Aykuttan sonra Malouda transferide bana göre nokta atışı
Sebahattin Cakiroglu bugun canli yayinda
"Cok unlu bir latin forvet getirecegiz" dedi . Cuma gunu olmadi hafta sonu burda olacak cok buyuk aksillik olmasa dedi.
Barrios disi baska bir isim gecmiyorki Latin diyebilecegimiz
Santa Cruz?![]()
Santa Cruz bu saatten sonra is yapmaz.. Barrios olursa bomba olur.
Santa Cruz her kafa iş yapar burda , geçen sene de gayet iyiydi bence ancak Malaga'yla sözleşme imzalamadı mı kendisi daha yeni ?
Her yerde Barrios yine Arjantinli diye servis edilmiş fakat Arjantin asıllı Paraguaylı kendisi.
Paraguay milli takımında oynuyor
bilginize,
Barrios, Trabzonspor için harika bir transfer olur.
Olcan - Malouda
Barrios
Bu 3'lü ile gol atmadıkları maç olmaz.
Santa Cruz 1 senelik yeni sözleşme imzaladı diye biliyorum.
Isim Barrios
Buyuk olcude bitmis deniliyor
Malouda bizim Kuyt'tan daha kariyerli bir isimdir. Çok da iyi topçudur trabzonsporu tebrik ederim. Taiwo'yu da erken davranıp trabzon alsa cidden gümbür gümbür geliyorlar derdim.
Barrios'un son durumunu bilmiyorum ama Lewandowski bu adamın 2-3 sene önce yedeğiydi. Büyük transfer olur alabilirlerse.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
SPORX.COM @sporx 2 dk
SON DAKİKA! Trabzonspor, Malouda ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi elinde olan oyuncuya yıllık 2.5 milyon avro ödenecek.
Of paraya bak
Trabzon tarihinin en cok para kazanan futbolcusu olacak galiba. Burak son sezon 2,4 almisti primlerle.
Malouda tecrübesiyle çok şey katacaktır Trabzonspor'a Drogba bize ne katıyorsa Malouda'da Trabzon'a onu katacaktır diye düşünüyorum.Barrios'a gelirsek zirvedeyken para için Çin'e gitmiş bir isim sağlam para verirlerse gelir bence.
Çok yanlış bir transfer bence.
Parasi cok ama katkisi iyi olursa fazla gorulmez Malouda icin
Hoca Volkana guvenmiyor kanatta yoksa bu transfere onay vermezdi.
GZ Evergrande News @cantonfcnews
Since russians received warning letter from Evergrande, Barrios now turns to Turks. Trabzonspor said they're close to sign Barrios.
Bu Çin takımı dolandırıcı sanırım. Oraya yüksek paralar ile giden oyuncuların hepsi 1 sezon sonra parasını alamıyor diye takımda ayrılıyor. Drogba, Anelka ve son olarak Barrios.
Ayrıca Trabzon Lucas Barrios u alırsa, kıskançlıktan çatır çatır çatlarım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Drogba hosgeldin etmis bizi Maluya
karizmam çizilmesin diye gülmemiş gibi hiç Osmanoğlu![]()
o adamin güldügü bi kere bile görülmedi ki.. karakter yapisi öyle heralde..
Joker gibi yapmalıyız suratını, başka türlü gülerken göremeyiz.![]()
@KazmSngcgel: Bize yine yolculuk göründü! Defans a da bir Yildiz geliyor! Salı gunünü bekleyin
Aykut ve Malouda transferinde basrolde olan isim
Kim bu İbo? Eldeki yabancılarıda satabilsek artik sorun olacaklar. Sonucta onlarinda maasi var.
Defanssa, alınabilecek tek bölge sol bek. Barış Yurduseven de açıkladı bugün trtsporda, sol arka bölgeye diye. Trabzon, iyi bir kadro kuruyor bence. İlk hafta çok çetin bir maç olacak.![]()
Bamba
Zokora
Sapara
Janko
Tff'ye gonderilen listede yer almamis.
Giray'inda satilma durumu varmis, Emerson ve Cech halen kadroda.
bence STOPER alacaklar.
Fransaya gidecek deniliyor ama ne kadar dogru bilemem. Orda bize uygun Abdenour var![]()
@sadioftrb: Salumun Kalou Trabzonspor'a sıcak bakıyor...Barrios'un sorunu Dropba'nın sorunuyla aynı..Sözü söz..Bu hafta çözülür..Netleşir.
@sadioftrb: Defans oyuncusu yıldız bir oyuncu..Ülkesini söylersem zaten hemen ortaya çıkar..Trabzonsporlu olan biraz sabredecek...
Bu Cin'de paralar odenemiyor galiba
Sanki o ülkede birtek o topçu var. Ülke verince anlaşılırmış![]()
Facebook' tan aldığım bir duyum, alınacak oyuncu sol bek olacak ve Ashley Cole' un adı ciddi ciddi geçiyormuş.