Sayfa 1141 / 1204 İlkİlk ... 1416411041109111311139114011411142114311511191 ... SonSon
34,201 ile 34,230 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bülent Korkmaz gelse nasıl olur acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Sneijder intihar edebilir muhtemelen.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bülent'i istemem, takıntıları ve taktiksel eksiklikleri var. Ha takımın başına gelse belki "hadi koçum" "hadi aslanım" diye ilk sezon ligde başarılı olabilir ama gerisi gelmez diye düşünüyorum. Uzun vadede kendini biraz daha geliştirirse olabilir ama şu aşamada bildiğimiz Bülent Korkmaz'la zor. TV'deki taktiksel yorumlarını da beğenmiyorum çünkü. Takımda oyuncular arası ayrım yapacak bir isim.

Ama onun gibi kulübün içinden yetişmiş bir isim düşünmek mantıklı tabi. Aynı Diego Simeone, Josep Guardiola örneklerinde olduğu gibi. Bahsettiğim isimler zaten futbolculuk dönemlerinde taktiksel eğitimlerini sağlam aldıkları için şimdi teknik direktörlük kariyerlerinde de başarılı olabiliyorlar. Bizde ise ligimizde oynayan oyuncular bu açıdan kendilerini pek geliştiremiyorlar maalesef.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bülent'i istemem, takıntıları ve taktiksel eksiklikleri var. Ha takımın başına gelse belki "hadi koçum" "hadi aslanım" diye ilk sezon ligde başarılı olabilir ama gerisi gelmez diye düşünüyorum. Uzun vadede kendini biraz daha geliştirirse olabilir ama şu aşamada bildiğimiz Bülent Korkmaz'la zor. TV'deki taktiksel yorumlarını da beğenmiyorum çünkü. Takımda oyuncular arası ayrım yapacak bir isim.

Ama onun gibi kulübün içinden yetişmiş bir isim mantıklı olur tabi. Aynı Diego Simeone, Josep Guardiola örneklerinde olduğu gibi.
    Abi yerli kim olabilir ki? Bence yerli hoca alternatifi olmadığı için yabancıya gidiliyor zaten.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    takımdaki tüm yabancıları küstürüp yedek bırakıp %100 yerli kadrosuyla bi 10. oluruz maçlarda banko alt olur

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Tugay'a şans verilirse olur...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Abi yerli kim olabilir ki? Bence yerli hoca alternatifi olmadığı için yabancıya gidiliyor zaten.
    Kısa vadede Mustafa Denizli en uygun adaydı bence. Bunun dışında Bülent Korkmaz da olabilir ama şimdi değil. Kulüp onu gelecek için yetiştirsin. Gitsin büyük teknik direktörlerin yardımcılığını yapsın Mourinho gibi. Öğrensin, kendini geliştirsin takım ondan sonra ona emanet edilsin.

Gitsin öğrensin derken kendi başına değil tabi. Kulüp kendisiyle konuşacak, takımı falanca sene sonra sana emanet edeceğiz diyecek ve bu bahsettiğim eğitim sürecinde hep kulübün yönlendirmesiyle ve desteğiyle hareket edecek.

Hamza Hamzaoğlu, Okan Buruk gibi isimler de aynı şekilde. Hatta Abdullah Avcı bile olabilirdi. Milli takımdan dolayı çoğumuz artık istemez kendisini ama Ersun Yanal da milli takımda başarılı olamayan bir isim sonuçta (şampiyon olmasına rağmen hala beğenmiyorum kendisini o ayrı).

ekleme: illa yerli olması da şart değil. Kulüple özdeşleşmiş Hagi, Taffarel, Prekazi, Simoviç gibi efsane yabancılardan biri de olabilir. Onlar da yerli gibi, pek farkı yok. Hagi'nin futbol zekasından dolayı ondan çok umutluydum ama 2 denemede de beklentimin altında kaldı. İlki biraz erkendi gerçi. Tek sıkıntı inatçı ve agresif olması.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yerli olarak biri gelcekse hikmet karaman gelsin gerisi yalan.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kısa vadede Mustafa Denizli en uygun adaydı bence. Bunun dışında Bülent Korkmaz da olabilir ama şimdi değil. Kulüp onu gelecek için yetiştirsin. Gitsin büyük teknik direktörlerin yardımcılığını yapsın Mourinho gibi. Öğrensin, kendini geliştirsin takım ondan sonra ona emanet edilsin.

Gitsin öğrensin derken kendi başına değil tabi. Kulüp kendisiyle konuşacak, takımı falanca sene sonra sana emanet edeceğiz diyecek ve bu bahsettiğim eğitim sürecinde hep kulübün yönlendirmesiyle ve desteğiyle hareket edecek.

Hamza Hamzaoğlu, Okan Buruk gibi isimler de aynı şekilde. Hatta Abdullah Avcı bile olabilirdi. Milli takımdan dolayı çoğumuz artık istemez kendisini ama Ersun Yanal da milli takımda başarılı olamayan bir isim sonuçta (şampiyon olmasına rağmen hala beğenmiyorum kendisini o ayrı).
    Mustafa Denizli adaylar arasında değil dedi başkan, sebebini söylemedi ama.

Hamza Hamzaoğlu da Fatih Terim'in adamı, mümkün değil gelmez. Bizim takımdaki papazlara söz geçirebilecek biri lazım, onların saygısını kolayca kazanacak biri.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Tabi ben Hamza, Okan gibi isimleri bu sezon için söylemedim. Uzun vadede düşünülebilir diye değindim. Özellikle Hamza ve Okan dediğin gibi biraz yumuşak kalabilir.

Takımı önümüzdeki yıllarda emanet edeceğimiz biri hazırlansın şimdiden. Onu istiyorum özetle.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Yerli olarak Mustafa Denizli, Şenol Güneş dışı hocalar bizi yer bitirir. Ünal Aysal kursun takımı daha iyi

Nesil
    2013
    Yer
    Budapeste

Quote Originally Posted by byariff View Post
    sozumun arkasindayim ne diyorsak o lucescu buraya gelicek gsnin hocasi olacak
    Aga sanki kaynak senmissin gibi konusuyosun da twitterdan takip ettigin duyumculardan yaziyorsun buraya gelip o kadar iddiali olma

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hic bi zaman kaynak benim demedim ki hep demisimdir twitterden aliyorum diye suan twitterdekilerin duyumcularin hepsi yazdi lucescu olmadi vs diye , ama gelicek lucescu "bence"

herkes su kaynagin dedigine bakti duyumcular bile https://twitter.com/FNN_Ukraine 1805 takipcisi olan kaynak nasil guvenilir olsun ki ben oyuzden hala umitliyim lucescu konusunda 20 hazirana kadar bi bekliyelim

yukarda galiba cihan ve bir kac arkadas koymus unal aysal lucescu ile anlasamadik vs demis oda medyanin balonu ben aradim aradim baskanin oyle birsey dedigini goremedim ne video var ne bisi var

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hagi gelmesin de...

Tugay gelsin şu takımın başına zamanı geldi bence. Onun kadar teknir direktör perspektifi olan bir efsanemiz yok bana göre. Tugay Simione etkisini hissettir bu takıma. Hem de geleceğe yatırım olur uzun vadede takımı yönetir. İnşaallah olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

http://shakhtar.com/en/news/31914

Yarın Lucescu basın toplantısı yapacakmış, gidecek adam kulübün Ceo'su ile toplantı yapmaz herhalde.

Kontrat uzattıklarını açıklarlarsa şaşırmam. Hakan Çalhanoğlu vol.2 olacak resmen, sözleşme uzatmak için kullanılıyoruz bir nevi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    http://shakhtar.com/en/news/31914

Yarın Lucescu basın toplantısı yapacakmış, gidecek adam kulübün Ceo'su ile toplantı yapmaz herhalde.

Kontrat uzattıklarını açıklarlarsa şaşırmam. Hakan Çalhanoğlu vol.2 olacak resmen, sözleşme uzatmak için kullanılıyoruz bir nevi.
    Doğru mantık kurmuşsunuz. Öyleymiş.

https://twitter.com/EurosportCom_TR/...48073613697025
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Şimdi Ünal düşünsün

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Doğru mantık kurmuşsunuz. Öyleymiş.

https://twitter.com/EurosportCom_TR/...48073613697025
    Aklıma takılan tek nokta var, açıklamada landmark event yani dönüm noktası demişler. 10 yıldır kulübün başında olan adamla kontrat yenilemek nasıl dönüm noktası olarak nitelendirebilir, o kısım tam oturmuyor. Yarın öğreniriz artık neyi kastettiklerini.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oh bee, bir an Luce gelecek diye ödüm kopmuştu! Yarın sözleşme uzattığını açıklasın da iyice rahatlayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende hep yerli teknik direktöre sıcak bakarım.Şenol Güneş'i hep Galatasaray'da görmek istemişimdir ama olmadı.Şimdi değil ancak ileride mutlaka Hamza hoca Galatasaray'da görev yapacaktır.Bunların dışında yukarıda ismi geçenlerden Mustafa Denizli göreve gelip Tugay'ı yanında yardımcı yaparsa bence olumlu olur.
    Böyle bir yabancı sınırı varken elin yabancısı rahat kadro kuramaz ve sorun olur.Keşke yerli biri gelse.Ancak çok zor.Başkanın ağzından yerli lafı çıkmadı.Hiç güvenmiyor heralde yerli hocalara.

En iyisi Tugay'ı ve kral Hakan Şükür'ü getiriceksin.Bu takıma sinerji katıcak ve oyuncularla özellikle yerli oyuncularla sürekli bağı olucak birileri lazım.
    Last edited by C h A o S : 16.Haziran.2014 at 01:47

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Di Matteo nasıl olur sizce ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Belki bir sürpriz olur da Lucescu ile anlaşırız. Onun dışındaki hocalara sıcak bakamıyorum açıkçası.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yunanistan'ın Avrupa Şampiyonu olduğunda takımın başında olan Otto Rehhagel gibi kurt bir hocanın gelmesi lazım. Gençlerin gelmesini doğru bulmuyorum. Artık deneme tahtası olacak bir klüp değiliz. Türkiye'de de Şenol Güneş dışında seçenek yoktu ama geçti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

DK bölümünde yazdım buraya da bırakıyım bunu.
    Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Bu arada Hajro'yu Werder istiyorsa itekleyelim hemen. Ya sistemi takır takır işleyen bir takımda sistem oyuncusu olur ya Anadolu'yu dolaşır ya da ülkesine döner. Kararımı verdim artık gözüken o ki net overrated. Haa bu sözlerimi de yutturabilir bana ilerde ama ufak ihtimal.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lucescu yalan oldu, bakalım kim gelecek..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arif abi bekliyoruz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

2002"nin intikamini aldi resmen 1-1 oldu dediki shaktar kontrat sunmadi onume ama ben kalmayi tercih ediyorum yani diyorki 69 yasindayim iyi para kazaniyorum burda

olm biblo dedikte orayi demedim yani sadece biblo dedim agizada biblo sokulur degil mi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sana attığı gol ile skor kaç kaç oldu abi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mancini yetersiz ve Galatasaray için uyumsuz bir teknik direktördü belki ama adam gibi adamdı. İyi adamın hakkını yersen, ayak oyunları ile gitmeye zorlarsan, başına geleceklere razı olacaksın.

Şimdi olacaklar belli, Galatasaray camiası müdahale edeceği zamanı iyi bilir. Ünal Aysal tartışılmayacak bir hoca getirmek zorunda, yoksa olağanüstü kongre yakın, meşaleleri yakın!

Mesaj Yetkileri