Bülent Korkmaz gelse nasıl olur acaba![]()
Bülent Korkmaz gelse nasıl olur acaba![]()
Bülent'i istemem, takıntıları ve taktiksel eksiklikleri var. Ha takımın başına gelse belki "hadi koçum" "hadi aslanım" diye ilk sezon ligde başarılı olabilir ama gerisi gelmez diye düşünüyorum. Uzun vadede kendini biraz daha geliştirirse olabilir ama şu aşamada bildiğimiz Bülent Korkmaz'la zor. TV'deki taktiksel yorumlarını da beğenmiyorum çünkü. Takımda oyuncular arası ayrım yapacak bir isim.
Ama onun gibi kulübün içinden yetişmiş bir isim düşünmek mantıklı tabi. Aynı Diego Simeone, Josep Guardiola örneklerinde olduğu gibi. Bahsettiğim isimler zaten futbolculuk dönemlerinde taktiksel eğitimlerini sağlam aldıkları için şimdi teknik direktörlük kariyerlerinde de başarılı olabiliyorlar. Bizde ise ligimizde oynayan oyuncular bu açıdan kendilerini pek geliştiremiyorlar maalesef.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Tugay'a şans verilirse olur...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kısa vadede Mustafa Denizli en uygun adaydı bence. Bunun dışında Bülent Korkmaz da olabilir ama şimdi değil. Kulüp onu gelecek için yetiştirsin. Gitsin büyük teknik direktörlerin yardımcılığını yapsın Mourinho gibi. Öğrensin, kendini geliştirsin takım ondan sonra ona emanet edilsin.
Gitsin öğrensin derken kendi başına değil tabi. Kulüp kendisiyle konuşacak, takımı falanca sene sonra sana emanet edeceğiz diyecek ve bu bahsettiğim eğitim sürecinde hep kulübün yönlendirmesiyle ve desteğiyle hareket edecek.
Hamza Hamzaoğlu, Okan Buruk gibi isimler de aynı şekilde. Hatta Abdullah Avcı bile olabilirdi. Milli takımdan dolayı çoğumuz artık istemez kendisini ama Ersun Yanal da milli takımda başarılı olamayan bir isim sonuçta (şampiyon olmasına rağmen hala beğenmiyorum kendisini o ayrı).
ekleme: illa yerli olması da şart değil. Kulüple özdeşleşmiş Hagi, Taffarel, Prekazi, Simoviç gibi efsane yabancılardan biri de olabilir. Onlar da yerli gibi, pek farkı yok. Hagi'nin futbol zekasından dolayı ondan çok umutluydum ama 2 denemede de beklentimin altında kaldı. İlki biraz erkendi gerçi. Tek sıkıntı inatçı ve agresif olması.
yerli olarak biri gelcekse hikmet karaman gelsin gerisi yalan.
Tabi ben Hamza, Okan gibi isimleri bu sezon için söylemedim. Uzun vadede düşünülebilir diye değindim. Özellikle Hamza ve Okan dediğin gibi biraz yumuşak kalabilir.
Takımı önümüzdeki yıllarda emanet edeceğimiz biri hazırlansın şimdiden. Onu istiyorum özetle.
Yerli olarak Mustafa Denizli, Şenol Güneş dışı hocalar bizi yer bitirir. Ünal Aysal kursun takımı daha iyi![]()
hic bi zaman kaynak benim demedim ki hep demisimdir twitterden aliyorum diye suan twitterdekilerin duyumcularin hepsi yazdi lucescu olmadi vs diye , ama gelicek lucescu "bence"
herkes su kaynagin dedigine bakti duyumcular bile https://twitter.com/FNN_Ukraine 1805 takipcisi olan kaynak nasil guvenilir olsun ki ben oyuzden hala umitliyim lucescu konusunda 20 hazirana kadar bi bekliyelim
yukarda galiba cihan ve bir kac arkadas koymus unal aysal lucescu ile anlasamadik vs demis oda medyanin balonu ben aradim aradim baskanin oyle birsey dedigini goremedim ne video var ne bisi var
Hagi gelmesin de...
Tugay gelsin şu takımın başına zamanı geldi bence. Onun kadar teknir direktör perspektifi olan bir efsanemiz yok bana göre. Tugay Simione etkisini hissettir bu takıma. Hem de geleceğe yatırım olur uzun vadede takımı yönetir. İnşaallah olur
http://shakhtar.com/en/news/31914
Yarın Lucescu basın toplantısı yapacakmış, gidecek adam kulübün Ceo'su ile toplantı yapmaz herhalde.
Kontrat uzattıklarını açıklarlarsa şaşırmam. Hakan Çalhanoğlu vol.2 olacak resmen, sözleşme uzatmak için kullanılıyoruz bir nevi.
Doğru mantık kurmuşsunuz. Öyleymiş.
https://twitter.com/EurosportCom_TR/...48073613697025
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Şimdi Ünal düşünsün![]()
Oh bee, bir an Luce gelecek diye ödüm kopmuştu!Yarın sözleşme uzattığını açıklasın da iyice rahatlayalım.
Bende hep yerli teknik direktöre sıcak bakarım.Şenol Güneş'i hep Galatasaray'da görmek istemişimdir ama olmadı.Şimdi değil ancak ileride mutlaka Hamza hoca Galatasaray'da görev yapacaktır.Bunların dışında yukarıda ismi geçenlerden Mustafa Denizli göreve gelip Tugay'ı yanında yardımcı yaparsa bence olumlu olur.
Böyle bir yabancı sınırı varken elin yabancısı rahat kadro kuramaz ve sorun olur.Keşke yerli biri gelse.Ancak çok zor.Başkanın ağzından yerli lafı çıkmadı.Hiç güvenmiyor heralde yerli hocalara.
En iyisi Tugay'ı ve kral Hakan Şükür'ü getiriceksin.Bu takıma sinerji katıcak ve oyuncularla özellikle yerli oyuncularla sürekli bağı olucak birileri lazım.
Last edited by C h A o S : 16.Haziran.2014 at 01:47
Di Matteo nasıl olur sizce ?
Belki bir sürpriz olur da Lucescu ile anlaşırız. Onun dışındaki hocalara sıcak bakamıyorum açıkçası.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Yunanistan'ın Avrupa Şampiyonu olduğunda takımın başında olan Otto Rehhagel gibi kurt bir hocanın gelmesi lazım. Gençlerin gelmesini doğru bulmuyorum. Artık deneme tahtası olacak bir klüp değiliz. Türkiye'de de Şenol Güneş dışında seçenek yoktu ama geçti.
Lucescu yalan oldu, bakalım kim gelecek..
Arif abi bekliyoruz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2002"nin intikamini aldi resmen 1-1 oldudediki shaktar kontrat sunmadi onume ama ben kalmayi tercih ediyorum yani diyorki 69 yasindayim iyi para kazaniyorum burda
olm biblo dedikte orayi demedim yani sadece biblo dedim agizada biblo sokulur degil mi![]()
Sana attığı gol ile skor kaç kaç oldu abi ?![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Mancini yetersiz ve Galatasaray için uyumsuz bir teknik direktördü belki ama adam gibi adamdı. İyi adamın hakkını yersen, ayak oyunları ile gitmeye zorlarsan, başına geleceklere razı olacaksın.
Şimdi olacaklar belli, Galatasaray camiası müdahale edeceği zamanı iyi bilir. Ünal Aysal tartışılmayacak bir hoca getirmek zorunda, yoksa olağanüstü kongre yakın, meşaleleri yakın!