Yerli olarak Eren yada Mevlüt'ü alabiliriz. Drogba'nın da sözleşmesinin yenilenmemesini ve yerine iyi bir yabancı forvet alınması gerektiğini düşünüyorum.
Yerli olarak Eren yada Mevlüt'ü alabiliriz. Drogba'nın da sözleşmesinin yenilenmemesini ve yerine iyi bir yabancı forvet alınması gerektiğini düşünüyorum.
Dzeko yeşil ışık yakmış.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/26085395.asp
Dzekonun gerçekten GSye geleceğine inanıyor musunuz? Adam dün ManU 2 tane birden attı.City bugün satılığa çıkarsa tüm dünya klupleri peşine düşer.
"Sneijder'in Galatasaray'a geleceğine inanıyor musunuz ? Drogba'nın Galatasaray'a geleceğine inanıyor musunuz ?" Bırakın şu goygoyu artık sanki Agüero, David Silva falan deniliyor. Dzeko çok iyi topçu ama tüm dünyanın peşine düşeceği bir isim de değil. Zor belki ama gelme ihtimali hiç de düşük değil.
Screw you guys, I'm goin' home
Hayal kurduğumuz falan yok Dzeko geliyor diye burada cozuttuğumuz da yok. Geldin futbol tarihinin en klişe laflarından birini ettin. Ben de ona cevap verdim. Dzeko öyle Türkiye'ye gelme ihtimali olmayan bir adam değil. Başka takımlara gitme yüzdesiyle Türkiye'ye gelme yüzdesi arasında fark yok. İsmi geçen takımın Galatasaray olmasının bir önemi de yok. 30'una merdiven dayamış Dzeko Fener'e de gelebilir Beşiktaş'a da gelebilir rahatlıkla. Sow'un Türkiye'ye gelme olasılığı daha düşüktü mesela ancak Fenerbahçe ne yaptı, aldı. Her ne kadar yaşlı olsa da Carlos'un piyasası hala vardı gelirken. Anelka gelirken aynı şeyler söylenmişti. Hagi, Popescu gelirken aynı şeyler söylendi. Hatta Muslera için bile söylendi bu laflar. Bir transferi, bir dedikoduyu değerlendirirken büyük resmi görmeye çalışırsanız daha iyi olur.
Screw you guys, I'm goin' home
Drogba'dan öte Sneijder kıyas olarak koyalım.City'in 4 forveti var Jovetic,Agüero,Negredo,Dzeko.Arkada kalan 2 isim Dzeko ve Negredo imkansız diye bir şey yok sonuçta bu adam Wolfsburg'dan gitti ve çok da mühim bir şey yapmadı City'de.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Sneijder 1 Yıldır Nerdeyse Top Oynamadı Gözden Düştü Yeniden Oynamak İçin Galatasaray Bulunmaz Fırsattı.
Drogba Malum Artık Doymuş Bir Futbolcu Galatasaray Olmasaydı Amerika veya Çin'e Gidecekti Ama Ş.L'de Oynama İmkanı Olduğu İçin Galatasaray'a Geldi.
Biraz Mantıklı Düşünün ve Hayal Kurmayın Gerçi Hayal Kurmak Güzeldir Emellerine Ulaşmada Bir Noktada Şarttır.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sneijder ve Drogba dediğiniz adamlar Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıktı diye geldiler,ondan sonra çeyrek finale çıktık,bu sene gruptan çıktık ve bir üst tura kaldık.Ligi bir kenara koyalım,Edin Dzeko gibi bir oyuncunun Şampiyonlar Ligi'nde son iki yılda kendi kulübünden daha başarılı olmuş bir takıma gelmesi imkansız değil gayet normal,City ile kesinlikle rakip olamayız ama 2 yıldır Avrupa'da itibarı üst düzeye çıkmış bir kulüp oldu Galatasaray.Yazın kimleri kimleri yazdı yabancı gazeteler ? Maliyetini karşılayamayacığımız oyuncuları bile yazdılar,demek ki Galatasaray böyle bir etki yaratmış.İtibar çok önemli bir şey,paradan da öte.
İşin özü,ligi 2. bitirirsek koşa koşa gelir Dzeko,tek sıkıntı maliyet olur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Dzeko olur, başka biri olur, kim olursa olsun sezon sonunda bir forvet almak şart.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Valla parayı bastıktan sonra Balotelli'de gelir Dzeko'da. Galatasaray artık bu tip oyuncuları alabileceğini kanıtladı. Madem Mancini geleceğin planlarını yapıyor forvetleri de gençleştirsin madem al 1 tane genç zenci forvet sürelim keyfini.
Dzeko aciklama yapmis GS ile ilgili buyrun. Gelir gelmez ama artik GS'ye ve Türk futboluna daha farkli yaklasiyor oyuncular.
http://www.3puan.com/video?id=137
Abi haberi okumuyorlar ki, benim paylaştığım haberde de aynı şey söyleniyordu.TRT'nin ''Rio Yolu'' adlı programa yaptığı açıklamalar diye..Parayı bastın mı koşa koşa gelir.Galatasaray öyle Katar klübü gibi de değil.Son iki yılda başarılarıyla gayet prestijli bir klüp ve artık her sene ŞL'ye gider durumda.Yani gelmemesi için hiç bir sebep yok.
naptin berk, sadece googledan aratip istatistiklere bakman yeter. ikisi de banko oyuncular, jovetic ve aguero sakatlanmasalar bu kadar oynarlar miydi bilemem ama neticede gol yukunu ceken iki oyuncusu mancity'nin. bir tanesi 24 bir digeri 22 gol atmis bu sezon. bunlardan birini almak istiyorsa hatiri sayilir bir bonservis odemesi gerekli. bu mali sartlarda boyle bir transfer intihar olur bence.
bizim klupler ne zaman bir porto ya da ajax modeline gecicekler merak ediyorum. kariyerli oyuncularin emeklilik yillarini gecirdigi katar ve benzeri ulkelerden farkimiz kalmadi, son 10 yildaki transferlere bakmak yeterli bunun icin. hala da ayni sekilde devam ediyor.
Dzeko bana Dortmund a gidicek gibi geliyor , eğer Dortmund başka bi forvete yönelirse alma ihtimalimiz çok yüksek bence öyle gelmicek bi oyuncu değil
Şimdide Drogba yerine getirilmek üzere başka bir Fildişili olan Doumbia haberleri çıkmış..Menajeri de haberleri doğrulamış..Ama almak zor, artı çok tuzlu.
http://www.ajansspor.com/futbol/supe...ource=Facebook
Last edited by Banega : 31.Mart.2014 at 14:56
Doumbia mukemmel olur ama gelme ihtimalo düşük. CSKA' da her sezon 20 25 golü buluyor. 15 20 milyondan aşağı birakmazlar onu.
Defensor takımın başkanı, Arrascaeta için Galatasaray ile anlaştıklarını söylemiş iddiaları sosyal medyalarda yer alıyor.
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/g...en_155299.html
Doumbia'da olup da burak'ta olmayan bir özellik soyleyin. Bak iyi kötü değil. Sadece özellik.
Doumbia çok tuzlu olur.En az 20 milyon euro isterler onun için.
Bacca(27 yaşında Sevilla'da oynuyor. Ligde 14 gol kaydetti.)
Jay Rodriguez(24 Yaşında Southampton'da oynuyor. Ligde 15 gol kaydetti.)
Josip Drmic(21 Yaşında Nürnberg'te oynuyor. Ligde 16 gol kaydetti.)
Adrian Ramos(28 Yaşında Hertha Berlin'de oynuyor. Ligde 16 gol kaydetti.)
Roberto Firmino(22 Yaşında Hoffenheim'de oynuyor. Ligde 14 gol ve 8 asist kaydetti.)
Ciro İmmobile(24 Yaşında Torino'da oynuyor. Ligde 18 gol kaydetti.)
Alfred Finnbogason(25 Yaşında Heerenven'de oynuyor. Ligde 26 gol kaydetti.)
Bence bu isimlere bir göz atmak lazım. Özellikle Drmic,Firmino ve İmmobile büyük takımlarda çok iş yapar. Zaten Drmic'i Arsenal istiyormuş sanırım yaşı da çok genç bayağı iş görür.
adrian ramos dortmunda transfer oldu diye biliyorum
Bilmiyorum Arif orasını ama bu oyunculardan 1 tanesini alsan bizim ligde döktürür zaten. Özellikle kalın yazdıklarımdan 1 tanesini alsak muazzam olur.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Iyi kotu ayri bir konu. Ben ozellik açısından sordum. Cunku cok benzer tipte oyuncular.
Iyi calim atiyor denmis ama katilmiyorum oyle yumusak bilekli bir adam degil hizli top surmek ile calim atmak baska birsey. Tank gibilikten kasit fiziki güç ise bence burak o konuda daha iyidir. Bu sezon formsuz olmasi kafalari karistiriyor biraz. Cok benzer oyuncular kisacasi. Doumbia'nin one cikan ozelligi dar alandaki cabuklugu ve kontrol yetenegidir.
Demem o ki ikiside su an mancini sisteminde cok agir oynadigimizdan dolayi sınırlı katkı saglarlar. Orada savunmalarla bogusabilecek bir santrafor secmemiz lazım bence