Sayfa 112 / 130 İlkİlk ... 1262102110111112113114122 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

32 milyon az bence.Şuan dünyanın en formda forveti icin düsük bir ücret.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Costa gider başkası gelir Atletico'da forvet bitmez.
    Kesinlikle öyle bu sefer kimi çıkartacaklar yada alacaklar onu merak ediyorum ben , Leo diye bir çocuk vardı takımda onu parlatırlar mı acaba

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şaka falan Arda baya çıkışta şöyle barçaya gitse bence çok daha performansı artabilir ancak atleticoda çok iyi bir konuma da sahip, ispanya dışına çıkmamalı bence kariyerini ya atleticoda ya da barça gibi bir takımda bitirmeli

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Barça'nın listesinin başındaymış Arda zaten haberlere göre. Güzel olur ama bence Atletico'da kalmalı taraftar da çok sahiplendi 1-2 sezon daha kalmalı bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

barca 41m euro vermez arda icin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    32 milyon az bence.Şuan dünyanın en formda forveti icin düsük bir ücret.
    en formda forveti mi ? bi çok oyuncu sayabilirim en basitinden suarez var asla 32 m sterlin etmez costa bence

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Luis Suarez ayrı bir noktada olmalı acaip bir oyuncu,dürüst olmak gerekirse Liverpool'u bu yıl tek başına taşıyor,taşıdı.

Bale 100 ediyorsa o da 80-90 eder rahat.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hadi diyelim en formda forveti. Tek senelik forvete o kadar para verilmez yine de. 20-25 Costa'nın şu anki değeridir bence ve ben olsam o parayı da vermezdim açıkçası. Güiza da zamanında La Liga'nın en formda forvetiydi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Chelsea kimlere ne paralar saçtı Costa için 32 mi vermeyecekler. Guiza örneği saçma bence bu adam ŞL'de de aynı performansı sergiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Chelsea kimlere ne paralar saçtı Costa için 32 mi vermeyecekler. Guiza örneği saçma bence bu adam ŞL'de de aynı performansı sergiliyor.
    Güiza o sezonda Barça'ya da Real'e de ya da diğer güçlü ŞLye giden takımlara karşı da o performansı gösterdi. Ki milli takımda da Güiza aynı performansı gösteriyordu. ŞLde gösterememesinin tek sebebi takımının ŞLye gidememesiydi. Suarez de bu sene ŞLde oynamadı ama en formda forvetti bu sezon dünya çapında. Bale ŞLde adam akıllı oynamadan 100 MNa Real'e gitti. Saçma olan kısmını çözemedim Chelsea için 32 mn birşey değil orası ayrı mesele.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Diego Costa'nın ederi nedir , bu performansı transfer olduğunda sürdürür mü falan bilemem tabi ama ;

Premier Lig de transfer piyasası o kadar uçmuş ki ,
    Andy Carroll'ın 41 Milyon € , Torres'in 50 Milyon € ettiği ortam da ,
    Costa'da şuan ki formuyla en az 30-35 milyon € eder .

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Diego Costa'nın ederi nedir , bu performansı transfer olduğunda sürdürür mü falan bilemem tabi ama ;

Premier Lig de transfer piyasası o kadar uçmuş ki ,
    Andy Carroll'ın 41 Milyon € , Torres'in 50 Milyon € ettiği ortam da ,
    Costa'da şuan ki formuyla en az 30-35 milyon € eder .
    yalnız onlar devre arası transferleriydi ve o zamanki torres her ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsada bi başkaydı he carroll un ki ayrı bi enayilik diego costa daha 1 sezon iyi performans gösterdi falcao bile 1 sene iyi oynadıktan sonra 1 sene daha kaldı atletico da

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Hadi diyelim en formda forveti. Tek senelik forvete o kadar para verilmez yine de. 20-25 Costa'nın şu anki değeridir bence ve ben olsam o parayı da vermezdim açıkçası. Güiza da zamanında La Liga'nın en formda forvetiydi
    Ne 20-25 i yahu az daha abartın 10a bırakırlar. Emenike bile 13 mn ediyor ne 20si Allah aşkına.Hatta Benteke icin bile 20-25 istemislerdi adamın daha net bir basarısı yok.Ama Diego Costa şuan dünyayı sallıyor bu seneki performansıyla.Barca ve Real hegemonyasını kıracak takımın en golcü ismi ne 20sinden bahsediyorsunuz.

Luis Suarez denmis evet onu unutmusum suan dünyanın en iyisi o ama onun dısında daha bir sürü sayarım denmis merak ettim kimlermis.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    yalnız onlar devre arası transferleriydi ve o zamanki torres her ne kadar sakatlıktan yeni çıkmış olsada bi başkaydı he carroll un ki ayrı bi enayilik diego costa daha 1 sezon iyi performans gösterdi falcao bile 1 sene iyi oynadıktan sonra 1 sene daha kaldı atletico da
    Öyle de dostum piyasa böyle yani para bol adamlar verirken acımıyorlar , zaten Costa'nın tek handikabı bu performansı önümüzde ki sene gösterip gösteremeyeceği dediğimiz gibi ,

Ama Chelsea'ya forvet transferi şart , Costa da şuan ki formuyla o söylenilen paralara rahatlıkla risk edilebilir bence

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ne 20-25 i yahu az daha abartın 10a bırakırlar. Emenike bile 13 mn ediyor ne 20si Allah aşkına.Hatta Benteke icin bile 20-25 istemislerdi adamın daha net bir basarısı yok.Ama Diego Costa şuan dünyayı sallıyor bu seneki performansıyla.Barca ve Real hegemonyasını kıracak takımın en golcü ismi ne 20sinden bahsediyorsunuz.

Luis Suarez denmis evet onu unutmusum suan dünyanın en iyisi o ama onun dısında daha bir sürü sayarım denmis merak ettim kimlermis.
    Emenike de 13 etmez , ederi ile verilen ücreti karıştırmamak lazım. Eriksen gibi bir futbolcu da 13 gibi bi paraya gitmişti (yanlış hatırlamıyorsam) ona bakarsak , Villa 5 MNa gitti 30-35 veren çıkar tabi ki ama ben tek senelik bir başarı söz konusu olduğu için ederinin bu olduğunu düşünüyorum. Alan kişi bir nevi kumar oynamış olacak. Gideceği takımda kesin başarılı olur denebilecek bir futbolcu değil bence (ki Chelsea nin aradığı forvet olduğunu pek düşünmüyorum)

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ukrayna'da 1 yılda çıkış yapan Mkhitaryan 25 M Euro karşılığı Dortmund'a gelmişti.
    Costa dünyayı sallıyor tabiri caizse.Ve büyük bir transfer gerçekleştirebilir.
    Arda'ya bugün 40m Euro hadi bilemedin 30-35 M euro diyoruz.(En azından çoğu kişi öyle düşünüyor.) Costa ondan daha pahalıdır.
    Ve çıkış yapan forvetler iyi bir sözleşmeyi veya bonservisi hakederler bence.İlla ki 3-5 sene aynı klüpte kalıp oynaması gerekmez.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by omersal View Post
    Emenike de 13 etmez , ederi ile verilen ücreti karıştırmamak lazım. Eriksen gibi bir futbolcu da 13 gibi bi paraya gitmişti (yanlış hatırlamıyorsam) ona bakarsak , Villa 5 MNa gitti 30-35 veren çıkar tabi ki ama ben tek senelik bir başarı söz konusu olduğu için ederinin bu olduğunu düşünüyorum. Ben olsam vermezdim. Alan kişi bir nevi kumar oynamış olacak. Gideceği takımda kesin başarılı olur denebilecek bir futbolcu değil bence (ki Chelsea de çok başarılı olacağını pek düşünmüyorum)
    Ben formuna göre yorumluyorum.Hatta 32den fazla eder dedigim gibi ama 32 milyon fesih bedeliymis o yüzden bu kadara gidiyor yoksa 40tan asagı bırakmazdı diye düsünüyorum Atletico.Bu arada Villa 5e gitti ama cok agır bir sakatlık atlattı ve Barcelona'nın ona ihtiyacı yoktu.Satmak zorundaydı.Yüksek bir yıllık ücret istedigi icin her takım teklif yapamadı Atletico bunu karsılayabilecegini söyledi ve onlara gitti.Son olarak bence Chelsea'de basarılı olacak cünkü pozisyon bulma konusunda sıkıntı yasacagını sanmıyorum şuan Chelsea forvetleri cok beceriksiz Costa gidince fark yaratacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ibrahimovic, cavani , sturridge , agüero , rooney , rvp , falcao ; form dediğinin farkındayım bu noktada rvp falcao ve agüero bu sezon sakatlanmamış olsa diego costanın çok üstünde performans gösterceğini kesin gördüğüm için yazdım özellikle agüero suarez ile çekişirdi onun dışında rooney kendini yeni yeni buluyo buraya yazabilceğim j.martinez , tevez ve lukaku da vardı aslında da lukaku da keza tam formunu buluyoken sakatlığa kurban gitti diego costa bence giroud un bi tık üstü bi oyuncudur asla öyle çok büyük bi forvet olucağını düşünmüyorum alanın elinde patlar bence

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ibrahimovic, cavani , sturridge , agüero , rooney , rvp , falcao ; form dediğinin farkındayım bu noktada rvp falcao ve agüero bu sezon sakatlanmamış olsa diego costanın çok üstünde performans gösterceğini kesin gördüğüm için yazdım özellikle agüero suarez ile çekişirdi onun dışında rooney kendini yeni yeni buluyo buraya yazabilceğim j.martinez , tevez ve lukaku da vardı aslında da lukaku da keza tam formunu buluyoken sakatlığa kurban gitti diego costa bence giroud un bi tık üstü bi oyuncudur asla öyle çok büyük bi forvet olucağını düşünmüyorum alanın elinde patlar bence
    Dedigin oyuncular büyük oyuncular , Costa'dan iyi oyuncular ancak hiçbiri bu sene Costa'dan iyi degildi.Dedigin gibi bazıları sakatlandıkları icin suan kıyas yapamayız.Ayrıca bu saydıgın oyuncuların hiçbirini satın alamaz Chelsea piyasada alınabilecek en iyi oyuncu Costa oldugu icin 32 mn ve fazlası gayet normal.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Dedigin oyuncular büyük oyuncular , Costa'dan iyi oyuncular ancak hiçbiri bu sene Costa'dan iyi degildi.Dedigin gibi bazıları sakatlandıkları icin suan kıyas yapamayız.Ayrıca bu saydıgın oyuncuların hiçbirini satın alamaz Chelsea piyasada alınabilecek en iyi oyuncu Costa oldugu icin 32 mn ve fazlası gayet normal.
    Haklısın almak zor bu oyuncuları ama özellikle falcao ve cavani transfer olabilir bence bu sene fransadaki vergi yasası falan baya karıştı orası onun dışında ben mourinho nun hulk veya jackson martinezi alacağını düşünüyorum bakalım nolucak

Chelsea'ye falcao yakisirdi ama sakatlık vs o riske girmezler heralde. Diego costa bence chelsea'de başarılı olur fakat jose'nin aradigi santrafor o mudur? Sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

barca havlu atti, 2-2 bitti mac.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Valencia'dan gol haberi var ! Levante 1-0 A. Madrid

Cevirebilirse bu maçı Atletico sampiyonlugu hakettigini gösterir.Ceviremezse elinden alırlar zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arda giriyor,işte şimdi izlenir maç.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

2-0 oldu.İş Barcelona-Atletico Madrid maçına kalacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Itiraf ediyorum iddaada Atleticoya verdim o yuzden kaciracaklar sampiyonlugu..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sezon iki kupayı da bence Real alacak. Eğer Simeone ikisini de kaybederse karizması fena çizilir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Atletico şampiyonluğu kaybetti bana göre. Oyuncuların üzerinde acayip bi isteksizlik var. Sanki gazozuna maç yapıyorlar...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adamlar kendi kafalarına sıktılar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç sonu

Mesaj Yetkileri