Arif'in söylentileri genelde doğru çıkıyor yalnız.O yüzden ilk transfer haberlerine başka siteden değil buradan bakarım ben genelde.
Arif'in söylentileri genelde doğru çıkıyor yalnız.O yüzden ilk transfer haberlerine başka siteden değil buradan bakarım ben genelde.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Roberto Mancini'nin Ünal Aysal'dan istediği ilk isim: Lavezzi. Oyuncuyu PSG satmıyor.
Tribün Dergi/Twitter
hahaha hacklediler herhalde![]()
Ahahhaha![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
İyi makara yapmışlar![]()
O değilde seneye Hamit'in ''sağlam'' bir şekilde olacak olması bizi rahatlatacaktır.Geldiği ilk sezon iğnelerle oynadı,geçen sene ise fıtık ameliyatını olup bu Şubat-Mart gibi geri döndü.Mancini ondan en iyi şekilde faydalanacaktır bence.Tamam fiziksel olarak pek bir zayıf ancak ben seneye sağlam bir Hamit göreceğimizi düşünüyorum.
Arif başgan Arfa dedi haberler Arfa dolu bu adam da bişi var![]()
AMK'de çalışıyormuş Arif İspanya editörüymüş.
Gökhan İnler diyollağ...
Hajrovic Bremen'e kiralanmış diyollağ..
Çok güzel,mantıklı hamle oluğ...
Brumayi antepe tekrar kiralayacakmisiz sanirim. Hajroyu da werdere. Anlamiyorum ben bunları ya. Herhalde mevlut + olcan + gökhan töre + sefa yilmaz + onur ayik + emrah bassan transferleri yapacagiz.
Bruma'yı Antep'e tekrar kiralamak aptallıktır,enayiliktir,saflıktır.
Hajro'yu Werder'e kiralıyorsan Bruma'yı da Wolfsburg'a falan kirala arkadaş.
Mancini reis sessizliğini bozmuş kalıyomuş. Dediklerine göre Balotelli hakkında hiç bir söylemi olmamış. Stoper Alex'i istemişiz Milan'a giden. Seydou Keita'yı istemişiz onu da Roma kapmış.
SICAK GELİŞME: Ünal Aysal ile İbrahim Hacıosmanoğlu, Olcay transferi için gizlice bir araya geldi. Büyük ölçüde anlaşma sağlandı!
Olcay?![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hahaha bende onu yazacaktım.![]()
Olcan bitmis parada anlasilmis ama hangi oyuncu konusunda anlasamamislar
El Arif'ten sıcak sıcak gelişmeler.![]()
Mancini gorusmesi sonrasi birseylerin hizlica olacagi belliydi, de Unal Aysal bekledigimizden hizli cikti.
Ben Galatasaraya satilmasindan yanayim, Besiktas ile pazarlik olum gibi geliyor![]()
15 Haziran diyorduk ama 10 Haziran'da halletti işi başkan. Mancini'de kalacağına göre artık transfer çalışmaları iyice hızlanır Mevlüt'te açıklanırsa şaşırmam.
Sağ bek: Hamit, Veysel, Salih
Stoper: Semih, Chedjou, Hakan, Koray
Sol bek: Telles, Veysel
Orta Saha: Selçuk, Melo, Ceyhun, Yekta, Emre Çolak, Sneijder, Umut G.
Kanatlar: Hajrovic, Bruma, Sabri
Forvet: Burak, Umut, Berk
Ben stoperde Koray Günter'in daha fazla şans bulması taraftarıyım. Kumaşı çok kaliteli bence. Yabancı stoper Chedjou iyileşmiş ve form tutmaya başlamışken lüks kaçar gibime geliyor. Hamit'in dönüşü önemli. Sağ bekte etkili olacağını düşünüyorum.
Orta sahada da Emre Çolak biraz daha fazla forma şansı bulmalı diye düşünüyorum.
Kanatlar'a yerli transferi şart gibi duruyor. Olcan transferi bu açıdan önemli olacaktır.
4-2-3-1 mi oynarız 4-3-3 mü bilemiyorum ama Sabri mesela artık sağ önde değerlendirilmeli. Oyunun hücum yönünü savunma yönünden çok daha iyi yapıyor. Sneijder merkezli bir takım olacağız gibi duruyor fakat Melo ve Selçuk'un ilerleyen yaşları bence asıl problem. Veli Kavlak gibi oyunun iki yönünü oynayan ve ciğersiz bir adam olsa çok güzel olurdu..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
melo ve selçuk'un ilerleyen yaşları değil de, kenarda daha kaliteli yedek olması gerekiyor bana göre. melo zaten iki yönlü görevi gayet iyi yerine getiriyor. yedeğe baktığımız zaman yekta ve ceyhun var ikisi de bu özellikte değil.
melo fazla yıpranıyor haliyle.
defans konusuna katılıyorum. astori konuşuluyor fakat semih,koray,salih varken 5+3 de lüks kaçar. üstelik chedjou form yakalamışken. sadece biraz yumuşak.
hajrovic? bruma? tamamen soru işareti. kanatları da eksik galatasaray'ın. tabii sistemi hala bilmiyoruz. 3-5-2? 4-2-3-1? sneijder'in etrafına kurulacaksa takım bu kanatlar çok pasif kalır. takviye oralara da şart. olcan ile olacak işte değil bu ayrıca.
iki sezondur söylediğim tek şey, forvet lazım. bu artık su götürmez bir gerçek.
Uğur Demirok sıradaki transfer,bence.