Sayfa 1106 / 1204 İlkİlk ... 1066061006105610961104110511061107110811161156 ... SonSon
33,151 ile 33,180 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yiğit gökoğlanı da kaşla göz arasında erciyese kiralamışız.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yaz dönemi ilk transfer sağlam bir stoper olur umarım. Tüm transferler hayırlı olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kiralama yolunda gidilmesi mantıklı. Devre arasında çok büyük Mevlalar harcayarak risk almamalıyız. Çünkü Mancini geldiği süreyi esas alırsak çokta fazla araştırma yapabildiğini sanmıyorum. Bu yüzden sağlıklı ve en ciddi transferler sezon sonunda yapılmalı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Her şey iyi hoşta Adili Endoğan noldu o muamma,bir basın mensubu da çıkıp sormuyor ki yöneticilere.
    o geri gonderildi ya, haberin yok sanirim. 3-4 gun once falan transferinden vazgecildiydi. havaalanindan goruntuler esliginde verildi haber, gitti yani isvicreye

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Stoper kiralıkmış. Önümüzdeki yıl için biriyle çoktan anlaşıldı anlamına geliyor bence bu.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

satin alma opsiyonlu kiralanmistir. begenilirse bonservisini alir galatasaray burdisso nun bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    satin alma opsiyonlu kiralanmistir. begenilirse bonservisini alir galatasaray burdisso nun bence.
    3 m € opsiyonu var bence oyuncuyu motive etmek için konulmuş opsiyon

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yazın bir film yapıp Astori'yi ya da varsa daha iyi birisi onu almak lazım
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Oğulcan Çağlayan Gaziantepsor ile sözleşme imzalamış. Galatasaray yetiştirme bedeli ödemediği için bonservis ücreti ödemedi. Bu gençlere yönelme politikamız göz önüne alınırsa oyuncu pek beğenilmemiş. Yoksa Mancini bırakmazdı bu çocuğu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son 3 fm serisinde müthiş yapılan bu adam -burdisso- nasıl olur da bu kadar nefret ediliyor? Bu adam balon çıkarsa araştırmacılarımızdan Semih Kaya için tackling - concentration - agility 20 yapılmasını talep ediyorum artık

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Oğulcan Çağlayan Gaziantepsor ile sözleşme imzalamış. Galatasaray yetiştirme bedeli ödemediği için bonservis ücreti ödemedi. Bu gençlere yönelme politikamız göz önüne alınırsa oyuncu pek beğenilmemiş. Yoksa Mancini bırakmazdı bu çocuğu.
    hayır fatih terim gittikten sonra bu çocuk kendisiyle profosyonel sözleşme yapılmadığı için zaten antepe gitmişti sadece profosyonel sözleşmesini yeni imzalamışlar mancinin bildiğini sanmıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hajrovic 3,5m€
    Salih 2,75m€
    Telles 6,15m€
    Koray 2,5m€
    Ontivero 2m€
    Veysel 700b€
    Umut yaklaşık 600b€
    Oğuzhan Kayar yaklaşık 800b€
    Burdisso yaklaşık 180b€

Bunlar bonservislere verdiğimiz paralar. Toplamda 19 milyon € civarı bir bonservis harcaması yaptık. Bu 9 oyuncudan 4-5 tanesi tutsa 1 tane de Aydın, Sabri ayarında yedek çıksa yeterlidir bence ki tamamının tutma ihtimali de var bana kalırsa

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam FM'lik takım kurduk bu transfer döneminde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Hajrovic 3,5m€
    Salih 2,75m€
    Telles 6,15m€
    Koray 2,5m€
    Ontivero 2m€
    Veysel 700b€
    Umut yaklaşık 600b€
    Oğuzhan Kayar yaklaşık 800b€
    Burdisso yaklaşık 180b€

Bunlar bonservislere verdiğimiz paralar. Toplamda 19 milyon € civarı bir bonservis harcaması yaptık. Bu 9 oyuncudan 4-5 tanesi tutsa 1 tane de Aydın, Sabri ayarında yedek çıksa yeterlidir bence ki tamamının tutma ihtimali de var bana kalırsa

Chedjou + Amrabat + Riera'nın bonservis ve maaşları şu listekilerden neredeyse daha pahalı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Sadece bonservisleri geçiyor zaten.

Riera 3M€
    Chedjou 6.3€
    Amrabat 8.6€

Toplam 17.9€ yapıyor.Bir de Dany'i eklersek bu listeye 20'yi bulur.Planlanması yok diyorsunuz ama bunların mı vardı planlaması ?
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Toraman da olmamış.Eğer Galatasaray para falan vermediyse zaten sıradışı olan bu transfer iyice saçma bir hal almış oldu.
    şemsi hem para vercez hem toraman'ı mı alcaz.
    üstüne sizin para vermeniz lazım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Yok hocam Şemsi'nin dediği Toraman'ın Antep'e gidişi. Dany'i Antep'e verecektik olmadı, Toraman Antep'e gidecekti o da olmadı. Antep durduk yere Bruma'yı kiralamış oldu demek istiyor.

Ama bence para vermişlerdir Antep'e.

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Yok hocam Şemsi'nin dediği Toraman'ın Antep'e gidişi. Dany'i Antep'e verecektik olmadı, Toraman Antep'e gidecekti o da olmadı. Antep durduk yere Bruma'yı kiralamış oldu demek istiyor.

Ama bence para vermişlerdir Antep'e.
    hee anladım. (anlayamadı)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Sadece bonservisleri geçiyor zaten.

Riera 3M€
    Chedjou 6.3€
    Amrabat 8.6€

Toplam 17.9€ yapıyor.Bir de Dany'i eklersek bu listeye 20'yi bulur.Planlanması yok diyorsunuz ama bunların mı vardı planlaması ?
    Riera panik transferi, Arda gidince aniden hamle gerekti. O dönem başka takımla hazırlık maçı yapsak başkası gelirdi belki de. Dany ve Amrabat zaten yanlış diye defalarca söyledim. Hele Amrabat transferi bana göre son yılların en kötü transferi. Fatih Terim bize karşı şov yapınca etkilendi ve aldı. Chedjou ise başka, plan konusunda kesinlikle planlı çünkü adam ile geçen sezon devre arası anlamışlar zaten.

Ben sonuca ve maliyete bakarak eleştiri yapmıyorum, anlaşamadığımız nokta o. Yoksa her transfer risktir, en basit örnek Telles, belki de hiç verim alamayacağız ama teoride çok mantıklı transfer. Bana göre bazı transferler mantıklı değil, umarım pratikte fayda sağlarlar. Isteklerimiz aynı. Bizde aslolan harbiden Galatasaray, ötesi yok.

Bruma - Antep olayı hoş olmadı, bir oyuncu verilmeliydi. Hatta Ontivero için Bruma gitmiş oldu veya Riera için de denilebilir, çok da gerek yokmuş. Bir yanım Sergen'in açıklamalarına saysınlar diyor, diğer yanım ayıp oldu diyor. Sezon sonu telafisi olur herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Böyle çılgın bir teklifi Anadolu kulüpleri bile yapmaz abi. Neyseki yanlış anlaşılmayı gidermiş Çağdaş sağolsun.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Eee ne oldu şimdi Antep ne aldı Bruma'nın karşılığında :d şimdi Gs Antep'e para gönderebilir mi yasal çerçeve içersinde yani hem oyuncuyu kiralayıp hem de al şu 100 bin Euro'yu diyebilir mi ? yada başk a şekilde mi verecek parayı ? merak ettim ne oldu bu olayın sonu. Takip edemedim de.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olay şu,Dany,Yiğt ve Yekta'yı verdik 3 oyuncu da gitmek istemedi.Ayıp oldu ancak para vermekten başka yapılacak bir şey yok gibi.İki kulüp aralarında çözer veya çözemez.Olayın çok büyütüleceğini sanmıyorum,büyütülseydi Antep yönetimi çoktan açıklama yapardı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Allahtan Yekta gitmedi. Şu oyuncunun sonunda değerini az çok anlamaya başladılar. Terim döneminde artık oyuncuydu resmen. Mancini artık hak edene formayı veriyor. En mantıklısı da bu. Terim döneminde kulübenin gediklisi olan Ceyhun şu an Mancini'nin en güvendiği isim oldu. Ceyhun'un çalışma azmi mi değişti ? Hayır. Bu forma rekabeti bence sahaya çok olumlu yansıyacaktır. Gittikçe sevmeye başlıyorum Mancini'yi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olay şu,Dany,Yiğt ve Yekta'yı verdik 3 oyuncu da gitmek istemedi.Ayıp oldu ancak para vermekten başka yapılacak bir şey yok gibi.İki kulüp aralarında çözer veya çözemez.Olayın çok büyütüleceğini sanmıyorum,büyütülseydi Antep yönetimi çoktan açıklama yapardı.
    Antep şu an eli boş ve bu son gelişme anladım sağ ol.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu Bruma olayı benim midemi bulandırıyor, sakat oyuncuyu göz göre göre kontenjan boşaltmak için bir kulübe verdik ve onlarda bunu kabul etti. Bu elbette yasal fakat mide bulandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Bu Bruma olayı benim midemi bulandırıyor, sakat oyuncuyu göz göre göre kontenjan boşaltmak için bir kulübe verdik ve onlarda bunu kabul etti. Bu elbette yasal fakat mide bulandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Normal bir zamanda olsaydı çoğu kişi tepki koyardı aslında ama öyle kurala öyle federasyona böyle çözüm, o yüzden en güzelini yaptık bana göre.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

TFF izin verseydi sözleşmeyi donduracaktık öyle saça böyle tarak.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu mide bulandırıcı ifadesi biraz ağır olmuş ama ona takılmayalım. Biz zaten Bruma'yı onlara zorla vermedik. Elbet bir karşılığı olacaktır. Şuan olmadı diye olayı büyütmeye gerek yok. TFF'nin sözleşme donduramama saçmalığı olmasaydı böyle olmazdı. Biz de bu şekil bir çözüm bulduk ve bence çok da güzel oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yarın öbür gün alenen para verildiği görüntülenirse, ispatlanırsa ne olacak? Karşılığı olup olmaması, sözleşmenin dondurulup dondurulması benim için önemli değil, yapılan iş bana göre doğru değil ve canımı sıkıyor. Benim 10 elma alma hakkım olsa, 10.sunu çürük almam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yarın öbür gün alenen para verildiği görüntülenirse, ispatlanırsa ne olacak? Karşılığı olup olmaması, sözleşmenin dondurulup dondurulması benim için önemli değil, yapılan iş bana göre doğru değil ve canımı sıkıyor. Benim 10 elma alma hakkım olsa, 10.sunu çürük almam.
    Muhtemelen sezon sonu devre arasında gitmeye ikna olmayan oyunculardan biri gidecektir. Bonservis olarakta indirim yapılır ya da bedava verilir onu bilemem. Yani usulsüz iş yok şuan ortada. Normal de Bruma ile birlikte Yiğit gidecekti ama gitmeyince sanki Bruma'yı kakalamışız gibi oldu. Ama hakkını veririz Antep'e.

Mesaj Yetkileri