En son belgeler gönderilmişti. Sonuçlar ne zamana açıklanır ? Tahmini bir gün söyleniyor mu ?
En son belgeler gönderilmişti. Sonuçlar ne zamana açıklanır ? Tahmini bir gün söyleniyor mu ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu Pazartesi açıklanır yani.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir an önce açıklanır umarım ama sanmıyorum ben bu hafta açıklanabileceğini.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Artık her şey belli olsun, bu durum can sıkıntısı, kombine bilet alamadım sırf bu yüzden.
İstinye'de bulunan TFF binasında bazı TFF üyeleriyle bir araya gelen Mehmet Ali Aydınlar, binadan çıkışında basın mensuplarının sorularıyla karşılaştı.
İlk olarak, ''Şu anda açıklama yapacak bir şey yok'' ifadelerini kullanan Aydınlar, ligin başlama tarihiyle ilgili sorular üzerine ise, ''Bu akşam saat 18.00-18.30 gibi bir açıklama yapacağız'' diye konuştu.
ajansspor
Artık açıklasınlar yani bunlarda ayrı terane
Havalar çok sıcak zaten bu havalarda lig falan başlatmasınlar
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Mali Aydınlar savcı Mehmet Berk ile görüşme halindeymiş . Büyük kararlar çıkabilir.
Büyük bir ihtimalle liglerin 26 Ağustos ya da 9 Eylüle ertelendiğini açıklayacaklar.
9 Eylül'e ertelendi..
Bekle bekle gelmez o tarih![]()
ligler 9 Eylül'e ertelendi.
Beklenen karardı.Normalde ay sonu yapacaklardı sanırım ama Eylül başında milli maçlar var zaten.
Takımın bu arayı mümkün olduğunca bol hazırlık maçlarıyla geçirmesi lazım.Şampiyonlar Ligi öncesi önemli bir handikap oldu bu.
Kişisel fikrim savcılıktan gelen 26 dosyanın içinde yeterli delil bulunmadığı kanaatinde.Savcılıktan diğer dosyaları talep ettiler,savunma makamını dinlemeye karar verdiler.Bunun için de ligleri ertelediler.
Basında çıkan ciddi deliller kolpasının da çürdüğünü düşünüyorum.Deliller ciddiymiş,karar vermek zor olacakmış.Deliller ciddiyse,düşürürsün açık ve net.Nasıl çelişkiler bunlar?
Ligin ertelenmesinin nedeni delillerin ciddi bulunmaması değil, ilgili takımların yabancı oyuncuları ile durumlarını ayarlayabilmeleri için ek süre ve ligin başlamasından sonra alınacak bir kararla 2 sene kaybetmelerini engellemek.
Bankasya'nın başlama tarihinde erteleme oldu mu ? O da önemli.
Edit : Ertelenmiş. Spor Toto Süper Lig 9 Eylül'de, Bank Asya 1. Lig ise 10 Eylül tarihinde başlayacak.
Lube Ayar İfadeye Çağırılmış.
İyi de Etik kurulu zaten bir süredir ilk gelen dosyaları inceliyor,ayın 5'ine 10 gün var.5 tane etik kurulu üyesi var,ilk gelen dosyaların incelenmesi çoktan bitmiştir diye düşünüyorum.Mevcut dosyalarda yeterli deliller varsa küme düşürürsün,ligin başlamasından sonra karar almana gerek yok ki.Ya da dosyaları inceledik,karar vermemiz zor olacak bize 1 ay daha lazım diye de birşey yok.Şike varsa küme düşürürsün,açık ve net.İlk gelen dosyalar yeterli bulunmadı,bu yüzden savcılıktan diğer dosyalar da istendi bence.
cnnturk genel müdürü ve ceo'su barış tünay'a twitter'dan yaptığımız baskı sonucu 'ne haber' yarışması yayından kaldırıldı.
(/s)
baskıyı yapan fenerbahçe taraftarı.
baskı sebebi aşağıdaki soruyu kullanmaları.
![]()
(/s)
@byariff -> yalnız belgelerde İbrahim Akın'ın at olayı çok feci.
İbrahim Akın ın ifadesi nasıL basına bu şekiLde sızmış anLamak güç. GörüLen o ki bu açıkLamaLardan sonra Beşiktaş ın başına birşey geLmez.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bende ellerinde ciddi delil olmadığını düşünüyorum.Ellerinde madem ciddi delil var niye uzatıyorlar böyle böyle desinler cezaları versinler.Gizli tutulunca ellerine ne geçiyor.