Sayfa 1107 / 1204 İlkİlk ... 1076071007105710971105110611071108110911171157 ... SonSon
33,181 ile 33,210 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transfere Mancini parmağı
    Kendisine bağlı çalışan 4 scoutun önerilerinin yanı sıra kulübün scout ekibinin tekliflerini de masanın üzerine koyan Mancini, tüm transferlere bizzat karar verdi

Ara transfer G.Saray için 'revizyon' şeklinde geçerken 9 oyuncu takviyesi yapıldı. ancak bu isimlerin gerek genç olmaları gerekse de popülerliğinin az olması, eleştirileri de beraberinde getirdi. Ancak G.Saray'ın bu tranferlerinin tümü uzun süreli yapılan çalışmaların ardından resmiyete döküldü. Mancini, bu transferler için 3 İtalyan ve 1 Portekizli'den oluşan özel araştırma ekibini devreye sokarken G.Saray'ın da kendi oyuncu araştırma ekibi İtalyan hocaya raporlar sundu. İşte tek tek transferlerin yol haritası...

NICOLAS BURDLSSO:
    Kalabalık bir stoper listesini yönetime sunan Roberto Mancini'ye Burdisso ismi, scout ekibinin İtalyan kanadından geldi. Kendisi de Boca maçlarının videolarını izledikten sonra Burdisso'yu listeye dahil etti.

VEYSEL SARI:

MancInI için 1 numara hep Veysel Sarı oldu. Eskişehir formasıyla izlediği oyuncunun mutlaka alınmasını isteyen İtalyan hoca, kendi ekibine de oyuncuyu izlettikten sonra yönetime rapor verdi.

ALEX TELLES:
    G.Saray scout ekibinin Mancini'ye önerdiği bir oyuncuydu. Kendisi de izledikten sonra listesinin ilk sıralarına Telles'i koydu.

SALİH DURSUN:
    Veysel Sarı ile birlikte Salih de yerli transferde Mancini'nin olmazsa olmazıydı. Kendisinin beğendiği oyuncuyu için kulübün scout ekibinden de rapor alar R. Mancini transfere onay verdi.

IZET HAJROVIC:
    Macini'nIn özel ekibi tarafından uzun süredir takipteydi. İtalyan hoca oyuncunun pozitif özelliklerinin gelecekte G.Saray için önemli olduğuna karar verip yönetimden Boşnak oyuncuyu istedi.

LUCAS ONTIVERO:
    İtalyan çalıştırıcının özel ekibinin yıllardır takibinde olan bir isimdi. Mancini bir süre oyuncunun denenmesini isterken 1 aylık sürenin ardından yeteneğini çıplak gözle görüp takıma kazandırdı.

KORAY-UMUT-OĞUZHAN:
    Üç oyuncu da G.Saray scout ekibinin Mancini'ye teklifiydi. Tümü hakkında detaylı raporlar ve istatistikler Mancini'ye sunuldu ve İtalyan hoca da üçünün de alınmasına onay verdi.

http://skorer.milliyet.com.tr/mancin...27/default.htm
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vidic sene sonu Manu dan ayrılcakmış

yoksa ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adebayor + Lennon'ı paket yapıp alsak uyar mı bize acaba ya ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ikisini de istemem. Vidic'in aş kaç bilmem ama fiziki yeterliliği var ise savunmada aranan kan olur.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Vidic 32 yaşında, bonservisi olmayacak, 2 yıllık sözleşme çok iyi olabilir. Drogba ile yenilenmeyecekse onun ayarında bir isim şart, özellikle ŞL için. Gönül ister Ibrahimovic ama onun yolu düşmez buralara.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Adebayor + Lennon'ı paket yapıp alsak uyar mı bize acaba ya ?
    ikiside çok sakatlanıyor bide lennon tottenham ın sembol isimlerinden

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Drogba giderse Balotelli veya Ibrakadabra hariç kimse kesmez beni.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    ikiside gelmesi imkansız isimler hayal kurmaya gerek yok ben lacina traore yi istiyodum ama oda monaco ya gitti , papis cisse , demba ba falanda gereğinden fazla abartılan isimler doumbia tarzı birini bulabilirsek iyi olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Dzeko'da ısrarcıyım. Bir ara adı da geçti ciddi şekilde, bence mükemmel olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Ben Dzeko'da ısrarcıyım. Bir ara adı da geçti ciddi şekilde, bence mükemmel olur.
    Benim de şu sayılan isimler arasında en çok isteyeceğim Dzeko. Ibrahimovic'i hiç istemem, nefret ediyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    aynen bence de dzeko wolfsburgtaki performansına geri dönerse - ki bence city deki performansı tamamen özgüven ve devamlı oynamama ile alakalı - müthiş olur ama ben dzeko nun dortmund a gidiceğini düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ibrahimovic gelsin tum dertler bitsin, zaten balotelli ile ibrahimovic konusuluyor sezon sonunda bakalim hangisi gelcek.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Mancini ile Balotelli kavga etmemiş miydi ? Bence şuan en makulu Dzeko. Gelmesini çok isterim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dzeko bahsettiğiniz isimler içinde takıma en faydalı olacak isim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Dzeko gelebilecek en iyi forvet ve bu sezon herhalde forma sponsorluğu bitiyor bütçede artış ve bu kadar yüklü paralar harcamanın sebepleri budur bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Yeni sezonda en büyük ihtiyacımız forvet olacak. 15-20 milyon arası bir bedele Dzeko alınabilir bence.

Bu arada Semih'in adı ciddi bir biçimde Manchester United ile anılmaya başladı. Aman diyeyim, lazım bu çocuk bize.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gelir veya gelmez ancak ben Balotelli'yi istiyorum,Türkiye Ligi'ne Balotelli gibi,Melo gibi agresif oyuncular lazım.Bize gelen en büyük yabancı Hagi bile çok agresif bir futbolcuydu diye biliyorum ona keza Sneijder'in bile belli bir agresifliği var.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Gelir veya gelmez ancak ben Balotelli'yi istiyorum,Türkiye Ligi'ne Balotelli gibi,Melo gibi agresif oyuncular lazım.Bize gelen en büyük yabancı Hagi bile çok agresif bir futbolcuydu diye biliyorum ona keza Sneijder'in bile belli bir agresifliği var.
    sneijder de küçük enişte hırsı var ben dzeko yu istiyorum ibra da balotellide bu gün takımının 1. forveti ikiside imkansız balotelli için chelsea deniyo zaten

Quote Originally Posted by Facx View Post
    sneijder de küçük enişte hırsı var
    ahahah süper tespit

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Mancini ile Balotelli kavga etmemiş miydi ? Bence şuan en makulu Dzeko. Gelmesini çok isterim.
    Senin bu sıralar her dediğin çıkıyor Oğuzhan. Yoksa....yoksa....??

http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...ismak-isterdim

Milan takımında forma giyen yıldız futbolcu Mario Balotelli, "Roberto Mancini ile tekrar çalışmak isterdim" dedi.

Manchester City'de oynadığı yıllarda yaşadığı skandallarla gündemden düşmeyen İtalyan futbolcu Balotelli, Four Four Two dergisine konuştu.

Eski hocası olan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ile kulüpten ayrıldığından beri görüşmediğini belirten yıldız futbolcu, "Onun Türkiye'de meşgul olduğunu biliyorum. Onu seviyorum. Onu hem insan olarak, hem hoca olarak seviyorum. Aramızda birkaç anlaşmazlık oldu, ama bunda bir yanlış yok. Olur böyle şeyler. Her zaman birbirinizi sevemezsiniz. Hayat böyle değil. Onun olayları büyük sorun yapan biri olduğunu sanmıyorum" dedi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Sanmıyorum Balo'nun Mancinin olduğu takıma geleceğini.Keşke gelse Türkiye için olumlu olur.Belki benzinlikte bizim de depomuzu fuller Balo Reyis

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Senin bu sıralar her dediğin çıkıyor Oğuzhan. Yoksa....yoksa....??

http://www.ntvspor.net/haber/dunyada...ismak-isterdim
    Yoksası yok abi,Mancini tam benim kafada Hatta ifşa edeyim,emirleri direkt olarak benden alıyor.Bak takımda sövdüğüm,sevmediğim kim kaldı ? Kimse.Drogba'da bu aralar kaşınıyor,Mario ile de sohbetim iyi,hazır Mancini'de gelmişken bir satın almaya çalışalım dedim,olmazsa kesin kiralayın dedim.Tabi ki önceliğiniz Drogba olsun,gitmek isterse,bırakın gitsin dedim.

Sonra dediler ki;

Yav he he...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Balotelli gelirse tarihin en iyi kadrosunu kurmuş oluruz ancak şuanda Milan'da ki akibiyeti nasıl bilmiyorum ancak yüklü bir bonservis bedeli ile aldılar.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Basında çıkan Balotelli'nin Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberler için açıklama yapan Ünal Aysal, "Transfer için çok erken gelen bir spekülasyon. Şuanda bunun ciddiyeti yok. Ama Mayıs'ta bununla ilgili uygun bir imkan çıkarsa masaya yatırılabilir. Bugünkü cevabım hayır." dedi.
    Başkan az değil ha

Şu kısmı ne kadar doğru bilmiyorum:

Ara transfer döneminde Galatasaray’ın menajeri Mino Raiola’nın Mario Balotelli ile görüştüğü ve yıldız futbolcunun sezon sonunda bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor. İtalyan oyuncuya yapılan hareketi doğru bulmadığını ve onu ağlarken görmenin çok üzücü olduğunu söyleyen Melo’dan gelen desteğin, yıldız futbolcuyu duygulandırdığı ve Galatasaray’da Mancini ile yeniden çalışmak istediği söylendi.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sene sonu Balotelli 1 yıllığına kiralanacak gibi geliyor bana. Sağlam da bir opsiyonu olur. 20 M € civarı.. Mekanı ikitelli.......
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Drogba instagramdan Balotelli ile yanyana olduğu fotoyu paylaşmış. Zamanlama manidar...
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bir işler dönüyor ya hayırlısı...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Semti ikitelli...