Sayfa 113 / 896 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213613 ... SonSon
3,361 ile 3,390 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

kaleci-stoper-bence sol bek- ön liboro-sol açık ve hatta forvet takımın yarısı muamma.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aurelio'nun yerini dolduracak adam akıllı bir ön libero lazım bize.Daum'un ise bu sene Alex'i ilk 11'de oynatacağından şüpheliyim.Eğer iyi bir ön libero alırsak kadromuz;

----Semih-----Güiza----

-Uğur----Emre----Deivid-
    -X

Carlos--Edu--Bilica--Gökhan

Böyle olacaktır.

X yazdığım ise gelecek iyi bir ön libero olur.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ibob View Post
    Aurelio'nun yerini dolduracak adam akıllı bir ön libero lazım bize.Daum'un ise bu sene Alex'i ilk 11'de oynatacağından şüpheliyim.Eğer iyi bir ön libero alırsak kadromuz;

----Semih-----Güiza----

-Uğur----Emre----Deivid-
    -X

Böyle olacaktır.

X yazdığım ise gelecek iyi bir ön libero olur.
    ----Semih-----Güiza----

-Uğur----Emre----Deivid-
    -------------X----------------

Böyle olacaktı.

Ya allah aşkına şu düzenle butonunu aktif edin.
    Last edited by Bekq : 05.Temmuz.2009 at 00:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

aurelio gitti yerine emre geldi yani aslında takım aksama yada selcuk ısrarını bırakıp denizi oynatmayı deneseler o bölge biraz daha canlanır.Tabi ki takviye sart ama bizim önceligimiz sol kanar bence özer nerede oynayacak bilmiyoruz o en kaliteli transferimiz diye düşünüyorum.Ama sol kanada oyuncu gerekli carlos-vederson-uğur 3 oyuncu var bana bıraksalar 3ünüde göndermek isterim o yüzden sorunlu o taraf
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aksama degil aksamaz olacaktı
    Last edited by sananes : 05.Temmuz.2009 at 01:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geçen sene ki senaryonun tekrarlanmayacağını yönetim Topuz ve Özer transferiyle gösterdi.
    Neden bir panik havası yaratıyosunuz anlamıyorum, geçen seneyi bilen evvelki senelerde gelen adamları da bilir.
    Ben sadece yönetimin Poulsen inadına şaşırıyorum onun dışında gayet başarılılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Hep yönetimin bazı oyunculara verdiği yüksek yıllık maaşlardan kaynaklanıyor. Eğer Deivid-Alex-Carlos gibi koşmayan,mücadele etmeyen adamlara 3-4M Euro verirsen , canını dişine takan Lugano,Aurelio,Tuncay gibi oyuncular da haklı olarak o paraları almak ister.Vermezsen kaçırırsın böyle işte !

Farkında mısınız hep takımın en fazla mücadele eden oyuncusu bedavaya gidiyor senelerdir.

Önce Tuncay
    Sonra Aurelio
    Şimdi de Lugano...
    Bakalım sıradaki kim olacak?

Sheriff Misafir

Panik yok, relax Ama gerçekten gecikiyorlar yine Cengiz..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Panik yok, relax Ama gerçekten gecikiyorlar yine Cengiz..
    Büyük oyuncular öyle ha diye gelmez, gizli gizli görüşme olmadığını kim biliyor.
    Bekleyin, heyecan yapmayın, dolu dolu zaman var, elemelerde de oynayanacak oyuncu var..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Yerli transferler güzel, alabileceğimiz bir yabancı hakkımız var. İyi bir ön libero almamız gerekiyor bu yüzden. Lugano büyük ihtimalle gitti, River Plate'de ciddi bir teklif yapmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu arada Vatan gazetesi Mamadou Diarra ile ilgilendiğimizi yazdı...
    Geç kalındı tabi sezon açıldı yabancı arkadaşlar nerede...Josico nerde gören var mı arkadaşlar

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Geç kalındı tabi sezon açıldı yabancı arkadaşlar nerede...Josico nerde gören var mı arkadaşlar
    Salonda çalışıyormuş. Diarra kesmez bizi, biraz daha oyunu çift yönlü oynayabilecek biri lazım..

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Salonda çalışıyormuş. Diarra kesmez bizi, biraz daha oyunu çift yönlü oynayabilecek biri lazım..
    diarra kesmez mi ?

bu mesajdan sonra sadece merakımdan soruyorum. kimi bekliyorsunuz siz ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Çift yönlü oynayacak Emre var Diarra çok iyi transfer olur...O zaman Josico'yu yolladıktan sonra yabancı transfer açıklanır...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

1 ay var sezon açılmasına.
    Tatilden yeni dönüp antrenmanlara yeni başladılar.

Gereksiz heyecan yaratmayın lütfen.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Sezon açıldı derken antremanlar basladı
    sezon açılmasından kastınız ligin ilk maçı mı???
    1 ay önce gelecek oyuncu takıma,sehire,suya,dusa,çime,iklime adapte olacak...

Bence de güçlü bir ön libero Türkiye'de işimize yarar.Fakat avrupayı düşünüyorsak poulsen,diarra gibi isimler (yani oyunun defansif yönünü çok iyi oynayan ama ofans açısından pek katkısı olmayan)bize yetmez diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Ne alakası var ki Topuz ve Özerin. Geçen sene satsalardı ozamanda alırdı yönetim onları. Şİmdi satış kıvamındalardı satın aldık. Burada Panik havası yaratan yok ki. Eleştiri yapıyoruz. Siz hemen paniğe çekiyorsunuz olayı. Alakanında alakası yok. Acık ve net. Son günde transfer yapılır. Takım toplanmış,antremanlar başlamış. Erdili sen topcuyu 3 hafta falan sonra getir,yok yok transfer donemının son günü getirdi tam olsun. Yeni oyuncular geldi,takımın kaynaşması lazım.

Ayrıca Damun diyorki ilk hedef TÜrkiyede kupa. İşte Aziz Başkan çıkarda 3 yıl arka arkada derse,biz daha avrupada 5-10 sene daha başarı bekleriz. Uyan yönetim TÜrkiyede başarıyı görüyoruz. Biz Avrupa diyoruz,sen gelmişin bize hala türkiye diyorsun...

Daum sadece türkiyede iş yapar. Daha adamın zaragoza önunde oynattıgı futbolu hatırlıyorumda işimiz zor. Tabi takım gidebildiği yere kadar gider ama hedef olarak avrupayı 2.plana iten bir TD ve başkana eleştiri yapmaktan başka bişey gelmiyor içimden..
    Çoşkun, Avrupa Liginde mücadele ediyoruz, zaten orada kupayı kazansan bile alacağın para ortada. Orada çok ciddi bir ekip yok, yani Şampiyonlar Liginde mücadele edecek gibi bir kadro kurmayada gerek yok. Kadronun temel taşlarını atıyorlar. Fenerbahçe transferleri asıl seneye yapacak. Zaten Türkiye'de şampiyon olacak bir kadro, Avrupa Ligide de iyi işler yapar.

Şuan Lugano gitti olarak kabul ediliyor, bir hakkımız var bu nedele o hakkımızı iyi kullanmak istiyorlar. Zatan daha hiçbir Avrupa Kulübü büyük oyuncular transfer etmedi. Lucho Gonzalez, Ramires, Owen, Ronaldo, Kaka ve Keita gibi isimler dışında Avrupa'dad konuşulacak transfer olmadı. Ben şuan rahatım en iyi ön liberoyu alır oynatırız.

Enterokinaz Misafir

Çoşkun, Avrupa Liginde mücadele ediyoruz, zaten orada kupayı kazansan bile alacağın para ortada. Orada çok ciddi bir ekip yok, yani Şampiyonlar Liginde mücadele edecek gibi bir kadro kurmayada gerek yok. Kadronun temel taşlarını atıyorlar. Fenerbahçe transferleri asıl seneye yapacak. Zaten Türkiye'de şampiyon olacak bir kadro, Avrupa Ligide de iyi işler yapar.

kesinlikle katılmıyorum. uefa kupası yeni adıyla avrupa ligi, şampiyonlar ligi kadar olmasa da ciddi bir organizasyon. her yıl güçlü rakipler mutlaka yer alıyor. türkiye ligi'nde şampiyon olan bir kadronun avrupa ligi'nde rahatlıkla iş yapacağını düşünmek çok saçma. henüz organizasyonun içinde bulunmadan, başarı bile elde edemeden, sizin böyle düşünmenizi sağlayan şey nedir acaba, merak ettim ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    diarra kesmez mi ?

bu mesajdan sonra sadece merakımdan soruyorum. kimi bekliyorsunuz siz ?
    diarradan kasıt sadece oyunun tek yönünü oynayabilen oyuncuların tümüdür yoksa diarra kendini ispatlamıs bi oyuncu bunu 10 yasında cocuklarda bilir.ama ne bu dalga geçer gibi mesaj simdi ki genelde sen yapıyosun bunu sürekli fenerbahce baslıklarında

Enterokinaz Misafir

o zaman mesajlarınızı daha açık olarak yazmanız daha iyi olur. forumdayız, bilgi almak istiyoruz.

Nesil
    2006

kesinlikle katılmıyorum. uefa kupası yeni adıyla avrupa ligi, şampiyonlar ligi kadar olmasa da ciddi bir organizasyon. her yıl güçlü rakipler mutlaka yer alıyor. türkiye ligi'nde şampiyon olan bir kadronun avrupa ligi'nde rahatlıkla iş yapacağını düşünmek çok saçma. henüz organizasyonun içinde bulunmadan, başarı bile elde edemeden, sizin böyle düşünmenizi sağlayan şey nedir acaba, merak ettim ?
    Avrupa Ligi eski adı UEFA...

Katılmak için iki tur geçmek gerekiyor. Fenerbahçe'nin Avrupa sıralamasında 40. sıralarda olduğundan dolayı bu iki turda da gelebilecek ekiplerin gücü ortadadır. Fenerbahçe bu takımlara eleneceğini düşünmüyorum. En zorlu ekip geçen yılki Partizan gibi olur. Fenerbahçe güle oynaya geçer.

Grup maçları Şampiyonlar Ligi gibi olacak ilk iki takım çıkacak. Fenerbahçe ya birinci ya da ikinci torba ekibi olacak. Bu nedenle üçüncü ve dördüncü torbadaki takımların gücü ortada, Fenerbahçe rövanşı olan bu sistemden çok rahat bir şekilde grubu geçecektir. Grubu geçtikten sonraki turlarda kuralar herhangibi bir başarıya bakılmadan rastgele çekilecek. Orada da gelebilecek en güçlü takım Shaktar veya Werder Bremen gibi oynayan takımlar olabilir. Fenerbahçe'de bu takımları eleyebilecek bir güçte.

Birde Avrupa Ligi tarzına geçilmesi sadece TV gelirlerini artırmak, insanları daha fazla ekrana bağlamak için yapıldı. Kupayı bütün maçları kazanarak alsan bile, Şampiyonlar Liginde gruplara girdiğin için verilen paradan daha fazlasını alamıyacaksın. Birde Fenerbahçe yıllar önce bu kupada ki haklarını sattığından dolayı bu kupada oynayacağı maçlardan para kazanmıyacak.(Tabii UEFA Kupasını satmışlardı, Avrupa Ligine geçilince ne oldu bilmiyorum.)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ABOOO;

Kim heyecan yapıyor yahu sadece sordum buradaki fenerli arkadaslarımız transfer olmayak galiba dyor sende menajermiş gibi transfer olacak büyük yıldızlar falan filan benim panik havası yaratmaya niyetim yok Fener'in yaptıgı transferler umrumda degil
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

o zaman mesajlarınızı daha açık olarak yazmanız daha iyi olur. forumdayız, bilgi almak istiyoruz.
    Sanane arkadaşım, beni kesmiyor.

Oyunu çift yönlü oynayan oyuncu diyince ne anlıyorsun sen? Aurelio, Appiah, Gerrard, Ballack, Lampard, Xabi Alonso, Fernando Gago, Nuri Şahin, Emre Belözoğlu tarzı oyunculardan bahsediyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    ABOOO;

Kim heyecan yapıyor yahu sadece sordum buradaki fenerli arkadaslarımız transfer olmayak galiba dyor sende menajermiş gibi transfer olacak büyük yıldızlar falan filan benim panik havası yaratmaya niyetim yok Fener'in yaptıgı transferler umrumda degil
    1. transfer olacak.
    2. iyi isimler gelecek, şüphe yok.
    3. onlar yazabilir, siz onlara niye katılıyorsunuz umursamıyorsanız? artniyet ararım tabi o zaman..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sezon açıldı derken antremanlar basladı
    sezon açılmasından kastınız ligin ilk maçı mı???
    1 ay önce gelecek oyuncu takıma,sehire,suya,dusa,çime,iklime adapte olacak...
    hangi takım transfer yaptı da antrenmana çıktı?
    yeterli sorudur sanıyorum..
    Last edited by Cengo : 05.Temmuz.2009 at 04:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Katılmadım herkesi susturur gibi transfer yapılacak rahat oldun diye mesajlar yazarsan bende cevap olarak transfer ile bir bilgin va herhalde diye sorarım sormakta herkesin hakkı
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sheriff Misafir

Henüz neredeyse hiç yabancı transferi yapılmadığına göre nasılsa yapılacak. Önemli olan, gerçekten kaliteli bir ismin alınması.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Yönetimin geçen sene yaptığı yanlışları en sert şekilde eleştirenlerden biriydim ama bu sezon genel taraftar profili olarak haklarını yiyoruz gibi geliyor bana. Bu yönetim bize dünyaca ünlü isimleri getirdi, takıma müthiş katkı yapan isimleri getirdi. Ama geçen sezonun eleştirilerine devam ediyoruz. Bana göre yanlış.

Tuncay kendisini Tuncay yapan kulübün elini kolunu bağlamak için sözleşmeme 5 m € karşılığında serbest kalma maddesi koyarsanız kalırım diyorsa burda yönetimin ne suçu vardır ? Hatta ben başkanı sırf bu olaydan dolayı tebrik ediyorum. Bir futbolcu kim olursa olsun Fenerbahçe başkanının elini kolunu bağlamaya kalkarsa buyur kapı orda denilmelidir. Aurelio'nun da ne şekilde gittiği ortadadır. Lugano'nun da İtalya aşkı varsa menajeri de binbir türlü oyun oynuyorsa burda da yönetimin fazla suçu yoktur diye düşünüyorum. Denilebilir ki madem menajeri düzenbaz bir adam ne diye onunla çalışıyorlar ? Maalesef Figer'in her yerde eli, kolu olduğu için bu adamı da bir kalemde çizemiyorlar. Burda da yönetime hak vermek gerekir. Son olarak Volkan konusu var. Daum imza töreninde bizimle çalışmak isteyen burda kalır diyerek aslında mesajı gereken herkese verdi. Volkan'da bizimle kalmak istemiyorsa buyursun gitsin, yolu açık olsun. Kalırsa da her zamanki gibi Fenerbahçe'nin evladıdır taraftarın başının üstünde yeri vardır.

Bu sezon transfere çok hızlı giriş yaptık. Ligimizde son dönemlerde önemli bir yeri olan Kayserispor'un kaptanı olan Mehmet'i yine aynı şekilde ligimizin renkli takımlarından Gaziantepspor'un kaptanı olan Bekir'i, Sivasspor gibi ligin en az gol yiyen takımının stoperi olan Bilica'yı ve ligde asist krallığını paylaşan, gelecekte önemli bir yıldız olacağı düşünülen Özer'i kadromuza kattık. Hatta Sercan için de girişimler oldu ama Bursaspor satmadı. Bu oyuncular Türkiye içi transfer diye basit transferler gözüyle bakmamak lazım. Yabancı transferi hepimizin bildiği gibi daha zor ve daha detaylı oluyor. Alex'in nasıl ikna olduğunu hemen hemen çoğu kişi biliyodur. Alex'in hamile eşi yöneticilerin puro içtikleri görüşme salonuna geldiğinde yöneticilerimiz purolarını söndürüyor ve bundan etkilenen Alex ve eşi Türkiye'ye gelmeye ikna oluyor. Geçen sezon yönetim eğer Xabi Alonso gibi bir ismi bu ülkeye getirebilseydi bu transfer mübalağa ile dünyada televizyonun olmadığı ülkede bile duyulurdu. Büyük düşündüler, büyük oynadılar, olmadı ama hataları alternatifler üzerindeydi. Geçen seneden ders aldıklarını düşünüyorum ve açıkçası bu olumsuz havayı pek anlayamıyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Konuyu uzatmayalım arkadaşlar. Uzatılmaya değecek birşey değil..

Nesil
    2006

Kaptan, Figer zaten Maldonado'yu bize getirirken Maldonado B Takımda antremana çıkıyormuş, bize en büyük kazığı oldu. Şimdi Lugano'yu götürüyor. Götürse götürsün, dünyada futbolcudan bol ne var.

Volkan'ın artık gitmesinden yanayım. Adam uyanık sözleşmeyi imzalayacak ama; bir kaç hafta sonra böylece daha fazla tatil yapacak. Bizim böyle isimlere ihtiyacımız yok.

Türk Stoperlere şans vermeliyiz. Bekir bana göre iyi bir stoper olmasaydı Fenerbahçe almazdı. TSL'yi ve Avrupa'da da bazı maçlardan başarılı ile ayrılacaktır.

Kadromuz şuan güzel, bi ön libero ilede herşey tamam olur. Zaten Selçuk'da yedek olarak kaliteli bir ön libero ki Daum Deniz Barış'ı ön libero olarak keşfeden ve onu o mevkide oynatan isimdir.

Diarra haberi zaten yalandır gelmesi zor Türkiye'ye..Ama gelmesini çok isterim mükemmel transfer olur bizim için..Transfer konusunda ise evet biraz umutsuzluğa kapılmaya başlamış olabiliriz ama Başkanımızın verdiği 3 sene üst üste şampiyonluk sözünü unutmamak gerekir..Onun için ben iyi transferler yapılacağını düşünüyorum.Yönetimin geçen seneden ciddi şekilde ders aldığını düşünüyorum..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kaptan, Figer zaten Maldonado'yu bize getirirken Maldonado B Takımda antremana çıkıyormuş, bize en büyük kazığı oldu. Şimdi Lugano'yu götürüyor. Götürse götürsün, dünyada futbolcudan bol ne var.

Volkan'ın artık gitmesinden yanayım. Adam uyanık sözleşmeyi imzalayacak ama; bir kaç hafta sonra böylece daha fazla tatil yapacak. Bizim böyle isimlere ihtiyacımız yok.

Türk Stoperlere şans vermeliyiz. Bekir bana göre iyi bir stoper olmasaydı Fenerbahçe almazdı. TSL'yi ve Avrupa'da da bazı maçlardan başarılı ile ayrılacaktır.

Kadromuz şuan güzel, bi ön libero ilede herşey tamam olur. Zaten Selçuk'da yedek olarak kaliteli bir ön libero ki Daum Deniz Barış'ı ön libero olarak keşfeden ve onu o mevkide oynatan isimdir.
    Volkan Mykonos adasına tatile çıkmıştı zaten.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri