Güzel oldu Koray transferi. 7M iyi rakam. Ama hiç olmasaydı içimiz daha rahat olurdu. Neyse ki 2015-2016 sezonuna kadar geçerli. Birde Koray burayı benimser gitmezse tamamdır. İyi performans sergileyeceğinden hiç şüphem yok.
Güzel oldu Koray transferi. 7M iyi rakam. Ama hiç olmasaydı içimiz daha rahat olurdu. Neyse ki 2015-2016 sezonuna kadar geçerli. Birde Koray burayı benimser gitmezse tamamdır. İyi performans sergileyeceğinden hiç şüphem yok.
Standartlara göre normal ancak eli mahkum olmasa takımların bu para çok fazla olurdu. Bana sözleşmesinde maddeler biraz saçma geldi zaten hiç kendini kanıtlamamış bir adama 7 milyon vermiş adamlar daha ilave 150 bin avro vs. saçma geldi.
Kim 7m vermiş Koray'a![]()
Arkadaşlar söz konusu geri alım opsiyonu üzerinde çok durmamak gerek,gayet normal bir durum.Kaldı ki bu opsiyon 1 sezon için geçerli.
Hareketli bir transfer dönemi geçiriyoruz ve bu bazı kesimlerden biraz tepki çekiyor. Bu kadar oyuncunun uyum sorunu olacağı düşünülüyor. Ancak atlanan bir nokta var. Alınan oyuncuların neredeyse hiçbiri şu andaki takımın iskeletini kısa vadede etkilemeyecek. Hatta ideal ilk 11 için bile fazla değişiklik olmayacak. Üstüne üstlük yaşlı bir takımdan bahsediyorduk, yeni transferlerle takım da oldukça gençleşti. Zaten fazla iddiamızın kalmadığı 2. devrede bu genç rotasyon oyuncuları takım yapısına yavaş yavaş uyum sağlayıp belki de önümüzdeki sene ilk 11 için iddialı konuma gelecek.
Şu anda kesinleşip kadroya katılan 5 oyuncu (Hajrovic, Salih, Umut, Telles, Koray) için 15 milyon euro civarında bonservis ödendi, hem takım gençleşti, hem daha alternatifli bir kadro oluşturuldu. Endoğan için 500 bin euro, Ontivero için 1,5 milyon euro, Oğuzhan Kayar için 500 bin euro konuşuluyor. Böylelikle 8 oyuncu için aşağı yukarı 17 milyon euro olacak. Altyapıdan da Emre Can, İbrahim gibi gençlerimiz var. Seneye Bruma geri dönecek. Semih zaten vazgeçilmez. Rotasyonda Emre Çolak da var. Bu paragrafta bahsettiğim 13 oyuncu arasında en yaşlısı 24 yaşındaki Umut. Bu da demektir ki bu oyuncular önümüzdeki 10 senenin Galatasaray'ını oluşturabilecek oyuncular.
Kısacası yönetimin şu andaki transfer politikası riskli gibi görünse de bence gayet olumlu. Takımın yaş ortalamasını 29'dan 27'ye düşürdük şimdiden. Kalan 3-4 transferle beraber aşağı yukarı 25-26 yaş ortalamasına sahip bir takıma sahip olacağız. Yaza ise sadece Drogba yerine zımba gibi bir forvet ve Eboue yerine düzgün bir sağ bek getirmek kalacak.
Galatasaray'ın transferde attığı adımlar çok iyi. Takımın başında Fatih Terim olsa ve bu operasyon bu şekil devam etseydi bir Fenerbahçeli olarak durumdan oldukça çekinirdim çünkü bu hamleler Fatih Terim'in elinde 4-5 sene canavar bir takımın varlığını ortaya koyacaktı. Bu bakımdan Fatih Terim'e nazaran Mancini konusunda rahatım.
Genç oyuncuları almak kadar onlara zaman zaman yer açıp takıma adapte etmek ve makinanın işleyen bir parçası haline getirmek de önemli. Bakalım bu konuda teknik heyet ne kadar başarılı olacak?
...
Stoper transferi dışında bundan sonraki transfer yönelimimizin bu yönde olacağını düşünüyorum.Toparlarsak "nokta transfer+genç,potansiyel oyuncular" kavramı, bugün dünyanın Top 10 takımı tarafından düzenli olarak uygulanan bir politika.
Astori için 8 milyon euro teklif edildiğini ve Cagliari yetkililerinin İstanbul'a geleceğini iddia ediyor İtalyan basını.
Edit: Cagliari'nin 8 milyona indiğini ve bizimkilerin yarın görüşmeye gideceği şeklinde çevirenler de var.
Sonuç olarak şu an için esas hedef Astori galiba.
Astori de gelirse zor gol yiyen bir takım oluşur. Dayanamayacağım kadro yapacağım ben
Lig için:
-------------------------------Muslera------------------------------
----------------Koray--------Astori---------Semih---------------
Sabri---------------------------------------------------------Telles
----------------------Melo---------------Selçuk-------------------
------------------------------Sneijder------------------------------
--------------------Drogba--------------Burak--------------------
Şampiyonlar Ligi için:
-----------------------------Muslera-----------------------------
-------------Chedjou------Astori------Semih----------------
Eboue----------------------------------------------------Telles
----------------------Melo----------Selçuk---------------------
-----------------------------Sneijder----------------------------
---------------------Drogba--------Burak----------------------
Türkiye Kupası için:
----------------------------Ufuk-------------------------------
Salih------------Koray------------Gökhan-----------Balta
------------------Ceyhun--------Yekta---------------------
Hajrovic-----------------Umut G.----------------Emre Ç.
---------------------------Umut B.---------------------------
Astori gelirse herkeşe benden çay![]()
3-5-2 oynayınca hiç pozisyona giremiyoruz yahu. Ama Astori de gelirse o sistem kalıcı olur gibi geliyor bana.
endoğan adilli de hala bi gelişme yok dimi ? türk asıllı isveçli sol bek vardı bide onu alsak keşke telles e yedek lazım
Bu kadar alıp maddi yönden baya para harcadıkdan sonra eğerki oynatılmazsa adamlar yeteri kadar bence verilen paralara yazık olur.
Astori transferi; Melo,Muslera ve Telles transferleri gibi bir hamle,nokta transferidir.Bahsi geçen rakam da oyuncu için bence gayet ideal bir seviyede.Transfer gerçekleşirse çok önemli katkılar sağlayacağını düşünüyorum.Kendisi Salvatore Bocchetti'nin futbol ikizidir.
Bu kadar adam alıp bunlar oynatılmazsa çok yazık olur. Hele 3-5-2 de ısrar edilirse daha da yazık olur.
Muslera - Koray - Semih - Astori - Telles - Melo - Selçuk - Hamit - Sneikjder - Drogba - Burak
3-5-2 böyle oynanır be abi![]()
Alınacak stoper 3lü savunmanın ortasında oynatılmak için alınıyor. Hem fizik olarak iyi hem de ayağı iyi olan bir oyuncu olucak büyük ihtimalle. Koray ilk 11 oynamaz son çare olmadıkça. Dortmund'ta stoper yokken bile tercih edilmedi kadroda. Hamit iyileşip form tutunca sağ tarafta oynar. Eboue bu formuyla sezon sonu yolcu edilir.Yapılan transferlerin ilk 11de oynamasını beklemek komik olur.Bunlar geleceği dönük transferler.Bunun meyveleri de önümüzdeki sezonlarda alınır. Alex ve yeni stoper ilk 11 başlar.Onun dışında diğer oyuncular rotasyonda kullanılır.
şimdi de doria deniyor ama, ne derece doğru bilemiyorum.
Profesyonel futbolcu Oğuzhan Kayar ve kulübü Manisaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.250.000 TL tutarında bonservis ücreti ödenecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için :50.000 TL sabit transfer ücreti ve 5.000 TL maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için :120.000 TL sabit transfer ücreti ve 6.000 TL maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için :140.000 TL sabit transfer ücreti ve 7.000 TL maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için :160.000 TL sabit transfer ücreti ve 8.000 TL maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için :180.000 TL sabit transfer ücreti ve 9.000 TL maç başı ücreti,
ödenecektir.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=334479
Astori Nesta gibi topçudur. Gelirse kıskanılacak bir takım oluruz.
Galatasaray'ın transfer politikası bana göre doğru..Ama soru işareti Mancini. 3-5-2 oynayacaksa GS Sol kanat Telles oynayabilir.(Brezilya'dan alışkındır).Ama sağ kanat soru işareti..Bana Göre GS kanatsız 4-4-2 daha iyi oynar..
3-5-2'den çok 4-1-2-1-2 oynamalıyız.Tabi bu sefer Melo stoperlere daha yakın,bekler ise hücuma.Yani bir nevi 2-3-2-1-2 oluyor.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Koray stoper mi oynuyor ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
evet stoper ve on libero.
Astori gelirse kadro olarak avrupada ilk 10da oluruz melo-astori-sneijder-musleraya hayır diyecek takım çok az
Astori gelirse eksik bölgemiz kalmaz. Fakat eğer 3-5-2 oynayacaksak sağ kanata mutlaka Hamit iyileşmeli. Eboue,Sabri ve Salih 4-4-2'de başarılı olabilir ama ben 3-5-2'de onlara pek şans vermiyorum. Astori ve Semih iyi olur.Ben Koray'ın ilk 11 için ne kadar uygun oldugunu bilmiyorum çünkü oyuncuyu izlemedim. Sol tarafta Telles banko diyoruz ama adamın alışma süreci var. Elimizin en güçlü oldugu yer ise orta alandaki 3 oyuncu. Melo-Selçuk ve Sneijder zaten oranın has adamları ama yedek gibi görünene Umut Gündoğan ,Emre Çolak ,Ceyhun ve Yekta da oynadıgında sırıtmayacak oyuncular. Hajroviç nerde oynayacak hala anlamış değilimForvet bölgesinde Drogba'nın hevessiz oluşu , Umut ve Burak'ın top tekniğindeki zaafiyet bizim takımın oyununu bozabilir. Onun dışında güzel bir gelecek bekliyor takımı
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
astori başkan öldü mü
ıssız semih kaldı mı
lisanslar çıktı mı
şimdi yürek yırtılur.
Sonradan edit. Madem artık kadro yavas yavas belli kendi ideal 11'imi yazayım bir kenarda bulunsun.
özellikle belirtiyorum bu bana göre sahada bulunması gereken kadrodur. Klubun gerçekleriyle bagdasmamaktadır. Son uzun sakatlıklar kadrodan cıkartılmıştır.
Hepsi için de uzun uzun acıklamalar yaparım ama uğraşamam.
.........Muslera
Salih Melo Semih Telles
.....Selcuk Umut G. (Yekta da düşünülebilir)
....İzet Sneijder Emre (Umut G. ile yer denişebilirler)
..........Burak
Last edited by davidvilla : 31.Ocak.2014 at 18:50
Arkadaşlar birisi GS'nin ara transfer döneminde transfer ettiği ve gönderdiği oyuncuları listeleyebilir mi ? O kadar çok oyuncu oldu ki takip edemedim.
Sentugo.
Profesyonel futbolcu Lucas Elias Ontivero ve kulübü Centro Atlético Fenix ile oyuncunun transferi için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 2.000.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir.
Oyuncunun kendisi ile ise 4.5 futbol sezonu için anlaşılmış olup, anlaşma şartları aşağıdaki gibidir:
2013-2014 sezonu 2.yarısı için :175.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu için :350.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için :450.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için :550.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için :650.000 EUR sabit transfer ücreti ve 5.000 EUR maç başı ücreti,