Sayfa 1116 / 1204 İlkİlk ... 1166161016106611061114111511161117111811261166 ... SonSon
33,451 ile 33,480 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devre arası yalakalık yapmayı biliyordu Televizyonlara çıkıp ''rerere rarara gassaray gassaray cimbombom'' diye bağırmayı biliyordu
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla hiç bir oyuncunun kariyeri umrumda değil,benim önceliğim Galatasaray ve Galatasaray'a yarar sağlayabileceğini düşündüğüm oyuncuları yazdım.
    Bu şekilde diyorsan Messi'yi yaz o da gelirse yarar sağlar.

Hakan hariç diğerlerinin gelme olasılığı var ama ben Lavezzi'yi çok düşük görüyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Çalhanoğlu garip bir oyuncu, zamanında Trabzonspor ile anlaşma yapıp vazgeçmiş, bu sene devre arası gelmek isterim tabii ki dedikten sonra sözleşme uzattı. İyi ve potansiyelli oyuncu olabilir ama çok güvenilir bir isim değil. Zaten şu şartlarda gelmesi pek mümkün gözükmüyor, gelse bile bu fikrim değişmez, bu tarz oyuncular yerine takımına maksimumunu verecek isimler lazım bize.

Ligi 2. bitirirsek eleme veya direk ŞL ihtimali olacak, Fenerbahçe cephesinde katılıma yönelik bir umut var bu sebeple 2. olursa eleme oynama ihtimali yok değil. Önce sıralama, sonra Mancini ile tamam mı devam mı bunların netleşmesi lazım. Gidecekleri de gelecekleri de tamamen teknik direktörün seçmesi gerekiyor. Ben çok hareketli bir transfer dönemi beklemiyorum açıkçası, doğru hamleleri yapsınlar yeter. Eldeki malzeme o kadar da kötü değil, biraz üzerine çalışmak lazım sadece.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Burada kimse farkında olmadığım bir şeyi söylemedi ki bende biliyorum Lavezzi gelmez,sadece bir kaç yerde yazdı,ondan yazdım.Biliyorum Hakan'da zor gelir,zaten zor olduğunu bildiğim için ''fırsat olsa'' yazdım.

Tabi o kadar uzun yazdım ki beyniniz apıştı demi,okumaktan yoruldunuz

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Hakan Çalhanoğlu garip bir oyuncu, zamanında Trabzonspor ile anlaşma yapıp vazgeçmiş, bu sene devre arası gelmek isterim tabii ki dedikten sonra sözleşme uzattı. İyi ve potansiyelli oyuncu olabilir ama çok güvenilir bir isim değil. Zaten şu şartlarda gelmesi pek mümkün gözükmüyor, gelse bile bu fikrim değişmez, bu tarz oyuncular yerine takımına maksimumunu verecek isimler lazım bize.

.
    basarsın parasını gelir. çok basit futbol. fener basarsa fenere de gelir.
    hamburg küme düşse de kalacakmış falan filan bunlar fasa fiso.

Alper örneği ortada parayı basıp alacaksın yabancı sınırı oldugu için.
    tabi hakan, alper kadar yararlı olamaz çünkü bambaşka bir lige gelecek.
    tek avantajı pasaportu. iddia ediyorum ligde bilal kadar bile performans veremez.
    ilerideki senelerde anca oynamaya başlar. süper lige alışmak kolay değil malum değişik oynanıyor burada futbol.

ama bence kilit nokta süper ligde oynayan "formda yerlilere" yönelmek.
    yaş maş falan filan hikaye.
    olcan, aydın karabulut vs. gibi güzel form tutmuş yerlileri almak şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    basarsın parasını gelir. çok basit futbol. fener basarsa fenere de gelir.
    hamburg küme düşse de kalacakmış falan filan bunlar fasa fiso.

Alper örneği ortada parayı basıp alacaksın yabancı sınırı oldugu için.
    tabi hakan, alper kadar yararlı olamaz çünkü bambaşka bir lige gelecek.
    tek avantajı pasaportu. iddia ediyorum ligde bilal kadar bile performans veremez.
    ilerideki senelerde anca oynamaya başlar. süper lige alışmak kolay değil malum değişik oynanıyor burada futbol.

ama bence kilit nokta süper ligde oynayan "formda yerlilere" yönelmek.
    yaş maş falan filan hikaye.
    olcan, aydın karabulut vs. gibi güzel form tutmuş yerlileri almak şart.
    Tabii bir de işin o kısmı var, ayrıca bu adamın orjinal mevkisi forvet arkası, biz daha Sneijder'den maksimum verim alamıyoruz. Hakan transferi şu aşamada çok lüks.

Bence ona verilecek para Gökhan Töre için kullanılsa daha mantıklı olur. Bize yerli kanat oyuncusu lazım. Gökhan Töre'nin opsiyonu yüksek, ligdeki konumuna göre Beşiktaş'ın kullanmama durumu olursa bizim de teklif vermemiz şart.

Burak Yılmaz kanser de etse, kaleci, sol bek gibi mevkilerde yabancı oyuncu kullanacağımız için her türlü oynayacak bu adam ve tek iyi oynadığı yer santrafor, bu yüzden Sneijder de varken çare 4-2-3-1 veya Sneijder yokken 4-3-3.

Muslera - Veysel - Semih - ? - Telles - Selçuk - Melo - Bruma - Sneijder - ? - Burak

İki soru işaretini dolduracak isim de yerli olmak zorunda yabancı kural değişmezse. Savunma Koray Günter desek ki bence Semih ile birlikte çok güven vermediler, kanat oyuncusu yine yerli olmak zorunda. Umarım bu sefer gereken isimleri alırlar, net transferler yapılır, tüm şartlar göz önüne alınır. Gelecek sezon 4. yıldız mücadelesi olacak, çok önemli.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Tabii bir de işin o kısmı var, ayrıca bu adamın orjinal mevkisi forvet arkası, biz daha Sneijder'den maksimum verim alamıyoruz. Hakan transferi şu aşamada çok lüks.

Bence ona verilecek para Gökhan Töre için kullanılsa daha mantıklı olur. Bize yerli kanat oyuncusu lazım. Gökhan Töre'nin opsiyonu yüksek, ligdeki konumuna göre Beşiktaş'ın kullanmama durumu olursa bizim de teklif vermemiz şart.

Burak Yılmaz kanser de etse, kaleci, sol bek gibi mevkilerde yabancı oyuncu kullanacağımız için her türlü oynayacak bu adam ve tek iyi oynadığı yer santrafor, bu yüzden Sneijder de varken çare 4-2-3-1 veya Sneijder yokken 4-3-3.

Muslera - Veysel - Semih - ? - Telles - Selçuk - Melo - Bruma - Sneijder - ? - Burak

İki soru işaretini dolduracak isim de yerli olmak zorunda yabancı kural değişmezse. Savunma Koray Günter desek ki bence Semih ile birlikte çok güven vermediler, kanat oyuncusu yine yerli olmak zorunda. Umarım bu sefer gereken isimleri alırlar, net transferler yapılır, tüm şartlar göz önüne alınır. Gelecek sezon 4. yıldız mücadelesi olacak, çok önemli.
    Katılıyorum tek farkla brumayi sil töre'yi koy sola karabulut stopere psgli alex. Nokta atış olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sözün özü,demek istediğim şudur ki ;

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Katılıyorum tek farkla brumayi sil töre'yi koy sola karabulut stopere psgli alex. Nokta atış olur.
    Çok izlediğim oyuncular değil Aydın Karabulut olsun, Serdar Gürler olsun o yüzden pek fikrim yok ama stoper konusu kesinlikle tecrübeli bir oyuncu şart. Chedjou'da kronik fıtık çıktığı söyleniyor, performans olarak da Dany'den çok da fazlasını gösteremedi. Zararından neresinden dönersen kardır mantığıyla ona elveda demek lazım. Alex de olur tabii ama keşke Terry'i alabilsek. En son maçında sakatlanana kadar maçın en iyisiydi belki de adam, bir tane hava topu vermedi. Koy stopere onu, kafan rahat olsun.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gökhan Töre'yi biz alacağız gibi geliyor nedense. ŞL gidersek gelir bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aydın Karabulut istikrarsız bir oyuncu. Çok yetenekli bir oyuncu olduğu konusunda herkes hemfikir fakat yıllardan beri performansını 2-3 sezona yayamamış, zamanında PTT Birinci Lig'e kadar düşmüş bir oyuncu. Son yıllarda Elazığspor ve Sivas'ta biraz olsun kıpırdanmış olsa da büyük takım oyuncusu değil bence. Transfer edilirse ikinci Serdar Özkan vakası olur.

Onun yerine büyük takımlarda oynayan ve performansını yayma açısından Aydın'dan iki gömlek üstün olan Gökhan Töre'yi almak daha mantıklı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

adem büyük ve sefa yilmaz i alsak ya

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Aydın Karabulut istikrarsız bir oyuncu. Çok yetenekli bir oyuncu olduğu konusunda herkes hemfikir fakat yıllardan beri performansını 2-3 sezona yayamamış, zamanında PTT Birinci Lig'e kadar düşmüş bir oyuncu. Son yıllarda Elazığspor ve Sivas'ta biraz olsun kıpırdanmış olsa da büyük takım oyuncusu değil bence. Transfer edilirse ikinci Serdar Özkan vakası olur.

Onun yerine büyük takımlarda oynayan ve performansını yayma açısından Aydın'dan iki gömlek üstün olan Gökhan Töre'yi almak daha mantıklı.
    caner de bir kaç sene önce büyük takım oyuncusu değildi ama zamanla tecrubelendi şimdi tr'nin en iyi sol beki.
    keza olcan 29 yaşında sanırım anca ligin iyi bir oyuncusu oldu seneye gs'da olsa bu oynayamaz hacı diyemezsin mesela.
    aydın da 26 yaşında, sen önceki performanslarına çok bakma o zaman çok gençti aynı caner gibi aynı olcan gibi. olcan da 26 yaşına bastığında adam olmuştu antep'te. tr'de futbolcular futbolu 25'ten sonra öğreniyorlar.

bu sene böyle oynamış bir aydın karabulut seneye bunun da üzerine koyacaktır. keza caner de öyle , olcan da öyle. çünkü yaş olarak o olgunluğa erişmişler artık.

asıl sıkıntı cıkarabilecek adam gökhan töre, bu sene bile bjk'ta çok inişli çıkışlı oynadı, üstüne üstlük gece hayatı mevzuu da ortaya çıktı mesela, bu adam çok genç daha.
    aynı bjk'ın ismail transferi gibi. çok genç o da biraz şansa kalıyor işin. iyi de oynayabilir sürekli sakatlık yaşayıp kötü de oynayabilir.

he ama alınabilecek bir sag kanat oyuncusu mu kesinlikle evet. çünkü daha alınabilecek bir Olcan var fakat Trabzon asla vermez.
    ben zaten sağa töre sola karabulut şeklinde söylemiştim.

zaten mesajımda da söyledim, bu sene ligde iyi oynamış tüm sezonu iyi geçirmiş yerli oyuncular.
    yani risk almayacaksın, "yok yetenekli ama oynamamış yok bilmem ne yok genç yetenek" değil bu sezonu taş gibi geçirmiş oyunculardan alman gerekir.
    eskişehir'den veysel transferi böyleydi işte, al şu an takımdaki en iyi sag bek o değil mi ?
    yaş 25

serdar özkan'ı biz ne zaman aldık, bir sezon önce çok iyi oynamış mıydı mesela ? tamamen gözden düştükten sonra aldık yeni bir şans verdik sadece. o iyi bir transfer değildi zaten.

anlıyorum performans olarak güvenmiyorsun aydın ismine, haklısın da ama o zaman çok gençti, burak yılmaz da o yaşlardayken aynı yollardan geçmişti. ben önceden örnekleri olduğu için güveniyorum. hele elazıg düşerse mutlaka 4 büyüklerden birine gidecektir zaten.
    o da diğerleri gibi artık o olgunluğa ulaştı.
    bak bundan iki üç sene sonra batuhan da çıkacak ortaya daha dur sen. o da 23 yaşında. bak 3 senesi var. o da o olgunluğa erişirse aynı Burak Yılmaz gibi tüm türkiye seferber olur peşinde.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

@davidvilla

Aydın gibi parlama yapmış bir çok oyuncu var aslında. Geçmişe baktığımızda geçen yıl 11 gol atan Erman Kılıç, geçen yıl kariyerinin en iyi sezonunu geçiren Ahmet İlhan Özek, 2010 yılında çıkışa geçen Ali Turan, aynı yıl Bursaspor'un şampiyonluğuna büyük katkı veren Ozan, Volkan, Sercan üçlüsü. Sivasspor'da müthiş bir performans sergileyip Fenerbahçe'ye transfer olan Bilica, bu yıl Erkan Zengin, Veysel Sarı ve Salih dursun, Sivasspor'da ki Mehmet Yıldız (hatta Galatasaray'ın da ilgilendiği bir oyuncuydu).

Bu yıl ki oyuncular hariç saydığım tüm oyuncuların ortak noktası bir yada bir buçuk sezon parlama yaptıktan sonra ortalarda gözükmemesi.

Hemen hemen her yıl bir kaç oyuncu patlama yapıyor ligde. Geçen yıl Kayserispor formasıyla 7 gol atıp bu yıl yokları oynayan Sefa Yılmaz'da buna bir örnek. Sercan'ın formda olduğu zaman 13 milyon Euro'yu verip takıma katacak olan bir takım olsaydı mali açıdan büyük zarara girebilirdi. O açıdan oyuncu performanslarını değerlendirirken ben daha çok istikrarlı olanları önde görüyorum. Olcan'da şuan ki kadar iyi olmasa da Gaziantepspor'da her sezon belli bir standartta gidiyordu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Süper Lig'den oyuncu almayalım biz hepsi elimizde patlıyor,alacaksak da mümkün olduğunca az alalım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aydını ben çok beğeniyorum bu sezon harika bir form grafiği yakaladı.

Bence alınmalı Türkiye de böylesine bir kanat sıkıntısı varken oraya ilaç olacak isimdir. Çalım atabilen oyuncu sorunumuz çok fazla ve Aydın çalım konusunda gayet iyi.

Bu arada dikkat ettim de bu Batuhan hiç büyümüyor arkadaş. Ben onu bildim bileli 23 yaşında adam vay arkadaş ya.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aydini engin baytar gibi dusunun profesyonellik "0" yetenekli oyuncu ama mental olarak zayif o yuzden sagliklik bir transfer olmaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben kanat olarak Serdar Gürler,Mustafa Saymak ve Sercan Sararer alınsın isterim.

Tabi ki Olcan Adın ve Gökhan Töre ikilisinden birisi de muazzam olur ama imkan vermiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Serdar Gürler daha iyi. Geçen yılda iyiydi, bu yılda 9 asistle oynuyor ligde. Biraz mental açıdan zayıf olsa da yaşı genç olduğu için geliştirebilir kendini.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sol açiga ben bruma diyorum - saga ise ters ayakli jimmy durmaz veya olcan olabilir

forvetede deniz yilmazi cok istiyorum kanatta oynuyabiliyor..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Galatasaray, transfer için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar'da rota Güney Amerika. Hedefteki ismi Kolombiyalı stoper Alvarez Balanta. Galatasaray'da Chedjou'nun da gönderilmesi gündemde.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...lvarez-balanta

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Galatasaray, transfer için düğmeye bastı. Sarı-kırmızılılar'da rota Güney Amerika. Hedefteki ismi Kolombiyalı stoper Alvarez Balanta. Galatasaray'da Chedjou'nun da gönderilmesi gündemde.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/...lvarez-balanta
    Bu Balanta FM'de müthiş oyuncu.Keşke bize gelse.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

olcan icin trabzona para + 2 tane falan oyuncu verilcekmis

seneye 5+3 oluyor yanılmıyorsam
    muslera
    alex telles
    melo
    sneijder
    balanta?

sahaya olmaz bence +3e düşünüyorsanız burdisso yerine olur.
    sahaya stopere, psg'li alex ya da benzeri birini almamız lazım.

muslera
    veysel alex semih telles
    melo selcuk
    yerli sağ sneijder yerli sol
    burak.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Romanya Futbol Federasyonu'nun onursal başkanı Mircea Sandu, adı Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu'nun sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağını ve sarı kırmızılılara geleceğini söyledi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byKpln View Post
    Bu Balanta FM'de müthiş oyuncu.Keşke bize gelse.
    Burdisso'da müthiş bir oyuncu FM'de.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Romanya Futbol Federasyonu'nun onursal başkanı Mircea Sandu, adı Galatasaray ile anılan Mircea Lucescu'nun sezon sonunda Shakhtar Donetsk'ten ayrılacağını ve sarı kırmızılılara geleceğini söyledi.
    Bu işin de suyu çıktı yahu.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu işin de suyu çıktı yahu.
    Valla hiç sorma, aynen.
    Ben Mancini'nin kalmasından yanayım.Zaten rızası dışında Mancini'yi göndermek sadece manevi değil maddi anlamda da çok çok büyük bir sıkıntı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Mancini'yi sevmesem de 1 sene daha kalması taraftarıyım.Biliyorum birçok maçta yine kendisine saydırıcam ama en azından bir yaz kampı geçirip birkaç kendi istediği transferle takımı toparlayabilir.Tek isteğim artık takımda 9-10 futbolcuyu direk ilk 11'e yazabilmemiz.40 maçta 40 farklı 11'le çıkınca gelmiyor başarı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Mancini'yi sevmesem de 1 sene daha kalması taraftarıyım.Biliyorum birçok maçta yine kendisine saydırıcam ama en azından bir yaz kampı geçirip birkaç kendi istediği transferle takımı toparlayabilir.Tek isteğim artık takımda 9-10 futbolcuyu direk ilk 11'e yazabilmemiz.40 maçta 40 farklı 11'le çıkınca gelmiyor başarı.
    İstikrar önemli gerçekten, 2012'de şampiyon olurken bir dönem sakatlık ve ceza olmadığında kimin çıkacağını ezbere biliyorduk, gol yememe serisi yapmıştık. 4 gol attığımız maçın sonrasında tüh be o golü yemesek iyiydik diye şımarıkça düşününce belamızı bulduk o ayrı.

Mancini'ye sorsan kendisinin de kendisinden umudu yoktur, o geldiği dönemdeki gibi değil artık. Bence bu saatten sonra dikiş tutmaz. Gelecek sezonu da çöpe atacağız, kendi istediği transferler konusu da çok şüpheli duruyor. Devre arası gördük. Telles ve Veysel dışında hepsi boşa yapılan transferler.

Lucescu her konuda daha çok güven veriyor, Mancini istifa etsin, Lucescu gelsin. 3. yıldızı onunla takmıştık, 4. yıldızı da o alır, güzel olur.

Mesaj Yetkileri