Aynen harika oldu bu.
Aynen harika oldu bu.
Canım FEDA olsun sana !
Bu tarz şeylere takılmamak lazım artık arkadaşlar biz kendi oyunumuzu oynuyoruz rakipte kim olursa olsun
He güzel haber yine de o ayrı![]()
Kamara'da görseydi iyi olurduHaftaya en çok çekindiğim oyuncu Kamara. Bulduğu fırsatları çok iyi değerlendiriyor. Ama Alper'in yokluğu da iyi oldu hani.
Konuya girebilmek için bu mesajdan alıntı yaptım, gayri bir kastım yok aslında.
İsyanın haklı bir tarafı var: Beşiktaş, üst üste üçüncü defadır iç saha maçını cuma günü oynayacak. Taraftar dediğin mutasyon geçirmiş müstakil bir organizma değil nihayetinde; işi var, gücü var, okulu var. Keza Trabzonspor, 11. haftadaki boşluğu saymazsak (o hafta pazartesi maçı yoktu) 4 haftadır içeride-dışarıda hep pazartesi oynuyor.
Sanırsın programı Demirören tek başına yapıyor: "Neme lazım, fazla hesap-kitap yapmayalım; cuma Beşiktaş, cumartesi Galatasaray, Pazar Fenerbahçe (bir sonraki hafta bunu tam hatırlamayıp cumartesiye Fenerbahçe'yi, pazara Galatasaray'ı yazıyor), pazartesi de Trabzonspor oynasın".
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Demirören değil ama, Ufuk Özerten tek başına yapıyormuş abi.
Braga ile çarşamba oynuyoruz deplasmanda, sonra cumartesi Sivas deplasmanına gidiyoruz. Bununla ilgili haberden bir kesit;
http://amkspor.com/2012/12/01/affet-bizi-hocam.htmlTerim’in eski bir dostu olan Özerten, “İnanın sizin çarşamba günü oynayacağınız Braga maçını unutmuşum. Programı ben kendim hazırladım. Bir yanlışlık oldu. Lütfen kulüp olarak bir tepki verip ortamı germeyin. Bizi mazur görün, özür dileriz” diyerek durumu izah etti.
Hani, şirket vardır, patron veya müdürü kimdir bilmezsin, işler makine intizamında yürür; bir de şirket vardır, patron veya müdür her işe burnunu sokar, doğal olarak her işi de kendine benzetir.
Anlamıyorum, bizim sinemamızın niye bir Dr. Strangelove'u, bir Great Dictator'u olmamış şimdiye kadar? Demek ki bu tür olaylar, toplumun ortalamasına aykırı birer komedi değil, toplumun ortalamasını yansıtan birer drama. Demek ki bunlar bize müstahak.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
Fernandes kontrol için Portekiz'e gitmiş. Eskişehirspor maçında oynaması zormuş. Beşiktaş'ın sağlık ekibi harbi sopalık. Millet omzu çıkan kalecisini 3 haftada iyileştirir, 2 ay sahalardan uzak kalacak denilen kalecisini ilk maçta oynatır Beşiktaş'ta durum farklı. Sağlam adamı bile sakatlarlar o derece.
Fernandes'in sakatlığı, keşke Eskişehir maçıyla sınırlı kalsa. Devreyi kapattığı söyleniyor. Bu durumda, Veli'yi göreceğiz orta sahada muhtemelen. Hasan Türk'ün sırası geldi bence, bir izlemek lazım onu da.
Evet ilk yarıyı kapattı haberleri dolaşıyor. Ne oldu birden bire bu adama hiç anlamadım.
Hasan Türk - Oğuzhan ikilisi oynarsa çok yumuşak kalır orta saha. Hasan Türk'ün oynamasını isterim ama orta sahadaki sertlik için o ikiliyi aynı anda oynatmaz bence. En azından Ersan cezalı olmasaydı geçen haftaki üçlüyü (Toraman,Necip,Oğuzhan) bozmazdı. Ersan olmadığı için mecburen Toraman'ı geriye çekmek zorunda kalacak. Escude'de canlı bomba adamın oynadığı bütün maçlarda puan kaybettik. El mecbur bu hafta Veli oynayacak. İkinci yarı bu durumlara düşmemesi için takımın mutlaka transfer şart. Kale hariç her bölgeye 1 transfer yapılmalı. Defansa, orta sahaya ve forvete.
Ordu'da Fernades olmadan idare ettik ancak kalan maçları Fernandes olmadan oynayacağımızı düşünmek biraz ürpertici geldi bana.
Canım FEDA olsun sana !
Eses maçını Barış Şimşek yönetecekmiş. Banko kırmızı çıkar bu maçta. İki takım içinde geçerli tek Beşiktaş için yazmıyorum.
@firatgunayer
Son dakika! Bjk doktoru İsmail Başöz: Fernandes'in kıkırdak kaynaklı sakatlğı devam ediyor.Dinlendirilmesi lazım.Tahmini süre 2-3 hafta yok.
FM Gazetesi
Beşiktaş için zor bir dönem geçeceği kesin es es -gençlerbirliği-kayseri maçları var önünde
Oğuzhan varOrduspor maçında nasıl takımı sırtladı ise kalan maçlarda gereğini yapar umarım. Yalnız Eses maçında Orduspor'a karşı çıkarttığı ilk 11 bozmaz inş. Ersan yerine Escude oynatılmalı. Toraman ön liberoda oynadığı zaman zaten savunmanın açığını kapatıyor.
Last edited by Mamadou : 05.Aralık.2012 at 19:30
Escude bu takımda en son oynayacak isim bence
Eskişehir maçına şu kadro çıkarılacaktır, Samet Aybaba tarafından:
McGregor
Hilbert - Sivok - Toraman - Uğur
Necip - Veli
Holosko - Oğuzhan - Olcay
Almeida
Benim tercihim; ortada Hasan, sol bekte Emre Özkan olurdu şahsen.
Ya bu Fernandese noldu ya, ne güzel oynuyordu hay sansımızı tükiriyim ya bir adam buluruz 2 hafta oynar sonra sakatlanır... bu bütün olanlar bjk taraftarını kanser etmek içinmiya..Ne diyelim umarım aynı oyunmuzu devam ettiririz eskisehir maçında geniş alan bulabilirsek Holosko'dan yararlanacağımızı düşünüyorum.Umarım Eskisehiri yeneriz.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan İnönü Stadı'nın yıkımına onay çıktı.
Mekansal Planlama Genel Müdürü Mehmet Ali Kahraman, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün İnönü Stadı ile ilgili plan revizyonu başvurusunda bulunduğunu söyledi.
Bunun üzerine inceleme sürecini başlattıklarını belirten Kahraman, çevre ve çevre yapılaşma koşullarını, jeolojik etüdünü değerlendirip, ilgili kuruluşlarının görüşlerini alarak planı onayladıklarını bildirdi.
Bu plan onayıyla Beşiktaş'ın mevcut alanda yeni stat yapma imkanına kavuştuğunu anlatan Kahraman, ''Stat, mevcut yerinde yıkılıp yeniden yapılacak'' dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin stadın bulunduğu bölgede kapsamlı bir plan çalışması yaptığını ve bunların arasında stadın da yer aldığını ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:
''Stadı, aciliyeti olduğu için bu plandan ayırdık. Bakanlık olarak kamuya ait araziler üzerinde plan yapma yetkimiz var. Burası da zaten Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın. Bakanlık ile anlaşarak protokol yaparak bize geldiler. Biz de planı onayladık.''
Tüpçünün yıllardır yapamadığını Fikret Orman bir kaç ayda başardı. Yıllarımızı ne kadar boş bir adama emanet etmişiz, bunu gördük yine.
FM Gazetesi
Hadi hayırlısı bakalım. Bu defa olacak bu iş inşallah.
Bu arada, G.Birliği maçımız 15 Aralık Cumartesi günü oynanacak.
Hayırlı olsun Beşiktaş'ımıza.
Canım FEDA olsun sana !
Umarım her zaman yaşadığımız bu düşmeyi yaşamayız. Bir an önce toparlamak lazım üst sıralardan kopmamışken.
FM Gazetesi
Ligde ikinci sırada bulunuyoruz. Gerçi Antalyaspor'un bir maçı eksik ya neyse. Bence takım performansı ilk yarıda çok iyiydi. Bu iyi oyunumuzla rahat 5 puan fazlamız olmalıydı. Çoğunluk güvenmiyorken hoca üstüne düşeni yaptı daha bitmedi tabi. Artık sıra geldi yönetime. Kulüp ne durumda olursa olsun biraz olsun risk alınıp devre arasında takıma gerekli takviyeler yapılmalı. İkinci yarı gerekli takviyeler yapılmaz ve takımda başarısız olursa hocanın hiç bir günahı olmaz. Bu yönetimde yapmadığı doğruların sıkıntısını çeker.
Geçmiş maçlar bir yana; geçen hafta, 90+2'de giden 2 puan ve bu hafta kaçan akıl almaz goller tam 4 puanımıza mal oldu. Üstelik, her iki maçta da galibiyeti hak etmiştik. O 4 puanla da, şu anda G.Saray ile aramızda sadece 1 puan kalacaktı ve ilk yarıyı lider kapatma fırsatı geçecekti elimize. Çok yazık oldu.
Sene başında hiç umut yoktu takımda. Onuncu sırada bile olsak bir şey denilmeyecekti hatta ben dahil çoğu kişi Samet hocaya karşıydı. Ama bizi utandırdı ve takımı diriltti. Umarım bizi utandırmaya devam eder.
Ayriyeten şunu belirtmek istiyorum, eğer yönetim Ocak ayında bek transferi yapmazsa artık pes derim. Her seferinde bek transferinden vazgeçilip başka mevkiye yapıldı. Ama artık yeter gerçekten. Fernandes'in alternatifinden ziyade önceliğin sol beke verilmesi gerekiyor. Önce orası, sonra Nene.
FM Gazetesi
Bence de; öncelik sağ ve sol bek, sonrası da forvet ya da 2. forvet diyebileceğimiz bir transfer olmalı. Sezon sonu, daha geniş çaplı hamleler yapılabilir. Örneğin; Escude yerine bir stoper, orta sahaya bir futbolcu transferi ve kanatlara birer futbolcu gibi.
Artık güvenmek istiyorum yönetime transfer konusunda. Yıllardır bıktım gerçekten "acaba bu transfer iyimi" diye. Fikret Orman "artık her transferi iyice düşüneceğiz ve ekibimizle iyi gözlemleyeceğiz" diye bir söylemi olmuştu. Bu nedenle umutluyum.
FM Gazetesi
Ben bu takıma güveniyorum. Dün akşamki derbide de anladım ki bizim takım ikisinden de güzel top oynuyor. Devre arası Gökhan Süzen ve Nene transferlerini bekliyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Ben Nene'yi alabileceğimizi sanmıyorum. Nene'yi beklerken Ozan İpek gelir.
Steam ID: fotosuki
Volkan Şen, Ozan İpek gibi sorunlu adamları getirmesinler ya. Hiç gerek görmüyorum bu adamları Beşiktaş'a nedense. En çok istediğim oyuncular Süzen, Nene, Mbilla. Bu üç isimden ikisini alabilseler çok iyi olur ama tabi kolay değil. Artem Mileyski'de olur hatta Mileyski transferinin bittiğini düşünüyorum. Birde eski Fenerbahçe'li R. Ziegler gündemde. Uğur Boral'ı izlemektense Ziegler'i izlemeye razıyım en azından yarım sezonluğuna. Transferde öncelik sol bek olmalı. İkinci yarı Pektemek'te sakatlığını atlatacak inşallah ondan da verim alınır ama sakatlıktan ne kadar git döneceği meçhul.
Nene'yi istemiyorum ben, yaşlı ve takım içi dengeleri bozabilecek tipte bir oyuncu. Onun yerine yerli bir sol açık hatta yurtiçinde oynayan yabancı oyuncularda olabilir.
Öte yandan Türkiye Liginde oynayıp da bizim takımda iş yapabilecek bir sürü yabancı oyuncu da var.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"