karizmam çizilmesin diye gülmemiş gibi hiç Osmanoğlu![]()
karizmam çizilmesin diye gülmemiş gibi hiç Osmanoğlu![]()
o adamin güldügü bi kere bile görülmedi ki.. karakter yapisi öyle heralde..
Joker gibi yapmalıyız suratını, başka türlü gülerken göremeyiz.![]()
@KazmSngcgel: Bize yine yolculuk göründü! Defans a da bir Yildiz geliyor! Salı gunünü bekleyin
Aykut ve Malouda transferinde basrolde olan isim
Kim bu İbo? Eldeki yabancılarıda satabilsek artik sorun olacaklar. Sonucta onlarinda maasi var.
Defanssa, alınabilecek tek bölge sol bek. Barış Yurduseven de açıkladı bugün trtsporda, sol arka bölgeye diye. Trabzon, iyi bir kadro kuruyor bence. İlk hafta çok çetin bir maç olacak.![]()
Bamba
Zokora
Sapara
Janko
Tff'ye gonderilen listede yer almamis.
Giray'inda satilma durumu varmis, Emerson ve Cech halen kadroda.
bence STOPER alacaklar.
Fransaya gidecek deniliyor ama ne kadar dogru bilemem. Orda bize uygun Abdenour var![]()
@sadioftrb: Salumun Kalou Trabzonspor'a sıcak bakıyor...Barrios'un sorunu Dropba'nın sorunuyla aynı..Sözü söz..Bu hafta çözülür..Netleşir.
@sadioftrb: Defans oyuncusu yıldız bir oyuncu..Ülkesini söylersem zaten hemen ortaya çıkar..Trabzonsporlu olan biraz sabredecek...
Bu Cin'de paralar odenemiyor galiba
Sanki o ülkede birtek o topçu var. Ülke verince anlaşılırmış![]()
Facebook' tan aldığım bir duyum, alınacak oyuncu sol bek olacak ve Ashley Cole' un adı ciddi ciddi geçiyormuş.
Bosingwa'mis galiba
Ashley Cole mi?Bosingwa sağ bek değil mi? Trabzon'a sol bek lazım öncelikle.
ashley cole mü ? yıllarca londra da yaşamış bi adamın hatta bi ingiliz in - ki ingiliz futbolcular genelde başka ülkelere transfer olmaz - türkiye'de hatta trabzon'da yaşayacağını sanmıyorum
ve..
Trabzonspor sağ bek sorununu Bosingwa ile çözdü! Eski Chelsea'li Bosingwa için yıllık 2 Milyon Euro ödenecek..
Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Son UEFA Kupası'nda çok sırıtan Zeki'nin yerine hemen önlem geldi!
Serkan Balcı'nın da ayrılmasından sonra sağ bekte sorun yaşayan Trabzonspor, geçen yıl QPR forması giyen Bosingwa ile anlaşma sağladı..
Bosingwa'ya yıllık 2 Milyon Euro verilecek.. QPR küme düştüğü için bonservis bedeli verilmeyecek!
BEYAZ TV
Trabzon bu sene sağlam geliyor.Yerinde transferler,pek masraflı olmayan ve tecrübeli oyuncuları kadrosuna katıyorlar.Avrupa'da iyi işler çıkarır umarım Trabzon.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Eğer doğruysa gerçekten iyi transfer, hayırlı olsun. Chelsea'de Trabzonspor'a çalışmaya başladı diyeceğimde QPR işi bozuyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bosingwa doğruysa bu sezon ligde iddialı bir Trabzonspor izleriz.Celutska'yı ben çok beğeniyorum defansın 3 yerinde de rahatlıkla oynayabilen nadir oyunculardan birisi.Sol bekte oynar o Bosingwa'da sağ bekte stoperde de Giray-Mustafa-Aykut üçlüsü götürür yabancı bi isim daha gelecekmiş kalede zaten Onur var sağlam savunma hattı kurdu diyebiliriz Trabzonspor.Bi de forvet alınırsa rahat ilk 4'e girerler bu sezon.
Ben daha cok stoperden yanaydim ama Bosingwa'da geliyorsa yok diyemeyiz![]()
TS - FB maçları için takviye olmuş bu transfer.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Bugun kap'ta dolu bir gun gecirecegiz![]()
Tolga
Yasin
Garanti gibi
Bakalim digerleri kim olacak
Biyerden hazine falan mi buldu bizim takim? Birkac hafta once kimseye para veremiyordu bu kulup nerden cikti bu maaslar.
Oldu olacak Barrios'u da alalimda taclansin su transfer.forvet lazim bize
Yok duyum bize nasip olmaz
Benimki varsayim, haberleri topladimi oyle sonuc cikardim. Trabzonun aciklamalari yetmezmis gibi simdide Besiktas aciklamalara baslamis. Bi olamadi su transfer
Haci abi herkesin kapisini caliyormus.
Is adamlarindan epey birseyler koparmis
Kalou - Barrios bi tanesi olacak, umarim Barrios olur
Demekki haberleri dogru toplamisim. Tolga sonunda Besiktasta
Yolun acik olsun kaptan
![]()
2.75 az ama Tolga'nin ozel sebepleri yuzunden gitmesi iyi oldu. Anne herseyden once gelir.