Kezmanın değeri kadar ki.Lafa bak değerine uygun olmayan miktar![]()
Kezmanın değeri kadar ki.Lafa bak değerine uygun olmayan miktar![]()
FENERBAHÇE BAŞKANI AZİZ YILDIRIM: TRANSFERLERİN HEPSİ BİRER DEĞERDİR
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2008-2009 sezonu için yaptıkları transfer çalışmalarında 50 milyon Avro'luk bir harcama yaptıklarını belirterek, ''Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir. Fenerbahçe'ye katkı yapacaklardır'' dedi.
Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın son bölümünde konuşma yapan Aziz Yıldırım, bazı eleştirilere yanıt verdi.
Transferler için yüksek bedeller ödendiği yönündeki eleştirilere verdiği yanıtta Yıldırım, ''50 milyonluk, 60 milyonluk transferler yapıldı deniliyor. Fenerbahçe büyüyor diyoruz. 250 milyon dolar bütçelere geldik. Parayı saklayacak halimiz yok, yetkiyi sizden aldık. 50 milyon Avro harcandı, evet harcadık. Emre'nin 4,5 milyon Avro bonservisine verdik. Güiza'nın bonservisine 14 milyon Avro verdik. Aragones ve ekibine 3,5 milyon Avro veriyoruz. Bunların anlaşmaları 3-4 yıl. Parayı sokağa atmadık. Alınan verilen hepsi birer değerdir, kulübümüze katkı yapacak'' diye konuştu.
-''GİDENİN YERİNİ DOLDURURUZ''-
Mehmet Aurelio'yu takımda tutamadıkları yönündeki eleştirilere de Yıldırım, ''Marko gitti, kıymete bindi. Eskiden bu kadar kıymetli değildi. Gidenin yeri dolmaz diye bir şey yok, biz doldururuz'' dedi.
Gerekirse 1 veya 2 transfer daha yapacaklarını ifade eden Aziz Yıldırım, ''İstediğiniz zaman istediğiniz parayı verebilirseniz transfer yaparsınız. Bizim o gücümüz var'' diye konuştu.
-''KALECİ SORUNUMUZ YOK''-
Başkan Yıldırım, kaleci transferi yapmayacak olmaları nedeniyle yapılan eleştirileri de yanıtladı.
Volkan Babacan'ın güvenilmesi gereken yetenekli bir isim olduğunu ifade eden Yıldırım, Real Madrid'deki Casillas örneğini verip, Babacan'ın yakın zamanda birinci kaleciliğe kadar çıkabileceğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Kaleci sorunumuz yok. Gazetelerin yazdıklarıyla devam edersek bu işleri yapamayız. 20 yaşında kaleci, 1988 doğumlu Volkan Babacan. Ümit Milli Takım'ın kalecisi. Niye korkuyoruz kaleye geçmesinden. Real Madrid'deki Casillas örneği... Barcelona 20 yaşında vatandaşını koydu kaleye, Rüştü gitti oynayamadı. Niye korkuyoruz? Korkmayın. Biz korkmuyoruz, siz niye korkuyorsunuz? Sonra hesabı ben vereceğim, arkadaşlarımız verecek. Gazetelerin yazdıklarına fazla itimat etmeyin.''
Maraton.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
bu sözden bir transfer olucağını anlıyoruz. Albelda vs. XabiGidenin yeri dolmaz diye bir şey yok, biz doldururuz![]()
Başkan yine şovunu yapmış transferide bir iki güne bitirecektir.
Aziz Yıldırım'ın konuşmasını izledim aclemiz yok dedi bence Mtk maçlarından sonra belli olur transfer
Aurelio büyük kayıp hem türk.. xabi alonso tam ön libero sayılmaz bence..Gelirse senna tarzında biri gelmeli..
Alonso gelsin de ön liberoda Selçuk ve Deniz de oynayabilir sorun değil.
Aragones başkana kaleci istemiyorum 2 ay sonra 2. kalecimiz 1. kaleci olacak göreceksiniz gibi bir açıklama yapmış. Babacan'a güveniyor, ülkemiz başarılı bir kaleci daha kazanır umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
katıorum onur sana zaten xabinin ofansı çok iyi pasları iyi ama defansı kötü bence bu yüzden mascherano nun yedeği olmuştu son zamanlarda gerrard olmadığı zamnlar mr veya mc olarak kullanılmıştı xabi.
xabi gelirse iyi olur ama fb de tam anlamıyla kaliteli bir dm boşluğu doldurulamaz.
Xabi gelirse inanılmaz olur. Ayrıca ününe ün katar fenerbahçe..
aragones ne demişti: savunmacı ofansı ögrenemez ama atak oyuncusu savunmayı ögrenir gibi bişey demişti xabi de ögrenir savunmayı gelsin de yeterki gelsin![]()
Onu rıdvan dilmen demedimi yavherneyse kanal 1 de rafael benitez'in Xabi'yi satmak istemediğini söylüyorlar.Xabi'de sıcak bakmıyormuş.İnşallah doğru değildir.
Yabancılardan 2'si gitmeden(Appiah'ı da sayıyorum) transfer yapamaz Fenerbahçe.Appiah'ı da sayarsak 9 yabancısı var çünkü.
Appiah'ı saymıyoruz, FIFA gerekli izni verdi, Appiah isterse şu anda başka takımla anlaşabilir, Fenerbahçe'de ise yabancı kontenjanını işgal etmiyor, eğer 1 kişilik kontenjan açarsa yeni transfer yapabilir.
Dava sonuçlanana kadar FIFA 2 tarafı boşadı.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin Avusturya kampında ayğı kırılan ve yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Brezilyalı yıldızı Deivid de Souza'ya ülkesinin önde gelen takımlarından biri talip oldu.
Geçtiğimiz yıl Fenerbahçe'nin özellikle Avrupa'daki başarısında büyük pay sahibi olan, ancak Avusturya kampı sırasında şanssız bir şekilde sol ayak fibula kemiği kırılarak 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Deivid De Souza'ya, Brezilya'nın köklü kulüplerinden Flamengo talip oldu. Zico'nun da uzun yıllar forma giydiği Flamengo'nun, gelecek yıl sözleşmesi sona erecek 28 yaşındaki yıldız oyuncunun sakatlığı hakkında Sarı-Lacivertli kulüp yöneticilerinden bilgi istediği ileri sürüldü. Brezilya kulübünün, Fenerbahçe'nin bu yıl transfere izin vermemesi halinde Deivid'i gelecek yıl mutlaka kadrolarına katmak istedikleri iddia edildi.
mynet.com
(/s)
Savunmacı diye bakarsanız Makalele-Toulalan'ın Fransa Milli Takımı'nı uçurması lazımdı, ya da Xavi-Initesta-Deco üçlüsünün gram savunma yapamaması..
Tam tersi daha çok çabuk pas yaparız ve alan daraltırken daha fazla önde basabiliriz, çünkü orta saha Xabi-Emre oldu mu ikisi kısa oyuncu ile çok çabuk alan daraltırsınız, daha iyi savunma yaparsınız (Örn:Emre-Okan-Suat)..
Aurelio kaliteli oyuncuydu ama Xabi gelirse bırak doldurmayı eksik diye bir şey kalmaz, kat kat fazlası olur, Xabi World Class bir DM..
Kezman satılacak, ayrıca Maldonado'yu istemiyor Aragones, en kötü sözleşmesi askıya alınır..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
ben böyle düşünemedin nedense ilk başta ama fenerde mutlaka deniz ya da selçuğun oynaması gerek o zaman bence.aurelio kadar mücadeleci biri değil onun kadar iyi yer tutamaz ama daha iyi pas atar çok daha iyi şut çeker ara pasları süper.biraz da yavaş bence.world class olmasada marmara class olabilir xabiben yinede gelip oynamadan bişey diyemeceğim cengiz abi.alan daraltabilir o da çok doğru.
senna gelse aurelionu yerine çok iyi olurdu ama bu sennanın xabiden daha iyi biri olduğu anlamına gelmez xabi daha iyi bir futbolcu ama tam teşekküllü bir dm deil bence.
senna ve aurelio 30 yaşlarında.xabi 26 sanırım.o da bir avantaj eğer xabi gelirse![]()
Bence Selçuk ve Deniz hemen gönderilsin diycem adam yok elimizdeBugün baktım bir çok site Alonso'nun Pazartesi günü İstanbul'da olacağını yazmış. En ünlü Yabancı siteler bile yazıyor. Bir iş var arkadaşlar. Hadi hayırlısı
Senna 1976 model, Aurelio 1977 model, Albelda 1977 model, Alonso 1981 model.
Onların da hepsi 1 gazeteyi kaynak gösteriyor.
Benim kafamı asıl kurcalayan kısım ise; haberlerde çıkan Liverpool gibi bir kulübün oyuncu almak için oyuncu satmak zorunda olması mantığı.
Fotomaç'ı zaman kaybetmeden yalanlamayı seven Fenerbahce.org'un bu transferi yalanlamaması girişim olduğunu gösteriyor fakat Xabi Türkiye'ye gelmeye ikna edilebilecek mi ? Bana göre zor..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Abi Aziz Yıldırım 1-2 transfer yapacağız dediğine göre mutlaka Alonso'yu ikna etmeye çalışıyordur 2. planda da Albelda olabilir alternatif isim olarak. Başkanımız her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip birisi..
Beşiktaş'ın Schalke 04 ile oynadığı maçta forma giyen Milli futbolcu Halil Altıntop karşılaşma sonrasında ilginç açıklamalarda bulundu.
Halil, transferiyle ilgili sorulara, ''Ben Schalke'de kalmak istiyorum ama menajerime İspanya ve Türkiye'den teklif geliyor'' dedi. Halil, ısrarlı sorular üzerine kendisini isteyen takımın Fenerbahçe olduğunu da söyledi.
Milli futbolcu, Schalke'de huzurlu olduğunu ve şimdilik ayrılmayı düşünmediğini de sözlerine ekledi.
Maraton.com.tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alonso'nun ikna edilmesi bana göre de zor.Ayrıca Halil ile ilgili teklif Güiza'dan önce yapılmıştır yine.
Bu aralar yalanlama gelebilir Xabi haberlerine. O´Neill Barry'nin ayrılmasına izin vermiyor dolayısıyla Benitez Xabi'nin ayrılmasına izin vermiyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
F.BAHÇE’DE Mateja Kezman konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Her ne kadar dünün gündemi başkan Aziz Yıldırım’ın açıklamaları gibi görünse de Sırp oyuncu bu gündemin önüne geçen açıklamalar ve davranışlarda bulundu. Paris Saint Germain’in resmen istediği Kezman öyle sözler kullandı ki bir anlamda faturayı teknik direktör Aragones ve F.Bahçe yönetimine çıkardı. PGS’ye gitmek isteyen ancak önceki gün yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine konuşan Kezman’ın zehir zemberek açıklamaları şöyle:
‘2 ALIRIM AMA YEDEK KALMAM’
“F.BAHÇE’DE 2 sezondur mutluydum. Ara ara haksız eleştiriler alsam da ben işimi yapıyordum. Aragones’in gelişiyle huzurum iyice kaçtı. Avusturya kampında ilk görüşmemizde bana ’yedek oturacaksan bu takımda kal’ dedi. Ben de ’ben yedek kalmam, kendime takım bulurum’dedim. Yollarımızı o dakika ayırdık. Ben Chelsea’de oynarken Mourinho bile beni yedek bırakamadı. Yedek bırakmaya başlayınca Chelsea gibi bir kulüpten ayrıldım. Aragones için de giderim. Gideceğim kulüpte huzur ve mutluluk istiyorum. Paris Saint Germain’de de bunu gördüm. Şimdi beni istemeyenler işi yokuşa sürüyor. Bu durumun bir an önce çözülmesi gerekiyor. 3 milyon Euro almam da 2 milyon Euro alırım ama yedek kalmam.
‘BENİ GÖRMEDEN KARAR VERDİ’
BEN F.Bahçe için elimden geleni yaptığıma inanıyorum. Hırsım ve mücadelemi taraftar beğeniyor. Ama teknik direktörümüz Aragones beni görmeden kararını hemen verdi. Daha önce de söylediğim gibi Semih yedek kalmayı kabullenebiliyordu ama ben bu durumdan rahatsız oluyordum. Bu şartlarda kalmam zor. ” PSG ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması Kezman’ı iyice kızdırırken Fransız kulübünün yetkilisinin de Paris’e döndüğü öğrenildi. Kezman’ın PSG’ye gitmek için yönetimden anlayış beklediği ve bir an önce bu konuda kendisine kolaylık sağlanmasını istediği belirtildi.
Vatan
Bu haberin yalan olduğunu sanıyorum ..:/
Umarım haber doğrudur Kezman gitmeyi kafasına koymuştur Yönetimde inadından vazgeçer belki
Kezman Zenit'e gitti diye biliyorum ..
İnşallah gider haberin yalan olma olasılığı var ama kezman böyle konuşmayı çok seviyor.Yani doğru da olabilir.