Sayfa 1126 / 1204 İlkİlk ... 1266261026107611161124112511261127112811361176 ... SonSon
33,751 ile 33,780 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

onceki sayfalarda demistim 5 yillikti diye bugunde resmiyete dokulmus...
    Cok para burak yilmaz icin bence...

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=363064

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maşallah maşallah,Allah bereketini arttırsın.Melo 7-8 milyon istese hakkıdır valla.

O paranın en az 750 bin eurosu yabancı sınırlaması hep.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Burak şuan 28 yaşında. 2018-2019 sezonunda takımda kalması halinde 33-34 yaşlarında olacak ve 3 milyon € garanti para alacak. Menajeri her kimse adama helal olsun demekten başka bir şey diyemem, Burak'ın emeklilik günlerini bile kurtarmış (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Burak ilk senesindeki gibi oynarsa (pozisyon/gol oranı olsun , hava topları olsun) verilen paranın önemi yok umarım bu kontrat iyi bi motivasyon kaynağı olur , iyi bi yaz kampı geçirerek sezona bomba gibi girer

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ben verilen paradan ziyade neden yenilediğimizi anlamıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ben verilen paradan ziyade neden yenilediğimizi anlamıyorum.
    Çok irdelemeye gerek yok Burak abi,yabancı sınırlaması.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çok irdelemeye gerek yok Burak abi,yabancı sınırlaması.
    Mevcut kontratı zaten 2 sene sonra bitiyordu, niye acele ettik ki. Çok talibi var sanki. Aynı şey Selçuk içinde geçerli. Bana mantıksız geliyor bu hamleler.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında bu iki oyuncunun da kontratının uzatılmasını destekliyorum şu süreçte.Burak'ı yabancı sınırlamasından dolayı,Selçuk'u ise her türlü takımda görmek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
    Bu sezon kötüydü performansı üstelik, yani zam hak edecek bir oyun da oynamadı. Mevcut kontratındaki maaşı da süresi de kötü değil. Bir de yaşlandıkça performansı düşecek zaten adamın en büyük olayı savunma arkasına yaptığı patlayıcı koşular, kendine iyi bakmazsa fiziken düşüşe geçtiği an Burak Yılmaz bitecek.

Bunları Selçuk için de düşünüyorum. Onun da kontratı 2016'da bitiyor ve 2 milyon euro alıyor ama uzatılacakmış şimdiden. Ayrıca futbolcu sadece para ile motive olacaksa işimiz var. Sezonun oyuncusu olan Caner Erkin 750 bin dolara oynadı. Fenerbahçe'de vasatın üstüne çıkamayan Hasan Ali Kaldırım 1.1 milyon euro alırken üstelik. Dolar / euro farkına da bakarsak iki katı neredeyse.

Yangından mal kaçırır gibi hareket ediliyor, çok yanlış. Yabancı kuralı ile zaten Türk oyuncalar ederinin 2 katı kazanıyor, bir de üstüne biz pohpoluyoruz. Milliyetçilik damarımız tutuyor. Basın desen her zaman Türk antrenör, Türk futbolcusuna ayrı sempatik bakar. Çünkü onlardan haber almak, bilgi sızdırmak daha kolay. Ya da yancısı olursan ismin çok duyulur, prim yaparsın. Tüküreyim böyle düzene.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Burak şuan 28 yaşında. 2018-2019 sezonunda takımda kalması halinde 33-34 yaşlarında olacak ve 3 milyon € garanti para alacak. Menajeri her kimse adama helal olsun demekten başka bir şey diyemem, Burak'ın emeklilik günlerini bile kurtarmış (:
    Akkili menajer Lokomotif Moskova derken Istanbula goturmustu Buraki

Burak guzel paralar kazanacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Muslera'nın sözleşmesinin uzatılmasını anlarım da, Burak ile Selçuk'un neden sözleşmesi uzatılıyor onu anlamıyorum. Daha sözleşmelerinin bitmesine iki yıl varken çok gereksiz oldu bu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak'la Selçuk yaşadı valla artık istediği kadar yatabilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Niye yüksele yüksele gittiğini anlamadım Burak genç oyuncu değil ki tam tersi olsaymış mantıklı olurmuş.

Bence iyi yapilmis destekliyorum. Simdi nedenini aciklamak isterim de tatmin olmazsiniz sadece dunyadaki örneklerini gormeye calisin derim.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oyuncuların gelecek planları yapmaktan ve kafalarının sürekli karışık olmasından kurtarmak adına atılmış bir adım. ikisi de 2 yıl sonra ben ne olacagım sorusundan kurtulmuş oldular. kontrat uzadı,yerimizi garantiye aldık diye yatacak tipte ahlaksız oyuncular değil burak ve selçuk... rahat olun, seneye ikisi de bu seneden daha iyi olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Selçuk ve Burak bu takımın en kilit isimleriydi. Onlar yok olunca takımda yok oluyordu az kalsın onları eski formuna döndürmek için , motive etmek için zam mantıklı bir hamle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mantıklı güzel bir hamle. gözdağı.

burak ve selçuk gibi türk oyuncular elindeyse pohpohlamak zorundasınız.

ücret konusuna takılmadım değil.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Hamle doğru ücret şişik. Burak'ın ücreti giderek azalması lazımdı ancak yaşlandıkça artırılmış. 30 küsür yaşına gelince 2.9 maaşı garanti. Muhtemelen o yaşta da o parayı yönetim ona vermeyecektir. Ancak hamle doğru olmuş, maddi konularda yönetiminde bir bildiği vardır heralde.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Hamle doğru. Ücret ise eski parasından 600.000 yüksek.

Elimizde zaten Türk oyuncu eksikliği var. Onları da kazanmak gerek değil mi?

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Bu sezon en cok mücadele eden canini disine takan oyunculardan alacagi maasi elestirmek sacma bence özellikle yabanci siniri zamazingosu varken dogru bi hamle. Ayrica adam türk pasaportuna sahip su an dünya üzerindeki en iyi forvetse bu paralari vermek zorundayiz.

sözlüğe yazdığımı kopyalıyorum;

yabancı sınırıyla alakası yoktur.
    zira burak ve selçuk bu takımın temel taşlarıdır sneijder dünya yıldızı olduğu için sneijder haric herkesten daha uzun ve yüksek bedelli kontratı çoktan haketmiştir. en dogrusu yapılmıştır.
    rakamların genel olarak yüksek olması ise türkiye'deki vergi sistemiyle alakalıdır.
    öncelikle bizimkilere bir bakalım;

sneijder 3,200,000eur/yıllık
    hamit geçtiğimiz iki sezon 2,900,000 iken bu sene 2,750,000 olacak.
    burak 2,750,000
    selcuk da muhtemel 2,750,000

şimdi mesela chelsea'yi örnek alalım; (haftalık)
    eden hazard 22 £185,000
    fernando torres 29 £175,000
    john terry 32 £175,000
    frank lampard 35 £125,000

gördüğünüz üzere en çok kazanan 3. ve 4. 32lik terry (defans) ile 35lik lampard (ortasaha)
    http://www.tsmplug.com/...yerss-salaries-2014/

torres çok büyük bedellerle geldi hazard ise genç dünya yıldızı.

şimdi de real madrid'e bakalım; (haftalık)

cristiano ronaldo 28 £288,000
    gareth bale 24 £256,000
    iker casillas 32 £165,000
    xabi alonso 31 £135,000
    sergio ramos 27 £135,000

gördüğünüz gibi iki stardan sonra o takımın gediklileri o takımın ruhu geliyor. yaşları 32 31 ve 27
    di maria'lar benzemalar çok aşağılarda.

bu da mı yetmedi hemen bayern munih'e gidelim; (haftalık)

franck ribéry 30 £165,000
    arjen robben 29 £165,000
    bastian schweinsteiger 29 £135,000
    philipp lahm 29 £120,000

yok yok hala yetmedi bence çünkü kafa basmayacak bu verilere de bir kulp bulacaksınız eminim ama ben yine de devam ediyorum.

juventus; (yıllık)

gianluigi buffon 35 €6.0 m
    carlos tévez 29 €5.5 m
    fernando llorente 28 €3.5 m
    andrea pirlo 34 €3.5m
    arturo vidal 26 €3.5m
    giorgio chiellini 28 €3.0 m
    claudio marchisio 27 €3.0m
    mirko vucinic 29 €3.0 m

barcelona (haftalık)

lionel messi 26 £220,000
    xavi 33 £120,000
    dani alves 30 £120,000
    neymar 21 £120,000
    andrés iniesta 29 £115,000
    gerard piqué 26 £100,000
    victor valdés 31 £100,000

veriler gözümüzün önünde ama herşey bir yana haddim değil belki fakat galatasaray ruhu, hissi bunu gerektirir zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Abi iyi güzel yazmışsın ama ne Burak bir Torres,Tevez veya Ronaldo ne de Selçuk bir Lampard,Alonso,Schweinsteiger veya Xavi.

Aldıkları para beni ilgilendirmez ama bal gibi de yabancı sınırının etkisidir o paralar.

Abi iyi güzel yazmışsın ama ne Burak bir Torres,Tevez veya Ronaldo ne de Selçuk bir Lampard,Alonso,Schweinsteiger veya Xavi.

Aldıkları para beni ilgilendirmez ama bal gibi de yabancı sınırının etkisidir o paralar.
    canım selcuk ve burak bu takımın xavi'si alonso'su ve terry'si.

işte benim anlatmaya çalıştığım konu bu.
    bu takımın içinde düşündüğün zaman o adamların rolünde bu futbolcular.
    çok yanlış düşünüyorsun kalite olarak o adamlarla tabi ki karşılaştırmayacaksın ona bakarsan sneijder de messi değil ronaldo değil hazard değil.
    ama selcuk ve burak bu takımın;
    buffon'u terry'si lampard'ı xavi'si ve xabi alonso'su.

ki lampard ve xavi zaten çoktan yaşları almış gitmiş hala en çok kazananlardan.
    bu takımların parası yok mu david luiz neden terry'den daha fazla alamamış mesela ?

anlamazsınız derken kastettiğim buydu kabul etmek istemiyorsunuz fakat selcuk ve burak bu takımın temel taşları işte. selcuk zaten kaptan.

yani konunun tıkandığı yer burası. selcuk ve burak'ı yabancı sınırı olmasaydı yerlerine dzeko ile bilmemkim gelecekti bunlar o değerde değile getiriyorsunuz.
    ama değil işte yerli lokal oyuncular o takımın ruhunu oluşturur en fazla onlar kazanır dünyanın her yerinde bu böyledir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alakası yok,her oyuncu hak ettiği değeri alır ve Burak'ın hak ettiği para o değil.Ne Burak bu takımın Tevez'i ne de Selçuk -artık- bu takımın Xavi'si.

İkisi de LPG'li futbolcu,kendilerini profesyonel olarak adlandırıyorlar ama yanlarında bir baba figürü olmadan başarılı olamazlar,Mancini gibi futbolcularını yetişkin,profesyonel gören teknik adamlar için çok zordur bu oyuncular.Burak ara sıra gaza gelip 3-5 koşuyor diye adamı göklere çıkarıyorlar,Selçuk ise formundan baya baya düştü hani geçen yıl Sivas'a attığı golü bu yıl Simavspor'a bile atamaz.

Muslera,Sneijder ve Melo olmasa bu takım değil 2. olmak Avrupa biletini bile alamazdı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Sözleşme yenilenmesi ile ilgili bir şey demeyeceğim de 'bu adamlar 2 yıl sonra biz ne olacağız derdine düşmesin' demek bana aşırı saçma geliyor. Futbolcular özellikle büyük takımlarda oynayanlar para içinde yüzüyorlar, futbolcu olmasa birçoğu büyük ihtimal işsiz olacaklar. Senin benim hiçbir zaman kazanamayacağımız parayı kazanıyorlar, bu adamlarda 2 yıl sonra biz ne olacağız diye düşünüyorlarsa biz ölelim o zaman
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Sözleşme yenilenmesi ile ilgili bir şey demeyeceğim de 'bu adamlar 2 yıl sonra biz ne olacağız derdine düşmesin' demek bana aşırı saçma geliyor. Futbolcular özellikle büyük takımlarda oynayanlar para içinde yüzüyorlar, futbolcu olmasa birçoğu büyük ihtimal işsiz olacaklar. Senin benim hiçbir zaman kazanamayacağımız parayı kazanıyorlar, bu adamlarda 2 yıl sonra biz ne olacağız diye düşünüyorlarsa biz ölelim o zaman
    bahsettiğim şey geçim sıkıntısı anlamında değildi. kafa rahatken, yani gelecekte de bu takımda olacagını bilirlerse daha rahat oynarlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

İkisi de LPG'li futbolcu,kendilerini profesyonel olarak adlandırıyorlar ama yanlarında bir baba figürü olmadan başarılı olamazlar.
    attım fava yattım pusuya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    attım fava yattım pusuya
    Yalan mı ?

Şenol Güneş,Fatih Terim gibi hocalar oyuncularına bir teknik direktörden çok baba gibi yaklaşıyorlar,azıcık pohpohluyorlar,hadi aslanım,haydi koçum diye gazlıyorlar,onlarda takımı için değil teknik direktörün gazıyla iş yapmaya başlıyorlar.Sıkıntı sadece bu ikisi de değil.Türk oyuncularının hepsi böyle,özel ilgi görmeyince küsüyorlar.

Yalan mı ?

Şenol Güneş,Fatih Terim gibi hocalar oyuncularına bir teknik direktörden çok baba gibi yaklaşıyorlar,azıcık pohpohluyorlar,hadi aslanım,haydi koçum diye gazlıyorlar,onlarda takımı için değil teknik direktörün gazıyla iş yapmaya başlıyorlar.Sıkıntı sadece bu ikisi de değil.Türk oyuncularının hepsi böyle,özel ilgi görmeyince küsüyorlar.
    Ben diyecegimi dedim bakalım zaman gosterecek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben diyecegimi dedim bakalım zaman gosterecek.
    Yahu isterlerse ikisi toplam 60 gol atsın 60 asist yapsın o paraları hak eden bir top oynamıyorlar,yabancı sınırı olmasa alacakları para en fazla 2 milyon olur.

Mesaj Yetkileri