sociedead da şampiyonluk yaşayacaktı nerdeyse ama olmamıştı.villareal e ilk geldiğinde bikaç maçta sıfır la oynamıştı.seneye belki yeniden gol atmaya başlar da real ve barca dışında ispanya ligini izlemem için bi sebep olur
sociedead da şampiyonluk yaşayacaktı nerdeyse ama olmamıştı.villareal e ilk geldiğinde bikaç maçta sıfır la oynamıştı.seneye belki yeniden gol atmaya başlar da real ve barca dışında ispanya ligini izlemem için bi sebep olur
Ronaldinho Copa America ya katılmıyomuş.
Madrid Heitinga'dan sonra güzel bir transfere daha imzasını attı defans iyice sağlamlaşıyor ...
real'in fikstürü daha zor.umarım real şampiyon olur.barca'yı hiç sevmiyorum.bide son dakikalarda gol atınca niye şans olsunki.o dakikalar oyunun içinde değil mi?
Umarım Nihat için iyi bir geri dönüş olur.Ondan goller bekliyorum yeni sezonda.
Barca'nın yıldızları satışta
İspanyol basını, bu sezon La Liga'da ve Şampiyonlar Ligi'nde beklediği başarıyı yakalayamayan Barcelona'da, Ronaldinho, Eto'o ve Deco gibi yıldız oyuncuların satış listesinde olduğunu yazdı.
Başarısız bir sezon geçiren ve teknik direktör Frank Rijkaard'ı gönderip yerine Guardiola'yı getiren Barcelona'nda revizyon kapıda. Ronaldinho'dan sonra Eto'o ve Deco'nun da satış listesinde konulduğunu öğrenildi.
Barcelona'daki sorunların temelinde yatan isim olarak gösterilen ve açıklamalarıyla futbolcular arasında huzursuzluk yarattığı ifade edilen Kamerunlu Samuel Eto'o yakalaşık 40 milyon Euro'luk bir rakamla gönderilecekler arasına girerken, ilk ciddi taliplinin İngiltere'nin Totenham kulübü olduğu kaydedildi.
Bu arada takımdan ayrılmak istediğini kendi açıklayan Portekizli Deco'nun da yeni kulüp aradığı, Milan'ın Zambrotta için Barcelona'ya 9 milyon Euro önerdiği de İspanya'da transfer haberleri arasında yer aldı.
Yeni bir kadro kurmak isteyen Barcelona'da hedef Sevilla'nın yıldızları olarak gösterilirken, Seydou Keita ve Daniel Alves öncelikli istenilen isimler olarak belirtiliyor.
MALLORCA KULÜBÜ DE SATILIK
Ötea yandan, İspanya 1. Futbol Ligi takımlarından Mallorca'nın en büyük hissedarı olan kulüp başkanı Vicenç Grande'nin hisselerini toplam 40 milyon Euro'ya satışa sunduğu belirtildi.
İspanyol basınında yer alan haberlerde, kulübün yüzde 93 hissedarı olan Grande'nin Madrid'deki bir avukatlık bürosu aracılığıyla satış işlemlerinin başlatılması için girişimde bulunduğu bildirildi. Grande'ye yakın çevreler, ''Ekonomik göstergeleri iyi olmasa da asla hisselerini hediye etmek gibi bir niyeti yok'' dediler.
Barcelona iyi para çıkaracak bu 3 futbolcudan birçokta oyuncunun alınması gündemde değişim Barca'yı nasıl etkilecek merak ediyorum ...
Toto dan para çıkarsa Etoo yu aLıp bonservisi iLe şöförüm yapıcam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
yaparsın hayrettın abı![]()
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Valencia'nın teknik direktörlüğüne, İspanyol Unai Emery getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Emery ile iki yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, anlaşma detayları hakkında bilgi verilmedi.
İspanya'da yayınlanan Marca gazetesi ise Emery'nin yıllık 1,5 milyon avro alacağını iddia etti. Geçen yıl kasım ayından bu yana Valencia'nın üçüncü çalıştırıcısı olan Emery'nin yarın basına tanıtılıp, 1 Temmuzda da göreve başlayacağı kaydedildi.
Son iki sezonu Almeria'da geçiren 36 yaşındaki teknik adam, Endülüs takımını La Liga'da sekizinciliğe taşımıştı.
2002 ve 2004 yıllarında lig şampiyonu olan Valencia ise sezonu 10. sırada bitirdi.
bence güzel bir hamle olmuş.almeira yı fena yerlere getirmedi.
Bakalım Velancia'yı toparlayabilecekmi?
Riskli bir seçim.Bekleyip göreceğiz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bir de Chelsea var tabii.
Bu adam Bask'lı mı?
İsmini ilk kez duydum.Çok sıkı takip etmediğimden kaynaklanıyor herhalde.Bakalım Valencia'yı hak ettiği yerlere taşıyabilecek mi?
So what?
Saike
Şu takımın başında Mancini varken yapılacak her transfer bence ziyandır..
So what?
Saike
Eto'o Inter'de biter bence
Barcelona'da büyük bir değişim olacağı çok net şekilde belli oluyor.Takım içinde çıkan sürtüşmelerin sorumluları bu değişim süresince takımdan yollanıyor.Bakalım takıma ne gibi yararı olacak.Seneye görecez..
Sanırım o olay yalan oldu.Ronaldinho 16 Milyon€ serbest kalmıyomu neden Milan bonservis yüzünden vazgeçti bu transferdi.
So what?
Saike
Eğer Ronaldinho 16 M ile serbest kalıyor olsaydı, şu anda Barcelona'da olmazdı kanımca..![]()
Bence Valencia'yı kaldırabilecek kapasitesi var, Almeria'yı yükseğe çıkarmış bir hoca. Ki bu ilk yıldan o kadar kolay değil..
Hayırlı olsun..
umarım en iyi şekilde döner ve bir daha böyle talihsiz bir sakatlık yaşamaz...
adını ilk kez duydum hayırlı olsun
Barcelona ile bu kadar özleşen bir adamı her ne olursa olsun Milan'ı çok da sevsem o forma altında görmek istemem.
Keita'ya da bak!!:P
Adamı kaça aldılar ne kadar ediyor şimdi, Monaco'da muhteşem bir performans sergileyen Yaya Toure dediğiniz gibi Barça'ya yakışmadı.
Şu Zambrotta gitsin hiç oynayamadı Barça'da.
Keita gelirse Yaya Toure yolcu olur bence.
Fransa Ligue 1'de başarılı bir sezon geçiren Le Mans'ın kaptanı Koffi Romaric, Sevilla ile prensipte anlaştığını ve kulübünün transferinde zorluk çıkarmasına anlam veremediğini söyledi.İspanya La Liga ekibi Sevilla'nın, takımdan ayrılması gündemde olan Christian Poulsen ve Seydou Keita'nın ortasahada yaratacak boşluğu doldurmak için çalışmalara başladığı belirtildi.Bu uğurda Le Mans'ta kaptanlık görevini yürüten Fildişi Sahil'li futbolcu Romaric'i gündemine alan İspanyol ekibin, 7 Milyon Euro teklifte bulunduğu ancak Fransız ekibin kapıyı 10 Milyon Euro'dan açması üzerine görüşmelerin tıkandığı belirtildi.24 yaşındaki ortasaha futbolcusu ise, L’Equipe gazetesine yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Le Mans'ta 3 yıl yeter. Kararımı verdim, ayrılıyorum. Başkan, Sevilla'ya tüm kapıları kapadı ancak bu onun sorunu. Ben ayrılma düşüncesini çoktan kafama yerleştirdim. 9 Temmuz'dan itibaren Sevilla'da antrenmanlara başlayacağım. Zaten bana sezon öncesi çalışma programını verdiler ve buna göre hareket edeceğim. Le Mans benim için bitti. Üzgünüm çünkü onlara karşı her zaman dürüst ve saygılı oldum. Kariyerimdeki en büyük fırsatla karşılaşmama rağmen onlar tüccar gibi davrandılar. Belki Sevilla'ya gitmemi engelleyebilirler ancak ben artık yeni bir heyecan istiyorum. Neresi olursa olsun ama Le Mans olmayacak. Artık geri dönüş yok ve bu çok açık.Sevilla yeni bir proje içerisinde ve beni de bunun bir parçası yapmak istiyorlar. Bu şansı tepmek çok acı olur ve ayrıca teklifleri de reddedilecek cinsten değil." Kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Romaric, bu sezon 33 lig maçında 2794 dakika sahada kalmış ve 2 gol atıp 5 asist yaparken, 9 da sarı kart görmüştü.Avrupa macerası 2003 yılında Beveren takımına transfer olarak başlayan ortasaha futbolcusu, 2 yıl Belçika temsilcisinde forma giydikten sonra 2005'te Le Mans renklerine bağlanmıştı.Bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde yer alan Romaric, Fildişi Sahilleri Milli takım formasını ise 9 defa terletmişti.
cok yerinde secim, bide su maddi sikintilardan kurtulsak. Juan Soler batirdi bizi gecen yil, yaklasik 70-85M euro civarinda para kullanmisti. Büyük ihtimalle Villa, Miguel, Silva, Albelda, Canicares ve helguera ayrilacak gibi. Söyle 70-80M para toplarsak su oyunculardan iyi olacak![]()