Sayfa 111 / 149 İlkİlk ... 1161101109110111112113121 ... SonSon
3,301 ile 3,330 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cenk Tosunu pek begenemiyorum ozelikle canli izledikten sonra. Yapabilecekleri kisitli bir arkadas ama Muhamed oyle degil. Cocukta hersey var, Morientesede benziyor.

Batuhanda dedigin gibi olabilir, de simdiki hali ne kadar devam eder orasida ayri soru. Kampin en iyilerindeymis, hizlica fazlaliklarini veriyormus.

Yetenekli ama patlama yapamayan oyuncular genelde Trabzonda bir sıçrama yapıyor ama hayırlısı bakalım, Batuhan'da bunu yapabilecek mi göreceğiz.
    Burak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Cenk Tosun bu ligde Türk pasaportu taşıyan oyuncuların gevşeyip kendilerini geliştirmediklerine ve antrenman sistemlerinin bozukluğuna en büyük örnektir adamın ilk geldiği sezondaki haline bakın bide şimdiki çok kaliteli kumaşı var Trabzonda kendini bulabilir Muhammet te iyi ama uzun süredir sakattı en son ne oldu bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sakatligi tamamen gecmis, antreman resimlerinde gayet iyi gozukuyor.

Hadi onu alamasak, 1 sezonluk Samed Yesili kiralasak. Liverpoolda A takima bu sezon yine cikamayacaktir. Kendiside Trabzonsporlu. Biz bukadarini dusunuyoruz acaba Unal Karaman dusunuyormudur ?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Cenk Tosunu pek begenemiyorum ozelikle canli izledikten sonra. Yapabilecekleri kisitli bir arkadas ama Muhamed oyle degil. Cocukta hersey var, Morientesede benziyor.

Batuhanda dedigin gibi olabilir, de simdiki hali ne kadar devam eder orasida ayri soru. Kampin en iyilerindeymis, hizlica fazlaliklarini veriyormus.
    Muhammet'i bende çok beğeniyorum açıkcası oyun stili banada Morientes'i andırıyor ancak Rooney'e de benzetiyorum

Muhammet , Cenk , Samed Yeşil hangisi gelirse gelsin Trabzon'da patlama yapacaktır bence

Bu arada Aykut hayırlı olsun hocam çok iyi bir stoper

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aykut Demir bence bu ligde ki en iyi 5 Türk stoperden birisi,fizik özelliği olsun,oyunu basit oynaması olsun Trabzon'da çok başarılı yıllar geçirir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by AurelienChedjou View Post
    Muhammet'i bende çok beğeniyorum açıkcası oyun stili banada Morientes'i andırıyor ancak Rooney'e de benzetiyorum

Muhammet , Cenk , Samed Yeşil hangisi gelirse gelsin Trabzon'da patlama yapacaktır bence

Bu arada Aykut hayırlı olsun hocam çok iyi bir stoper
    Valla kardeşim Muhammet u20 ve aşağısı milli takımların hepsinde kaptanlık yapmış tek forvet oynamış üzerine takım kurulmuş oyuncu. Tipi Morientes'e benziyor evet ama oyun stili bana David Villa'yı andırıyor. Ben bu forumda da çok söyledim tartışmasız bir numaralı yerli forvet oyuncum.
    Şu an milli takımın hocası olsam hemen milli takıma alırım takımında oynamış oynamamış farketmez.
    Onun frikikten taktığı kaleciler, aralarından sıyrılıp gol yaptığı stoperler hepsi büyük liglerde ilk 11 oyuncusu.
    Hadi Antep'te oynadıgı maçlarda tam kendi mevkisinde oynamamasına ragmen kötü oynamış olsa, sırıtsa hiçbir şey demiycem ama adam çok olgun bir futbol karakterine sahip.

Süper çocuk süper

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yönetim Jajayı almayı planlıyormuş. Takımdaki yabancı sayısını daha azaltamadık gelen 11'e giremiyor bide aylardır idman yüzü görmeyen o bar senin bu bar benim dolaşan adamı alıp ondan medet umuyorlar. Biriside akıllı iş yapsında bizde hah oldu işte diyelim.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hoca yönetimden daha mantıklı. muhtemelen bu transfere izin vermez. hatta belki, jaja transferi medyada varsa, hoca bile ordan öğrenmiş olabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bizim su yabanci durumumuz hakketen cok kotu.

Buda forvet transferine engel oluyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mustafa Reşit Akçay bildiğim kadarıyla sisteminde forvet arkası kullanmayan bir hoca. Jaja'nın transferine izin vereceğini sanmam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Mustafa Reşit Akçay bildiğim kadarıyla sisteminde forvet arkası kullanmayan bir hoca. Jaja'nın transferine izin vereceğini sanmam.
    Zaten elinde iki tane forvet arkası var Adrian ve Alanzinho. Bu adamlar hali hazırda eldeyken Jaja'yı düşünmek zaten saçmalık oluyor.

Aynen Umut zaten hocaya güveniyorum şu ortamda birtek. Aklı başında görünen bi o var. Zokora'nın yerinede Abdülkadir ve Aykut'u düşünüyormuş. Bencede çok isabetli olur Zokora'nın yaptığını ben bile yaparım. Hem o kadar para hemde yabancı kontenjanı harcamaya lüzum yok. Bamba'yı da satıp yerine bir stoper alınıp ( Uefa düşünüldünce şart ) Birde iyi bir santraforla transfer kapatılabilir ve 11 de şimdiden şekillenir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bianchi ile gorusuyormusuz, Bologna'ya imza atmassa bizimis.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Cenk Tosun'un şuan Trabzon'da olduğu söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Genc daha kendini gelistirir ama istemiyorum Cenki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...Obi-Mikel.html

Ingilizler fena sallamis

16 m Euro kimde varmis Turkiyedeki bizde olsun. Fotomacida gectiler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Euro'da değil yalnız,sterlin
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Vallahi muthisiz, Trabzonspor forumlarinda Mikel begenmeyenler var

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

+

Malouda haberileri cikti simdide

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ne gereksiz transferler pesine dusulmus

Bizim sol kanatimiz var zaten, hadi bunlari degisecen gecen sene tek bir maca cikmamis Malouda'mi istenir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

malouda gelmis galiba ihtiyaci yoktu ki trabzonun o kanata...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok ya isyan cikar

takima forvet lazim forvet. hazirlik macinda bile igneyle adam oynatiyoruz forvette

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

ve galiba dogru cikacak

Kazım Şengöçgel ‏@KazmSngcgel 40m
    Florent malouda Trabzonspor'da.

Aykut Demir transferinde rol oynamisti bu adam

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

editttttttttt

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla kardeşim Muhammet u20 ve aşağısı milli takımların hepsinde kaptanlık yapmış tek forvet oynamış üzerine takım kurulmuş oyuncu. Tipi Morientes'e benziyor evet ama oyun stili bana David Villa'yı andırıyor. Ben bu forumda da çok söyledim tartışmasız bir numaralı yerli forvet oyuncum.
    Şu an milli takımın hocası olsam hemen milli takıma alırım takımında oynamış oynamamış farketmez.
    Onun frikikten taktığı kaleciler, aralarından sıyrılıp gol yaptığı stoperler hepsi büyük liglerde ilk 11 oyuncusu.
    Hadi Antep'te oynadıgı maçlarda tam kendi mevkisinde oynamamasına ragmen kötü oynamış olsa, sırıtsa hiçbir şey demiycem ama adam çok olgun bir futbol karakterine sahip.

Süper çocuk süper
    Gerçekten de öyle harika bir çocuk Muhammet

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Ve cenk Tosun Trabzon'da
    Golcü arayışını sürdüren Trabzonspor, ısrarla istediği Gaziantep'in 22 yaşındaki yıldızında mutlu sona ulaştı. Kırmızı-Siyahlılar'la 2.4 milyon Euro'ya el sıkışan yönetim, birkaç gün içinde transferi resmen açıklayacak

@Fanatik.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

3 büyükler istese kapiyi 10 milyon dan acarlardi Cenk icin..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

10 milyon euro yine iyi. 20 milyon euro deniliyordu bir ara.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Trabzonspor gerçekten bu konuda avantajlı bakınız , Aykut içinde aynısı oldu , üç büyüklere Cavcav 5 Mn €'dan aşağı inmezdi asla , 3 Mn € gibi bir rakama transfer edildi , Cenk için bir aralar çift haneli rakamlar dolanıyordu 2.4 veya 2.5 Mn € gibi bir rakama bitirildiği söyleniyor , daha birçok örnek verebiliriz Soner mesela Cavcav 5 Mn € civarı rakamlar istiyordu , 2.25 Mn €'ya transfer edildi.

Sözün özü Trabzonspor bu konuda avantajlı , eğer bu avantajını uzun vadede , Anadolu'da ki potansiyeli yüksek yerli oyuncular için kullanırsa diğer takımlarla rekabette baya bir rahatlar ve diğer takımlara karşıda avantaj sağlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Malouda geliyormus. Bugun Trabzonda olacakmis diyorlar.

Hoca bana kaliyorki Volkana guvenmiyor, Olcani sag kanada ceker. Basarilida olur Olcan yaglarindan kurtulmussa cunki iceri kat edebilen bir oyuncu.

Mesaj Yetkileri