Balotelli gelmesin diyen bir ben varım herhalde. İhtimal varsa Zlatan gelsin, Drogba'dan sonra tek istediğim adam o.
Zlatan çok ayrı tabi ki,şu haliyle dünyanın her kulübünde ilk 11 oynar tartışmasız ancak bize kiralık gelmesine imkan yok,bonservisini de almanın imkanı olduğunu düşünmüyorum,belki sözleşmesi bittiği zaman alabiliriz.
Balotelli'yi ise kiralama ihtimalimiz olabilir diye düşünüyorum,o yüzden bu kadar istiyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
İbrahimovic Galatasaray'a gelse inanılmaz bir şey olur. Efsane bir şey olur. Ama zannetmiyorum. Çok zor, baya zor.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Fransadaki vergi yasasindan sonra Psg hatirladigim kadariyla yillik 60 milyon euro vermeli ki Zlatan'in su anki maasina denk gelsin. Bi ihtimal diyorum ama bence cok zor Zlatan ugramaz buralara.
Seneye eger Drogba gidicekse ki öyle gözüküyor cok saglam bir forvet almamiz lazim. Balo bence iyi bir isim ama disiplinsiz davranislari falan düsündürücü gerci Mancini'yle aralari iyi babam gibi falan diyormus bi belki o düzeltir.
Balotelli 2 maçta bir kırmızı görürşaka bir yana disiplinli olursa -ki zor- çok başarılı olur gelirse.
Fena sinerji yaratıyorum
Haydi Balo,rüyana girsin Gala,böyle kafana essin falan Galatasaray'a gel,haydi İkitelli çocuğu![]()
Balotelli'yi çok severim, gelirse en az 1 formasını alırım.
Daha Muslera forması da alacağım, sıkıntı var![]()
zlatan mı gelsin mario mu gelsin diye konuşuyoruz.
harbi ünal aysal effect.
Yak gel bıraktığın ne varsa deli oğlan Balo.![]()
Balotelli gelicek sezon sonunda yani anlasamasak bile balotelliyi transfer etme çabalari olacak çok net sekilde.
Balotelli gelmesi şuan için çok zor.
Çok parası varsa yönetimin basar alır ama onun yerine onun gibi olacak 10 tane oyuncu transfer edilir ona verilecek maaşla
İbra'nın gelmesi imkansız da Balotelli inşAllah gelir.
Ben hayatımda bu kadar boş bir oyuncu görmedim. Hele ki takımın başında Mancini gibi kibar bir hoca varken sorunlar sorunlar.
Bir yeteneği falan da olduğunu düşünmüyorum. 90 dakika sahada nasıl toptan kaçarız her maç bunu gösteriyor. Gelecekse gelsin tabii ama gelirse sorunlarda gelir.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...ntreman-yapmak
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...tmek-balotelli
[YOUTUBE="8Pqsh2Ejoz8"]mario[/YOUTUBE]
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Abi ne Balotellisi ne İbrahimovici. İkisi de gelmesin. Balotelli zaten sorunlar çıkarmasıyla ün kazanmış bir oyuncu. Drogba lider bir oyuncu. Bu onun yerine nasıl gelsin. Ne anlar bu bebe liderlikten falan. Sorunlu gereksiz bir oyuncu. Çok yetenekli olsaydı şimdiye kadar bi patlama yapardı. Zlatan'ın zaten sanırım vergi öncesi 22.5 M € maaşı var PSG'de. Gelmesi imkansız. Zaten gelmesin buna yakın bir maaş istenirse. Biz Drogba'ya verilen maaşı bile yüksek buluyoruz. Bu apayrı bişey maaş olarak. Şu an en makul ve uygunu Dzeko.
Semih revize edilmiş sözleşmesiyle yıllık 1.4m TL yıllık ücret + 20bin TL maç başı para alıyor. Koray Günter ise yıllık 2.1m TL alıyor. Semih'in buna bozulduğu falan söyleniyor ki doğruysa haklıda.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Semih'in menajeri iyi çalışıyor, kafaya koymuş belli ki ya yeni sözleşme kapacak ya da transfer yapacak.
http://instagram.com/p/kXppbrOjBt/
zamanlaması manidar![]()
Futbolcu Bilgileri
Kimin gidip geleceği ayrı da, Balotelli gibi 3. sınıf disiplinsiz bir oyuncuyu takımda görmek istemem. Sadece transfer yapmak için transfer yapılmamalı, ben bu sene devre arasında yapılan transferlerden salih dışında hepsinden memnunum, semih kesinlikle takımda tutulmalı, emre semih bu oyuncular Galatasaray'ın geleceği, alt takıma geleceği olan bir çok oyuncu getirilip denenmeli yarı sezon, gelecek sezon kampa götürülüp takıma alınıp alınmayacağı düşünülmeli, artık büyük takımda oynadı diye oyuncu alıp hayal kırıklığına uğramaktan bıktım ben, boşa giden milyonlardan başka bir şey değil...
Balotelli tam Türkiye ligine göre bir forvet,ligin futbol oynamayı bilmeyen,forvetleri döverek para kazanan kasap defanslarına böyle adamlar lazım.
Bu arada Semih'in Manchester'a gitmesini çok isterim.Evet yerli olarak çok önemli bir oyuncu kaybedeceğiz ancak hak ediyor Semih,çok hak ediyor.