ben bir fener li olarak çok daha iyi transfer haberleri almak istiyorum
ben bir fener li olarak çok daha iyi transfer haberleri almak istiyorum
Bilica Fenerbahçe Hayallerimin Takımı DiyorduHayırlı Olsun Kardeşimiz Fenerbahçede Umarım İyi Bir Performans Gösterir Ve Onu +2 Olarak Düşünenleri Utandırır
Ligin en istikrarlı oyuncularından biriydi. Transferde uyum önemlidir. Ariel Ortega gibi Arjantin'in Maradona formasıyla gelen bir oyuncu doğru düzgün katkı sağlamadan kaçar ama Aurelio gibi tanınmayan, paket halinde Trabzonspor'a gelen ordan Fenerbahçe'ye geçip kovulmaktan son anda başkan sayesinde kurtulan ve yıllarca takıma müthiş katkı sağlayan bir oyuncu olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
T-Shirtleri baya beğendim. Satın alabilirim.Büyük ihitmalle reklam olsun diye o t-shirtleri giydirmişlerdir.
![]()
Bende beğendim,çok şık t-shirtler olmuş![]()
Kaynak belirtelim diyeceğim ama kesin Fanatik'tir Coşkun
Keirrison'u Barcelona istiyor, ama yönetimin Alex vasıtası ile haberi vardır Keirrison'dan
Edit: Fanatikmiş![]()
(/s)
Alex'in Türkiye'ye dönmeme sebebi olabilir bu oyuncu. Büyük ihtimalle yönetim Güiza'dan ümidi kesti.![]()
Zaten yönetim bu oyuncuları alabiliyorsa, Alex'i göndersin Riqulmeyi satın alsın.
Yönetim Güizaya büyük para cezası verecek açıklamalarından dolayı, buda oyuncunun gitmesi için büyük etken, bilindiği gibi Anelka'da bu yüzden transfer döneminin sonunda yüksek bir ücret ile gönderilmişti. Yönetim Güiza için 15 milyon € bonservis 3,5 milyon € yıllık maaşı ve diğer giderleri içinde 1 milyon € harcasa 19,5 yani 20 milyon € para harcadı. Bu parayı vermeden kimseye satmaz. Zaten böyle bir para alırsak Kerrison içinde para çıkmış olur çok rahat transfer ederiz.
yahu fener e millet gelmek istemiyormu nedir gelende kalmak istemiyor zaten anlamadım ben bu olayı bi sorun var ama.
kimden bahsediyosun kardeş sen Fenerbahçeyi denizlisporla falan karıştırdın galiba?
Suskun kaldık yahu. Endişelenmeye başladım.
medya bile sallamıyo bu sene eskisi gibi prestij kaybediyoruzyakında avrupa kupası için oyuncu listeleri gönderilecek bizimkiler ne transfer yapıyo ne takım tam.Kaptan bile dönmedi daha ne oluyo bu takıma
Geçen senede Xabi,Bu sene Poulsen.Yine son gün Josico gelir heralde..
İlk turlardaki rakiplerden korkmuyorum. Bu nedenle sorun yok. Her türlü geçeriz, geçen yılki MTK maçları gibi olur. Ama asıl ortasahadan daha büyük sorunumuz var. Volkan'ın şuan bizle sözleşmesi olmadığındn tatil yapıyor. Sözleşme imzalamayı hep bu nedenle uzatıyor. Eninde sonunda imzalayacak ama; fazladan bir iki hafta tatil yapayacak.
Last edited by murat taşlı : 04.Temmuz.2009 at 18:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu suskunluk fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana. fenerbahçe'nin iyi bir transfer yapabileceğini düşünüyorum.
Güiza bekleniyor bence, Aykut, tatil yapacak, süresini belirledik, gelmezse de kendi bileceği iş demişti. Güiza geri gelmeyeceğim derse, iyi bir fiyata satılr ve Daum'un istediği bir forvet alınır.
Geçen seneki gibi olacağını sanmıyorum. Aragones ile Daum arasında fark var. Geçen sene Senna ve Alonso için çok uğraşıldı, olmayınca panikle Josico geldi. Ama Daum'un listesinde yukarılarda yer alan isimler alınmasa da 3. 4. tercihler de mutlaka iş yapan isimler olacaktır.
Bir de Volkan'ın durumu var tabi, eğer sözleşme yenilemezse kaleye yabancı kaleci alınacaktır, bu durumda da kontenjan sorunu açığa çıkıyor.
Ne olursa olsun, transfer son güne de kalsa, Josico gibi bir oyuncu gelmeyeceğine eminim. Öylesi bir daha gelmez.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
sanki fb de param var istediğim adamı alırım gibi bir hava var tam manası ile iş bitirici bir adam yok birde önceden bir çalışma yapılmıyor sanki gelecek oyuncular önceden tesbit edilmeli boşuna transfer zamanında vakit harcanmamalı her sezon bazı oyunculara takılıp kalınıyor olmayınca apar topar adamlar alınıyor inş. aykut bundan sonra bi düzene oturtur, fener li olarak bu durumdan hiç hoşnut değilim.Şimdiye kadar transfer bitmiş veya son rutuşlar kalmış olmalıydı
Fenerbahçe oyuncu araştırması yapmıyor.Mesela Juventus Poulsen'i almadan önce tam 1 sene boyunca onu izlemiş.Bizde artık transferleri son günlere bırakmamalıyız.Aykut ne güzel demiş."Geçen sene Xavi geliyordu, bu sene Poulsen, son dakikada Josica gelir." diye.Eminim bu senede böyle birşey olacak.Sırf taraftarlar yönetim transfer yapmadı demesin diye.Geçen sene Josica Fenerbahçe'ye sırf transfer yapılmış olsun diye geldi.Sağlık kontrolden geçemediği halde sözleşme imzalandı.Umarım bu senede böyle bir durum olmaz.
Güiza hakkındada birkaç lafım var.Bu adam o çubuklu formayı haketmiyor.Fenerbahçe büyüklüğünü hala kavrayamamış.Talibi varken hemen satmalıyız.Emin olun daha iyisini daha ucuza buluruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
josico'ya josica yazmışım yahu.![]()
Last edited by Bekq : 04.Temmuz.2009 at 19:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
evet güiza dan daha iyisini daha ucuza bulunur ama araştırsınsan iyi çalışma yaparsan
Zenit'e hemen satalım üzerine biraz para koyarak ondan daha yetenekli bir dünya yıldızı getirebiliriz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
zaten transfer takımın eksik olan ve takımın yapısına uyan kişileri getirmektir transfer olsun diye yapılmaması lazım kezman ,güiza ,maldanado,josico kimse bu adamları izlemdimi yahu biz bile halı sahaya maça çıktıkmı rakip takımın topa vuruşundan bilirdik nasıl bir takımla maç yapacağımızı hangi adamları daha iyi olduğunu .
Son haberlere göre Poulsen İspanya yolcusu.
Yarın akşam ya da hafta başında bir gelişme olacağını düşünüyorum.Bu hafta zaten hareketli geçecektir bizim için.
Gitti Poulsen
yönetim ne yapıyor anlamak mümkün değil.Galiba biz rakibi değil,rakip bizi öpecek...
Onyewu transferi yattı
Fenerbahçe'ye transferi artık çok zor! ABD'li stoper Oguchi Onyewu'nun menajeri Lyle Yorks, Onyewu'nun sarı lacivertli kulübe transferinin söz konusu olmadığını ifade etti.Lyle Yorks Soccer365'e yaptığı açıklamada, "İngiltere ve Fransa'daki kulüplerin ve Fenerbahçe'nin bu transferle bağlantısı artık kalmadı. Bir İspanyol, iki İtalyan ve bir de Ajax takımı ile ciddi görüşmeler halindeyiz" dedi.
Serie A'dan Genoa, Palermo ve Parma ile; İspanya'dan da Espanyol ve Valencia kulüpleri ile adı geçen Oguchi Onyewu'nun hangi takımı seçeceği ise merak konusu.
27 yaşındaki oyuncunun mu Fenerbahçe'yi reddettiği, yoksa Fenerbahçe'nin mi transferden vazgeçtiği bilinmezliğini koruyor. Konfederasyon Kupası'nda ki performansı ile bir anda ön plana çıkan Onyewu için transfer yarışının gün geçtikçe kızıştığı ise aşikar.
04.07.2009Kaynak : Sporx.com dış haberler
Almanya kampı başlamadan transferler bitseydi süper olurdu. Ama bitecek gibi değil. Bir ön libero alsak şuanki kadro bizi götürür. Tabii bu seferde Lugano gitmiş olacak ve bu nedenle stoper eksiğimiz olacak.