Sayfa 1136 / 1204 İlkİlk ... 1366361036108611261134113511361137113811461186 ... SonSon
34,051 ile 34,080 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Hadi be Hagi ozledik seni
    gs'nin Hagiye vefa borcu var üçünçü bir şansı hak ediyor.. hadi be karpatların mourinhosu üzme bizi.

Çok kötü oldu Mancini'nin gitmesi söylendiği gibi yerine kim gelirse gelsin bi hareket getirecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sürpriz bir isim yolcuymuş.

Netleşsin yazacağım,bizde Ftw'nin kullarıyız yani,o ne yazarsa bizde bilgilendirmek için buraya yazıyoruz
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aysal baskandan ne aziz yildirim olur nede adnan polat , hic biri aysal kadar vizyon sahibi degildir , terimide yollayisi dogrudur terim para icin klubu satmistir para mevzusunuda geciyorum , tffye ve demirorene giydiren fatih terim nasil olurda o tffin emri altina gecer simdi milli takimi calistirarak?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aysal hakikaten tam Avrupai bir şekilde yönetiyor kulübü. Bu arada küçülmeye gideceğimiz söyleniyor umarım doğru değildir bu. Transfere çok ihtiyacımız var.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    aysal baskandan ne aziz yildirim olur nede adnan polat , hic biri aysal kadar vizyon sahibi degildir , terimide yollayisi dogrudur terim para icin klubu satmistir para mevzusunuda geciyorum , tffye ve demirorene giydiren fatih terim nasil olurda o tffin emri altina gecer simdi milli takimi calistirarak?
    terimin ordaki secimi federasyondan bagimsiz diye dusunuyorum, terim milli duygulari yuksek bir adam. o daveti milli gorev olarak gorup kabul etti. gs ile problemi ego kaynakli. aysal iki basliliga izin vermedi ve yolladi. bence gs camiasi terimi cok kolay harcadi. gondermesi bakimindan demiyorum, tamamen silmeleri yonunden kastettim. yoksa gonderilmesi kismen dogru sayilir bence de.

mancininin kendi istegiyle ayrilmasi cok yerinde oldu bence gs icin. gecen sezon izledigim gs son yillarin en kotu gs si idi. hem de o kadroya ragmen. zaman zaman aldigi olaganustu skorlar tamamen oyuncu kalitesiyle alakaliydi. manciniden kurtulmasi hem taktik yonden hem de mali yonden buyuk yukun ortadan kalkmasi saglanmis oldu. hem de tazminatsiz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Sürpriz bir isim yolcuymuş.

Netleşsin yazacağım,bizde Ftw'nin kullarıyız yani,o ne yazarsa bizde bilgilendirmek için buraya yazıyoruz
    Burak Yılmaz'mış isim ama büyük ihtimal yanlış anonsmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

aysal 90M butcemiz var derken neyi kastediyor bu arada. oyuncularin yillik maaslari + yapilacak transferler mi, yoksa tamami transfere ayrilmis 90M mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    aysal 90M butcemiz var derken neyi kastediyor bu arada. oyuncularin yillik maaslari + yapilacak transferler mi, yoksa tamami transfere ayrilmis 90M mu?
    transfer bütçesi 12m euro + satılacak oyuncuların gelirleri. 90 milyon euro ise futbol takımının toplam harcamaları. (maaş, teknik heyet )

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fatih Terim iyi gitmiyordu. Terim'in kulübe yararı da oldu zararı da. En basitinden yaptığı üç transfer Chedjou 8 milyon Euro, Amrabat 8 milyon Euro, Riera 4 milyon küsür maaş. Bu oyunculardan beklenen verimi alamadık. Ve bu transferlerin gerçekleşmesinde de Fatih Terim'in isteği doğrultusunda oldu. Ekibiyle birlikte transfer vizyonu dar bir hocaydı.

Ben Mancini'nin gelmesine ilk günden beri karşıydım. Manchester City'de de kendisini beğenmiyordum. Lüks kulüplerde çalışmayı seven, pahalı oyuncular transfer eden bir hocaydı kendisi. Bununla birlikte çokta başarılı bulmuyordum kendisini.

Fatih Terim'in ilk geldiği sene mükemmel top oynarak hakkederek şampiyon olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Fakat ikinci yılda gerek şampiyonluk yarışındaki rakiplerin puan kaybetmesi gerekse bizim biraz daha iyi oluşumuz ikinci şampiyonluğu getirdi. Fakat üçüncü sene sezona hiç iyi başlayamadık. Ne şampiyonlar liginde nede ligde. Fatih Terim kalsaydı bence yine Fenerbahçe şampiyon olurdu. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gidememesi lig için avantaj, aynı şekilde yeni bir türk hocanın gelmesi ve bunun ilk senesi olması da avantajdı ve şampiyonluğu aldı.

Bu sezon ise aynı olacağını sanmıyorum. En azından şampiyonluk yarışındaki rakipler bu kadar puan kaybetmeyeceklerdir. En önemlisi de bu zaten.
    Last edited by William Rookwood : 11.Haziran.2014 at 22:49
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

drogba + mancini varken zaten 45M avroydu toplam maas butcesi. 90M olamaz. sanirim yarisi maas butcesi obur yarisi transfer butcesi. eger tamami transferse nasil kuculme olur ki. net olarak bilen var mi butceyi?

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Fatih Terim iyi falan gitmiyordu. Terim'in kulübe yararı da oldu zararı da. En basitinden yaptığı üç transfer Chedjou 8 milyon Euro, Amrabat 8 milyon Euro, Riera 4 milyon küsür maaş. Bu oyunculardan beklenen verimi alamadık. Ve bu transferlerin gerçekleşmesinde de Fatih Terim'in isteği doğrultusunda oldu. Ekibiyle birlikte transfer vizyonu dar bir hocaydı.

Ben Mancini'nin gelmesine ilk günden beri karşıydım. Manchester City'de de kendisini beğenmiyordum. Lüks kulüplerde çalışmayı seven, pahalı oyuncular transfer eden bir hocaydı kendisi. Bununla birlikte çokta başarılı bulmuyordum kendisini.

Fatih Terim'in ilk geldiği sene mükemmel top oynarak hakkederek şampiyon olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Fakat ikinci yılda gerek şampiyonluk yarışındaki rakiplerin puan kaybetmesi gerekse bizim biraz daha iyi oluşumuz ikinci şampiyonluğu getirdi. Fakat üçüncü sene sezona hiç iyi başlayamadık. Ne şampiyonlar liginde nede ligde. Fatih Terim kalsaydı bence yine Fenerbahçe şampiyon olurdu. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gidememesi lig için avantaj, aynı şekilde yeni bir türk hocanın gelmesi ve bunun ilk senesi olması da avantajdı ve şampiyonluğu aldı.

Bu sezon ise aynı olacağını sanmıyorum. En azından şampiyonluk yarışındaki rakipler bu kadar puan kaybetmeyeceklerdir. En önemlisi de bu zaten.
    yanlis anlasilmasin, iyiydi demiyorum. burda da baska yerlerde de surekli kucuk dusurucu sozler sarfediliyor terim hakkinda. yani butun emekleri silindi sanki. milli takim gorevini kabul etmesi de surekli demirorenle bagdastiriliyor. halbuki milli takim gorevi bu, red mi edecek. paraya tamah etti, tukurdugunu yaladi falan agir yani. bu bakimdan harcaniyor dedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

drogba + mancini varken zaten 45M avroydu toplam maas butcesi. 90M olamaz. sanirim yarisi maas butcesi obur yarisi transfer butcesi. eger tamami transferse nasil kuculme olur ki. net olarak bilen var mi butceyi?

yanlis anlasilmasin, iyiydi demiyorum. burda da baska yerlerde de surekli kucuk dusurucu sozler sarfediliyor terim hakkinda. yani butun emekleri silindi sanki. milli takim gorevini kabul etmesi de surekli demirorenle bagdastiriliyor. halbuki milli takim gorevi bu, red mi edecek. paraya tamah etti, tukurdugunu yaladi falan agir yani. bu bakimdan harcaniyor dedim.
    Yok Aytaç abi sana yazmadım bunu. Hatta yorumu yazarken üstteki mesajları da okumadım. Genel olarak düşüncelerimi paylaştım.

Fatih Terim'i severim fakat milli takım teklifini kabul etmesi hataydı. Kibarca teklifi reddetmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Teklifi kabul ettikten sonra Galatasaray'ın formu iyiye gitmiyordu. Bunun yanında Ünal Aysal ile yaşadığı iletişim kopukluğunun da eseri olarak sözleşmesi feshedildi. En azından oturup anlaşıp öyle yollar ayrılmalıydı diye düşünüyorum. Ayıp ettikleri konusuna da katılıyorum.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Senelik bazda bahsedilmiş. Drogba 1 senede 20 milyon euro mu aldı?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@MoisHaLe

drogba 4m, mancini 4,5M aliyordu yillik. KAPa bildirilen rakamlar. butun kadroyu KAPa bakarak hesapladim ordan biliyorum. toplam yillik verilen drogba ve mancini varken 43M avroydu. onlar gidince bu rakam su anda 33,5M avro.

drogbanin imza parasi falan da oldugu icin aslinda yillik 10M ama 4M dedim, kAP ta soylendigi gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

@MoisHaLe

drogba 4m, mancini 4,5M aliyordu yillik. KAPa bildirilen rakamlar. butun kadroyu KAPa bakarak hesapladim ordan biliyorum. toplam yillik verilen drogba ve mancini varken 43M avroydu. onlar gidince bu rakam su anda 33,5M avro.
    tamam tamam ben yanlış anlamışım gelecek ve gidecekleri katarsak toplamda 90 milyon bence yeterli ..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

terimin ordaki secimi federasyondan bagimsiz diye dusunuyorum, terim milli duygulari yuksek bir adam. o daveti milli gorev olarak gorup kabul etti. gs ile problemi ego kaynakli. aysal iki basliliga izin vermedi ve yolladi. bence gs camiasi terimi cok kolay harcadi. gondermesi bakimindan demiyorum, tamamen silmeleri yonunden kastettim. yoksa gonderilmesi kismen dogru sayilir bence de.

mancininin kendi istegiyle ayrilmasi cok yerinde oldu bence gs icin. gecen sezon izledigim gs son yillarin en kotu gs si idi. hem de o kadroya ragmen. zaman zaman aldigi olaganustu skorlar tamamen oyuncu kalitesiyle alakaliydi. manciniden kurtulmasi hem taktik yonden hem de mali yonden buyuk yukun ortadan kalkmasi saglanmis oldu. hem de tazminatsiz.
    abi , Yaklaşık 10 m. euro tazminatın ustunu çizip giden hoca, Aslolan Galatasaray'dır diyip 7 m. Euroya giden hocadan çok daha fazla imparatordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bugün günlerden Galatasaray konularını trolleme günü herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

eminim burda yazan butun fenerliler samimidir. mancini ile gs cok uyumsuz bir ikiliydi. bizi cok uzdu bu ayrilik, kendi adima oyle yani. yerine kim gelirse gelsin daha basarili olur.

bielsa da bi fransiz klubuyle anlasmis, zamaninda onu getirseydiniz cok daha iyi yapardiniz bence.

lucescu da sampiyonluktan sonra terim gelecek diye apar topar yollanmasindan sonra geri gelmeye ne kadar sicak bakar, muamma. belki yarim kalan macerasini bitirmek ister, bilemem.

Galatasaray'da başarılı olduğunu söyleyemem ancak helal olsun, tazminat almadan gitmiş. Geçmiş olsun diyelim.
    Burak

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Bugün günlerden Galatasaray konularını trolleme günü herhalde.
    ne demek istiyorsun anlayamadim. burda trolluk yapan gozukmuyor acikcasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mancini'nin kalması gerekiyordu.Ünal Aysal'ı hep destekliyordum ama bu hareketi açıklamalarıyla çok ters düştü.Yok devamlılık yok kurumsallık filan.Lig biteli kaç gün oldu hocayı yeni yolluyorlar.

Takimim butcesi diyor hakikaten anlamadiniz mi ?
    Takimla ilgili senelik tum giderler icin ayrilan fon maas var bunda malzeme var tum giderler var futbol takimina ayrilqn butce yani cok kolay.

Fenerbahce unal aysal sayesinde degil ulkemizin carpik ve tarafli kurumlari sayesinde sahlanmistir bunu da arada belirteyim.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Fener sahlanmadi ki, her zamanki seviyesinde. Ya sampiyon olur ya ikinci. Bu seneki ekstra fark da tamamen rakiplerinin asiri formsuzluguydu. Sahlanan bi takim varsa o da galatasaraydir. Unal aysalin ekstra maddi destegi ve yonetimsel basarisi sonucunda.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aysalin tek hatasi ali durust ve abdurrahim baskani yolluyarak kendi ayagina síkmisti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lucescu nerede kaldı ya, kaç saat oldu hoca yok artık
    Gel Lucescu artık, çağırmazdık acil olmasa..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bu hesap fakemiş.
    aynen parody account yazıyomuş zaten

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lucescu gelmezzzzzzzz

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Gel be hocam Shakhtar senin neyine gel ŞL'yi alalım geeel. Srna'yı da getir istiyosan hocam tamam deriz.

Mesaj Yetkileri