Duyum yokmu duyum ?![]()
Duyum yokmu duyum ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Var Oğuzhan Gerard ile sözleşme imzalıyoruz 18-20 Haziran arasında açıklanır. O değil de bizim kanada Cuadrado şart hastayım o adama yöneticiler 5'e 10'a bakmadan alsınlar.![]()
Bi Van Persie kaç kuruş la
Cem Uzan'ın eli uzanıyor mu hala buralara ?![]()
Cem reyize laf yokVardır muhabbeti yönetimden biriyle elbet ordan öğrenmiştir.
Screw you guys, I'm goin' home
Aaa ona laf söyleyen taş olur. Şahsen çok severim kendisini de hala eli uzanıyor mu onu merak etmiştim![]()
beyler hayirli olsun sali gunu lucescu aciklancak %10000 , ben yine size 20 haziran diyorum garanti olsun diye aciklanmazsa biblolu foto atcam![]()
![]()
suan haber geldi cok saglam kaynaktan o derece yani
Hayırlı olsun. İnşallah herkesin istediğine değer.
aynen burak o , geçen yil yanilmiyorsam drogbaninda net tarihini o arkadas solemisti , pek soylemezdi ama bu sefer nasil olduysa soledi
Ben de şaşırdım, Drogba'nın adı geçmezken mavi fil diye yazmıştı sürekli. Umarım doğrudur da gelir Lucescu.
Bu adam ne ayak ? Ne iş yapar,nedir,kimdir ? İlk defa duyuyorum.
Biraz geç oldu ama Mancini'nin ayrılması bizi derinden üzdü, daha yapacak çok işimiz vardı. =) Lucescu ise gelebilir, bir yerde ülkedeki karışıklıktan dolayı UEFA tek taraflı fesihe izin ver,yor Ukrayna'da diye ama ne kadar doğrudur bilemem. O karışıklık olmasa belki düşünmeyebilirdi ama şimdi orada devam etmek istememesi adına en iyi alternatiflerden biri olan Galatasaray da istiyorsa, fazla düşünmeden kabul eder bence.
Bir de Lucescu gelirse çok transfer beklemiyorum, eldeki kadrodan verim almaya bakacaktır, eksik gördüğü bir kaç bölgeye transfer yapılır, hem bu yönüyle Ünal Aysal'ın istediği düşüncede bir hoc olur, hiç oyuncu transferi yapılmasa bile, neden yapmadınız demez, elindekilerle bir şeyler yapmaya çalışır Lucescu, bu nedenle yüksek ihtimal Lucescu olacaktır yeni teknik direktör.
"YÜCE ATATÜRK"
Ukrayna basını Lucescu büyük ihtimalle gidiyor, yerine Roman Grigorchuk gelecek demeye başlamış. Yarın güzel haber gelse, salı günü de haberlerde iddia edildiği gibi Türkiye'ye gelse Lucescu ne güzel olur be..
http://www.3puan.com/content?id=3248
Allahım gooooooooooooooooooool !
Buraya göre gol değil, çizgiyi geçmemiş.
https://twitter.com/FNN_Ukraine
Shaktar başkanı ikna etmiş, en az bir sezon daha kalıyormuş ve yeni sözleşme önerilecekmiş.
Önümüzdeki hocalara bakacağız, yapacak bir şey yok.
Şu hoca işe arapsaçına dönmese bari. 2-3 güne duyursalar çok güzel olur.
Sakin beyler lucescu bizde
Çare;
@byariff
Abi bu sefer kabul et,Lucescu olmadı,aynı Spanoulis gibi,başkan konuştu,şogüzel para verdi,Luce'de kaldı.
Koeman gelir.
Screw you guys, I'm goin' home
Mancini kalsaydı o zaman cümlesini kuracağımız bir hoca gelirse, Ünal Aysal'ın B planı elinde patlar. Kendinden çok emin görünüyor, ona göre konuşuyordu.
Gelen Mancini'yi aratmasın da yeter.B planı kimse artık Martin Jol falandır kesin.Küme düşeriz onla beraber.
Zidane ya da Kewell gelse de şu takımda 5-10 sene hocalık yapsa keşke.. Her 2 yılda bir hoca kim olcak tartışması sıktı artık.
Beyler Twitter'da Zidane falan yazın ya da Kewell,kampanya yaptırın da Ünal Başgan görsün.