real 2 kupayida alir
real 2 kupayida alir
Haydaaa naptı Atletico böyle ya. 2'li averajda kim üstün Real mi Atletico mu beyler ?
Screw you guys, I'm goin' home
İkilli averaja bakılıyorsa Atletico üstün.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Genel averaja bakılıyorsa Real avantaj yakaladı. İkili averaja bakılırsa Atletico'nun iki maçı kazanması yetecek. Ama bu isteksizlikle devam ederlerse Real alır şampiyonluğu.
Atletico Madrid ikide iki yapıp şampiyon olacak bence.
ikili averaj gecerli, atletico hala avantajli ama barca maci buyuk bir engel artik. bu maci alsaydi %99 sampiyondu.
Real'in 4 maçı var,4 te 4 yapabilirler mi ? Bence mümkün değil.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yılın başından beri Ancelotti'ye overrated diyordum ancak duble yapma şansı var. Bakalım şaşırtacak mı .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Son hafta Barcelonayı yenmek şart oldu. Bu maçı alsalar haftaya şampiyonluk gelirdi ama büyük ihtimalle şampiyonluğu Real'e kaptıracaklar. Henüz kesinleşmedi ama Liverpool'dan sonra Atletico'ya da yazık oldu. Umarım 2 kupayı birden ezeli rakiplerine kaptırmazlar.
insalalh sampiyon olamaz atletico
https://vine.co/v/M6BY2xUQIEd
Beckham ve Roberto Carlos'lu dönemde Real Madrid'i severdim. Şuan ise Atletico Madrid'i destekliyorum. İnşallah Atletico Madrid şampiyon olurda R. Madrid ve Barcelona hegamonyasına son verirler.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Devre Arası'
RM 0-1 Valencia (Mathieu '44)
Atletico'nun şampiyon olması zor. Real bu saatten sonra asla bırakmaz. Halbuki şu maçta ölümüne oynamaları lazımdı. Maçı izleyenlerde görmüşlerdir, oyuncular neredeyse yürüyorlardı. Bence hakettiler mağlubiyeti.
Valencia 2-1 öne geçti![]()
Atletico, bir daha böyle bir Barcelona ve Real Madrid bulabilir mi bilmiyorum ama bulmuşken ne yapıp ne edip şampiyon olmalı.
2-2 bitti![]()
Ronaldo attı 2-2 bitti. Efsane attı.
Bu durumda Atletico Barca ile berabere kalırsa şampiyon.
Atletico'nun şampiyonluğu hayırlı olsun diyelim şimdiden.![]()
Yalnız ben o yorumu Barcelona deplasmanını göz önüne alarak söyledim. Tabiki Atletico'da ipler ama bana bugün hiç umut vermedi, zaten birde son maç çok kritik. Gerçi Real'de bugün 2 puan bıraktı ama yinede Real'dir buYalnız Atletico bugün kazansaymış harbi şampiyonluk gelirmiş... Yazık oldu.
![]()
Şampiyonluk yakın meşaleyi yakın.![]()
Barcelona'da beraberlik yetecek.Tabi bugünkü gibi saçma bir sekilde mağlup olmazlarsa Malaga'ya.