Balotelli'yi istememiş Mancini
Balotelli'yi istememiş Mancini
Sabri belli bir maça kadar(30 maç) çıktığı için sözleşmesi otomatik olarak1 yıl uzadı diye biliyorum ben ama yanlışım varsa düzeltin.
Balotelli'yi hangi parayla alacaktık merak ediyorum?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ünal Aysal:"Rodolfho ve Astori dışında 2 isim daha var"
http://www.transfermarkt.com.tr/unal...ew/news/161932
Doumbia haberleri cikmis , eger kronik sakatligi yoksa alinmali bence bu ligi sallar.
Paramız yetmez Doumbia'ya.
baskanimizda para çok orasini merak etmeki fiyatida 10-15m euro civaridir bence
Ne 10-15'i abiBruma ile beraber son 109 yılda sadece Jardel'e 10 milyon üzeri verdik
![]()
Balo'yu istemeyen hoca , Sneijder'i istemeyen hoca Allah daha bize kimleri gösterecek kim bilir ... Bu forvet hattına Balo kral olurdu be.
Ayrıca Balotelli'nin gelmeyeceğini düşündüğü için zaman harcanmaması için istememiş olabilir -ki verdiği röportajda da söyledi,bu yaşta gelmez Türkiye'ye diye-
Kimleri alacağız bilmiyorum ancak stoper,kanat ve forvet kesin alınır.Gidenlere göre sağ bek de alınabilir.Ek olarak genç bir orta saha alınır diye düşünüyorum.Bana göre sol bekte alınmalı,Hakan Balta stoper oldu artıkEn erken transferde 15 Haziran'dan sonra açıklanır kesin.
Şu Mancini'nin durumu açıklanana kadar transfer açıklanmaz gibi geliyor. Luce gelirse belki başka oyuncular ister.
Rize'den Furkan Kopuz diye 96 doğumlu bir oyuncu almışız.Mevkisi stopermiş.
hatem ben arfa bitmis
Zidane diyollağ..
Arif bırak şu tribündergileri falan ya 100 tane oyuncu saydın 1 tanesi gelmedi hala.![]()
Harbi mi ya? Hajrovic'in yerine muhteşem olur bence.Sağda Ben Arfa, solda Bruma, doğru bir taktikle öldürücü kanatlara sahip oluruz ama yeniden kanatlı sisteme dönmemiz lazım.Ayrıca daha elimizdeki yabancılarla yolları ayırmadan biraz zor gibi.
Zidane iş yapar Zidane.
Ben Arfa çok iyi olur yaa
Size bir şey diyeyim mi,Ben Arfa Arif abinin uydurması![]()
yok len cikar ilerliyen gunlerde bak gor
Abi kaynaksız,desteksiz sallıyorsun
Kaynağını söyle ki inanalım 34cimbom34 gibi bekleyin görün falan pek inandırıcı olmuyor![]()
Kaynakları tribündergi,twitter'dan ftw 1-2 kişi daha vardır bilemiyorum.Kendisi söylüyormuş gibi yapıyor da kimse yemiyor.
![]()
Ftw isim falan söylemiyor,o da çok bozdu anca 3puan'ı rt'leyip duruyor.3puan'da anca Olcan'dan bahsediyor![]()
kaan sorunlumusun olm senben hic bir zaman kendim soluyorum demedim her zaman demisimdir twitterden diye kaynaklarim ftwydi cimbom34"du vs onlarinki degil ben direk kaynagina gidiyorum galatasaray uyelerini takip edin.
![]()
Şu Nani bitti diyen Galatasaray üyesi Mehmet Aslan gibilerini mi takip ediyorsun abi ?![]()