Tugay da gitmiş. Taffarel de gözükmüyor bu listede.
http://www.galatasaray.org/idariteknikkadro/
Scott Piri'de mi gitti?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Teknik kadroda kimse gözükmüyor demek ki herkes gitti,Lucescu kendi ekibini getirecek.
Lucescu yeni teknik adamımız beyler başkası değil,kesin yani.
Bu gelişmeyle genç oyuncularımız yaşadı.Özellikle Ontivero yaşadı bence.Ontivero'yu iyi kullanacaktır Lucescu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Jol, Heynckes ve Lucescu'nun isimleri geçiyor. Bunların içinden en olası aday Lucescu. Takıma gelen teknik direktör kendi ekibini getireceği için sorun yok.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yahu teknik direktör bir an önce belli olsun ki transferlere odaklanalım,Lucescu gelirse -geldi zaten resmi olmadığından gelirse diyorum- takımda küçük çaplı bir kıyım yaşanacağını düşünüyorum ben.
Luce gelirse yardımcısı bulent akın olsun![]()
Lucescu,Galatasaray'ın alabileceği en iyi hoca şu an,büyük iş yapar
Heynckes haberlerinde basın hep sallıyor bence adam bıraktı hala peşinde basın.Martin Jolmuş Hollanda'dan olan aday. Luce gelse de bitsin bu dertler.
![]()
Martin Jol ismi Ünal Aysal seçildiği zaman da ortaya atılmıştı, uzak olsun. Fulham'dan kovuldu adam ve onun bıraktığı enkaz ile Fulham küme düştü zaten. Lucescu veya ayarında bir hoca gelmezse, yönetime "e madem böyle olacaktı Mancini neden gitti" diye isyan başlar.
taffarel kalmalı , umarım kalır
Bir italyan daha neden olmasin![]()
Ünal Aysal trtspor canlı yayında Lucescu kontrat sorununu çözerse 1. tercihimiz olur, olmazsa başka çilek niteliğinde hoca adaylarımız mevcut dedi.
Lucescu olmazsa Alman ekolü dedi.
Ünal Aysal taraftarı hayal kırıklığına uğratmaz bence. Luce başgan gelir umarım.
10-15 gün dedi bu arada. Çok geç bence.
Ya bana sorarsanız Luce çoktan bitti tatili bitince gelir görevinin başına. Hatırlayın Mancini'de geldiğinde imzalar çoktan atılmıştı fotoğrafları vardı yani. Şimdi yine bi başka fotoğrafta(Mancini-Luce-Aysal üçlüsünün fotosu) karşılıklı anlaşmalar yapılmış belliki.
Lucescu geliyor sanırım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
10-15 gun dedigine bakmayin aysal baskanin 18 haziran yada 20 haziran lucescu imzayi aticak.
Taffarelde gittigine gore kaleci antrenoru mondragon olacakmis..
Ünal Aysal, pazartesiye kadar Lucescu kararını verecek dedi; hatta tazminatını halletmesi gerek önce dedi ama siz uzun süreler veriyorsunuz. Duymadınız sanırım. Lucescu'nun cebinden 3.5M€ vereceğini ya da Shakhtar Donesk'in de Lucescu'dan vazgeçeceğini düşünmüyorum açıkçası. Sözleşmesini bitirebilirse işler değişir.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Trtspor'da 10-15 gün dedi. Az önce GS TV'ye bağlandı yine başlarken 10-15 gün içinde netleşir dedi.
http://www.youtube.com/watch?v=FTsaF...ature=youtu.be
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben video koyuyorum, sen tribündergi.
Ayrıca Lucescu ile kulübün başkanı arasında sadece başkan & teknik direktör değil, ticaret ilişkileri de mevcutmuş. Ukrayna'daki durum belli, Lucescu'nun da yaşı belli. Ünal Aysal hiç hak etmediği şekilde gönderildi diyerek ince ince çalıştıklarını da belli ediyor. Lucescu harbiden gelmek isterse sözleşme sorunu bir şekilde çözülür. Mühim olan onun istemesi.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bizim de derdimiz teknik direktör zaten, Lucescu olmadı mı ayvayı yedik liste de uzunmuş.Transfer açısından değil de kamp yeri vs gibi konulardan çok geç kalındı. Zaten transfer her türlü son anlara sarkar, Galatasaray geleneği o.
Hak etmediği şekilde gönderildi dediğine göre hayırlı olsun.Zaten eminim ama iyice belli oluyor.
Twitter'daki istekleri takip ediyorum, taraftarın istediği her zaman önemli benim için dedi. Bu tarz söylemler Drogba ve Sneijder transferlerinde de gelmişti. Şu an için görüntü müspet gibi.
Lucescu ismini biz ne kadar istiyorsak, rakip taraftarların pek çoğu da aynı ölçüde istemez. Bu sebeple biraz daha fazla istiyorum gelmesini.![]()