Nuri için Dortmund'u yoklamak lazım. Hazır Türkiye'den teklif gelirse gidebilirim demişken teklif götürsek iyi olur.
Nuri için Dortmund'u yoklamak lazım. Hazır Türkiye'den teklif gelirse gidebilirim demişken teklif götürsek iyi olur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bonservisini daha yeni aldılar![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kloop reis bırakmaz Nuri'yi.Onu bunu bırakın da Trabzon kanatlarla işini bitirdi Olcan'ı hala niye açıklamıyoruz.
![]()
nuri bence de dortmundda emekli olur ve turkiyeye gelmez. zaten oynadigi bolge itibariyle yas durumu cok sikinti yaratmaz, 30lu yaslarda bile olsa dortmund formasiyla siritmaz. klopp ayrilirsa belki, ama onu da yaninda goturme ihtimali yuksek oyle bir durumda. bu sebeple nuri icin klopp ile anlasmaniz lazim![]()
Galatasaray'da şimdiki hedef Semih Kaya'nın sözleşmesini yenilemek.
http://www.transfermarkt.com.tr/gala...ew/news/161727
Uzatabiliyorsak Sneijder'ın da sözleşmesini uzatmalıyız,tabi mümkünse aynı paraya.
Olcan - Gökhan Töre - Mevlut birlikte aciklanip imza show yapilsin![]()
Mevlüt gelmez inşallah.... Oyun zekası neredeyse sıfır![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Mevlüt hiç iyi bir oyuncu değil bana göre. Galatasaray'a da yakışmaz şahsen.
Son olarak türk pasaportu olmasa yüzüne bakmazlar , Umut,Burak varken sallayın Mevlüt'ü .
Bence Mevlüt gerekli bir isim,bilmiyorum Umut Bulut'u ne zaman seyrettiniz ? Bu adamın oyun zekası neredeyse sıfır ise Umut'un oyun zekası -50 falandır.
Bence bu adamlara para vermek yerine sivasa mivasa para verelim cuzi kapatiriz ligi takariz 4.yildizi.
West Ham United, Eboue için Galatasaray'a 1.2 Milyon € resmi teklif yaptı. 600 Bin € peşin kalanı 3 eşit taksit.
https://twitter.com/WestHam_Central/...08683946438657
1.2m euroyuda tek seferde oduyemiyorlar arkadas...
iyi bir pazarlık yapmışlar sanki 1.2 değilde 12 veriyorlar onuda taksitlendiriyorlar ben olsam kabul etmem![]()
Ben olsam ustune para veririm
Bence daha iyi teklif veren bir kulüp bulabiliriz.
Melonun korumasiymis , soldaki.![]()
![]()
Onu mu transfer ediyormuşuz abi ?![]()
Off Emre, Volkan falan uzak dursunlar bence Melo'dan.![]()
Yok be koruması değil o adamı tanıyorum ben arkadaşı falan sanırım daha önce de görmüştüm akrabası da olabilir.![]()
kardeşi diye biliyorum ben o adamı![]()
Olcan'ı vermiyorlar,Gökhan konusunda bir girişim yok,Mevlüt'te ise müspet bir ilerleme var.Stoper de aranıyor.
Mevlüt büyük ihtimalle gelecek, Olcan/Gökhan Töre ikilisinden biri olabilir, stoper dedi burada isim vermedi. Basına göre Astori, Balanta ve Rhodolfo var listede. Yabancı forvet için önce eldeki yabancılardan kurtulmak gerekecek dedi.
Yani çok transfer yok, kiralık ve bonservisi ile gidenler çok daha fazla olacak. Ayrıca vaktimiz var dedi, acele etmeyeceğiz diye de ekledi Ünal Aysal.
Semih'in de hakkı verilecekmiş, güzel hareket.
İç transferi yavaş yavaş tamamlıyoruz Sabri'nin de sözleşmesini hallederler umarım bu sezon gayet iyiydi kötü olsaydı bile reislik kontejanından hallolurdu o iş.Olcan olacak bence Beşiktaş'ta aradan çekildi gibi bize gelmezse yurt dışından teklif var demektir.
Mancini'nin 15 haziran tarihine kadar vakti varmış, tatil sonrası kararını verecekmiş.
Mancini gidebilir dedi baskan demedide oraya getirdi lafi
Mancini değil,gitmek isteyen herkes gider Galatasaray'da.