Sayfa 112 / 128 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Nefret ettiğim bir kişiydi ama yavaş yavaş kendini sevdiriyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Helal olsun sana başka ne diyebiliriz ki ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Türk kanı taşıdığı nerden belli oluyor hemende.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kendini Türk hisseden herkes Türktür. Mesut'un böyle bir şey yapması çok hoş olmuş, tebrik etmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel bir jest.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

benim merak ettiğim bunu sadece mesut mu düşünmüş yoksa hamit ve nurinin de katkısı var mı.. Eğer varsa haber eksik

Quote Originally Posted by barahir View Post
    benim merak ettiğim bunu sadece mesut mu düşünmüş yoksa hamit ve nurinin de katkısı var mı.. Eğer varsa haber eksik
    işte bu yüzden pek doğru bir haber gibi gelmedi bana,samimi bulmadım ..

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Aslinda olay su, once Mesut Hamit ve Nuri'yle anlasiyor. Diyor ki diger maca siyah bant ile cikalim ucumuz. Sonra o ligde oynayan Topal ve Arda'dan da bunu istiyorlar onlarda kabul ediyor. Is boyle basliyor. Son duruma gelince de tum Real'lilerden bunu istiyor anlasilan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jesti güzel olmasına rağmen hala sevmiyorum Mesut'u. Asla bir Nuri, bir Hamit, bir Halil, bir Mevlüt olamayacak gözümde. Kimse de kusura bakmasın ama övünemiyorum onun başarılarıyla. Kendini Alman gibi hisseden ve tercihlerini buna göre yapan bir insan bence Türk değildir. Kendi söylüyor. Kendimi alman gibi hissettiğim için o milli takımı seçtim diye. Kendi adıma konuşuyorum tabi bunları
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Jesti güzel olmasına rağmen hala sevmiyorum Mesut'u. Asla bir Nuri, bir Hamit, bir Halil, bir Mevlüt olamayacak gözümde. Kimse de kusura bakmasın ama övünemiyorum onun başarılarıyla. Kendini Alman gibi hisseden ve tercihlerini buna göre yapan bir insan bence Türk değildir. Kendi söylüyor. Kendimi alman gibi hissettiğim için o milli takımı seçtim diye. Kendi adıma konuşuyorum tabi bunları
    Noktasına kadar katılıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bunun yapılacağı net değil zaten. Sadece 1-2 yerde gördüm ben haberi. Eğer yapılırsa konuyla ilgili maç sonu açıklamasında bilgi verirler.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Almanya milli takımını seçmesi, orada büyümesi ve oranın alt yapısı ile bugünlere gelmesine bağlıdır.Burada olsaydı belki futbolun F'sini bile bilmezdi.

Türk milli takımını seçmedi diye;

Adamı futbolla yargılamak en büyük cahilliktir diyorum.

Del Piero_10 Misafir

Default Rossi 6 ay yok

Villarreal'in yıldız golcüsü Giuseppe Rossi 6 ay boyunca takımının formasını giyemeyecek.

Villarreal'in İtalyan golcüsü Giuseppe Rossi'nin dün akşam Real Madrid ile oynanan maçta yaşadığı sakatlıktan dolayı 6 ay sahalardan uzak kalacak.

La Liga'da, Villarreal'in Real Madrid karşısında 3-0 yenildiği karşılaşmaının ilk yarısında sakatlanan Rossi, 2. yarıda yerini Mario Gaspar'a bırakmıştı. Gelen sağlık raporuna göre, sağ iç çapraz bağlarında yırtılma olan futbolcunun 6 ay sahalardan uzak kalacak.

Rossi'nin yokluğunu Nilmar ile doldurması beklenen Villarreal Teknik Direktörü Juan Carlos, 1 aylık bir sakatlık sürecinden yeni çıkan Nilmar'ın formunu yakalamasını bekleyecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default Mourinho'dan Nuri Şahin itirafı!

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, sakatlıktan çıkan ve takımla birlikte çalışmalara başlayan milli futbolcu Nuri Şahin konusunda sabırlı olunmasını istedi.

İspanya La Liga'nın 11. haftasında, bu akşam Real Madrid'in deplasmanda Real Sociedad'a karşı oynayacağı maç için kadroyu açıklayan Jose Mourinho, Nuri Şahin'i kadroya almadı. Real Madrid'in Valdebebas'daki spor tesislerinde basının sorunlarını yanıtlayan Mourinho, 11-16 Kasım'da Türkiye'nin Hırvatistan'a karşı oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçları öncesinde Nuri'nin durumunu da değerlendirdi.

"NURİ SAKAT DEĞİL, HIDDINK ONU ÇAĞIRIRSA HİÇBİR ŞEY YAPAMAYIZ"

Portekizli teknik adam, "Nuri sakat değil, yalan söylemeyelim, ancak onu 90 dakika oynatmak bir risk olabilir ama bu tip şeyler milli takımları endişelendirmiyor. Eğer Hiddink onu çağırırsa hiçbir şey yapamayız, çünkü sakat değil" diye konuştu.

Mourinho, "Rahat olmalıyız, futbol kariyerinde önünde daha 10 yıl var" diye bahsettiği Nuri'nin, Real Madrid için çok önemli bir futbolcu olduğunu ve takımda Xabi Alonso'nun yerini doldurabilecek tek isim olduğunu ifade etti.

"Nuri doktor kontrolü altında, ancak sınır konulmadan antrenmanlarını yapıyor. Dünkü küçük saha hazırlık maçında 25 dakika oynadı. Ancak henüz onu oynamaya hazır görmüyorum" diyen Mourinho, Nuri'nin geçen nisan ayından bu yana maç yapmamış olmasından dolayı dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Mynet

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Default Okan Buruk'tan Nuri açıklaması!

A Milli Futbol Takımı İdari Koordinatörü Okan Buruk, Real Madrid'de futbol hayatını sürdüren milli futbolcu Nuri Şahin'in sağlıklı bir şekilde sahalara dönmesini istediklerini ifade etti.

Okan Buruk, Lig Tv'ye yaptığı açıklamada, Real Madrid Kulübü'nün doktorunun Nuri'nin Hırvatistan ile oynanacak 2012 Avrupa Şampiyonası play-off maçlarında yer almasının sakıncalı olduğunu ifade ettiğinin hatırlatılması üzerine, "Biz istersek kendisini milli takıma çağırabiliriz ama her şeyin üstünde Nuri'nin kendi sağlığının olduğunu düşünmek lazım. Uzun zamandır oynamıyor, belli tempo yakalaması lazım. Ondan sonra takımında değerlendirilmesi lazım. Real Madrid'in doktorunun söylemleri doğru söylemler. Onlar da oyuncunun hazır olması ve iyi durumda milli takıma gelmesini istiyor. Bizim de hedefimiz o. Maçların yapılacağı tarihe kadar takımında oynar ve hazır olursa hocalarımız bunu değerlendirirler" dedi.

Hırvatistan maçlarına kadar önlerinde bir süreç olduğunu kaydeden Okan Buruk, "İnşallah sakatlıksız, kazasız, belasız bir dönem bekliyoruz. Oyuncularımızın performanslarının üst seviyeye çıkmasını istiyoruz. Şu anda zaten en iyi dönemlerine yakınlar. Maçlarda en iyi performanslarında olmalarını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

EMRE BELÖZOĞLU

Milli futbolcu Emre Belözoğlu ise Hırvatistan maçlarına kadar çok uzun olmasa da oyuncuların kendini hazırlaması için yeterli süre bulunduğunu kaydederek, "İnşallah, oyuncular iki maçlık periyoda fiziki anlamda daha hazır ve sakatlık olmadan katılırlar. İnanıyorum ki Hırvatistan maçı öncesinde herkes hazır bir şekilde milli takıma gelecek ve herkesin beğeneceği bir milli takım ortaya çıkacak" diye konuştu.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

bari nuriyi milli takima cagirip kariyerini tehlikeye sokmasalar.. milli takimdan birsey olacagi yok oyuncunun kariyeri daha önemli.

17. Default

Messi, dolayısıyla Barcelona : 3 - 0 : Mallorca 30 dakikaya 3 gol sığdırdı yine...

Del Piero_10 Misafir

Default Rosell: "FIFA oyunculara para ödemeli"

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Dünya Kupası, Avrupa Şampiyonası gibi büyük turnuvalarda oynayan oyuncuların para alması gerektiğini söyledi.

Barcelona Başkanı Sandro Rosell, FIFA ve UEFA'nın, büyük turnuvalarda oynayan oyunculara para ödemesi gerektiğini savundu.

Avrupa Kulüpler Birliği'nde bı konuyu tartıştıklarını söyleyen Rosell basına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki yıllarda böyle bir sistem gelebilir, çünkü oynayan oyuncuların sayesinde UEFA ve FIFA gelir elde ediyor. Elde edilen gelirden turnuvalarda oynayan oyuncuların da pay alması gerektiğini düşünüyorum." sözlerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla takımın olmasını isteyen Barcelona Başkanı, "Şampiyonlar Ligi'nde daha fazla takımın olması tüm takımların yararına olur. Daha fazla takım olması tüm takımların gellirlerinde bir artış yaşanmasını sağlar." sözleriyle açıklamasını tamamladı.

Sandro Rosell, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada La Liga'da 16 takımın olması gerektiğini söylemişti.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Nuri ve Hamit'e olumsuz not

İspanya Kral Kupası'nda ilk 16'ya kalma elemelerinde, deplasmanda 3. lig takımı Ponferradina'yı 2-0 yenen Real Madrid'de forma giyen Türk futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop, kendilerine verilen şansı iyi kullanamadı.

İspanya Kral Kupası'nda ilk 16'ya kalma elemelerinde, deplasmanda 3. lig takımı Ponferradina'yı 2-0 yenen Real Madrid'de forma giyen Türk futbolcular Nuri Şahin ve Hamit Altıntop, kendilerine verilen şansı iyi kullanamadı.
    Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho'nun önemli maçlarda oynatmadığı Nuri ve Hamit, Ponferradina karşısında ilk 11'de sahaya çıksa da gösterdikleri performans İspanyol basınınca beğenilmedi. Yapılan yorumlarda ''vasat'' olarak gösterilen Türk futbolculardan, en çok Nuri Şahin eleştirildi.
    Nuri için Marca gazetesinde, ''Kesinlikle çok iyi bir futbolcu ama Real Madrid'de Mourinho ne kadar dakika verirse o kadar daha çok gölgede kalıyor. Yavaş, ne yaptığı belli olmuyor ve sinirli. Beklemeye devam etmek gerekiyor'' yorumunda bulunurken, AS gazetesi de ''70 dakikada 1 atağa katıldı, 1 şut çekti o da defanstan döndü ve 1 orta yaptı. Albiol ile beraber sahanın en kötüsüydü'' diye yazdı.
    AS gazetesi ''günün konusu'' olarak Nuri Şahin'in durumunu ele alırken, ''Sahada takım arkadaşlarıyla az yardımlaşıyor, henüz sahada onu arayan yok. İyi değerlendirilmiyor ama beklenen şekilde kendini sahada göstermişliği de henüz yok. Uzun zaman oynamadı ama tamamen sakatlıktan çıkalı 42 gün oldu. Daha fazla sabır göstermek gerekiyor. Ocak ayında kupa maçlarıyla birlikte daha fazla oynayabilir'' ifadelerini kullandı.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kendilerini keşke gösterebilseler.İkisi de çok iyi futbolcular ama sakatlık peşlerini bırakmadı.Bu sezonun sonuna doğru ikiside kendilerini göstermeye başlayacaktır diye düşünüyorum.Eğer gösteremezlerse çok yazık olur çok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Hamit Bedavaya Alınan Sadece 1 Oyuncu Olarak Kalacaktır, Ama Nuri'nin Takıma Uyumundan Sonra Kolay Kolay Formayı Bırakmayacağına İnanıyorum

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Hamit Bedavaya Alınan Sadece 1 Oyuncu Olarak Kalacaktır, Ama Nuri'nin Takıma Uyumundan Sonra Kolay Kolay Formayı Bırakmayacağına İnanıyorum
    Aynı şeyi yazacaktım. Sezon sonu gibi Hamit gönderilir diye düşünüyorum. Nuri ise er yada geç 11'in değişmezi olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Futbol çok acımasız bir oyun aslında. Bazen şansa ihtiyacınız olabilir. Nice yıldızlar bazı gittikleri takıma adapte olamazlar, büyük sakatlıklar yaşarlar. Maalesef bizim iki oyuncuda öyle oldu. Bu tür devasa takımlarda çok fazla şansınız olmayabilir. Önünüze gelecek olan nadir fırsatları normalin üzerinde bir oyun ile iyi kullanmalısınız. Bu takımın geleceğinde olabileceğinizi ispat edebilmelisinizdir.

Her iki oyuncu için daha erken ancak şunu unutmasınlarki Orası Real Madrid. Belki teknik heyet yönetim daha fazla şans vermek isteyebilir ama beklentilerin fazla olduğu yerde kamuoyu baskısı medya baskısı gibi etkenler ile kariyerinize yeniden yön vermek gibi bir durumla karşılaşırsınız. Nuri ikinci devreye yaklaşılan şu dönemde kendini çok forma sokmalı. Hamit için belki bu saatten sonra çok kariyer planı yok ama Nuri çok farlı bir yerde... Allah'tan devre arası geliyorda form tutabilecekler....

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

On Yargili Olabilirim ama Yildiz oyuncu isen Kendini Gosterceksin. Ve dil sorunuda cekmiyorlar rahat anlasiyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default David Villa Euro 2012'de olmayabilir !

FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nın yarı final karşılaşmasında bir pozisyonda aldığı darbeden dolayı yerde kalan Barcelona'nın golcü futbolcusu David Villa'nın kaval kemiğinin kırıldığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Katar'ın El Sadd takımıyla oynanan FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nın yarı final maçındaki bir pozisyonda rakip takımın savunma oyuncularının arasında kalan ve bacağına darbe alan David Villa'nın kaval kemiğinde kırık olduğu belirtildi.

Açıklamada, ''Barcelona ve David Villa için kötü haber. Futbolcunun sol kaval kemiği kırıldı'' denildi.

Uluslararası basında yer alan haberlerde ise son dönemlerde adı İngiliz kulüpleriyle de anılan futbolcunun, sahalardan en az 6 ay uzak kalabileceğine işaret edildi.

Villa, takımıyla bu sezon oynadığı 15 lig maçında 5 gol attı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence yetişir de asıl soru form durumu ne olur.Üzüldüm kendisi adına.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Alınmayacaktır kadroya. Toparlayamaz çünkü o zamana kadar,mümkün değil.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default İspanya'da taraftara ceza yağdı

İspanya'da farklı maçlarda çıkan olaylardan dolayı taraftarlara toplam 904 bin avro para cezası verildi.

İspanya'da, sporda toleranssızlık, yabancı düşmanlığı, ırkçılık ve şiddete karşı devletin oluşturduğu komisyon, farklı maçlarda çıkan olaylardan dolayı taraftarlara toplam 904 bin avro para cezası verdi.

Komisyonun uyguladığı en büyük para cezası, 4 Aralık'ta oynanan Atletico Madrid-Rayo Vallecano maçı öncesinde çıkan olaylardan dolayı her iki takımdan toplam 126 taraftara oldu.

Para cezasının 800 bin avroya yakını sadece bu maçta polis tarafından kimlikleri tespit edilen taraftarlara kesilirken, kavga çıkaran fanatiklere 6 bin ile 12 bin avro arasında değişen para cezası ve 6 ay ile 2 yıl arasında değişen statlardan men cezası verildi.

Ayrıca, Valencia-Espanyol maçında tribünden lazerle futbolcuları rahatsız ettiği tespit edilen bir taraftara da, 4 bin avro ve 1 yıl statlara giriş cezası verildiği bildirildi.

Sporda şiddete karşı katı ve kararlı bir tutum içinde olan komisyon, 2. lig maçında yardımcı hakeme küfür eden ve polisin uyarılarına aldırış etmeyen bir taraftara ise 3 bin 500 avro para cezası ve 6 ay statlara giriş cezası verildiğini açıkladı.
    Sporx

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default "Mourinho'dan Mesut'a ilk uyarı"

İspanyol basını, Real Madrid'deki Türk futbolculara yönelik eleştirilerini sürdürürken, Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil'in son haftalardaki düşük performansı da ön plana çıkarıldı.

İspanyol basınına göre, istikrarsız ve geçtiğimiz sezondan uzak bir futbol oynayan Mesut'a, teknik direktör Jose Mourinho tarafından ''ilk uyarı'' geldi.

Marca gazetesi, Mourinho'nun, Mesut ile konuşarak, ''tavırlarını değiştir ve sahadaki verimini daha artır'' dediğini ileri sürdü. Portekizli teknik adamın, Mesut'tan gerek topla oynarken, gerekse topsuz alanda daha agresif olmasını istediği kaydedildi. Mesut'un ayrıca son dönemlerde takım içinde çok soğuk davrandığı, bunun da hoş karşılanmadığı öne sürüldü.

Real Madrid'in 17 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Sevilla'ya karşı oynayacağı maçta büyük olasılıkla Mesut'un yerine Kaka'nın ilk 11'de sahaya çıkacağı belirtildi.

Bu arada, Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw ise Alman basınına verdiği bir demeçte, ''Dünyanın en iyilerinden biri. Çok büyük bir güce sahip ve bunu dışarı vurmalı. Eminim ki Mourinho, er ya da geç Mesut'un bunu yapmasını sağlayacak'' diyerek, Mesut'a destek verdi.

Real Madrid'den Nuri'ye moral

Öte yandan, Real Madrid'de bu sezonun en iyi transferi olarak anılmasına karşın şimdiye kadar beklentileri karşılayamadığı için eleştirilen Nuri Şahin'e kulüp içinden destek geldi.

Real Madrid teknik heyetinin, ''Nuri Şahin'e güvenimiz tam, sadece zamana ihtiyacı var'' ifadelerine İspanyol basınında yer verilirken, Türk futbolcunun kalitesi ve kısa zamanda Madrid'e uyum sağlaması hakkında kimsenin şüphesinin olmadığı da vurgulandı.

İsim vermeden kulüp içinden yapılan açıklamalarda, ''O, daha 23 yaşında bir futbolcu. Geçen sezon Bundesliga'nın en iyisi seçildi. Nuri'nin transferinde Mourinho kilit bir rol oynadı ve bu futbolcuya güveni tam. Nuri, oyunu istediği zaman durdurup, istediği zaman başlatma, asist yapma ve gol atma yeteneğine sahip. Kimsenin şüphesi olmasın, burada başarı elde edecek'' denildi.
    Fotomaç

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

İspanyol gazetesi bir tane Alman futbolcusunu eleştirmiş.İyi de bize ne Fotomaç!

Mesaj Yetkileri