Volkan 2,2 milyon € istiyor, Fenerbahçe ilk sezon için 1,7 milyon € ikinci sezon için 1,9 milyon € veriyor. Arada fazla fark yok. Zaten yönetim resti çekti, son teklifimiz bu, imza atacaksan gel bu teklifi at, atmayacaksanda bildir. Yanıtı vermişler. Yönetim yapacağını yaptı. Zaten bir kaleciye daha fazlada maaş verilmez.
Bence Volkan sonuna kadar haklı, giden Tuncay'da,Aurelio'da vs. vs.
Sen Deivid'e,Güiza'ya 3m€'dan aşşağı para verme. Çok fazla katlıları olmadı halde, hatta birisinin hiç denilecek düzeydeSenin has takımı ayakta tutan, lokomotif oyuncusuna 1.5 m € teklif ver.
Ben olsam bende isterdim, Volkan yine insaflı 2.2 istiyor, ben 3'den yukarıda isterdim mağdem bu adamlar bu kadar alıyor bu kadar performans-benim performansım ortada şu kadar para isterim.
Ne Tuncay'ın Fenerbahçeliğinden şüphe ederim para yüzünden,nede Volkan'ın. Volkan zaten son sözleşmesini boş mukaveleye atmıştı.
En büyük hata yönetimdedir.
Volkan istese simdiye kadar baska bir takima transfer olurdu. Adam Fenerbahce'nin yanitini bekliyor amaci fazladan tatil yapmak felan degil, 2007 yilinda bos mukaveleye imza atmis birisinden bahsediyoruz. Rüstü 100. yildan sonra Besiktas'a transfer olurken Volkan hic para konusmadan bos mukaveleye imza atti hatirlatayim dedim bazi arkadaslara.
Volkan, ne bir stoper oyuncusu ne e bir forvet, Volkan bir kaleci. Bir kaleciye 3 milyon € maaş vereceksek, millet bize bilmemnesi ile güler. Yabancılar her zaman yerlilerden fazla alır. Çünkü; onları burada tutman için yüksek maaş ödemen gerekir. Ülkelerinden onbinlerce kilometre uzakta futbol oynuyorlar. Yabancı oyuncuya o kadar maaş verilmesi doğaldır.
Bunlar Deivid,Güiza gibi katkı yapmayan oyuncular ise doğal değildir bana göre Batu. Tamamen yanlıştır bunlar.
Volkan bir kalecidir evet. Zaten Volkanda 4-5 m € gibi uçuk bir rakam istemiyor. 2.2m€, gayet normal yerinde bir rakam. Yönetim bunu veremeyecek durumdamı, hayır. Çok istese verirmi-evet. Volkan bu rakamı hakediyormu-evet.
Volkan'da kendince haddini biliyor diyorum ve susuyorum.
Aziz Yıldırım sırf bu para inadı yüzünden M.Aurelio'ya istediği parayı vermedi, Volkan'da vermez. Sözleşmeyi sundu isterse gelir imza atar dedi. Bu saatten sonra edilen tekliften tek kuruş yukarı çıklmayacağı ortada. Volkan biraz daha fazla tatil yapayım diye imza atmıyor.
aziz yıldırım işim dozonu kaçırdı yıldız oyuncu getireeğim diye olur olmaz oyunculara dünyanın parasını verdi şimdi herkes onların aldıkları paraları örnek gösteriyor gerçekten hak etseler kimse konuşmaz
transferde iki şey önemli ya parasını verir adam kaç paraysa alırsın real madrid gibi yada iyi araştırma yaparak altarnetifli kadrona uyacak bütçene uyacak oyunlardan kurulu bir transfer listesi hazırlarsın.şimdi zaman var deniyor alınacak 1-2 değil ki zaman olsun sonra bunlar uyum sağlamak için ilk4-5 hafta beklemek gerek denecek falan filan bu arada bu panik falan değil can sıkıntısıtır ayrıca çoğu kişi bu fikirde olduğuna göre yönetim bu konuda sınıfta kalmıştır.
Volkan iyi kötü ama Türk bir isim. Üstüne birde kaleci. Bu adama parayı vermeyeceksinde kime vereceksin.
Ben sözümü tutarım
‘Ben üç yıl üst üste şampiyon olacağız derken bir kongre vaadinde bulunmadım. Beni tanıyanlar bilir ki ne dersem onu yaparım. Fenerbahçe´yi üç yıl üst üste şampiyon yapacağım...´
“Takımda kalacak futbolcularla konuştum. Söylediklerim çok netti: Rakipleri öpecek ve üç yıl üst üste şampiyon olacak bir takım kurmak istiyoruz. Siz bu savaşan ekip içinde olacak mısınız? Evet diyorsanız başımın üstünde yeriniz var. Yoksa şimdiden çekip, gidin. Yeni transfer ettiğimiz ve edeceğimiz futbolcular da bu kafada olacak. Önümüzdeki sezon 90 dakika savaşıp, rakiplerine korku saçan bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Hep söylüyorum... Öyle bir orta saha kuracağım ki, bırakın Türkiye’yi, Avrupa’da sayılı kulüplerde olacak. Sezon başladığında bunu herkes görecek. Poulsen’i çok istiyoruz. O konuyla Ali (Koç) bey ilgileniyor. Aksilik çıkması halinde B planımız da hazır. Elimizde bulunan diğer yıldızlara yönelebiliriz.
Topuz bizde çok iş yapacak
Mehmet Topuz çok değerli bir oyuncu. Ona ‘image maker’ tutacağım. İmaj önemli. Bunun için profesyonel yardım alacak. Göreceksiniz takıma çok katkısı olacak. Taraftarımız onun gibi büyük bir futbolcuyu bağrına basacaktır. Bundan sonra Türkiye’deki bütün kulüpler transferde bizim izlediğimiz ‘düzgün’ yolu tercih edecektir. Doğuştan Fenerbahçeli, doğuştan Galatasaraylı, doğuştan Beşiktaşlı... Bunları artık geride bırakalım. Bir futbolcu yetenekliyse, bize fayda getirecekse onu alırız. Beşiktaş’a bakın, kadrosuna kaç tane Fenerbahçe kökenli oyuncu kattığını görün. Ben üç yıl üst üste şampiyon olacağız derken bir kongre vaadinde bulunmadım. Beni tanıyanlar bilir ki ne dersem onu yaparım. Fenerbahçe’yi üç yıl üst üste şampiyon yapacağım.
Lugano 4 milyon Euro istediEmre Belözoğlu adam gibi adam, futbolcu gibi futbolcudur. Geçen sezon hem saha içinde hem saha dışında gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Basın ile Emre arasında yaratılmaya çalışılan kaos hoş değil. Emre çok beyefendi bir çocuk. Fenerbahçe’nin geleceğinde onun çok büyük katkıları olacaktır. Aykut Kocaman’a çok güveniyorum. Sportif direktörlük hem Fenerbahçe hem de Türkiye için ilktir. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğiz. Lugano bizden yıllık 4 milyon Euro gibi kabul edemeyeceğimiz bir rakam istedi. Menaceri aracılığıyla kulüp arıyor. Fenerbahçeli taraftarlar merak etmesin. Herkesin daha iyi bir alternatifi de vardır.”
Fenerbahçe yi sonuna kadar savunduğun için seni taktir edeiyorum fakat sencede şu ana kadar en azından bir gelişme olması gerekmezmiydi artı gs neredeyse transferi bitirdi alırsa 1 futbolcu alır oda ihtiyaç duyarsa bjk da hemen hemen öyle keza sivas öyle zaten mesele adamın kampa katılması değil taraftarın transfer konusunda kafasının rahat olmasında adamla anlaşsınlar da adam 10 gün sonra gelsin soruyorum poulsen şimdi gelse nolur artık adamı zorla getireceksin taraftar artık soğumuş bence bu saatden sonra gelmesin daha iyi.hangi takım transfer yaptı da antrenmana çıktı?
yeterli sorudur sanıyorum
Güiza'ya 12 milyon Euro
Fenerbahçe'de kriz haline gelen Dani Güiza için A.Madrid'in 12 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Diego Forlan ya da Sergio Agüero'nun durumunun netleşmesini bekleyen İspanyol kulübü, iki oyuncudan birinin satılması halinde Fenerbahçe'ye teklifini iletecek.
YILDIRIM SATMAYACAK
Ancak Zenit'ten gelen Fatih Tekke artı 10 milyon Euro teklifine 'hayır' diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İspanyol takımının muhtemel teklifine de olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Yıldırım'ın Güiza'yı 17 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmayı düşünmediği öğrenildi.
MORİENTES 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR
Güiza'nın İspanya'ya transfer olması durumunda alınması düşünülen Morientes transferinde pürüz... Bonservisi elinde olan futbolcunun Fenerbahçe'den 3 yıllık sözleşme ve senelik 1.8 milyon Euro istediği, F.Bahçe'nin ise 1.5 milyon Euro'dan 1+1 sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Morientes diretirse transferden vazgeçilecek.
Sabah
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz merak etmeyin , siz şimdi uefa kupanıza laf söylendiğini falan zannedip böyle konuşuyosunuz senden önceki bir arkadaş da dahil ama gerek yok heyecanlanmayın kimsenin başarısına laf söylendiği yok ama arkadaşlar doğru söylüyo çok da zor bir lig değil avrupa ligi şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktığımız kadroyla ve oyunla çok rahat alabilirdik mesela uefayı , veya bu sene 2-3 tane daha kaliteli transfer yapılır uyum süreci aşılırsa , tabikide basit değil ama öyle çok da zor birşey değil ..futbol bilginiz yeterliyse , bunu anlamanız zor olmayacaktır ..
Morientes'i alma gibi bir hata yapmayız umarım . . .
volkan senede en az 5 maç sırf sorumsuzluk yaptıgı için kacırıyo her sene hemde evet 2007de boş mukaveleye imza attı ama o zamanda gidecek mi kalacak mı stresi yaşattı geç attı imzayı sonra tuncay haklı diyosunuz gitmekte.Peki bu konuda başkanı hiç dinlediniz mi? tuncayı cagırıp sormus ne kadar veriyolar aynısını veriyorum bizde kal diye baskanım ben gitmek istiyorum ama istiyosanız 5 milyon euro getiren alabilir maddesi koyun para kazandırıp gidiyim demis böyle diyen adama ihtiyacımız yok bizim yada sevgilisiyle tatil yapıp imza atmaya yanasmayan adama yada hala ülkesinden dönmeyen kaptana. önemli olan takım degerleridir benim görüşüm
Fenerbahçe Poulsen'i almak istiyor ama bir türlü anlaşma sağlanmıyor. Onun yerine ise yedekte tuttukları bir isim var.
Josico ve Maldonado ile yollarını ayırdıktan sonra Juventus’ta forma giyen Poulsen’i renklerine bağlamak için düğmeye basan, ancak Danimarkalı yıldızla bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe’nin, Real Betis’li Achille Emana’yı yedekte tuttuğu ortaya çıktı.
İspanyol basınına konuşan Emana ve menajeri, kısa süre önce sarı-lacivertli kulüpten teklif aldıklarını ifade etti. Orta sahada görev yapan Kamerunlu futbolcunun menajeri Sebastien Thierry, Fenerbahçe’nin, Juventus’lu Poulsen’den vazgeçmesi halinde Emana’yı transfer edeceğini bildirdi.
Real Betis’in İspanya’da küme düşmesi yüzünden Emana’nın, Fenerbahçe’ye sıcak baktığını kaydeden Thierry iki kulübün anlaşması durumunda geçen sezon oynadığı futbolla İspanya’da alkış toplayan Kamerunlu oyuncunun hemen İstanbul’a geleceğini dile getirdi.
İspanyol ABC gazetesi, Paris Saint Germain ve altyapısından yetiştiği Valencia’nın da siyahi oyuncuyu transfer etmek istediklerini, ancak bu kulüplerin Fenerbahçe’nin ödeyeceği rakama çıkmalarının çok zor olduğunu yazdı. Haberde Emana için 15 milyon euro bonservis isteyen Real Betis’in, 10 milyon euroya düşebileceği de vurgulandı.
Bu arada İtalyan basını, Poulsen’in, Juventus tarafından satış listesine koyulacağını iddia ederken, Danimarkalı futbolcunun menajeri, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmayacaklarını bildirdi.
Emana kimdir?
Yaşı: 27 (05.06.1982)
Kulübü: Real Betis
Ülkesi: Kamerun
Boyu: 1.80
Sezon Kulübü Maç Gol
2001/08 Toulouse 226 28
2008/09 R.Betis 35 11
İnternethaber
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yabancı transferi istiyoruz artık... geç kalmamalıyız yahu..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Fenerbahçe'nin İspanyol orta saha oyuncusu Josico'nun Las Palmas'la anlaştığı öne sürüldü. Josico'nun önümüzdeki hafta içi basına tanıtılacağı belirtiliyor.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonki en çok eleştirilen transferi Josico, sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırmak üzere. İspanya İkinci Ligi'nde mücadele eden Las Palmas takımının, 34 yaşındaki oyuncuyla anlaştığı ve bu oyuncunun, önümüzdeki hafta içi basına tanıtımının gerçekleştirileceği iddia edildi.
Canariasahora.es adlı sitede çıkan habere göre Josico'yla Fenerbahçe Kulübü, bu oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda anlaşmaya vardı. Başka bir deyişle, Kanarya Adaları'nda bulunan Las Palmas kulübü, Türkiye'nin Kanarya'sına bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
Fenerbahçe'ye 2008-2009 sezonu başında katılan Josico, yalnızca 14 maçta forma giyme şansı bulurken, performansıyla gerek tribünlerden gerekse de eleştirmenlerden yoğun eleştiri almıştı.
Goal
Şükür sonunda gitti![]()
Gittiği iyi olmuş da inş.yerine alınacak olan iyi biri olur
Çubuklu formayı giyen 2 oyuncuyu hiç sevmemisimdir.Maldonado ve Josico bunlar ikisi de gitti şükür artık yabancı transferleri bitirmek gerek zaman daralıyor...
Kamerun doğumlu enerjik/atletik orta saha oyuncusu Emana da defalarca Premier Lig kapısından dönenlerden... 2007’de Portsmouth, 2008’de West Ham ve Newcastle transferlerinin önüne çalışma izni problemi çıkmış... 2007’de milli takım hocasına kızıp ulusal formaya ara verdiği için bu yıl kendisiyle ilgilenen Blackburn’e vize alıp alamayacağı da meçhul.
7 sene Toulouse’da son derece istikrarlı ve başarılı bir oyun oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon başında La Liga’ya gelen Emana’nın yüzü burada gülmedi. Orta sahada milli futbolcumuz Aurelio ile beraber iyi bir ikili oluşturdular, 38 maçın 35’inde forma giyip takımının en çok gol atan oyuncusu oldu. Ama Betis sezon boyunca savunma zaaflarına çare bulamayıp tam 58 gol yiyince, küme düşmekten kurtulamadı.
Avrupa’nın üst düzey kulüplerinde oynayan birçok Afrikalı gibi onun da özel bir anatomik avantajı var. İkili mücadelelerde kuvvetini sahaya yansıtıyor, uzaktan şutları da gayet etkili. Soğukkanlılığı ona takımın penaltıcılığını da getirmiş. Forvetlerin yokluğunda ileri uçta da oynamışlığı var. Tek zaafı enerjisini 90 dakikaya ekonomik yayamaması gibi gözüküyor, bu da ona 35 maçta sadece 15 kez 90 dakikayı tamamlayabilme faturasını çıkarmış.
Betis onu 5,5 milyon euroya aldı, satarken de para kazanmak isteyecekleri için bonservisi 8 haneli rakamları bulabilir. Ama fizik ve atletizmin payının her geçen gün yükseldiği dünya futbolunda orta saha oyuncunuzun sınıfı, takımınızın sınıfını belirliyor. Bundan 10-15 yıl önce forvetlere ya da 10 numaralara paha biçilemezken, bugün Essien’in, Xavi’nin, Iniesta’nın, Gerrard’ın karşılığının olmadığını söylüyoruz. Çünkü orta sahada (ecnebi deyimiyle) gerçek bir “box to box” (bir ceza sahasından diğerine kadar, iki yönlü) çalışan bir merkez oyuncunuz varsa, bir üst sınıfa geçiyorsunuz.
Ofansta da etkili
Türkiye Ligi’nde bu düzeyde oynayan bir Aurelio’nun hâlâ benzeri yok. Appiah’ın iyi dönemlerinde Fenerbahçe’ye katkısını gözünüzün önüne getirin. Beşiktaş taraftarı hâlâ Giunti’yi arıyor, Guinti gittikten sonraki en iyi takım da Ernst’in katkısı ile tamamlanıyor. Üstelik bu Emana, bahsettiklerimizin de bir klas üstünde, ofansif olarak da çok etkili bir oyuncu...
Uğur Meleke
10 Haziran 2009
Fenerbahçe Cumhuriyeti
doğru diyor Uğur Meleke
emana gelse keşke hemen hemde hiç düşünülmesin başkası bu adamı alabiliyosak
Emana diyorlar ama bakalım, gelirse süper bir transfer olur.
Poulsen olmazsa Emana olacak yerine tam tersinin olması gerekirdi aslında. Tek yönlü oyuncu istemiyorum, önlibero ise aranan bunu Selçuk da Deniz da çok iyi yapar, ama hem bu görevi yapıp üzerine de topla oynayabiliyorsa ve hücumda da takıma destek oluyorsa transfer yapılmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Emana'nın transferi yakın gibi duruyor inş. gelir çok müthiş transfer olur..