Bu haberi Turkspor yazdığına göre geçmiş olsun.![]()
Bu haberi Turkspor yazdığına göre geçmiş olsun.![]()
uA'Da Türk bir sag bek ile anlasdıgımız söyleniyor..Bakalım ilerleyen günlerde neler olacak..Starspor'u bekliyorumSon Dakika: Milan Baros Cim Bom'da!
25.08.2008 19:17:00
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Milan Baros ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Galatasaray.org yıldız oyuncunun görsellerini hazırlamaya başladı.
Transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala birçok futbolcuyla görüşen G.Saray'ın Çek yıldız Milan Baros ile her konuda anlaştığı belirtildi.
MiLAN BAROS KiMDiR?
Doğum tarihi: 28 Ekim 1981
Doğum yeri: Çek Cumhuriyeti
Boy: 1.84
Kilo: 78
Mevki: Forvet
Sözleşme bitiş tarihi: 2010
Kariyeri: 222 maç / 58 gol
Milli Takım: 59 maç / 31 gol
(*) Medyaspor özel haberidir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz!![]()
Bu haber de yalan çıkarsa Turkspor'u mahkemeye vereceğim ya. Kirlilik yaratıyorlar resmen.
Medyaspor çok net konuşmuş..Bakalım doğru mu çıkacak.
Açıkcası Baros aradığımız tipte bir isim değil bence.Aynı Ümit Karan tipi bir oyuncu.Sürekli yere atlıyor![]()
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
ya bırakın daha iyi almayılım 2 metre kazık gibi bekleyen forvet..Zaten bizim oyuncular şişi,rmeye meğilli nerde kaldı artık öyle forvet devri?Baros bizde toparlanır ve ortalığı dağıtır.
(inşallah)![]()
Milan Baros Galatasaray'da
Galatasaray, Milan Baros ile 3 yıllık anlaşma sağlamıştır. Transfer hakkındaki tüm detaylar ve imza töreni ile alakalı bilgilendirme en kısa sürede Galatasaray.org'dan yapılacaktır.
Milan Baros çok güzel transfer oldu bizim için hayırlı olsun camiamıza
Hayırlı olsun. Bence iyi transfer...
Last edited by PesimiSTyLa : 26.Ağustos.2008 at 03:23
Güzel bir transfer oldu camiamıza hayırlı olsun.Bakalım neler yapacak takımımızda![]()
Hayırlı olsun mükemmel bir transfer yaptık
Eğer eskiye dönerse çok çok çok iyi olur.
Dönmezse bile yine Kewell Meira gibi bir kalite geldi.TR'nin kalitesi giderek artıyor.
İzlemek için sabırsızlanıyorum.Ama Nonda Ümit'e yazık oldu/olacak
Super oldu ya çok iyi bir transfer açıkçası heyecan yarattı bende!! herşey mükemmel gidiyor tek sorun şu önümüzdeki staue maçını geçmek kaldı inş. geçeriz. Hayırlı OLsun Camiamıza...
---------Nonda------Baros-----------
---------------Lincoln----------------
Kewell------------------------Arda-----
---------------Topal------------------
Şöyle bir hücum hattımız olacak büyük ihtimal.
Adnan BAŞKAN söz vermişdi burdada defalarca söylerdim kendi kulaklarımla duydum söz verdi 3 yıldız alacam dedi ve sözünü tuttu Galatasaray taraftarı artık Başkanının sözüne inanabiliyor bu müthiş özlemini çekdiğimiz bir şey ve Galatasaray kabus dolu 6 seneden sonra son 2 sezondur zayıflayan değil güçlenen bir takım oldu her sene daha çok güçleniyoruz...
bu arada Haldun Üstünele birde sitemim var gecenin bi vakti yat uyu be adam transferle mi uğraşılır...
Teşekkürler BÜYÜK BAŞKAN Adnan Polat
Teşekkürler Haldun "Batman" Üstünel...![]()
Türkiyedeki maclarda derbiler hariç çift forvet oynayabiliriz. Avrupa'da Topal'ın yanına bir adam ve tek forvet olur.
Liverpool'da oynarken çok beyenirdim umarım ordaki katkıyı burdada yapar bencede çok iyi transfer
Gs şu an itibariyle Fenerbahçe'den kadro bakımındna daha alternatifli ve takım olarak daha güçlü olmuştur. Bireysel bazda hala Fener güçlü gibi gözükse bile bu hiç bir işe yaramıyor maalesef.
Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyorum. Mükemmel bir transfer kesinlikle...
Sanırım şu an bunu söylememin hiçbir sakıncası yok ki, Baros'dan evvel gündemde olan Maxi Lopez'den 2 gömlek üstün bir oyuncudur...
Çekleri severim umarım faydalı olur takımımıza
Selman abi benim aklım hala sizin telefon konuşmasında kaldıo arjantinli kimdi söyleyebilirmisin ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Milan Barosun kalitesine diyeceğim bir şey yok. Akşam bende TRT de izledim haberi ama ne yalan söleyeyim. Baros bende kocaman bir soru işareti uzun süredir formsuz. Türkiye-Cek Cumhuriyeti maçında 90 dk kenarda kolleri bekledi.Geçen sene ne yaptı pek bilmiyorum ama İnşallah form tutar ve kulübe faydalı olur
Ligdeki en iyi ilk 11 suan Galatasarayda
Güzel transfer helal olsun başkanaHayırlı olsun Galatasaray camiasına
![]()
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Baros gibi ununu elemiş, düşüşteki bir futbolcu yerine daha mantıklı biri isim olabilirdi, Galatasaray ona değil o Galatasaray'a muhtaç şimdi.
Ayrıca uzun santrafor değil, fiziğini kullanmıyor, pres yapmıyor, defansı yıpratmıyor, kontraatak için işe yarayabilir.
Kesinlikle taktiğin aranılan ismi değil, Nonda yine ilk 11 çıkar.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Daha iyi degil mi? Baros Galatasaray'a muhtacsa, 30 yasina geldiginde ve Galatasaray ile kontrati sona erdiginde son iyi bir kontrat yapmak istiyorsa iyi olmak zorunda.
Cengiz saniyorum Skibbe'nin oynatmak istedigi futbolu pek gozlemleme sansi bulamadin daha. Hava toplarinda etkili olacak forvetten daha cok, arkasindaki 3'lu ile hizli pas trafigine girecek, surekli alan degistirip defansin dengesini bozacak ve arkasindaki ucluye alan yaratacak bir forvet gerekli Galatasaray'a.Ayrıca uzun santrafor değil, fiziğini kullanmıyor, pres yapmıyor, defansı yıpratmıyor, kontraatak için işe yarayabilir.
Kesinlikle taktiğin aranılan ismi değil, Nonda yine ilk 11 çıkar.
Kapanan takimlara karsi zaten geriden duran toplara cikacak fizikli oyuncular mevcut. Esas onemli olan ofansta oynayan 4'lunun pas trafiginin iyi seviyede olmasi, defansin arasina atilacak toplari kontrol edip kaleye yoneltecek oyuncu olmasi kadroda. Bununla beraber, dripling yapabilen bir forvet olmasi da cabasi. Gerektigi zaman kanatlara kayacak, markajdan kurtulacak ve gerektiginde adam eksiltecek bir forvet Baros. En onemlisi bence Galatasaray'in kontra atak oynamasi gereken zamanlarda defansin arkasina atilacak toplara yetisebilecek cabuklukta olmasi.
Daha hizli ve daha akilli oynamasi gereken Galatasaray icin, gecmis performansina bakilarak, cok dogru bir transfer bence. Performansininin nasil olacagini da sadece ve sadece zaman gosterir. Bu tabii her yeni transfer icin gecerli.
Sametcim yorumlarını beğenmediğin kişilerden alıntı yapmak zorunda değilsin.
Ben çocukluğumdan beri Baros'u severim. 18-19 yaşındaki hallerinden beri. Ama asla istediğim düzeye gelemedi. Hareketli ve ayaklarına hakim biri fakat hala iyi bir forvet değil. Gs 'de bol gol atmaktan sa bol asist yapacağını düşünüyorum. İsim olarak çok fazla büyük biri de değil. Ama Maxi Lopez'le kıyaslanınca gerçekten çok iyi bir isim. Milan Baros yapılan transferler arasında türkiye liginde gerçekten çok iyi oldu. Ben sevindim açıkçası böyle isimlerin Türkiyeye gelmesine. Sadece biraz kızgınlık var kendi yönetimime.. Param yok diyen galatasaray böyle transferler yapıyor fener yapamıyor izlenimi var insanlarda.
Aslına bakarsanız Galatasaray maddi açıdan gerçekten iyi durumda şu anda.
Milan Baros galatasaray'a hayırlı olsun. Umarım son 10 senedir beklenen patlamayı burada yapabilir. Asistçi forvetlikten kurtulup golcü olur. Sonrada iyi bir fiyata türkiye liginden gider
Ayrıca formsuz falan değil! İnternet sitelerinin haberlerine, wiki'ye falan ne bakıyorsunuz arkadaşlar?
Son oynadığı 2 maçı izlemediniz mi? Özellikle ingiltere maçını.. Golünüde attı orada. Gayet iyi geliyor. Ama mevcut yetenekleri dahilinde her zaman bu formu yakalayamıyor sorun burda. Devamlı iyi beslenmesi lazım orta sahadan.