kabze ve necati gidebelir,
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sas, Kabze, Cihan, Necati, Tomas, bu sene gider
kabze ve necati gidebelir,
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sas, Kabze, Cihan, Necati, Tomas, bu sene gider
ABOOO sana göre bize kimse gelmez zaten
Tamam düşük bir ihtimal ama hayal edıyoruz işte bari ona karısmayın![]()
sag bak de kim oynar?
song?
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bir de yabancı forvet mi gelecek?
(/s)
Bence Rommedahl'a gerek yok.Sağ beke Uğur Uçar'ı koyarsın o orda pişer.Sabri zaten bana göre Rommedahl'dan daha iyi.Sadece bir yabancı forvet transferiyle Uefa hayal değil..
(/s)
Biano iyi oyuncu, iyi transfer olur
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
gecen sene 13 gol atti kume dusen celta icin
Rommedahl savunma arkasina cok iyi sarkan biri Eger gelirse lincon ve linderothun ara paslarinda topla bulusarak gol atabilecek biri hemde baya hizli
bi iyi fovet getirsinler ve Uefa icin iyi sans var
Forvette Saviola,Nilar,Baiano adaylar..
İzledimde Baiano'da iş var gibi..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
lincoln geldi diolar beyler herkese hayırlı olsun bu sene çok ii takım yarattık.lincoln koparcak bizi gs tv de birkaç görüntüsü var süper hele bakmadan pas atması delirtti beni izleyin bakın tavsye ederim.2. hagi geldi
Saviola gelmez, Nilmar de gelmez, Baiano gelebelir,
Rommedhal iyi transfer olur, cok hizli, feldkamp in sistemi cok uygun birisi
gelmez kardeşim gelmez gelemez, hayal de etmeyin
4. Murat ruhu geri döndü, çarşı hayale de karşı
şaka bir yana hakikaten gelmez, şu anda Avrupa'da en çok istenen sağ kanat oyuncularından biri.
Benim asıl anlayamadığım sağ kanat çok rahatlıkla bulunur, sol için niye kimse Martin Petrov için görüşmüyor.Şu an takip edilse gelir, tam düşüşe geçtiği anda böyle oyuncular alınmalı..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Roberto ya kimsenin bisey demesi dogru olmaz, kendini kanitlamis bi futbolcu.
Fatih Akin'in belgesel cekmesi guzel olcak ama, Trabzonspor taraftari oldugunu da bilmiyodum.
Dedikleri seylere gelince, Roberto Carlos olayina katilmiyorum ama kesinlikle alt yapi hakinda dusunceleri guzel. Trabzonspor ozune ancak burdan donebilir.
İzlediğimiz transfer politikası yanlış..
(/s)
Arkadaslar suanda butun gs forumlarinda rommedahl gelecek deniliyor hatta yarin aksam vs vs
Herkez sira onda diyor millet bu kadar iddaali yani
Bu arada forvet adaylari arasinda Lima da var hatirlatirim uzun zamandir pesindeyiz sezgin brezilyaya cok gitti bunun icin
Quaresma transfer tam bir rüya yani imkansız şu an dünyadaki en iyi 2-3 kanat oyuncusunda biri kendisi ama makalele transferinin o kadar zor olduğunu düşünmüyorum 34 yaşında bir adam chelseanin de büyük bir transfer bedeli isteyeceğini de sanmıyorum
Lima nin full isim ne?
ABOO
Benim asıl anlayamadığım sağ kanat çok rahatlıkla bulunur, sol için niye kimse Martin Petrov için görüşmüyor.Şu an takip edilse gelir, tam düşüşe geçtiği anda böyle oyuncular alınmalı..
Rodrigo Tello ve İbrahim akın yeterli degilmi ? Delgadoda oynatılabilir onada gerek yok bizim ön libero ve forvete ihtiyacımız var bence![]()
GS neden forvet almak istiyor, sağ bek alsa ya bir tane...
Peki Makelele ile ne yapılır.Şampiyonlar Ligi mi kazanılır?
Veya Uefa?
Ben hala genç oyuncu alma gayretini göremiyorum takımlarımızda..
Şu U21'i bir izlesinler varyaa ahh ahh![]()
(/s)
Sağ tarafa Kalli bence Uğur'u monte edecek..
(/s)