Ben çıkıyorum arkadaşlar hadi iyi geceler...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
muhabbetin son demlerine gelmişiz anlaşılan
iyi geceler Serkan
bende bi selam diyim kaciyim
selamlar arkadaşlar...
Ben GeldimHerkese Selam.
banada müsade kalanlara iyi geceler
Originally Posted by Guşluk'a Gönül Verenler
Ben de kaçayım bare..
Selamun aleyküm beyler.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ben TV izleyip yatıcam iyi geceler.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Selamlar..
Last edited by RaSenGan : 18.Aralık.2007 at 14:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ve genelde olduğu gibi haftasonları yine ben açıyorum c@fe yi haydi bismillah umarım bereketli bir gün olur
So what?
Saike
Biri seni çağırdı.![]()
yok yok beni...
nasılsın emreciğim
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sağol İlhan iyi olmaya çalışıyoruz işte ama hastalıklar yakamı bırakmıyor kış aylarında benim pek o yüzden pekte iyi oldugum söylenemez ama şükür yaşıyoruz.Sen nasılsın?
O nekidir?
İyi geceler Hopcum. Nasılsınız sorusuna verdiğim cevap aynen geçerli.![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Oh oh geçirdiğin günün üstünede ancak o gider gibi gibi İlhan.
Umut edineyim ondan ben hemen ozaman.![]()
Valla süper gidiyor ne diyeyim. Arkadan da son zamanların meşhur şarkısı, Enbe Orkestrası'ndan Unutamam şarkısı ile...
Arkadaşlar, hastalığı ilaçla değil, önce C vitamini ile yenin. Günde minimum 2 lt portakal suyu için, ayrıca vitamin hapı alın.
Valla Umutcuğum, psikoloji de çok önemli. Ben hasta olmam dersen olmazsın. Sağlam tutun kendinizi, bol yeyin.
Yapma gözünü seveyim İlhan ben okadar portakal suyunu içsem mide spazmından giderim hastalık şöyle dursun.![]()
Nekadar göstermesemde zayıf bir bünyeye sahibimdir. Bir insan gripten korunayım diye aşı olurda hasta olur mu aşı yüzünden sorarım size.![]()
Valla o bünye sağlamlığı vücut sağlamlığına benzemez. Dikkatli olmanız gerek.
2 lt portakal suyu konusunda ciddiyim ayrıca. Bir hafta iç bişeyin kalmaz.
Daha önce hastaneye girerken hastane kokusundan bayılan bir bünyeye rastladınız mı ?![]()
(/s)
Olmaya çalışıp olamayanlardanım ben sanırım.![]()
Burnuma seneye musluk taktırmayı düşünüyorum hoş olacak.![]()
S.a arkadaşlar siteyi uzun süredir takip ediyorum 3 yıldır galiba üye oldum geçenler deBen tiryaki nasılsınız ?
![]()