Sayfa 1124 / 1204 İlkİlk ... 1246241024107411141122112311241125112611341174 ... SonSon
33,691 ile 33,720 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu arada hayrovic haberinin kaynagi italyan basini

http://www.calciomercato.it/news/278...latasaray.html

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Mancini'nin sözleşmesinde enteresan bazı maddeler var. Mesela;

Her sezon sonu 15-31 Mayıs tarihleri arasında tazminat ödemeden gitme hakkı var.
    FFP'den ceza gelirse yönetimin tek taraflı fesih hakkı var.

Genel olarak bakıldığında Mancini sağlama almış işini. Her şeyden prim alıyor (kupadan 500 bin € prim aldı mesela, futbolculardan fazla) ve sezon sonunda da kafasına eserse bırakıp gitme özgürlüğü tanıtmış kendine.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam akıllı duyum yok ya,hiç sevmiyorum aksiyonsuz transfer dönemini
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Daha erken gençler sakin olun. Dünya Kupası var zartı var zurtu var.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Duyummu istion oguzhan? Gazprom ile anlasirsak hulk icin tum yollari denicez

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Mancini'nin sözleşmesinde enteresan bazı maddeler var. Mesela;

Her sezon sonu 15-31 Mayıs tarihleri arasında tazminat ödemeden gitme hakkı var.
    FFP'den ceza gelirse yönetimin tek taraflı fesih hakkı var.

Genel olarak bakıldığında Mancini sağlama almış işini. Her şeyden prim alıyor (kupadan 500 bin € prim aldı mesela, futbolculardan fazla) ve sezon sonunda da kafasına eserse bırakıp gitme özgürlüğü tanıtmış kendine.
    Adama bir kulübü vermemişiz desenize bu ne yahu? yabancılara bu tür sözleşmeler yapmamıza deli oluyorum adama resmen biz eziğiz sana muhtacız sen 1. sınıfsız biz 2. sınıfsız diyoruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Fotomaç Galatasaray'a Mesut Özil'i yazmış. hahahaha hemde kiralık haha bunlar bu haberleri yaparken ne içiyolar gerçekten bişi içiyolar. Ne güldüm ya

Fransız basınında Gomis'in ya Newcastle ya da Galatasaray'a gidecegi yazılmıs sampiyonlar ligi yönünden Galatasaray'ın agır bastıgını söylemisler...Ne olursa olsun bedava alınan bir Gomis katkı yapar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yabancı bir forvet düşünüyorsak bu Gomis olmamalı.

Mali durumları da düsünmeliyiz risk alamayız yüksek bonservis ve oyuncu maası üzerine o oyuncudan verim alamazsak cıkmaza gireriz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gomis'i bende istemem ancak 2,5m euro ve altında ki bir maaşa en fazla 2 yıllık bir sözleşme yapılırsa mantıklı bir transfer olabilir.Sonuçta kulüp mali yönden çok iyi değil,Gomis'i alacaklarsa doğru düzgün bir sözleşme yaparak alsınlar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fransa ligini izlemediğim için bilmiyorum. Gomis'i neden istemiyorsunuz?
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gomis'i severim aslında ama bence Drogba'nın yaptıklarını bile yapamaz. Hiç gerek yok yani daha iyisini bulabiliriz ama finansal sorunlar nedeniyle ücretsiz alınıp Elmander etkisi de yaratabilir belli olmaz orası da.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

3.5m imza parasi istiyir + yillik da 2.750 istemem sahsen kalsin

Dikkat ederseniz ilerde top tutan bir forvet arıyoruz Mevlüt Gomis vs bunlar ilerde top tutabilecek isimler.Bu yüzden ben o ilk baslarda gecen Torres Villa olaylarına inanmıyorum alınacak isim bu özellikte biri olacaktır.O kadar para istemesi düsündürücü tabi ama ben faydalı olacagına inanıyorum hem mevlüt'ün hem Gomis'in daha sükse bir transfer bu sene beklemiyorum cidden mali acıdan iyi değiliz UEFA'nın uyarısına cok önem vermeliyiz.Asıl olan şudur ki şu an kadroda 36 futbolcu bulunmakta kimin gelmesinden ziyade kimler gitmeli bir an önce karar verilip yollar ayrılıp biraz rahatlama olmalıdır.

Bonservisi yok diye imza parası da yeni moda oldu sanırım. Yıllık 2,5 bile fazla bu adam için hatta mevlüt alıncaksa yabancı forvet gereksiz. Kanatlı sisteme geçilip amrabat'ı gönderip kanat oyuncusu almak daha mantıklı.

Mevlüt icin 8m euro bonservis yazılıyor abartı gibi yani inşallah böyle bir şey doğru değildir.Oyuncu almaktansa oyuncu göndermek daha zordur.Kadroyu daraltıp öyle adamlar almalıyız yanlış politikalar uyguluyoruz ne yaptığını bilmeyen plansız hareket eden bir transfer komitemiz var.

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fransa ligini izlemediğim için bilmiyorum. Gomis'i neden istemiyorsunuz?
    Burak'a cok gol kaciriyor diyenler var ya iste gomis gelirse o arkadaslar burak'tan helallik ister

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gomis'i St. Ettienne zamanlarında tanıdım ve o zamanlar birkaç kere izledim beğenmiştim. Şu anda pek bilmiyorum da.

2013-2014 - - 49 maç - - 22 gol - 4 asist. lyon ligi 5. tamamlamış.
    2012-2013 - - 44 maç - - 20 gol - 8 asist. lyon ligi 3. tamamlamış.
    2011-2012 - - 54 maç - - 25 gol - 3 asist. lyon ligi 4. tamamlamış.

Herif 28 yaşında. 2004ten beri 410 resmi maça çıkmış yani senelik 41 maç ortalama (yazar burada panzer gibi forvetten bahsediyor). Toplam 147 gol 40 asisti var. Bonservissiz.

Bu adama kötü demek veya beğenmemek biraz ayıp kaçmıyor mu? (Not: ben de 30 M euro verilip Dzeko'nun veya 80 m euroya Suarez'in alınmasını tercih ederim)

Bonus:
    http://m.youtube.com/watch?v=Qi5Y4WMNq3E

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Gomis'i St. Ettienne zamanlarında tanıdım ve o zamanlar birkaç kere izledim beğenmiştim. Şu anda pek bilmiyorum da.

2013-2014 - - 49 maç - - 22 gol - 4 asist. lyon ligi 5. tamamlamış.
    2012-2013 - - 44 maç - - 20 gol - 8 asist. lyon ligi 3. tamamlamış.
    2011-2012 - - 54 maç - - 25 gol - 3 asist. lyon ligi 4. tamamlamış.

Herif 28 yaşında. 2004ten beri 410 resmi maça çıkmış yani senelik 41 maç ortalama (yazar burada panzer gibi forvetten bahsediyor). Toplam 147 gol 40 asisti var. Bonservissiz.

Bu adama kötü demek veya beğenmemek biraz ayıp kaçmıyor mu? (Not: ben de 30 M euro verilip Dzeko'nun veya 80 m euroya Suarez'in alınmasını tercih ederim)

Bonus:
    http://m.youtube.com/watch?v=Qi5Y4WMNq3E
    Kotu veya iyi diye bir oyuncuya yorum yapmak basli basina sacmalik zaten. Fakat gomis buraktan daha fazlasini katabilir mi bize ? Asil soru bu. Gomis sağında solunda zipkin gibi kanat oyunculariyla oynadigi zaman etkili. Lacazette gibi bastos gibi vs. Fakat burak daha cok geriden dikine pas yapan klas ortasaha oyunculariyla oynadigi zaman daha etkili. Biz hangisine daha yatkiniz onu dusunmek lazım. Eger bir takim burak tarzı bir santrafora aliskinsa gomis zorlanır ya da tam tersi. Ben selcuk burak hamit sneijder 4 lusunun onumuzdeki sezon basarinin anahtari olacagi kanaatindeyim. O yuzden gomis yerine mevlutu tercih ederim zira o da burak tarzi bir santrafor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yabancı bir forvet alacaksak nokta atışı bir transfer olması lazım. O yüzden sistemimize en uygun oyuncuyu almakta fayda var.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kotu veya iyi diye bir oyuncuya yorum yapmak basli basina sacmalik zaten. Fakat gomis buraktan daha fazlasini katabilir mi bize ? Asil soru bu. Gomis sağında solunda zipkin gibi kanat oyunculariyla oynadigi zaman etkili. Lacazette gibi bastos gibi vs. Fakat burak daha cok geriden dikine pas yapan klas ortasaha oyunculariyla oynadigi zaman daha etkili. Biz hangisine daha yatkiniz onu dusunmek lazım. Eger bir takim burak tarzı bir santrafora aliskinsa gomis zorlanır ya da tam tersi. Ben selcuk burak hamit sneijder 4 lusunun onumuzdeki sezon basarinin anahtari olacagi kanaatindeyim. O yuzden gomis yerine mevlutu tercih ederim zira o da burak tarzi bir santrafor.
    O anahtarda hamitin olacağını pek sanmıyorum fakat Olcan'ı alırsak kesinlikle başrollerde olacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yabanci isi zor Galatasarayin. Once gitmesi gereken okadar isim varki.

Onun icin yerlileri once bitirmek lazim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yok mu şöyle aç susuz yardıra yardıra gidecek bir kanat oyuncusu basıp parayı alalım. Keita'dan sonra bulamadık onun gibisini
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Gokhan inler 9m euro cok para....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray Gekas'ı alsa gol kralı olur bence Ama biliyorum tabi herkes karşı çıkacaktır ancak bana göre Gekas İstanbul takımlarında oynayabilecek kapasitede şuan.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    O anahtarda hamitin olacağını pek sanmıyorum fakat Olcan'ı alırsak kesinlikle başrollerde olacaktır
    Hamit bence bu sezon cok etkili olacak bak gorursun unutma bunu

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Hamit bence bu sezon cok etkili olacak bak gorursun unutma bunu
    Atayım mı fava ?

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Atayım mı fava ?
    Haha at tabi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hamit'in çok çalışması lazım hazırlık döneminde. Şimdi aslında bakarsak 1-Muslera 2-Telles 3-Chedjou 4-Melo 5-Sneijder bunlar banko oynayacak adamlar ligde Chedjou'yu kesersen anca öyle yabancı forveti oynatırsın bir çözüm yolu üretmek lazım bu tip konularda. Telles'i de zaman zaman kesebiliriz İshak bu yüzden iyi olabilir. İshak Doğan ve Uğur Demirok transferleri bitirilirse bizim için iyi olabilir.

Mesaj Yetkileri