olcandan sol bekde olur aslinda
olcandan sol bekde olur aslinda
Kadir Keles'i cagirdilar 1461'den. Celutska'da var.
Cech ve Emerson yolcu gibi. Konya ilgileniyormus
Emerson ofansif olarak cok iyi ama defansif anlamda aynisini soylemek mumkun degil.
Kendisi yetenegine gore fazla soguk kanli oyle oluncada butun rakiplerimiz sag kanattan oynadimi rahatlikla Trabzonspor ceza sahasina sokulabiliyor.
Battala'nin bize Trabzonda attigi gol, Eskisehirin bizi Trabzonda 3-0 yendigi macta Kamara'nin attigi gol. Simdi baktim Ligtv'den bu gollere, insan bi ufaktanda olsa dener topa mudahele etmeyi, veya adam ceza sahasina sokuludugunda nede olmassa gol olacak diyip durmamali.
Ingilizlerin bir lafi var "on/stay your toe's". Futbol oynarken herzaman parmak uclari uzerinde dur, (tabi herzaman degil, oyun sana yaklastiginda) ki ani haraketler yapabilesin. Kosu yapabilesin, mudahele yapabilesin. Emersonun durusu durus degil
Cech bize ilk geldiginde fena degildi, sonra onun elinde olmayan seyler gelisti. Cocugu hasta oldu o moralmen coktu uzerine bide bizimkiler vefasizlik yapip yollamaya calisinca adam iyice bitti.
Suan ikisindeki yuz ifadesi "futbol heyecani" ile dolu olmasi lazimken yuz ifadeleri su sekilde
Celu sol bek degil ama en azindan istekli, yasida genc. Ben onu secerim sol bekte oynamasi icin.
Maaşını merak ediyorum borç var diyorlar Zokora'dan indirim falan istiyorlar. 33 yaşındaki 1 yıl hiç top oynamamış adama ne verecekler bakalım.
yillik 2.5m uzeri diyorlar oyleyse cok para 33 yasindaki adama hemde 1 yil oynanamis...
2 hafta önce para yok durum kötü diyorlardı bir hafta Malouda geliyor.
Yillik 2.5 verebilsek Burak-Selcuk gitmezdi.
Trabzonun boyunu asar o paralar.
Volkan Senin 1,300,000 aldigi yerde Malouda ne kadar kazanir bilemem.
Simdide
haberleri var. Bonservisini eline almis
Bi yanda Cenk Tosun, bi yanda Barrios. Cok ucuk noktalardalar
hayirlisi diyelim yine biz
Valla ben uçuk nokta göremedim.
Barrios bir dönem çok iyi parladı sonra bir sönme dönemine girdi, durmadan sakatlanıyor.
Cenk ise genç ve bana göre daha da potansiyel sahibi bir isim.
Barrios şuan da Çin de oynuyor ve yüksek para aldığını düşünüyorum, bu da Trabzonspor'a yüksek fiyat'a geleceğini gösterir. Trabzonspor bence Cenk'i almalı, forvet konusunda özellikle yerli olarak çok şanslı oluyor Trabzonspor..
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Açıkcası Malouda transferinin çok başarısız bir transfer olduğunu düşünüyorum şahsen.
Barrios haberlerinin ise asılsız olduğunu düşünüyorum bu adam zaten para için Çin'e gitti gelip çok çok daha az bir yıllığa Trabzonspor'da ve Türkiye'de mi oynayacak , güldürmeyin lütfen
Cenk'in ise yakında imzalayacağını tahmin ediyorum
Bu arada Celutska , Cech ve Emerson'u kıyasladığı için Bordo61Mavi'ye teşekkürler![]()
Ulaş Özdemir @ulas_ugras 2m
Trabzonspor Barrios ile büyük oranda anlaştı. Yalnız çocuğunun okul sorunu var. Bu sorun halledilirse gelecek. Bonservisi zaten elinde.
Yani bu is yatar![]()
Malouda'nın üstüne, Barrios da gelirse Trabzonspor bu sezon iş yapar bence. Geçen sezonu çok kötü tamamladı ve 7. bitirdi; ama bu yıl ilk 3'ü zorlar. Tabii, bu transferlerin mayası tutarsa.![]()
Malouda sonuçta 33 yaşına gelmiş bir kanat oyuncusu kanat oyuncusunu kendine iyi bakmalı ve en önemli olan özelliği hızını , çevikliği , dayanıklılığını kaybetmemeli bunun içinde sürekli oynamalı ancak geçen sezonu bomboş geçirdi Malouda bence çok yanlış bir transfer hamlesi , bu arada dediğim gibi tekrar söylüyorum Barrios falan hikaye lütfen itibar etmeyin![]()
Malouda 80 kere Fransa milli takiminda oynamis bizim avrupada okadar macimiz yok.
Yunus Emre Sel @yunusemresel 2m
ısrarlar karşısında söyleyeyim Barios ile görüşmeler sürüyor ama başka bir isim daha var.
Bir cok gazeteci soyluyor ama dedigim gibi o cocuk okumasi gerekiyorsa yillardir Trabzonda yabanci dil egitimi veren bir okul yaptirmayanlar utansinolmaz o transfer
Haci baskan yuz vermiyor![]()
bu gulumseyen hali, normalini siz dusunun![]()
MRA bu trasnferiistedi mi acaba? Sorsan başkan transfere karışmaz. Ben TD olsam bu oyuncuyu istemezdim. Bakalım görelim ne olacak.
1461in elinde cok iyi acik oyunculari var aslinda, degerlendirilebilirdi sanki. isim kariyer olarak guzel bir transfer ama yas olmus 33, riskli oldu biraz.
Baskanin guldugu baska bir resim![]()
Tak beline silahı, koy Kurtlar Vadisi'ne, başrol oynar!![]()