bu messidavası ne beyler her yerde haberleri var ingiltereye gitcek diye
bu messidavası ne beyler her yerde haberleri var ingiltereye gitcek diye
Amrabat geçen maçta hakeme yaptığı gözlük işaretinden dolayı 2 maç ceza yemiş![]()
Screw you guys, I'm goin' home
En son Lugano öyle yapardı,Amrabat gibi mülayim bir topçu ne diye gaza gelmişte o hareketi yapmış.İspanya işte bozuyor en iyi insanı da![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Birde Amrabat'ın hareketinde rakibin müdahalesi çok temizdi. Gaza geldi biraz![]()
Barça'nın Çılgın Transfer Listesi
Listede önemli isimler göze çarpıyor. İspanyol basınına sızan listeye göre, sezon sonunda Barcelona kulübünden, Victor Valdes, Dani Alves, Alex Song, Cesc Fabregas ve Alexis Sanchez gibi oyuncular ayrılacak
Kaleci Ter Stegen ve Halilovic daha önce transfer edildiği kamuoyuna açıklanmıştı.
Ter Stegen'in yanına kaleci olarak İspanya 2. Lig'de oynayan Barcelona B takımının file bekçisi Jordi Masip'in alınması düşünülüyor.
Defansın göbeğinde ise Puyol'dan boşalan bölgeye Borrusia Dordmund'dan Mats Hummels ile temasa geçildi. Alman futbolcu ile görüşmelerin tamamlanma aşamasına geldiği ileri sürüldü.
Brezilyalı Milli Futbolcu Alves'in yerine ise Fiorentina takımında oynayan Juan Guillermo Cuadrado'nun transfer edileceği belirtiliyor.
Barcelona'nın en büyük sıkıntıyı orta sahada yaşayacağı açıklandı. Orta sahayı gençleştirmeye çalışan Katalan takımının burası için birçok yıldızla temasta olduğu bildirildi...
Bu isimlerin başında milli futbolcumuz Arda Turan geliyor.
Katalan orta sahasının diğer ismi de Arsenal'in Türk asıllı yıldızı Mesut Özil...
Ayrıca Barcelona'nın orta saha transferi için listesinde Villareal'den Bruno Soriano'nun da olması dikkat çekti.
Teknik heyetin ayrıca alt yapıdan Denis Suarez'de A takıma çıkartmak için başvuru yaptığı açıklandı.
Forvet hattı için ise en büyük sürpriz Alexis de yaşanacağı duyuruldu. Şili'li oyuncunun takımda kalmak istemediği ve Atletico Madrid ile temasa geçtiği savunuluyor.
Diego Costa'nın Atletico'dan ayrılması halinde, Sanchez'in Madrid kulübüne transferine kesin gözüyle bakılıyor.
NTV SPOR
SICAK HABER: Kanser tedavisi gören Eski Barcelona Teknik Direktörü Tito Vilanova hayatını kaybetti.
Kaynak: NTV Spor.
Nur içinde yatsın.
Last edited by Dave S Mustaine : 25.Nisan.2014 at 20:36
Haberi gorunce gecici bir sok yasadim.Gecen seneden beri tedavi goruyordu bu yuzden gorevi de birakmisti.
Yasini bilmiyorum ama genc oldugu kesin.Allah rahmet eylesin.
Nur içinde yatsın,mekanı cennet olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Takımı Şampiyon Yapıp Ayrılmıştı Çok Soğukkanlı Bir Duruşu Vardı Sahada
Böyle İyi İnsanlar Neden Çabuk Ayrılıyor Bu Dünyadan Yahu![]()
Tüm Camiamızın Başı Sağolsun ve Sevenlerine Allah Sabır Versin...
Artık Bu Kareler Efsane Olarak Kalacak...
![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 25.Nisan.2014 at 22:59
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Fabregas ve Dani Alves neden gidiyor? Sağ beke yine adam al; fakat Dani de kalsın. Diğer isimlerin gönderilmesi ise doğru.
Üzüldüm, çok genç yaşta hayatını kaybetti. Huzur içinde yatsın.
Üzüldüm gerçekten, genç yaşta malesef kurtulma şansı çok az olan bir hastalığa yakalandı ve hayatını kaybetti. Kanser özellikle bazı bölgelerde ortaya çıkan kanser genelde bu şekilde sonuçlanıyor. Rafael Nadan çok güzel birşey söylemiş, "Bu tip şeyler olduğunda geri kalan tüm şeylerin pek de önemi olmuyor. Bir tenis maçı için endişelenmiyorsun."
Burak
Golll Raul Garcia Atletico Madrid, Valencia deplasmanında 0-1 önde.Hadi beyler böyle devam!
İlk yarı sonucu:0-1
Şampiyonluk geldi mi diyelim artık ???
Barça'ya yenilsek bile şampiyon oluyoruz artık.![]()
Atleticooo Madriddd şampiyonluk geliyor harbiden.![]()
Yalnız ciddi ciddi At.Madrid şampiyon olacak bu gidişle![]()
Ben şuan bile inanmıyorum ama adamlar alacak galiba. Arda'da ne kadar üstün yetenekli bir oyuncu olduğunu bu sene kanıtladı. İyi ki Galatasaray'dan gitmişim diyor mudur acaba![]()
Atletico'nun önünde 2 tane amacsız takımla maç var.Ne düsecekler ne avrupaya gitme ihtimalleri var.İki engeli de asacaklarını düsünüyorum.Real desen bu saatten sonra puan kaybı filan yasamaz bence 4te4 yapar.Son hafta Barcelona-Atletico Madrid maçı sampiyonu belirleyecektir.
Levante'ye takılabilirler kapalı savunmaları açamıyor Atletico, duran toptan gol bulmazlarsa yenebileceklerini düşünmüyorum.
İspanya'da normal averaja bakılmıyor mu ?
Edit : ikili averaj ise bu saatten sonra bırakmazlar yahu.![]()
Puan Durumu
Fikstür
Gol Krallığı
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
"Chelsa'nin , Atletico Madrid'in başarısında büyük pay sahibi olan isimlerin başında gelen Costa'yı 32 milyon pound karşılığında renklerine bağladığı idda ediliyor."
Bir çok site de bu haber dolaşıyor , daha kesin bir şeyler yoktur ama Costa da bu yaz gidecek başka bir kulübe galiba .
Costa gider başkası gelir Atletico'da forvet bitmez.![]()