Sürpriz bir isim yolcuymuş.
Netleşsin yazacağım,bizde Ftw'nin kullarıyız yani,o ne yazarsa bizde bilgilendirmek için buraya yazıyoruz![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
aysal baskandan ne aziz yildirim olur nede adnan polat , hic biri aysal kadar vizyon sahibi degildir , terimide yollayisi dogrudur terim para icin klubu satmistir para mevzusunuda geciyorum , tffye ve demirorene giydiren fatih terim nasil olurda o tffin emri altina gecer simdi milli takimi calistirarak?
Aysal hakikaten tam Avrupai bir şekilde yönetiyor kulübü. Bu arada küçülmeye gideceğimiz söyleniyor umarım doğru değildir bu. Transfere çok ihtiyacımız var.
terimin ordaki secimi federasyondan bagimsiz diye dusunuyorum, terim milli duygulari yuksek bir adam. o daveti milli gorev olarak gorup kabul etti. gs ile problemi ego kaynakli. aysal iki basliliga izin vermedi ve yolladi. bence gs camiasi terimi cok kolay harcadi. gondermesi bakimindan demiyorum, tamamen silmeleri yonunden kastettim. yoksa gonderilmesi kismen dogru sayilir bence de.
mancininin kendi istegiyle ayrilmasi cok yerinde oldu bence gs icin. gecen sezon izledigim gs son yillarin en kotu gs si idi. hem de o kadroya ragmen. zaman zaman aldigi olaganustu skorlar tamamen oyuncu kalitesiyle alakaliydi. manciniden kurtulmasi hem taktik yonden hem de mali yonden buyuk yukun ortadan kalkmasi saglanmis oldu. hem de tazminatsiz.
aysal 90M butcemiz var derken neyi kastediyor bu arada. oyuncularin yillik maaslari + yapilacak transferler mi, yoksa tamami transfere ayrilmis 90M mu?
Fatih Terim iyi gitmiyordu. Terim'in kulübe yararı da oldu zararı da. En basitinden yaptığı üç transfer Chedjou 8 milyon Euro, Amrabat 8 milyon Euro, Riera 4 milyon küsür maaş. Bu oyunculardan beklenen verimi alamadık. Ve bu transferlerin gerçekleşmesinde de Fatih Terim'in isteği doğrultusunda oldu. Ekibiyle birlikte transfer vizyonu dar bir hocaydı.
Ben Mancini'nin gelmesine ilk günden beri karşıydım. Manchester City'de de kendisini beğenmiyordum. Lüks kulüplerde çalışmayı seven, pahalı oyuncular transfer eden bir hocaydı kendisi. Bununla birlikte çokta başarılı bulmuyordum kendisini.
Fatih Terim'in ilk geldiği sene mükemmel top oynarak hakkederek şampiyon olduğumuzu rahatlıkla söyleyebilirim. Fakat ikinci yılda gerek şampiyonluk yarışındaki rakiplerin puan kaybetmesi gerekse bizim biraz daha iyi oluşumuz ikinci şampiyonluğu getirdi. Fakat üçüncü sene sezona hiç iyi başlayamadık. Ne şampiyonlar liginde nede ligde. Fatih Terim kalsaydı bence yine Fenerbahçe şampiyon olurdu. Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gidememesi lig için avantaj, aynı şekilde yeni bir türk hocanın gelmesi ve bunun ilk senesi olması da avantajdı ve şampiyonluğu aldı.
Bu sezon ise aynı olacağını sanmıyorum. En azından şampiyonluk yarışındaki rakipler bu kadar puan kaybetmeyeceklerdir. En önemlisi de bu zaten.
Last edited by William Rookwood : 11.Haziran.2014 at 22:49
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
drogba + mancini varken zaten 45M avroydu toplam maas butcesi. 90M olamaz. sanirim yarisi maas butcesi obur yarisi transfer butcesi. eger tamami transferse nasil kuculme olur ki. net olarak bilen var mi butceyi?
yanlis anlasilmasin, iyiydi demiyorum. burda da baska yerlerde de surekli kucuk dusurucu sozler sarfediliyor terim hakkinda. yani butun emekleri silindi sanki. milli takim gorevini kabul etmesi de surekli demirorenle bagdastiriliyor. halbuki milli takim gorevi bu, red mi edecek. paraya tamah etti, tukurdugunu yaladi falan agir yani. bu bakimdan harcaniyor dedim.
Yok Aytaç abi sana yazmadım bunu. Hatta yorumu yazarken üstteki mesajları da okumadım.Genel olarak düşüncelerimi paylaştım.
Fatih Terim'i severim fakat milli takım teklifini kabul etmesi hataydı. Kibarca teklifi reddetmesi gerekirdi diye düşünüyorum. Teklifi kabul ettikten sonra Galatasaray'ın formu iyiye gitmiyordu. Bunun yanında Ünal Aysal ile yaşadığı iletişim kopukluğunun da eseri olarak sözleşmesi feshedildi. En azından oturup anlaşıp öyle yollar ayrılmalıydı diye düşünüyorum. Ayıp ettikleri konusuna da katılıyorum.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
@MoisHaLe
drogba 4m, mancini 4,5M aliyordu yillik. KAPa bildirilen rakamlar. butun kadroyu KAPa bakarak hesapladim ordan biliyorum. toplam yillik verilen drogba ve mancini varken 43M avroydu. onlar gidince bu rakam su anda 33,5M avro.
drogbanin imza parasi falan da oldugu icin aslinda yillik 10M ama 4M dedim, kAP ta soylendigi gibi.
Bugün günlerden Galatasaray konularını trolleme günü herhalde.
eminim burda yazan butun fenerliler samimidir. mancini ile gs cok uyumsuz bir ikiliydi. bizi cok uzdu bu ayrilik, kendi adima oyle yani. yerine kim gelirse gelsin daha basarili olur.
bielsa da bi fransiz klubuyle anlasmis, zamaninda onu getirseydiniz cok daha iyi yapardiniz bence.
lucescu da sampiyonluktan sonra terim gelecek diye apar topar yollanmasindan sonra geri gelmeye ne kadar sicak bakar, muamma. belki yarim kalan macerasini bitirmek ister, bilemem.
Galatasaray'da başarılı olduğunu söyleyemem ancak helal olsun, tazminat almadan gitmiş. Geçmiş olsun diyelim.
Burak
Mancini'nin kalması gerekiyordu.Ünal Aysal'ı hep destekliyordum ama bu hareketi açıklamalarıyla çok ters düştü.Yok devamlılık yok kurumsallık filan.Lig biteli kaç gün oldu hocayı yeni yolluyorlar.
Takimim butcesi diyor hakikaten anlamadiniz mi ?
Takimla ilgili senelik tum giderler icin ayrilan fon maas var bunda malzeme var tum giderler var futbol takimina ayrilqn butce yani cok kolay.
Fenerbahce unal aysal sayesinde degil ulkemizin carpik ve tarafli kurumlari sayesinde sahlanmistir bunu da arada belirteyim.
Fener sahlanmadi ki, her zamanki seviyesinde. Ya sampiyon olur ya ikinci. Bu seneki ekstra fark da tamamen rakiplerinin asiri formsuzluguydu. Sahlanan bi takim varsa o da galatasaraydir. Unal aysalin ekstra maddi destegi ve yonetimsel basarisi sonucunda.
Aysalin tek hatasi ali durust ve abdurrahim baskani yolluyarak kendi ayagina síkmisti
Lucescu nerede kaldı ya, kaç saat oldu hoca yok artık
Gel Lucescu artık, çağırmazdık acil olmasa..
Lucescu gelmezzzzzzzz
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Gel be hocam Shakhtar senin neyine gel ŞL'yi alalım geeel.Srna'yı da getir istiyosan hocam tamam deriz.