Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Antrenör aramıyoruz
Her gün yüzlerce menajer‚ avukat kulübü arayıp futbolcu‚ hoca öneriyor. Montes ile görüşmeyi yaparken‚ Aykut Kocaman da yanımdaydı.
Celal Kolot´a göre‚ Schuster´in menajeri olan Vicente Montes İstanbul´a Beşiktaş için gelmiş. Hatta sözleşmeyi onun yanında Milano´ya fakslamış .
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´ı aradım. Gazetelerde Real Madrid´den ayrılan Pellegrini´ye Fenerbahçe´nin antrenörlük teklif ettiğinizi yazıyordu..
Doğru mu diye sordum..
Şaşırdı..
´Ciddi misin?´ dedi..
Evet‚ İspanya gazeteleri böyle yazmış cevabını verdim..
O vakit‚ sen doğrusunu yaz diye şöyle anlattı..
DAUM´LA OTURUP KONUŞUCAĞIZ
´Her gün kulübe yüzlerce menajer‚ avukat telefon edip‚ faks çekerek antrenör‚ futbolcu öneriyor.. Fenerbahçe o kadar büyük kulüp ki‚ ünlü hocalar‚ futbolcuların hepsi gelmeye can atıyor.. Biz Pelligrini için kimse ile konuşmadık‚ teklif de yapmadık.. Tam tersine Josico´nun menajeri Vicente Montes telefon ederek bu hocayı bize önerdi. Hatta konuşmayı yaparken Aykut Kocaman da yanımdaydı.. Ve kendisine açık açık hoca aramadığımızı‚ bizim böyle bir sorunumuzun olmadığını da söyledim.´
Bu cevap karşısında insanın aklına iki soru geliyor.
´Ya Daum kaldı veya Daum gidecek‚ takımı Aykut Kocaman çalıştıracak..´
Onu da sordum.
´ Şu anda Fenerbahçe´nin sorunu hoca değil‚ eksik yerlerimize alacağımız oyuncular.. Görüştüğümüz‚ konuştuğumuz futbolcular var. İsmini açıkladığımız anda rakamlar yükseliyor. İşi bitirmeden‚ imzayı atmadan kimseye bir şey söylemeyeceğiz.. Daum ile de oturup konuşacağız.. Ortak bir noktayı bulursak da el sıkışıp‚ ayrılacağız..´
Telefonu kapattım.
İkinci bir haber ile karşılaştım.
O da Josico´nun menajerinin Türkiye´ye Fenerbahçe için değil‚ Schuster bağlantılı Beşiktaş içinmiş. Celal Kolat´a göre‚ Vicente Montes aynı zamanda Schuster´in menajerlik şirketinin önemli ismiymiş.. Kolot diyor ki ´Montes ile yemek yedim. Bana Beşiktaş için geldiğini‚ hatta iki yıllık sözleşme bile imzaladıklarını anlattı... Daha sonra ben de yanındayken sözleşmeyi cep telefonundan Milano´ya faksladı...´
Alaattin METİN
AKŞAM
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
haber doğruysa, schuster hayırlı olsun
(/s)
Hilbert Stuttgart'ta uzun süre oynadi fakat sürekli istenmeyen adam oldu insallah Besiktas'a yarar saglar..
Aslında dediklerin doğru kesin olmamakla beraber abi haklısın.. 10 haziran resmi transferin başlangıç tarihi ilk gün bomba patlatmak falan istiyor olabilirmiiş yönetim bir de yeni formaların çıkışı mıymış neymiş tam anlamadım aynı zamana denk getirmek istiyorlar yani öyle olabilir ..
10 Haziran'da yeni sezon formaları tanıtılacak ve transfer dönemi de başlayacak. İlk defa böyle bir tarihe denk getirdiler. Oldukça geç tanıtılıyordu formalar.
O gün farklı şeyler olabilir. Hatta yeni transferlerin formaları tanıtırken sahnede olabileceğini bile düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Evet ben de onu demek istedim abi yeni formaların tanıtımı vs vs .. Eğer öyle birşey olursa gerçekten çok güzel olur yani hem yeni formaların hevesi hem de transferlerin çoşkusuyla Kartal Yuvası gelir patlaması yaşar valla yurt genelinde =)
Neden olmasın. Olabilir...
Quaresma -muhtemelen 100. kez- bitti deniliyor
Hadi hayırlısı.
Aynen.O bittiler kaç kere söylendi.Bu yüzden Quaresma ile anlaştık diye resmi ağızlardan bir açıklama gelmediği sürece inanmak istemiyorum bu tür duyumlara,haberlere vs.
So what?
Saike
10 Haziran'da sadece tek bir formanın tanıtılacak olmasından da kuşkulanmıyor değil insan.Diğer formalar ileri bir tarihte tanıtılacak...
Yeni sezonun tüm formaları tanıtılmıyor mu 10 haziranda adaş ?
Hayır sadece Quaresma için özel olarak tasarlanıldığı düşünülen beyaz forma tanıtılacak...![]()
Hadi inşallah diyelim o zaman ..=)
Schuster ile anlaşmaya varılmış.
Valla demirören formaların cıktıgı gün quaresmaı getirecekmişş.. öyle yazıyor
Sercan Bursaspor'da oynamaya devam etsin canım kardeşim , ya da bize gelecekse çok çalışsın sınırları zorlayan yeteneklerini heba etmesin ..
Sercan Beyaz Show'da Beşiktaş''lımısın gibilerinden bir söze asla falan dedi tam hatırlamıyorum.
Ben de Sercan'ı istemiyorum ancak Volkan olabilir.
Bursaspor'dan istemediğim tek adamdır Sercan. Volkan ya da Ozan İpek gelsin gelecekse. Ayrıca Holosko o kadar değersiz mi abi, adam Dünya Kupası'nda oynayacak. Nedir yani Sercanla takas falan, üstüne 4.5 milyon euroluk Zapo da verilerek. Sercan 15 falan ediyor, öyle mi yani? Geçiniz...
İyi de BJK bu takas teklifinde neden ödediği parayı baz alıyor. Satsın o zaman 5M€ ya Holosko'yu 4.5M€ ya Zapo'yu. Geçiniz. . .
Bir kere Holosko'nun değeri 5 milyon euro değil, çünkü alındığında yanında Burak ve Koray da verildi. Ayrıca şimdi Dünya Kupası'nda da oynayacağı için kapı bence 10 milyondan açılır, ha 7'ye 8'e iner ama o kadar, daha fazla inilmez. Yıllık ücretler vs. de eklenince Sercan'ın ederi 15 milyon euro ediyor ki, Robinho bile almaya kalksak anca o kadar eder. Sen Sercan'ın 15 milyon euro edecek bir futbolcu olduğunu düşünüyorsan da o senin görüşündür derim.Bu arada, Beşiktaş transferde ödediği parayı baz almıyor, ben ödediği bonservisleri baz alarak konuşuyorum.
BJK zaten Holosko'ya yaptığımız teklifi reddetmiş, iki takım arasında görünen takas teklifi yok . . .
Schildenfeld 400.000 €'ya S.Graz'da.Başka bir takıma transferi halinde %20 pay var sözleşmede.
Gordon Schildenfeld’in Transferi
07.06.2010 19:11
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Gordon Schildenfeld'in SK Sturm Graz'a transfer olduğunu duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Şirketimizin profesyonel futbolcularından Gordon Schildenfeld’in SK Sturm Graz’a 400.000.Euro sözleşme fesih bedeli karşılığında transferi konusunda sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme şartlarına istinaden futbolcunun SK Sturm Graz tarafından başka bir kulübe transferi durumunda SK Sturm Graz kendisine ödenecek olan sözleşme fesih bedelinin tamamı üzerinden %20'sini Şirketimize ödemekle yükümlüdür. Bu hükümler futbolcunun SK Sturm Graz ile anlaşarak sözleşme imzalaması durumunda geçerlilik kazanacaktır."
Teknik Direktör İçin Görüşmelere Başlandı
07.06.2010 19:06
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda teknik direktör konusunda görüşmelere başlandığını duyurdu.
Şirketten yapılan açıklama şöyle:
"Mustafa Denizli’nin ayrılması ile boşalan Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevi için, Yönetim Kurulumuz’un verdiği yetkiye istinaden, Yönetim Kurulu Başkanımız öncelikli olarak ;
- Bernhard Schuster
- Manuel Pellegrini,
- Felix Magath
- Mircea Lucescu
- Ronald Koeman
- Juande Ramos
ile teknik direktörlük görevi için yurtdışında görüşmelere başlamıştır."