Bizim öyle bir hocamız maalesef yok..Fen Lisesi 2. sınıfta sadece Tarih kalıyor.
Bizim öyle bir hocamız maalesef yok..Fen Lisesi 2. sınıfta sadece Tarih kalıyor.
Bende anlamadım 4 sene oldu die liseler biz fizik,bio,kimya,geo bunları sadece 2 saat görüyoz sözel derslerde var geçen seneki gibi
valla yaa geçen sene bu dönemde kar topu oynardık![]()
tunaydın arkadaşlar nassınızz
kar topu mevsimi gelmedi daha. haziranda yağar böyle giderse kar![]()
"tunaydın arkadaşlar nassınızz"
Abi bi günde Türkçeyi güzel kullansan ne olur?
kusura bakmayın arkadaşlar sizi bir kere daha fm için rahatsız edecem ama fm bölümüne kimse yazmıo ki tanıdıklardan güvenebileceklerimden neyse soruma geçiyorum GS ile yeni oyuna başladım mondragonu yolladım ve yabancı kontenjanını da doldurdum şimdi bir türk kaleci almam gerekecek sizce kimi almalıyım yeniden özür dilerim
düzgün yazmamışmıyım
Yok Taşkın Abi senin için değil ben Mer Can için söyledim.![]()
Gelin Erzuruma'da görün.![]()
ha bende dedim herhalde türkçeyi katlettim![]()
Mutlaka öyle Mert ancak burada hayatta tişörtle dolaşamzsın..![]()
arkadaş lar diğerleri anca bizim bu huzur ortamımızı bozmak içn bile yarışoyolar!
Fevzi Tuncay'ı alAdamın özellikleri çok iyi
Ya da Volkan Demirel olabilir.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Evet gerçekten çok yağdı ama geç oldu.Özlemiştim karı.![]()
diğerleri derkemayınn bizim aile ortamımızı kast etmiyorum yanlış anlamyın
gökhan tokgöz ve serkan kırıntılı ile ilgileniyordum polat kesere de bir bakayım fevzi ye ve volkana sızak bakmıyorum emin değilim iyilermi
ve mesaj sayım benim için yeri ayrı olan beşiktaşımızın kuruluş yılı
So what?
Saike
arkadaşlar bana suje ile objenın tanımını yapacak insan var mıı ( arama motoru kullanmadan)
ben de ığdır dan arkadaşlar bizim buraya da dün bi kar yağdı mükemmel di valla tam 3-4 saat oynadık kar topu!
bi dk. bizim bilgi kuramı defterinde vardı
EDİT: yaaa o sayfa yırtılmışkusura bakma bursa-mc
diğer sitelerden bizim sitenin aile ortamını kardeşliğimizi bozmak itin yeni yeni portallar açıyorlar az önce bana üylelik için mesaj geldi size de gelirse sakın kanıpta kabul etmeyin
aile ortamımızı sakın bozmayalım çağrısın dayım benim çağrıma siz de katılıyor musunuz?
pardon sizde çağrıma katılıyormusunuz diecektim dayım olmuş tekrar özür diliyorum