Sayfa 111 / 569 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
3,301 ile 3,330 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Riera, Selçuk, Necati kopardı : )
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Riera' nın birşeyi de iyi olsun be arkadaş Futbolculuk kötü , tip kötü, fotojenik değil
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007

Default G.Saray taraftarından F.Bahçe hazırlığı!

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu olan ultrAslan, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük bir organizasyona imza atacak.

Spor Toto Süper Lig'de Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maça artık sayılı günler kaldı. Her geçen saat müthiş derbinin tansiyonunu biraz daha arttırırken; Kadıköy'e gidemeyecek olan Galatasaray taraftarı muhteşem bir organizasyona hazırlanıyor.

Beşiktaş maçında hazırladıkları kareografi ile sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da büyük ses getiren sarı-kırmızılı taraftarlar, 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden son yıllarda benzeri görülmemiş bir uğurlama töreninin altına imza atmayı planlıyor.

PANKART ŞOVLAR VAR

17 Mart Cumartesi günü sabahın ilk saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak olan sarı-kırmızılı taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara moral vermek için takım otobüsünün hareket saatine kadar tesislerde bekleyecek. Takıma moral vermek ve destek olmak adına çeşitli gösteriler hazırlayan sarı-kırmızılı taraftarlar, çeşitli tezahüratlar ve pankart şovlarla bir kez daha Türkiye'nin gündemine oturmayı hedefliyor.

Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu olan ultrAslan, konu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak sarı-kırmızılı taraftarları Florya Metin Oktay Tesisleri'ne devam edecek. 17 Mart Cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nden mahşer yerini andıran bir kalabalık toplamayı planlayan ultrAslan, organizasyonun detayları hakkında da kısa bir süre içerisinde bilgi verecek.

OĞUZ ALTAY: "ETKİLEYİCİ OLACAK"

ultrAslan Grubu Genel Koordinatörü Oğuz Altay, Fatih Şamlıoğlu'na yaptığı açıklamada, "Biz, Kadıköy'e gidemiyoruz bu sebepten dolayı da takımımız muhteşem bir şekilde uğurlamak istiyoruz. Bunun için bir süredir hazırlık halindeyiz ve artık son rötüşları yapıyoruz. Cumartesi günü Florya'da olacağız ve takımımızı en iyi şekilde uğurlayacağız. Bunun basit bir uğurlama töreni olacağını düşünenler yanılabilir. Çok farklı bir organizasyon olacak." dedi.

3-5 BİN TARAFTAR DEĞİL, ÇOK DAHA FAZLA

Florya'da sadece 3-5 bin taraftarın olmayacağını belirten Altay, "Daha önceden bu tarz bir organizasyon yapıldı mı bilmiyorum ama etkileyici bir şey olacağından eminim. Orada 3-5 bin Galatasaraylıdan daha fazla hedefimiz var, hayallerimiz ve hedeflerimiz daha geniş. Bunu da yapacağız" ifadelerini kullandı. Galatasaray taraftarı, İnönü Stadı'nda oynanan Beşiktaş maçından önce de takımlarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nden uğurlamıştı.

Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yine dunyada konusulcak birseyler hazirlaniyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Felipe Melo sol kasık adelesindeki sertleşme nedeniyle tedbir amaçlı olarak günü tedaviyle geçirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sarıyla Kırmızı bir ateştir kalplerde
    Milyonlar heryerde bu renklerin peşinde
    Nesiller büyüyor senin büyük sevginle
    Seninle birlikte koşuyor zaferlere
    Galatasaray'sın sen zaferin adısın
    Sahada savaşıp şampiyon olacaksın.

Bu bestenin sözleri çok iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

berbat bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Melo çok iyi olmus ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ne Kadar Dogru Bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ne Kadar Dogru Bilmiyorum

yamulmuyorsam sadece bilyoner üyeleri arasında oluşturulan bir haritaydı bu.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tugay kerimoğlu noldu gs de ? devam ediyormu hala yoksa gönderdilermi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayır.Sözleşmesi hala devam ediyor.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=219&antID=10082
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Bu akşam ölürüm beni kimse tutamaz. Muslera: Ben tutarım.
    Tam olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Abdürrahim Albayrak: Florya’da çok iyi bir hava var. Elbette kazanmak istiyoruz ama her şeyden önemlisi dostlu

Abdürrahim Albayrak: Milyonlar muhteşem bir derbi izleyecek. Kim kazanırsa, kaybedenin elini sıktığı bir maç olmalı.

Abdürrahim Albayrak: Geçen sene 8. olan takım bu sezon lider ve en yakın rakibinden 9 puan önde. Demek ki Galatasaray’da çok şey değişti.

Abdürrahim Albayrak: Dolayısıyla geçen sezonlardan kalma fobi, baskı gibi bir unsur bizim takımımızda olmaz.

Ünal Aysal: Çağ kavga değil, dostluk çağıdır. Kadıköy'de bir futbol bayramı yaşanacak.

Ünal Aysal: Biz elimizden geldiği kadar dostlarımızı iyi ağırlamaya çalıştık, maç sonunda futbolcuları restoranımızda konuk ettik.

Ünal Aysal: Kazanmak istemem kadar doğal bir şey yok, önce hem saha içinde hem saha dışında centilmenlik dışı bir şey olmamasını istiyorum.

Ünal Aysal: Kaybedilen puanların telafisi her zaman olabilir, ancak bozulan dostlukların düzelmesi çok zor.

Ünal Aysal: Enerjimizi ve konsantrasyonumuzu dostluk için kullanmalıyız. Son günlerde yaşananlara cevap verme gereği duymuyorum.

Ünal Aysal: Rakibimizde tıpkı bizim kendilerine ilk maçta gösterdiğimiz gibi bize saygı gösterecektir.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ünal Aysal: Çağ kavga değil, dostluk çağıdır. Kadıköy'de bir futbol bayramı yaşanacak.

Ünal Aysal: Biz elimizden geldiği kadar dostlarımızı iyi ağırlamaya çalıştık, maç sonunda futbolcuları restoranımızda konuk ettik.

Ünal Aysal: Kazanmak istemem kadar doğal bir şey yok, önce hem saha içinde hem saha dışında centilmenlik dışı bir şey olmamasını istiyorum.

Ünal Aysal: Kaybedilen puanların telafisi her zaman olabilir, ancak bozulan dostlukların düzelmesi çok zor.

Ünal Aysal: Enerjimizi ve konsantrasyonumuzu dostluk için kullanmalıyız. Son günlerde yaşananlara cevap verme gereği duymuyorum.

Ünal Aysal: Rakibimizde tıpkı bizim kendilerine ilk maçta gösterdiğimiz gibi bize saygı gösterecektir.
    Başkanımızın söylediklerini takdir ediyorum inşallah bu zor ortamda sıkıntılı bir maç izlemeyiz ve gülen taraf biz oluruz İNŞALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Abdürrahim Albayrak: Dolayısıyla geçen sezonlardan kalma fobi, baskı gibi bir unsur bizim takımımızda olmaz.
    10 senedir gsnin bizden kadro ve moral olarak kat kat üstün olduğu ve tek favori olarak çıktığı maçlar vardı bence bu çok saçma bi teori ama bir fenerbahçeli olarak galatasarayın ilk defa bu kadar 3 puana yaklaştığını düşünüyorum bu sene bu hesap kapanmazsa ilerde zor kapanır

açıklamalar gerçekten yapıcı ve dostluk kokan bi açıklama ünal aysal adnan polat tarzı yerine sanırım özhan canaydın tarzı bi yönetimi tercih ediyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesinde bugün yazılı basında takip ettiğimiz bazı haberler bizleri hayal kırıklığına uğratmıştır.

Teknik Direktörümüz Fatih Terim’in ağzından Fotomaç Gazetesi’nde “Bize Sökmez”, Fanatik Gazetesi’nde ise “Bir Gol Kuzuya Çevirir” başlığı altında yayınlanan haberler tamamen hayal ürünüdür.

Hürriyet Gazetesi’nde ise futbolcumuz Necati Ateş’in GSTV’ye verdiği roportajın hiçbir satırında yer almayan “Fenerbahçeliler Beni İyi Bilir” sözleriyle başlık yaratılmış ve derbi öncesinde tarafımıza ait olmayan söylemler üretilmiştir.

Hiçbir şekilde gerçeği yansıtmayan bu tip haberler ve bu uslupta gazetecilik anlayışıyla hafta sonu oynanacak derbi öncesi suni gündem oluşturarak gerginliği arttırmaktan öte hiçbir amaca hizmet edilmeyeceği aşikârdır.

Kamuoyunun doğru bilgilendirilme hakkının saptırılmamasını ve bu tarz haberlere itibar edilmemesini rica ediyoruz

Galatasaray Spor Kulübü

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cumartesi Florya'da ON Binlerce ultrAslan. İNANanların şampiyonluk MELOdisi söylenecek.
    Aslanlar nasıl uğurlanıyorsa, öyle gidecekler ! Başları dik gidip, başları dik gelecekler !

ultrAslan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

oktay mahmuti bu sezon üst üste 10 galibiyet alıp fatih hocanın 9 maçlık serisini geride bıraktı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

www.galatasaray.org

Daha önce tezahurat sesiyle açılış sayfası yapmamışlardı sanırım
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    www.galatasaray.org

Daha önce tezahurat sesiyle açılış sayfası yapmamışlardı sanırım
    Yapilmisti

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

http://www.dailymotion.com/video/xkh...rovayata_sport

Bu golü kaç Galatasaray'lı hatırlıyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Final havasında oynanan bir hazırlık maçıydı. Gerçekten güzel bir gol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emmanuel Eboue: Biz puan sıralamasında onların üzerindeyiz, onlar bizi takip ediyorlar ve bu yüzden zor maç olacak. Ama biz de tamamen bu maça odaklandık. Zaten ligin ilk yarısında evimizdeki maçı kazanmıştık ve bu maçı da kazanacak gücümüz var.

Emre Çolak: Fenerbahçe maçları Galatasaray camiası için her zaman çok önemlidir. Bunu herkes biliyor ve herkes bu maçın farkında. Bizde son haftalarda çok iyi gidiyoruz ve bir galibiyet serisi yakaladık. İnşallah Fenerbahçe'yi de yenip liderliğimize devam etmek istiyoruz. Bu sezon çok önemli işler başardık ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz. Fenerbahçe maçına da çok rahat bir şekilde çıkıp galibiyetle dönmek istiyoruz.

Tomas Ujfalusi: 6 maçtır kazanıyor olmamız çok önemli değil. Çünkü bu maç çok önemli bir mücadele ve büyük bir derbi. Kazanmak için herşeyi yapacağız. Komple bir takım oyunu ortaya koyarak defansta çok az hata yapmalıyız. Puanlar alıp evimize dönmek istiyoruz ve bu maça hazırız.

Johan Elmander: Çok zor bir maç olacak. Çünkü uzun zamandır kendi sahalarında maç kaybetmiyorlar. Biz de çok iyi oynayıp onları yenmek istiyoruz. Çünkü buradan alınacak puan çok önemli. Puan farkını 9'dan 12'ye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

Necati Ateş: İnşallah oraya gittiğimizde çünkü çok iyi bir kadromuz var. Çok iyi bir hocamız var. Mükemmel bir taraftarımız var. Bunların hepsi bizde mevcut. Kazanmamak için hiçbir faktör yok diye düşünüyorum. Sadece saha içerisinde mücadele edip daha çok koşup her şeyi yapıp, elimizden geldiğince oradan 3 puanla dönmek. Bizim için gerçekten bu seriyi yakalamak ve 6'da 6 yapıp bu maça çıkmak çok önemli. Bu özgüvenimizi, sahada ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. İnşallah bu özgüveni orda tekrardan mücadelemize katıp oradan iyi bir neticeyle döneriz. Yani tabii 5-1'lik kupa maçı, içeride oynadığımız 1-0'lık lig maçı. Fenerbahçe'yle oynadığımız maçlarda genelde goller atardım Ali Sami Yen'de. Çok güzel anılarım var. Gerçekten de Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının önemi çok ve futbolcular için inanılmaz hatıralar kazandırıyor diye inanıyorum. İnşallah benim için güzel hatıralardan birini daha eklerim kendime.

Ufuk Ceylan: Derbiler her zaman özel ve keyifli karşılaşmalardır. İnşallah biz de oradan galibiyetle ayrılıp aradaki 9 puanlık farkı 12'ye çıkarmak istiyoruz. Bunu çok istiyoruz ve herkes bu maçın öneminin bilincinde. Umarım oradan 3 puan alarak ayrılmak istiyoruz.

Yiğit Gökoğlan: Beşiktaş maçında tribündeydim ancak abilerim ve arkadaşlarım için başarmalarını istiyordum. Fenerbahçe maçına bakacak olursak şu anda en büyük rakibimiz olarak görünüyorlar fakat dediğiniz gibi bir galibiyet serisine başladık ve puan farkını daha da açmak için uğraşacağız. Çünkü play off sisteminde puanlar yarıya düşeceği için maça rahat çıkıp puanları almak istiyoruz. Ne kadar puan farkını açarsak play off'larda o kadar rahat oluruz.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://youtu.be/ho0os-FxXQQ

Yakaladığımız hava gerçekten çok güzel.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bogayi gercektende sari kirmiziya bogamislar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Baskin Videosuda Geldi
    Last edited by byariff : 17.Mart.2012 at 07:41 Reason: Linki Sildim, bazi kisimlarda kufur var

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yarın kazanırsak öyle ya da böyle bu iş biter. Ya kaybedersek işte orasını düşünmek bile istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaybedersek çok birşey olmaz aslında. Hala 6 puan farkla önlerinde oluruz. Bizim kaybedicek birşeyimiz yok yani. Ama onlar kaybederse fark 12'ye çıkar ve biz işi nerdeyse garantileriz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri