Yiğit gökoğlanı da kaşla göz arasında erciyese kiralamışız.
Yiğit gökoğlanı da kaşla göz arasında erciyese kiralamışız.
Yaz dönemi ilk transfer sağlam bir stoper olur umarım. Tüm transferler hayırlı olsun.
Kiralama yolunda gidilmesi mantıklı. Devre arasında çok büyük Mevlalar harcayarak risk almamalıyız. Çünkü Mancini geldiği süreyi esas alırsak çokta fazla araştırma yapabildiğini sanmıyorum. Bu yüzden sağlıklı ve en ciddi transferler sezon sonunda yapılmalı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Stoper kiralıkmış. Önümüzdeki yıl için biriyle çoktan anlaşıldı anlamına geliyor bence bu.
satin alma opsiyonlu kiralanmistir. begenilirse bonservisini alir galatasaray burdisso nun bence.
Yazın bir film yapıp Astori'yi ya da varsa daha iyi birisi onu almak lazım![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Oğulcan Çağlayan Gaziantepsor ile sözleşme imzalamış. Galatasaray yetiştirme bedeli ödemediği için bonservis ücreti ödemedi. Bu gençlere yönelme politikamız göz önüne alınırsa oyuncu pek beğenilmemiş. Yoksa Mancini bırakmazdı bu çocuğu.
Son 3 fm serisinde müthiş yapılan bu adam -burdisso- nasıl olur da bu kadar nefret ediliyor? Bu adam balon çıkarsa araştırmacılarımızdan Semih Kaya için tackling - concentration - agility 20 yapılmasını talep ediyorum artık![]()
Hajrovic 3,5m€
Salih 2,75m€
Telles 6,15m€
Koray 2,5m€
Ontivero 2m€
Veysel 700b€
Umut yaklaşık 600b€
Oğuzhan Kayar yaklaşık 800b€
Burdisso yaklaşık 180b€
Bunlar bonservislere verdiğimiz paralar. Toplamda 19 milyon € civarı bir bonservis harcaması yaptık. Bu 9 oyuncudan 4-5 tanesi tutsa 1 tane de Aydın, Sabri ayarında yedek çıksa yeterlidir bence ki tamamının tutma ihtimali de var bana kalırsa![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Tam FM'lik takım kurduk bu transfer döneminde![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sadece bonservisleri geçiyor zaten.
Riera 3M€
Chedjou 6.3€
Amrabat 8.6€
Toplam 17.9€ yapıyor.Bir de Dany'i eklersek bu listeye 20'yi bulur.Planlanması yok diyorsunuz ama bunların mı vardı planlaması ?
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Riera panik transferi, Arda gidince aniden hamle gerekti. O dönem başka takımla hazırlık maçı yapsak başkası gelirdi belki de. Dany ve Amrabat zaten yanlış diye defalarca söyledim. Hele Amrabat transferi bana göre son yılların en kötü transferi. Fatih Terim bize karşı şov yapınca etkilendi ve aldı. Chedjou ise başka, plan konusunda kesinlikle planlı çünkü adam ile geçen sezon devre arası anlamışlar zaten.
Ben sonuca ve maliyete bakarak eleştiri yapmıyorum, anlaşamadığımız nokta o. Yoksa her transfer risktir, en basit örnek Telles, belki de hiç verim alamayacağız ama teoride çok mantıklı transfer. Bana göre bazı transferler mantıklı değil, umarım pratikte fayda sağlarlar. Isteklerimiz aynı. Bizde aslolan harbiden Galatasaray, ötesi yok.
Bruma - Antep olayı hoş olmadı, bir oyuncu verilmeliydi. Hatta Ontivero için Bruma gitmiş oldu veya Riera için de denilebilir, çok da gerek yokmuş. Bir yanım Sergen'in açıklamalarına saysınlar diyor, diğer yanım ayıp oldu diyor. Sezon sonu telafisi olur herhalde.
Eee ne oldu şimdi Antep ne aldı Bruma'nın karşılığında :d şimdi Gs Antep'e para gönderebilir mi yasal çerçeve içersinde yani hem oyuncuyu kiralayıp hem de al şu 100 bin Euro'yu diyebilir mi ? yada başk a şekilde mi verecek parayı ? merak ettim ne oldu bu olayın sonu. Takip edemedim de.
Olay şu,Dany,Yiğt ve Yekta'yı verdik 3 oyuncu da gitmek istemedi.Ayıp oldu ancak para vermekten başka yapılacak bir şey yok gibi.İki kulüp aralarında çözer veya çözemez.Olayın çok büyütüleceğini sanmıyorum,büyütülseydi Antep yönetimi çoktan açıklama yapardı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Allahtan Yekta gitmedi. Şu oyuncunun sonunda değerini az çok anlamaya başladılar. Terim döneminde artık oyuncuydu resmen. Mancini artık hak edene formayı veriyor. En mantıklısı da bu. Terim döneminde kulübenin gediklisi olan Ceyhun şu an Mancini'nin en güvendiği isim oldu. Ceyhun'un çalışma azmi mi değişti ? Hayır. Bu forma rekabeti bence sahaya çok olumlu yansıyacaktır. Gittikçe sevmeye başlıyorum Mancini'yi![]()
Bu Bruma olayı benim midemi bulandırıyor, sakat oyuncuyu göz göre göre kontenjan boşaltmak için bir kulübe verdik ve onlarda bunu kabul etti. Bu elbette yasal fakat mide bulandırıcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
TFF izin verseydi sözleşmeyi donduracaktık öyle saça böyle tarak.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Bu mide bulandırıcı ifadesi biraz ağır olmuş ama ona takılmayalım. Biz zaten Bruma'yı onlara zorla vermedik. Elbet bir karşılığı olacaktır. Şuan olmadı diye olayı büyütmeye gerek yok. TFF'nin sözleşme donduramama saçmalığı olmasaydı böyle olmazdı. Biz de bu şekil bir çözüm bulduk ve bence çok da güzel oldu.
Yarın öbür gün alenen para verildiği görüntülenirse, ispatlanırsa ne olacak? Karşılığı olup olmaması, sözleşmenin dondurulup dondurulması benim için önemli değil, yapılan iş bana göre doğru değil ve canımı sıkıyor. Benim 10 elma alma hakkım olsa, 10.sunu çürük almam.
Muhtemelen sezon sonu devre arasında gitmeye ikna olmayan oyunculardan biri gidecektir. Bonservis olarakta indirim yapılır ya da bedava verilir onu bilemem. Yani usulsüz iş yok şuan ortada. Normal de Bruma ile birlikte Yiğit gidecekti ama gitmeyince sanki Bruma'yı kakalamışız gibi oldu. Ama hakkını veririz Antep'e.