılar zaten![]()
Açıkçası ben Zaragoza'yı Şampiyonlar Ligi mücadelesi verecek diye bekliyordum ligin başında.Küme düşecek dense heralde kimse inanmazdı.Futbolcuları çok iyiydi ama demek ki teknik direktörlerde bir sorun vardı.3 teknik direktör değişmişler yanılmıyorsam bu sezon.Seneye tekrar yükselmelerini umuyorum La Liga'ya..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Üzüldüm desem yalan olur o kadroyla bunu başarıyorlarsa yorum yok.Seneye turnuvalarda Zaragoza alınamayacak heralde![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aimar'ı takımda görmeyi çok istiyorum![]()
Aimarı alsak![]()
Küme düşmek için çok zorlandılar mı bravo valla öyle kadroyla küme düşen bir takım daha görmedim
Bu adamlarada bir ödül falan verilmeli bence![]()
yav bu takımın başındakiler sene boyunca uyudumu ne yaptı.. bi kadroya bakıyorum bide durumlarına Allah düşürmesin diyorum başkada birşey demiyorum
1-2 gün içinde bizim gazeteler zaragozayı transfer eder 3 büyüklere![]()
Yağmalayın Zaragoza'yı.![]()
I'm back...
O kadroyla düşmeyi başarmış bi takım helal
Biz de 1-2 adam kapsak fena olmaz ama bizim yönetimde o futbolcular görecek göz yok![]()
İyide bu oyuncuların peşine önce büyük liglerdekiler düşecek.Oyuncuların öncelikleri ora olacak.Türkiye'yi takan olmaz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Vay anasını yaaa. Bu Zaragoza zamanında bizi Uefa'dan elemişti
Aimar, Milito, Zapater, Ricardo Olivera yuh adamlara bak. Büyük başarı ayakta alkışlıyorum.
Herkesin dediği gibi nerde bizde bu oyuncuları bulup getirecek yönetici. Milito Tam Fenerbahçe'nin aradığı Forvet tipi![]()