Sayfa 1119 / 1204 İlkİlk ... 1196191019106911091117111811191120112111291169 ... SonSon
33,541 ile 33,570 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk futbolu,şu futbol katili iş adamlarından kurtulur umuyorum.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rio Ferdinand ayrılıyormuş Man Utd'dan,1 bilemediniz 2 yıllık bir kontrat imzalasak belki bir yararı olabilir 36 yaşında ki Ferdi'nin.Şöyle de bir şey var,takım arkadaşı ve menajeri Ryan Giggs 40 yaşında hala döktürüyor,Ferdinand niye Süper Lig'de döktüremesin ?

Çok riskli transfer olur gerçi,Cris olma ihtimali de yüksek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evren Göz @evrengoz · 9 dk.
    Galatasaray yönetimi, Drogba ile önümüzdeki sezon yola devam etmeyeceğini kendisine iletti. Karşılıklı güzel bir şekilde vedalaşıldı.

Evren Göz ‏@evrengoz 8 dk.
    Mancini önümüzdeki sezon için özellikle yabancı oyuncu konusunda kadroda büyük kıyım yapacak.

Evren Göz ‏@evrengoz 2 dk.
    Yerli oyunculardan da kamp sonrası kiraya gönderilmesi muhtemel isimler var.

Evren Göz ‏@evrengoz 1 dk.
    Oğuzhan Kayar ve Umut Gündoğan oynadıkça çok daha iyi performans sergileyebilirler.

Ayrıca Aras Özbiliz ile ilgileniyormuşuz ;

http://www.3puan.com/content?id=1992

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gerçekte nasıl bir oyuncu hiç bilmiyorum. İzleyen var mı?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aras bu lig için her türlü iyi olur rotasyonda işimizi görür.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu sıralar Olcan'ın ismi Galatasaray ile anılıyor. Gelmesini çok istediğim bir oyuncu, ikinci Engin Baytar etkisi yapacağını düşünüyorum. (performans anlamında)
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Olcan çok iyi olur Drogba'da gidiyor frikikciler artar Olcan uzaklardan golde bulabilen bir isim. Her anlamda muazzam olur Olcan'ın gelmesi. Bu arada kendi şahsi düşüncem Balotelli'yi alacağız gibi geliyor bana kesin listede vardır bence bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Forvette Burak iyi hoş ama geçen sene kesinlikle satılmalıydı Şimdi bir yıldız alıp Burak'ı kenara koyson,kenarda problem çıkarır. İlk 11 oynasın diyeceğiz ama kaçırdıklarıyla çıldırtıyor bazen

Savunmadan,hatta kaleden başlayalım analize...

Kale : Muslera son derece güven veren bir isim ,yedekler için aynı durum söz konusu değil fakat kalecilerin kenarda durdukça paslandıklarını hesaba katarsak o mevkiye başka bir önemli isim almaya gerek yok.

Bekler: Solda Telles gayet iyi. Sağda Eboue artık kabak tadı veriyor. Maç seçiyor ve çok fazla kendini atıyor. Sabri rotasyon için en uygun isim. Veysel Sarı ve Salih Dursun formayı versen de en az yarım sezon ilk 11 oynadıktan sonra ortaya çıkacak tarzda oyuncular. Hamit 3-5-2 için biçilmiş kaftan fakat onun da artık yaşı ilerledi ve zaten yavaş. Yani uzun lafın kısası sağ bekte kesin çözümden ziyade pansuman tarzı adamlar var

Stoper: Semih ve Chedju'da ısrar edilmesinden yanayım ben açıkçası. Koray'ın da gelecek sezon en az 15 maç forma giyip sonrasında ilk 11'e gireceğine inanıyorum. Başka da oyuncu yok zaten. Buraya transfer yapılacaksa yıldız bir yabancı diye alınacak fakat şunu da unutmayın ki Chedjou ismi ilk konuşulduğunda insanlar "alamaz" yorumu yapıyordu ve yıldız statüsündeydi

Ön libero: Bence Melo'dan başka hiçbir alternatifimiz yok burda.Ne Yekta, ne Selçuk ,ne Hamit ne de Veysel buranın oyuncusu Ceyhun kendini geliştirirse Melo'nun yedeği olur gerçi fakat çok da güven vermiyor

MC : Selçuk ve Yekta buranın tam adamları fakat alınabiliyorsa bir tane daha Türk rotasyona alınmalı.

Kanatlar: Bruma bence kesinlikle sol açığa monte edilmeli. Sağ açığa ise Hajroviç ya da Emre Çolak düşünülebilir. Özellikle Emre oraya uyum sağlarsa içe kat ederek güzel işler çıkarabilir.

ofansif ortasaha: Sneijder burada tek Onun oyundan alındığında ya da cezalı sakatken falan kesinlikle Umut Gündoğan'a bu mevkide şans verilmeli.Ben Umut'un stilini çok beğeniyorum... Fakat mental açıdan sorunları var.Ne zaman pas vereceğini falan öğrenip kendini geliştirirse tekniği çok sağlam.

Forvet: Burak çıldırtır.Umut yaşlandı.Bence Avrupa'da başarı isteniyorsa yıldız bir yabancı alınmalı...

nokta
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Storm is coming

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gelecek yıl böyle bir kadro Allah'ım ne olur

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Alalım Gökdeniz'i 1 sezon oynasın. Kadroda gayet iyi bir alternatif olur.

Böyle bir oyuncudan milli takım olarak faydalanmadık ya, ne diyeyim. Adam Rubin'de yıllardır çok iyi işler çıkartıyor, zamanında Barcelona'yı deplasmanda devirdikleri maçta, milli takımın konfederasyon kupasında Brezilya'yı devirdiği maçta falan gol attı. Tecrübe desen var, teknik ve hız desen var, oyun zekası desen var. Geçmişte neler oldu bitti hatırlamıyorum ama yazık oldu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post

Gelecek yıl böyle bir kadro Allah'ım ne olur
    Torres dünyanın en kötü topunu oynasa bile eleştirmem onu gelirse,aslanım benim.Parçalı ile görmek benim için büyük lütuf olur.Çoğu kişi istemez tabi

Gerçekçi konuşmak gerekirse Onur,Şener,Gökhan,Torres'i unut Tuğrul hiç biri olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Torres kiralık olarak gelse çok iyi olabilir. Eto'o diyen diyen var, Doumbia diyen de. Drogba sonrası forvet şart, Sneijder ile uyumlu bir şekilde oynayabilecek biri gelir umarım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak bizi yeterince delirtirken Torres'in olası gol krizleri Galatasaray'ın taraftar sayısını yarı yarıya azaltır. Bize net bir golcü lazım. Ayağı iyi, gol bölgesinde soğukkanlı kalabilen mümkünse de pivot oynayabilecek biri.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Burak bizi yeterince delirtirken Torres'in olası gol krizleri Galatasaray'ın taraftar sayısını yarı yarıya azaltır. Bize net bir golcü lazım. Ayağı iyi, gol bölgesinde soğukkanlı kalabilen mümkünse de pivot oynayabilecek biri.
    Maalesef savunmaya geçeceğim,Torres gibi bir oyuncuyu istememek lükstür.Tamam 3-4 yıldır kötü oynuyor ama Torres her türlü bizim ligde iş yapar.Premier Lig'de oynayan çoğu oyuncu bizim ligimizde iş yapar Özgür.

Aradığımız isim Torres'mi işte bende Torres olduğunu düşünmüyorum orası ayrı bir mevzu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Maalesef savunmaya geçeceğim,Torres gibi bir oyuncuyu istememek lükstür.Tamam 3-4 yıldır kötü oynuyor ama Torres her türlü bizim ligde iş yapar.Premier Lig'de oynayan çoğu oyuncu bizim ligimizde iş yapar Özgür.
    Ya EPL'nin loserlarından takım da oluştursan gelir burada şampiyon olurlar problem o değil. Ben artık kalenin içinden gol kaçıran adam görmek istemiyorum. Hali hazırda elimizde Umut ve Burak var bu statüde bir de Torres bitirir bizi. Bak demişin hem de ne güzel 3-4 yıldır kötü oynuyor, höeh be kardeşim 3-4 yıl ne biz daha 1 sezon kötü oynayan ki aslında abarttığımız kadar kötü bile olmayan Burak'a neler dedik Torres'e gerek yok. Hee bu söylediklerimi totem olarak da algılayabilirsin olmayacak adamı oldurma gibi garip bir özelliğim de vardır

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Torres dünyanın en kötü topunu oynasa bile eleştirmem onu gelirse,aslanım benim.Parçalı ile görmek benim için büyük lütuf olur.Çoğu kişi istemez tabi

Gerçekçi konuşmak gerekirse Onur,Şener,Gökhan,Torres'i unut Tuğrul hiç biri olmaz
    Ama LAZIM ABİ LAZIM ALMAMIZ LAZIM

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ya EPL'nin loserlarından takım da oluştursan gelir burada şampiyon olurlar problem o değil. Ben artık kalenin içinden gol kaçıran adam görmek istemiyorum. Hali hazırda elimizde Umut ve Burak var bu statüde bir de Torres bitirir bizi. Bak demişin hem de ne güzel 3-4 yıldır kötü oynuyor, höeh be kardeşim 3-4 yıl ne biz daha 1 sezon kötü oynayan ki aslında abarttığımız kadar kötü bile olmayan Burak'a neler dedik Torres'e gerek yok. Hee bu söylediklerimi totem olarak da algılayabilirsin olmayacak adamı oldurma gibi garip bir özelliğim de vardır
    3-4 yıldır kötü oynuyor derken eski Torres'e göre kötü oynuyor Birde oynadığı takımların seviyesine göre kötü oynuyor Yoksa ben beğeniyorum oyun içinde Torres'i,Burak gibi kazma bir oyuncu değil illa ki top sürer,çalım atar,pas dağıtır.Bunları yapamayacak bir oyuncu değil El Nino

Kiralama imkanı bulursak 08-09 sezonun da ki Baros etkisi yapacaktır,tabi bende daha farklı bir forvet istiyorum ama Torres en sevdiğim oyuncu olduğu için onu da isterim illa ki

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Cardozo gelsin. Atar da atar bence. Ama bu sene pek oynamadı o biraz dezavantaj.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bence Eto'o yu alacak Gs.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ne torresi yahu bitmis adamla ne isimiz olur , mandukzic , dzeko , llorente , doumbia tercihlerim..

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Torres bizim ligde öyle bir iş yapar ki bence uçurur bizii.. Baam güüm koyar golleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bony yi alalim parayi basip
    @walter sakana
    Abi gokdeniz yillar önce birakti milli takimi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

-Fernando Torres
    -Mario Balotelli
    -Edin Dzeko
    -Samuel Eto'o
    -David Villa
    -Manolo Gabbiadini

Bu isimlerden birisi Galatasaray forması giyecek bakın görün.En olağan duranı Gabbiadini gibi ancak Eto'o ve Torres isimleri de baya konuşuluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karim Benzema

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Karim Benzema
    Yok Diego Costa

Benzema'yı niyeyse hiç sevmiyorum,Burak Yılmaz'ın Fransız versiyonu gibi duruyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benzema bu ligde rahat 25 gol atar da bizim almamız imkansız. Ben Torres'i kendi hayalim olarak yazmıştım ama konuşulsun yani gelsin bekleriz bak çok formada satar adına beste de yapılır hadi be El Nino

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

-Fernando Torres
    -Mario Balotelli
    -Edin Dzeko
    -Samuel Eto'o
    -David Villa
    -Manolo Gabbiadini

Bu isimlerden birisi Galatasaray forması giyecek bakın görün.En olağan duranı Gabbiadini gibi ancak Eto'o ve Torres isimleri de baya konuşuluyor.
    Hedefi 6. sıra olmasına rağmen sırf tercih listesini doldurmak için ilk 5 tercihi yapmış LYS öğrencileri gibi olmuş bu İlk 5 ismin geleceğini pek tahmin etmiyorum Gabbiadini olabilir ama Sneijder transferindeki gibi şaşırtsa GS fena olmaz , Türkiye'de böyle oyuncular izlemek ayrı bir keyif veriyor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Daha önce de dedim yine diyorum Balotelli Galatasaray'a gelecek. David Villa zor değil de gerek yok Balo iyidir iyi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Edin Dzeko konusunda ısrarcıyım. Plase Balotelli olsun, sürpriz de Gabbiadini.

Mesaj Yetkileri