Sayfa 114 / 142 İlkİlk ... 1464104112113114115116124 ... SonSon
3,391 ile 3,420 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    .

Allah bilir babası ne demiştir de çarpıtmıştır medya.Yahu anlamıyorum medya nasıl bunu yazabiliyor.Espri bölümünde falan yazıyorlar galiba.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Aragones antremanlarda 2 side çok çalışıyorlar ben memnunum diye bir sözü var tam olarak böyle bişiydi.Bir yandanda 2 sini kadroya almıyor.Bu çelişki nedendir anlayamadım.
    İkisi de kötü, ikisini de göndermek istiyorum derse yönetimin elini kolunu bağlar satışları konusunda. Şu an verilen hava; '' İstediğimiz teklifi verirseniz alırsınız aksi takdirde sözleşmeli oyuncumuzdur bizde devam edecektir'' havası. Pazarlık payını yok etmemek için bu tip açıklamalar mantıklı.

Hakan Şükür zamanında Fenerbahçe'nin açık çekini reddetmiş bir adamdır. Kaldı ki ne Fenerbahçe'nin Hakan'ı alma isteği olabilir ne de Hakan'ın Fenerbahçe'ye gelme isteği.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Böyle birşeyin olması imkan dahilinde değil adam yurtdışında oynayacağım projeler var diyor basın neyin peşinde hala ki ek olarak her iki tarafta böyle birşeyi konuşmaz bile.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Haberi yeni gördüm..Haber biraz eski...20 haziran

İlk bomba Fofana!

Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı.

Transfer listesinde dünya yıldızlarını bulunduran Fenerbahçe, ilk yabancı transferini sürpriz bir isimle gerçekleştirdi. Sarı-lacivertliler, Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Gueida Fofana'yı renklerine kattı. Sarı-lacivertlilerin siyahi genç yıldız Fofana'yı geçen mayıs ayında Antalya'da yapılan UEFA Avrupa U17 Finalleri'nde
    bağladığı, bu ay içinde ise imza attırdığı öğrenildi.

Gueida Fofana imzaladı bile!

Fenerbahçe, "Geleceğin Viera'sı" diye anılan Fransa U17 Milli Takımı'nın kaptanı Fofana'ya imza attırarak transferde ilk yabancı bombayı patlattı

http://www.haberbusiness.com/index.php?go=50716

5. Default

baya bi önce gazeteLerde yazıyordu imzLadı diye bi kaç gündür gazete aLıoyom artık transfer yerLerinde ismi yazmıyo kesin aLmış mi ki

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ne Hakan'ı yahu güldürmeyin adamı.

Fonfan'a olayıda yalandı arkadaşlar.Bildiğiniz gibi Fotomaç yalanda 1 numara.Onlar yapıyordu bu haberi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hehehehe Hakan asla fenere gitmez neye güvenerek böyle haber çıkarıyorlar anlamıyorum.
    acaba sen neyine güvenerek bu açıklamayı yapıyorsun ?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hakanı antrenör olarak falan alırız anca
    Maldonado ve Kezmanı da Fotomac satsın zaten palavrada ondan iyileri yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Guizayla iyi bir ikili olabilirler

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    İkisi de kötü, ikisini de göndermek istiyorum derse yönetimin elini kolunu bağlar satışları konusunda. Şu an verilen hava; '' İstediğimiz teklifi verirseniz alırsınız aksi takdirde sözleşmeli oyuncumuzdur bizde devam edecektir'' havası. Pazarlık payını yok etmemek için bu tip açıklamalar mantıklı.

Hakan Şükür zamanında Fenerbahçe'nin açık çekini reddetmiş bir adamdır. Kaldı ki ne Fenerbahçe'nin Hakan'ı alma isteği olabilir ne de Hakan'ın Fenerbahçe'ye gelme isteği.
    Bu 2 sini çok antremanlarda çok çalışmasına rağmen kadroya almıyorsan zaten gözden çıkardığının göstergesidir bu.Bu adamlarda aptal değil herhalde.Anlamışlardır istenmediklerini.

Demek istediğimi tam olarak açıklayamadım ben.Madem bu 2 adam bu kadar çok çalışıyorlar,seninde hoşuna gidiyor bu çalışma tempoları neden kadroya almıyorsun.2 sinide kadroda görmek istemiyorum diye açıklama yapmakla eşdeğer bir şey diye düşünüyorum.Neyse ne uzun uzun konuşmaya değecek bir konu değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    acaba sen neyine güvenerek bu açıklamayı yapıyorsun ?
    Avrupaya git Galatasaray de sana ilk söyleyecekleri şey Hakan şükür olacaktır(denenmiş ve onaylanmıştır ). Yani adı Galatasarayla birleşmiş birisi ve Fenerbahçeye gol attıkdan sonra (5-1 lik maçtaki) dalga geçici hareket yaptıkdan sonra Fenerbahçeye gitmez. Hakan Şükür bir Emre Belözoğlu değildir.

Neyse tartışma uzamasın böyle birşey olmaz zaten olursa bu mesajları yüzüme vurursunuz
    Last edited by Sekopej : 30.Temmuz.2008 at 16:09 Reason: f değil F
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Herşeyin özeti ..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Şemsi Şampiyonlar Ligi önelemelerde oynayan oyuncular da transfer olduklarında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemiyor diye biliyorum. Yani pazar alanını daraltmamak için forma verilmiyor olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

-''FENERBAHÇE, BABAMIN TEMENNİSİ''-

Hakan Şükür, babası Sermet Şükür'ün, Fenerbahçe'de oynaması isteğine de değinerek, bunun bir temenniden ibaret olduğunu söyledi.

''Ülkemizin güzide kulüplerinden Fenerbahçe'nin bir taraftarı olan ve kendi temennisi olarak, benim futbola sarı-lacivertli formayla veda etmemi isteyen babamın açıklamaları, kendi dileklerinden ibarettir'' diyen Hakan, şu ifadeleri kullandı:

''Ne Fenerbahçe Kulübü'nden böyle bir teklif gelmiş, ne de sevgili kardeşim Emre Belözoğlu, bu transfere aracılık etmiştir. Daha önce de belirttiğim gibi, Türkiye'de Galatasaray forması dışında başka bir takımın formasını giymem söz konusu değildir.''

30.07.2008
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şemsi Şampiyonlar Ligi önelemelerde oynayan oyuncular da transfer olduklarında Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemiyor diye biliyorum. Yani pazar alanını daraltmamak için forma verilmiyor olabilir.
    Evet bak bunu hiç düşünmemiştim.Teşşekür ederim tatmin edici cevabın için.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Rica ederim.

Aston Villa resmi sitesinden Barry'nin kalacağı açıklandı. Böylece Liverpool Barry'i alamadığından Xabi'yi satmak istemeyecek.

http://www.avfc.premiumtv.co.uk/page...354747,00.html
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O zaman Albelda'ya yöneleceğiz anlaşılan Albelda bu arada Valencia ile sözleşmesini uzattı mı acaba?Bilgisi olan var mı?Eğer uzatmamışsa Maldonado gider Kezman kalır bence bu kadroyla devam edilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rica ederim.

Aston Villa resmi sitesinden Barry'nin kalacağı açıklandı. Böylece Liverpool Barry'i alamadığından Xabi'yi satmak istemeyecek.

Liverpool'un Keane için 30 m € ödendiği söyleniyor. Xabi halen satmak isteyecektir çünkü Keane'ye verilen 30 m €'yu bir yerden çıkarmak zorundalar 15 m €'sunu xabi'yi satarak çıkarabilirler. ayrıca voronin ve benayoun'da yolcu gibi.

sanki liverpool konusu oldu

açıkcası xabi'den çok azda olsa bir umudum var. Bayern'de devredeymiş işimiz iyice zorlaştı. Kop Kop forumlarında Real Madrid'e gideceği konuşuluyordu bir ara ne oldu şimdi bilmiyorum. Ama bazı üyeler Fenerbahçe'ye gelceğinden çok eminler. Sanki transfer olmuş açıklamaya yapıyorlar.

Hayırlısı olsun diyelim en başından beri Albelda gelecek diyorum. hala da diyorum Albelda gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Banada sanki Liverpool Xabi satmaya kararlı gibi geliyor ama bize mi gelir yoksa başkasına mı gider orası bilinmez.

Fenerbahçe’de Real Betis’e transfer olan Mehmet Aurelio’nun yerine yapılması gündemde olan yabancı orta saha oyuncusu için yeni aday Jerno Leko.

İtalyan transfer haberi sitesi tuttomercato’nun haberine göre Fenerbahçe’nin orta sahasına yapacağı yabancı futbolcu transferi için yeni aday Monacolu Jerno Leko.

Sitenin haberinde bu futbolcuyu transfer etmek için İngiltere Premier Ligi’nden Aston Villa ve Middlesbrough ve Fulham’ın da yarışın içinde olduğu belirtilirken sarı-lacivetli ekibin yarışa katılan son ekip olduğu iddia edildi.

Hırvat futbolcu Jerno Leko 28 yaşında ve 2006 yılından bu yana Fransız ekip Monaco’da forma giyiyor. Leko orta sahanın her bölgesinde forma giyebilen bir oyuncu.

MARATON.COM.TR

-----

Haberde Jerno Leko yazmışlar.. Adamın adı Jerko leko değil miydi ya?

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Jerko Leko olması lazımdı ama Hırvat milli takımında 36lık Kovacın yedeği olan bi adamı takımımda görmek istemem.Dmc ye bir adam alındı ama 7 Ağustosa kadar acıklanmayacak bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Xabi Alonso transferini unutun arkadaşlar bence, başka isimlere yöneldi F. Bahçe ve kaliteli bir oyuncu alacak büyük ihtimalle..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Umarım kaliteli bir transfere imza atarız.Bir sürpriz yapıp takviye yapmadan bitirmesinler de.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maçtan sonra Aragones defansın önüne 1 oyuncu alacağız, başka transferler için de yönetimle oturup görüşmeden bir şey diyemem dedi.

Kuralar yarın çekilecek, çıkacak rakibe göre ki Atletico Madrid çıkmazsa transfer için acele edilmez ve turu geçtikten sonra açıklanabilir. Madrid çıkarsa kısa sürede bir oyuncu ile anlaşılır.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Rica ederim.

Barry olmazsa başkasını alırlar.. Adamların sol tarafı sıkıntılı.. Xabi gelecektir..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Xabi Alonso gelmez arkadaşlar adam Avrupada olgun çağını yaşıyor Feneri tercih edeceğini sanmam.Umutlanmayın bence çok fazla

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Orda Xabi gelecek derken yanlış anlamadıysam Liverpool onu satacak anlamında söylemiştr Sheriff.YAni illa bize gelecek diye bir kaide yok.Ama sol kanat transferi için adam satmak zorundalar ve ellerinde oyuncu bolluğunun en fazla yaşandığı bölge ön libero.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Barry olmazsa başkasını alırlar.. Adamların sol tarafı sıkıntılı.. Xabi gelecektir..
    Barry'yi sol kanat için istemiyorlardı ki , orta sahanın ortasında oynatacaktı onu BenitezZaten solda Babel oynar, bir sıkıntı falan yok...Ben Xabi'yi bırakacaklarını sanmıyorum.Bıraksalar bile A.Madrid,Bayern,Arsenal falan kapar.Bence Senna hala gündemdedir ve o gelecek.Albelda da olabilir.Bu iki isimden biri gelirse tam olarak ön libero olacakları için isim olara olmasa bile, verecekleri katkı olarka bence Xabi'den daha iyi transfer olurlar.Bu arada Leko , Colsa gibi adamları alırlarsa büyük hayal kırıklığı olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Mascherano,Lucas,Gerrard gib isimler var orta alanda gecen sezon devre arasında Sissoko gibi bir adamı sattılar.Xabi neden olmasın??

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk başta bende Xabi'nin gelmeyeceğini düşünüyordum Fenerbahçe'ye ama şimdi fikrim değişti.Gelebilir eğer büyük bir kulüp kendisi için ciddi bir şekilde ilgilenmezse..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri