Sayfa 113 / 220 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
3,361 ile 3,390 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni Kombine Kart Fiyatlarımız şöyledir:

Taksitli Nakit
    VIP Alt C/D 1.575TL 1.496TL
    VIP Alt B/E 1.450TL 1.378TL
    VIP Alt A/F 1.125TL 1.069TL
    Numaralı Orta 1.125TL 1.069TL
    Numaralı Kenar 1.000TL 950TL
    Kapalı Üst 1.000TL 950TL
    Kapalı Alt 900TL 855TL
    Yeni Açık 300TL 285TL
    Eski Açık 250TL 238TL

KART DEĞİŞİMİ İÇİN ÖRNEK;

İade Kart : Yeni Açık (300 TL)
    Yeni Kart : Kapalı Alt (900 TL)

900 TL - 300 TL = 600 TL fark ücreti karşılığında Kapalı Alt tribün kombine kart sahibi olabilirsiniz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

5 dakika sonra tv 8 de maçımız başlıyor. Rakip wolfsburg

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Yedek agırlıklı ilk 11 var sahada batuhan her zamanki gibi varlık gösteremiyor.Erkan kaş çok iyi, sürekli hücum yükümüzü alıyor onun dışında katkı veren görmedim adeta tek başına oynuyor. Veliyi hiç görmedim desem yeridir,Hasan türk ve muhammed demircinin oyuna biraz agırlıgını koyması lazım dicem ki karşı takımda direk ilk 11 oyuncularıyla oynadığı için pek ağırlıklarını koymaları kolay değil.Yedekleri denemek için maç fakat yedeklerimiz için üst düzey bir takımla oynuyoruz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İkinci yeri yedeklerin yerini aslar alınca maça ağırlığımızı koyduk ve maçı tek kaleye çevirdik.Ani gelişen kontra atakta 2. golü yedik batuhan ve escude çıldırtmaya devam ediyor bunların hemen gönderilmesi gerek ben Beşiktaşı izlerken bunları görmek istemiyorum.Yedeklerden bizimde gördüğümüz gibi Samet hocada memnum değildir.Birtek erkan kaş kendini gösteriyor.Umarım onlarda Beşiktaşta oynadıklarının farkındalardır.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Şimdi bu takımda Almeida'nın yedeği Batuhan dimi. Almeida'ya bir şey olsa Batuhan'ı izleyeceğiz. Allah korusun ileride iki saniye top tutamayan forvet mi olurmuş. Ne yaptığını kendide bilmiyor ya. Bu haliyle fazla kalıcı olmaz. Belki tutarsa diye yapılan transferlerin hangisi tuttu ki zaten bu zamana kadar. Bu takıma forvet lazım ama işte durumlar belli. Gökhan transferine forvet bakımından da seviniyorum. Almeida sakatlansa hoca çeker Holosko'yu forvete kanatlara Olcay ve Süzen. Sinan ve Furkan için daha erken ama ilerisi için ikisinden de umutluyum. Gaziantepspor'dan Cenk Tosun tam bizlik adam ama bu şartlarda alınması zor tabi. Mustafa Pektemek sakatlanmasa iyiydi.
    Last edited by Mamadou : 07.Ocak.2013 at 00:30

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maça çok yedek ağırlıklı başladık, birkaç tane as olsa fena olmazdı. Yedekleri görmemiz açısından iyi oldu ama. Batuhan, Escude, Mehmet Akyüz hemen takımdan gönderilmeli.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bugün, yedek kulübesinin yetersiz olduğunun bir kez daha suratımıza çarpıldığını gördüm. Erkan Kaş dışında kalan yedek ve gençlerin hiçbirisi, ne yazık ki takımın ağırlığını kaldırabilecek seviyede değiller. En başta; Escude, Batuhan, Mehmet Akyüz ve Emre Özkan gönderilmesi gerek isimler. Hasan Türk ve Muhammed fizik-kondisyon açısından gelişecebilecekleri takımlara kiralanmalılar bence. Veli de, yedek kulübesinden çıkmasın gerekmedikçe. Furkan Yaman ve Sinan Kurumuş'u bu tarz maçlarda izlemek isterim. Sinan, kadroya da alınmışken daha fazla forma şansı bulabilirdi aslında. Cenk de, hatalı gol yemeye ve güven vermemeye devam ediyor. Emre Metin, daha sağlam durdu sanki kalede. Umarım, Cenk kendisini toparlar artık; yoksa seneye takımda kalabileceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cenk Beşiktaş'tan kurtulursa önü açılır. Erkan Kaş oynadığı bütün maçlarda iyi. Sol bek transferine bile gerek yoktu bence. Biraz daha forma şansı bulması lazım. Veli aynı Veli. Kötü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

batuhan kariyerine yazik ediyor samet hoca yollar.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ferdi başlamış idmanlara, Gökhan da ilk çalışmasına katıldı. Hadi hayırlısı.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Galatasaray'da Hagi, Fenerbahçe'de Alex nasıl bir misyon üstlendiyse Beşiktaş'ta Fernandes öyle olmalı. Yönetim elini çabuk tutmalı. Fernandes'in en kısa sürede sözleşmesi uzatılmalı. Bu adamı satarak mali bakımdan kazanç sağlarsın belki ama kazandıracağı başarılardan olmaya gerek yok. Böyle liderler kolay geçmiyor ele. Sezon başı kimseye ayrılmak istiyorum dememiş. İnşallah daha uzun yıllar oynar.

Fernandes'in Açıklamaları

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İnşallah sözleşmesini uzatırız, uzun yıllar oynamasını istiyorum ben takımda.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Almeida ve Fernandes'in takımda kalmalarını istedim. En az 4-5 sefer bana gelip gitmek istediklerini söylediler.
    Fernandes mi yalan söylüyor Samet Aybaba mı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Futbol Takımımız'ın, Trabzonspor karşısında görev yapacak on bir kişilik kadrosu belirlendi.
    Siyah-beyazlılarımız mücadeleye; McGregor, İbrahim Toraman, Olcay, Ersan, Uğur, Necip, Oğuzhan, Mehmet Akgün, Almeida, Sivok ve Hilbert on biriyle çıkacak.

Emre Metin, Hasan, Escude, Sinan Kurumuş, Gökhan Süzen, Mehmet Akyüz ve Veli Kavlak ise yedek soyunacak.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor: Onur, Zeki, Abdullah, Celustka, Emerson, Sapara, Soner, Alanzinho, Olcan, Volkan, Janko

Buda Trabzonun 11i. Abdullahi hemen ilk 11e almislar.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Trabzonspor: Onur, Zeki, Abdullah, Celustka, Emerson, Sapara, Soner, Alanzinho, Olcan, Volkan, Janko

Buda Trabzonun 11i. Abdullahi hemen ilk 11e almislar.
    Bizim kadrodan daha ofansif, güzel maç olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nene hakkinda yoneticiler birseyler soyledi. Durmadan fiyat yukseltiyormus futbolcu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Almeida sakatlanmış, 3 hafta.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fernandes zormuş GS maçına.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bizdeki şansa tüküreyim. Nasıl dolacak bu adamın boşluğu arkadaş. Fernandes belirsiz bir taraftan o var. Bu sağlık ekibi oldukça işimiz zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Kurtulamadik bu sakatliklardan...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşte şimdi mahvolduk! Hiç beğenmediğim Almeida bile hiç değilse bir umuttu ama şimdi kim oynayacak? Gs maçı için iyice karamsar olmaya başladım. Adam gibi forvet bir tek Mustafa vardı, sakatlandı. Şimdi de Almeida gitti, kim oynayacak? Batuhan mı? Umarım şansımız yaver gider.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Batuhan da hastaymış. Holosko oynar forvette, belalımız zaten. Derbi bu, belli olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fernandes niye yok?İBB maçında niye girdi sonradan oyuna?Bence 11 başlar.

sakary Ali Misafir

Dün Sergen diyordu Beşiktaş bir tane santrafor almalı, Almeida sakatlansa kimse yok diye, şanssızlık olmuş.

Holosko oynar belki santrafor olarak.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

beşiktaş için şampiyonluk yarışının belirleneceği şu 1 ayda bu kadar sakatlık olmadı olası 2 mağlubiyet lige havlu atmak demek

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Fernandes fiziki açıdan hazır olmadığı için. Görev alacaktır ama bu tek devre olur gibi geliyor. 90 dakikayı çıkartacak durumda değildi cidden İBB maçında dökülüyordu. Toraman öne kaydırılır. Olcay sağa, Süzen sola, Holosko'da forvet oynar. Merkezde Necip,Oğuzhan ile başlar diye düşünüyorum. Maça kadar başka sakatlık olmazsa iyidir. Başka takımların sağlık ekibi ölü adamı diriltiyor. Beşiktaş'ta durum farklı işliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neyse ki geçen maç kart sınırında olan Hilbert, Toraman falan kart görmedi. Onlarda olmasa daha kötü olurdu. Neyse hayırlısı diyelim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

SON DAKİKA: Gökhan Süzen ile Fernandes idmanda yumruk yumruğa birbirine girdi..

İbrahim Seten yazdı şimdi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İbrahim Seten yazdıysa çok yakın dost olmuşlardır.Ben pek inanmadım ama olmuşta olabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Mesaj Yetkileri