Allahım yüce Allahım nolur Balotelli transferi gerçekleşsin.
O kadar çok istiyorum ki bu transferi, benim açımdan bir taşla 2 kuş olacak. Caner konusu ise hiç inandırıcı değil, her açıklaması ile Aziz Yıldırıma taptığını belli eden adam kesinlikle gidip Galatasaray'a imza atmaz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mitiroglu haberleri var Ingiliz basininda
Caner'in gelmesini şahsen ben istemiyorum nedeni ise çok basit bu adam tamam bu sene harika bir performans sergiledi de bu sezon ne olacak orası meçhul? İstediği paralarda çok ciddi rakamlar.. Tff sağolsun şu saçmasapan sınırlama yüzünden yerlilerin fiyatı kaç kat arttı. Sonra Avrupa'da nasıl başarı gelsin??
Duyumların sebebi Twitter'daki bir grup troll. Sonrasında eğlendiler. Eurosport ve Lig TV'ye de yedirmişler. Eurosport da her şeye atlıyor zaten araştırmadan. Fenerbahçe yönetimi ile Caner'in 2.250M€'ya anlaşıldığı konuşuluyordu benim duyduğum. Milli Takım kampı sonrası imzalayabileceğini düşünüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Caner'in yeteneğini bilmem ama futbolcu karakteri avrupada oynamaya yetmez. Aşırı duygusal ve ani tepkileri olan bir oyuncu. En iyisi dokusunun uyuştuğu takım olan Fenerbahçe'de kalması...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hayırlı olsun, Muslera gibi bir kaleci kesinlikle hakediyor o parayı. Galatasaray elindeki yıldızlarını baya bir tatmin etti maaş bazında bence. Ancak oyuncularda bu paraların karşılığını her sezon vermeleri lazım.
Ünal Aysal Olcan,Mevlüt ve Gökhan için girişimleri olduğunu doğruladı. Mancini , Rhodolfo'yu çok istiyormuş öncelik oymuş stoper için. Alternatifi ise Astori'ymiş. Mevlüt için prensipte anlaşmışız Dany + 2 Milyon önermişiz Etienne'de istiyormuş Dany'i.Gökhan Töre için bonservisi çok bulmuş Aysal. Olcan için de para + oyuncu teklifi vermişiz. NtvSpor'un yalancısıyım bakalım.
1 yil daha oynar satilir zaten o parayida vermeyiz. "bence"![]()
Drogba'nın maaşı Burak, Selçuk ve Muslera'ya dağıtılmış durumda. Umarım biraz da Semih'e artış yapılır. Her maç banko oynuyor ama bir sürü işe yaramazdan çok daha az maaş alıyor. Bir denge sağlanacaksa ilk Semih'ten başlanılması lazımdı.
Ayrıca Sneijder için 20 Milyon verirlerse gözüm kapalı satarım demiş Aysal.
Bir ara bir kuraldan bahsediliyordu, belirli bir yaştan sonra sözleşmesinin son senesi veya son iki senesi kalan futbolcu, sözleşmesindeki toplam alacağı bedel karşılığında gidebiliyor gibi bir şeydi. Emin değilim ama buna benzer bir şey duyan / bilen var mıdır?
aysal baskan hazine buldu bence![]()
Muslera iyi oldu seneye satılır diye düşünüyorum
Gökhan törenin tweetleri gördünüz mu?
Elemanin teki demiş ki acilen Galatasaray a gelmelisin.
Gökhan: haha neden hayrola?
X: sen gelsen super olur
Gökhan: hayirlisi kardeşim sizin kanatlar pert. Sneijder iyi ama kanat yok
X: o zaman gel gsye vs vs
Gökhan: hayirlisi kardeşim...
Muslera ile sözleşme yenilenme haberi aldığım en güzel haber..
https://twitter.com/GokhanTore1
Bu değil mi resmi twitter hesabı?
Muslera'ya verilen her kuruş helal. 1. sınıf bir kaleciden bahsediyoruz sonuçta.
Screw you guys, I'm goin' home
Kendi soruma kendim cevap vereyim, sizden hayır yok.
Galatasaray, Uruguaylı kaleciyle yeni sözleşmeyi 28. yaşgününden 2 hafta önce yaparak kendini iyice sağlama aldı.
Galatasaray, kadrosundaki futbolcuların sözleşmelerini birer birer uzatıyor. Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’dan sonra Fernando Muslera’nın da sözleşmesi uzatıldı.
2011’de transfer edilirken 5 yıllık imza atan Uruguaylı kalecinin sözleşmesinde iki yılı kalmıştı. Buna iki yıl daha eklenirken 2 milyon Euro olan sabit transfer ücreti ise 2014-15 sezonu için 2 milyon 750 bin Euro’ya, 2015-16 için 3 milyon 300 bin Euro’ya yükseltildi; 2016-17 ve 2017-18 sezonları için de 3 milyon 575’er bin Euro olarak belirlendi.
16 Haziran 1986 doğumlu olan Muslera’nın yeni sözleşmesi 28. yaşgününden önce hayata geçirildi. Böylece FIFA talimatlarındaki koruma dönemi (protected period) iki değil, üç sezon olarak belirlendi. Muslera’nın yeni sözleşmesi 16 Haziran’dan sonraya kalsaydı koruma dönemi iki yıl olacaktı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
https://twitter.com/jbavaofficial/st...79513906974720
Bu nedir la ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp